|
|
| נשלח ב-29/12/2013 14:58 |
|
| |

מפחיד. לא הייתי רוצה להיות יהודי בגולה בתקופה הזאת. לא מקנא בהם. ה' ירחם עליהם, תפוסים בחומר כ"כ חזק שהניעור שיעיר יהיה חייב להיות חזק מאוד מאוד. גם לי יש משפחה שם ואני יודע מה זה כמה קשה לדבר איתם. בגלל שהם לא רוצים לעזוב שם ולבוא לפה רק אקדח מול הראש וחרב על הצוואר תוכל לשכנע אותם. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/12/2013 14:59:07
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 09:14 |
|
| |
בוקר טוב כמי שעוקב אחרי המסרים ליהודי הגולה בעשר השנים האחרונות שיצאו או הבאו בשם רבנים גדולים. לדעתי על כל יהודי באשר הוא לעלות לארץ ישראל וכל יהודי שעולה לארץ הקודש מקרב את הגאולה השלמה. ובכל זאת כמי שלצערי יש לי קרובים בגולה .שאוהבים את הארץ ומבקרים בה לעתים קרובות . ובכל זאת נוח להם יותר בחו"ל ועדיין אינם חושבים לעשות עליה. מה היא הדרך לנסות ולהשפיע עליהם ? הרי מסרים כאלה יוצאים חדשות לבקרים האם זאת הדרך? נכון שלאורך השנים אנו רואים תהליכים חזקים של התגברות האנטישמיות תוך שתיקה והעלמת עין של השלטונות. ובכל זאת לצערינו לא זה מה שגורם ליהודים לזוז . הנה לדוגמה יהודי צרפת רבבות מהם עוזבים את צרפת בעיקר בשל המסים הדרקונים על בעלי ההון . וכמובן שאוירת האנטישמיות הכללית עוזרת .עובדה היא שרובם מעדיפים להישאר בגולה ועוברים ללונדון וקנדה ורק חלקם מגעים לארץ. יהודי ארה"ב אומנם עולים לארץ בקצב עולה וכבר הגיעו למאות משפחות בשנה.אך הרוב עדיין מעדיפים לחיות בניכר ! שאלתי היא מה צריך לקרות כדי שיזוז משהוא רציני?
הרי ידוע שבגלות הראשונה לאחר חורבן בית ראשון למרות שלאחר שבעים שנה נבנה בית שני . בכל זאת נשארו רבנים גדולים וחשובים בבל שהמשיכו לחיות בגולה ורק ברגלים עלו לבית המקדש. עד היום תקנו לנו להמתין שבועיים לאחר תיקון הגשם לז' בחשוון ע"מ לבקש על הגשמים מהטעם שיש להמתין שיספיקו עולי הרגל מבבל להספיק לחזור לארצם .
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 09:26 |
|
| |
אם אתה שואל מה עלינו לעשות כדי להשפיע עליהם התשובה לענ"ד היא להפנות אותם למסרים של המשיח. זה כבר יעשה את העבודה. מעבר לכך כל ניסיון להשפיע נדון לכישלון. זו תמונת המצב כפי שאני רואה אותה. שהרי כבר אמרתי והדגשתי שהם לא רוצים לעלות אז שום דבר מלבד סכנת חיים לא ישנה את רצונם. וזה מה שהולך להיות. הם לא משאירים לקב"ה ברירה. ואלה שלמרות הכל יתעקשו להישאר בגולה לא יועלו בעל כרחם ושם תהא קבורתם. בלי שום סנטימנטים.
ואם שאלתך היא מניין לנו שכעת זה הזמן שהרי תמיד אמרו זאת וכו' וכו'.. שאלת זאת כבר בעבר ונדמה שעניתי לך משהו אבל כפי שאני קורא אותך שום תשובה לא תעזור לך להבין את המציאות , בטח לא תשובה שאינה טכנית שזו השפה שלך. הכי טוב חכה ותראה מה יהיה בעתיד הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 14:05 |
|
| |
הפעם אני מסכים איתו. רב מקובל שדיברתי איתו על תהליך הגאולה אמר לי שבדיוק כך יקרה (מי הרב אתם בטח שואלים? אחד המקובלים הגדולים - הרב רחמים דרעי).
בורא עולם אומר: כמה אפשר לברוח מאבא שבשמיים, יהודים, תידבקו לריבונו של עולם! יהודים זה עם נבחר - להידבק בריבונו של עולם. מדינת ישראל תהיה מוגנת ושמורה שעם ישראל יהיה אכפת לו מאדמת הקודש. משיח פועל ויסלק את כל הגויים מסביב לישראל. גאולה יש משנת תש"ח (1948). עוד מעט הרבנים, גדולי התורה, חכמי הדור ואנשי הרוח, יחפשו את מלך המשיח בארץ הקודש מדינת ישראל. בורא עולם יכניס בליבם צורך להתעורר ולהידבק במלך המשיח!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 14:07 |
|
| |
הרב אמר לי שבורא עולם יראה לגדולי הדור בחלום את המלך המשיח. ואני מוסיף - ואז כשכולם יראו שזה אותו אחד יבינו חד משמעית שזה מהלך אלוקי ורצון השם האמיתי. אכ"יה אוטוטו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 15:04 |
|
| |
לא מכיר את הבנאדם
ובבקשה לא להשתמש בבימתנו הצנועה לפרסום רבנים כאלה ואחרים. ה"רבנים" בדורנו היא סוגייא כאובה ורגישה ואתה יכול לשים לב שאני משתדל להימנע ממנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 15:07 |
|
| |
סמוך על סמוך. זה רב עם קבלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 15:10 |
|
| |
גם אם כן אני משתדל להוביל קו של להכיר את הקב"ה להידבק בו ולעבוד אותו ולא עיסוק ברבנים גדולים וצדיקים ככל שיהיו. זה אני לשם אני שייך. אתה יכול לשים לב שגם המשיח כזה. קשר ישיר עם רבש"ע בלי עיסוק ברבנים. ישמע חכם ויוסף לקח.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2013 10:31 |
|
| |
הרב כתב את זה שעות לפני האסון!
 רכבות יעופו מהמסילות ויתנגשו, מטוסיםיתבלבלו ויהיו אסונות טבע ואסונות קשים בין בני אדם
התנגשות של שתי רכבות בצ' דקוטה ארה"ב http://rotter.net/forum/scoops1/69793.shtml

תוקן על ידי המיייחל ב- 31/12/2013 10:31:05
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 00:29 |
|
| |
מגיע לרב ב״א ציון לשבח על מסריו, האנטישמיות בארה״ב ובניו יורק בפרט מרימה ראש, ומגביהה הילוך...
לא אתפלא אם נראה נהירת סאטמרים לישראל בגלל הגל האנטישמי הזה במיוחד לאחר הירצחו של הנגיד הסאטמרי מנחם שטארק הי״ד
והפרסום המסית והאנטישמי של הניו יורק פוסט
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 09:52 |
|
| |
לי קצת קשה לראות את הסטמרים מגיעים בהמונים לארצנו. עדיין לא. אולי אחרי שיקבלו עוד כמה מכות כואבות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2014 22:16 |
|
| |
זכיתי להגיע לשיעור הרב הערב בראשון לציון. הבנתי את מה שציינת אז המייחל שהרב מוכר בעיקר באינטרנט. בקושי היו אנשים בבית הכנסת. לא ידעתי אם להיות שמח על זה שזכיתי להיות מהמעטים שרואים אותו פנים מול פנים או לבכות על זה שרוב עם ישראל לא מודעים אליו ולחשיבות שלו (אני מקווה שאני טועה).
|
|
|
|
|