|
|
| נשלח ב-15/6/2014 22:02 |
|
| |
אולי התכוין, שמאז שליט, אם תהיינה חטיפות נוספות ח"ו, הן תסתיימנה ללא שחרור אסירים/ יימצאו חיים בחילוץ/או חס ושלום עלולים להמצא שלא בין החיים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2014 22:36 |
|
| |
את הסברות האלה תשמור בשביל מי שלא עוקב אחרי הרב ולא שומע אותו - בשבילך. אם היית שומע את הדיבורים עצמם לא היית מדבר שטויות כאלה
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2014 22:36:23
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 08:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 09:13 |
|
| |
תגובתי שכללה ביקורת מרומזת + עקיצה עדינה לא באה ללא סיבה ואם הוא חכם הוא אמור להבין מה רמזתי לו.
מצחיק אותי / מעצבן אותי שאנשים שלא מבינים בסוגיית משיח וגאולה ולא ניחנו בראיית עומק פנימה מסוגלים לפקפק בדבריי. נשמע גאווה אני יודע - אבל זה לא. זה פשוט חכם המכיר את מקומו שלא תיקן מספיק את מידת הכעס ועדיין חסר סבלנות אלה כלפי הלא מכירים את מקומם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 09:46 |
|
| |
חבל שאין קשר בין משיח וגאולה לדבריו של אברהם , בסהכ אמר פירוש שלו לדבריו של הרב .
אתה טוען שרק אתה יודע לפרש את הרב , פששששש תותח על אתה אהה.
תגיד לי מר בחור אתה נשוי ? אתה מתנהג כמו חצי !
הביטחון העצמי שלך רק אומר לי שלא רק שאתה לא ניכן בשום יכולות על , אלא הרבה פחות מכולנו כאן ..
אתה מוזמן לחסום את יכולת הכתיבה , אני מהפורום הזה פרשתי ..
יום טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 09:46 |
|
| |
[גם] הפעם אני מסכים אם הבעל בית.
כמו שמצינו (חגיגה גדולה עמ' ענן 2): "כל האומר המייחל מתגאה אינו אלא תועה".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 10:15 |
|
| |
ירדת לפסים אישיים וחבל שכך. אמרתי מה שאמרתי מתוך היכרותי את הבחור. לא זאת בלבד שנקל לעמוד עליו אופיו וסגנונו מתוך הכתיבה כאן אלא מדובר אף בשכן לי במידה מסויימת. כן כן, הוא גר לא רחוק ממני ואני מכירו באופן אישי. אבל זה לא רלוונטי לענייננו ולכן הדגשתי שדבריי מתייחסים לתוכן תגובתו ולא למשהו אחר.
שימי לב למילים הבאות אם הרב ב"א לא היה ניחן באין סוף סבלנות גם אצלו היית נתקלת בקפדנות ומידה מסויימת של כעס. למה? משום שככה זה אצל אנשים שרואים מה שאחרים לא רואים. המציאות מאוד ברורה להם ורב הברור להם על הנסתר מהם. בחרת לפרוש? פרישה נעימה שתהיה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 11:15 |
|
| |
רבותיי אני רוצה להבהיר את תגובתי הנ״ל, כוונתי הייתה לפי איך שהבנתי את דברי הרב שלא יהיה מקרה בו ייחטף חייל לצורכי מיקוח בו ישוחררו אלפי רוצחים תמורת אחד.
ומכאן שאין לשלול שחטיפות יימשכו כגון אזרחים תמימים וכולי, אך לא מקרה של גלעד שליט, כך הבנתי.
אני את דעתי כתבתי.
ובאשר לתגובתו העוקצנית של המיייחל עדיין צריך לשמור על פרופורציות ולא לדחות על הסף כל תגובה של מאן דהוא.
צריך לשמור על כאן תרבות דיון נינוחה על אף חילוקי דעות ואי הסכמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 11:24 |
|
| |
[גם] אני בעד שקט תעשייתי לעת הזו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 14:34 |
|
| |
טוב.. אמרתי "אם הוא חכם הוא יבין למה התכוונתי" צר לי לראות שלא. אפילו להסביר הוצאתם לי תחשק.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 21:38 |
|
| |
המייחל, כמעט בכל שיעור הרב מציין שהגויים יגרשו את היהודים מהגולה וזה יהיה גלוי מיום ליום. האם זה אומר שלא תהיה המלכה עד שנראה ממש הקצנה ביחס של הגויים ליהודים?
שאלה נוספת היא: למה לרוב(או רק) קהילות ספרדיות סרוגות(אני משער כי אני לא בטוח בזה) מזמינות את הרב לשיעורים? ברור שבשיעורים עצמם רואים מגוון של יהודים אבל עדיין ההזמנה הרשמית היא מקהילות ספרדיות. אם אני לא טועה, הרב מרדכי אליהו זצ"ל, שהיה מקובל כפוסק בציונות הדתית, אהב את הרב או לכל היותר לא אמר עליו שום דבר נגד.
תוקן על ידי עברי121 ב- 16/06/2014 21:38:56
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 22:22 |
|
| |
אני לא בהכרח רואה קשר בין הדברים. יכולה להיות המלכת המשיח וזינוק קשה באנטישמיות יחדיו.
שאלה יפה שאלת ויש לי להאריך בזה קצת. בהזדמנות אחרת ברשותך.
בכל אופן בפרסום הזה מתוך האתר אני למד את הרמז הראשון מכבוד הרב שהבנים עדיין בחיים ב"ה. מי שצפה בכנס הערב בי-ם מתבקש לעדכן מה אמר הרב.

|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 22:50 |
|
| |
אני צפיתי ובעקבות זה באו השאלות. הרב דיבר על כך שיש לעשות לחזור בתשובה בלב ולא בשכל והדגיש זאת בכל שיד שמאל שלו נגעה בלב שלו לכמה רגעים במקום להיות קדימה. אמר שהרבה מאוד יהודים התפללו לשובם של הילדים והוא נשא ברכה שהברכות יתקבלו ושבעזרת זה הם יחזרו בריאים ושלמים. המלכה המשיח קרובה וצריך לחפש פחות להתחבר לחומר אלא יותר לרוח כי ככה הולך להיות עוד מעט.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2014 23:04 |
|
| |
יופי יופי. שמח לשמוע את הדברים. אשריך אחי תודה רבה 
האמת קצת מאכזב שזה מה שהרב אמר ולא מעבר לכך. לא גילה שום סוד בנושא מי חטף איפה נמצאים וכו'. אני מתקשה להאמין שהוא לא יודע אלא יותר נראה לי שהוא לא חושף את המידע הזה בפרהסיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 16:11 |
|
| |

גם לאחר שצפיתי בכנס בי-ם לא הצלחתי להבין למה הרב בקושי התייחס לנערים החטופים מלבד הברכה והתפילה לבורא עולם שימהר לשחרר אותם בשלום. שני דברים בכל זאת הצלחתי לסחוט, ניכר שהרב לא יודע היכן הם, ומורגש היטב שהרב מתחמק מלדבר על בנושא. ההסבר לענ"ד? הוא מנסה לברר עליהם בשמיים אך מסרבים לענות לו. ישנה גם האפשרות שענו לו אך ביקשו אותו שלא לגלות ברבים. אפשרות זו בעלת סבירות נמוכה לדעתי.
|
|
|
|
|