בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2014 18:17 לינק ישיר 

איראן קיבלה את עיראק על מגש של כסף מארה״ב לנוכח השתלטות המורדים הסונים על חלקים נרחבים בצפון המדינה. אם השיעים בראשות איראן יביסו את המורדים הסונים אזי לאיראן יש גבול יבשתי עם ישראל כי עיראק, סוריה, ולבנון הפסיקו בפועל לתפקד כמדינות ואיראן תעשה במרחב זה ככל העולה על רוחה. אם המיעוט הסוני יביס את הרוב השיעי זהו סופו של אסד ושל חיזבאללה. עיראק, סוריה, ולבנון יפלו בידיהם, הם ישבו על גבול איראן ועל גבול ישראל והם ירגישו כל כך בטוחים בעצמם שהם לא יהססו לנסות ולהגיע עד לטהרן בכדי להביס את השיעים מצד אחד, ומהצד השני לא יהססו לנסות ולהגיע לירושלים כדי להשמיד את היהודים. מה שבטוח, במזרח התיכון החדש אם אתה חלש אתה מת. זה מה שקורה בפועל כבר 4 שנים ושפיכות הדמים רק מתגברת משנה לשנה. אומרים שמלחמת גוג ומגוג תתחיל כאשר בבל תיפול. בבל נפלה בשבוע שעבר כאשר ברק חוסיין אובמה החליט לסגור את השגרירות האמריקאית בבגדד ולברוח משם עם הזנב בין הרגליים במקום לסייע לצבא עיראק להחזיר את השליטה על צפון המדינה. בכך אובמה נתן אור ירוק למלחמת דת בעיראק. חוששני שהשיעים בראשות איראן הולכים לספוג תבוסה מרה מהמורדים הסונים שבזזו נשק אמריקאי רב מבסיסים נטושים של צבא עיראק שברח מצפון המדינה. כדי למנוע מהנמר הסוני המשתולל לפלוש אל תוך שטח איראן היא עשוייה לבצע מהלכים אפוקליפטים כגון שימוש בנשק בלתי קונווציונלי. לראשונה בהיסטוריה האינטרסים של איראן, סעודיה, וישראל הם זהים. הסעוודים שמימנו את המורדים בסוריה מרגישים כעת שהנמר יצא משליטה. המורדים מאיימים גם על סעודיה למרות שגם הם סונים מכיוון שמבחינתם הם כופרים שמשתפים פעולה עם המערב. בינתיים, סונים מכל רחבי העולם, ובעיקר מיבשת אירופה ממשיכים להתקבץ במזרח התיכון כדי להשתתף במלחמה. ארה״ב ואירופה המותשות כבר לא ששות להתערב במלחמות לא להן. האם זוהי מלחמת גוג ומגוג המפורסמת שבה מתואר נפילת בבל והתקבצות לוחמים רבים מכל רחבי העולם בגבול ישראל? נצטרך לחכות בסבלנות ולהמתין להתפתחויות חדשות. כך או כך מדובר בימים לא פשוטים. ישראל חייבת לשמור על ירדן מכל משמר, כי נפילתה של ירדן בידי המורדים תאלץ את ישראל להשתתף במלחמה לא לה כדי להגן על הגבול הארוך במדינה.

תוקן על ידי ziv3232 ב- 17/06/2014 18:16:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2014 21:39 לינק ישיר 

חבל עליך וחבל על הדיבורים הלא רלוונטיים לאשכול הזה ולפורום בכלל.

חבל עליך
שאינך מחובר לאורו של משיח
כי אם היית מחובר לא היית מדבר כך אלא היית יודע שכל הסער הזה סביבנו
נועד לטובתנו ולא לרעתנו.

וחבל שניצלת את אישור הכתיבה שניתן לך לדחוף דברים שרצית לומר
בלי קשר לאופי הפורום וסגנונו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2014 15:50 לינק ישיר 
איפה שמקצר הרב - מאריך גיא בכור

בס"ד

מאמר מאיר עיניים של ד"ר גיא בכור
משתלב נפלא עם נבואותיו של הרב על הצפוי באיזור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2014 17:11 לינק ישיר 

לפי דעתכם יש מצב שלא יהיה בכלל עלון השבוע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2014 17:22 לינק ישיר 

כך זה נראה באמת.

לגבי ד"ר גיא בכור
אני את ההגדרה שלי עליו כבר אמרתי
"המשיח החילוני שלי"

אלמלא הרב ב"א היה המשיח הוא היה המשיח מבחינתי.
אם לא היה חילוני כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2014 14:52 לינק ישיר 
המסר השבועי של הרב.

מסר הרב ניר בן ארצי שליט"א

יום ראשון א' תמוז - פרשת "בלק" תשע"ד

רבונו של עולם לא יוותר לאף ארץ ומדינה בעולם, ולא לאף אדם, שרוצה לפגוע ולהרוס את ארץ ישראל הקדושה! כל המדינות באירופה, שהולכות נגד ההתנחלויות וארץ הקודש, לא לעשות להן חשבון, הן לא יכולות לעשות כלום. לא לפחד מהן, להמשיך קדימה בבטחון מלא ובאמונה ברבונו של עולם! ארץ ישראל היא מקור הברכה, אף אחד לא יכול להפריע ולעצור את הברכה. לכלכלה של ארץ ישראל הקדושה, אף אחד בעולם, לא ארץ, לא מדינה ולא אדם, יכולים להפריע! תראו מה יעשה להם בורא עולם, הוא יסבך ביניהם ויהרוס את הכלכלה שלהם, כמו שהם רצו לעשות - מידה כנגד מידה. חרבם תבוא בלבם וקשתותם תשברנה ויסתבכו עם עצמם.

צריכים להתפלל לבורא עולם, המון תפילות וזעקות. כמו שהתחילו צריך להמשיך בלי להתייאש, כדי שיגלה לחיילי צבא-הגנה-לישראל איפה נמצאים החטופים הצדיקים. כשבורא עולם ירצה, הוא יגלה לחיילי צה"ל בתוך שנייה, איך להגיע בדיוק. רק תפילה, המונית או פחות המונית לבורא עולם, להתפלל כמו שהתחילו, כדי שיתגלו החטופים הצדיקים בריאים ושלמים!

אף אדם בעולם, מהקטן ביותר עד הגדול ביותר, בארץ ובעולם, לא יכול לעזור בגילוי החטופים, רק תפילה המונית לבורא עולם תעזור שהקדוש-ברוך-הוא יגלה לחיילי צה"ל את מקומם של החטופים הצדיקים, שימצאו אותם חיים ובריאים. תפילה עדיפה על כל דבר אחר בעולם. תפילה, צדקה וזעקה מבטלים את הגזרה בעם ישראל.

החמאס, הפלסטינאים, אבו מאזן ומנכ"ל החמאס, יודעים בדיוק מה קרה עם החטופים ומה קורה איתם. אבו מאזן מודע במאה אחוז, הוא 'משחק אותה' איש השלום של שנת 2014.

כל אלה שיורים טילים זה מעשה נבלה! כולם פועלים ביחד, אבו מאזן, פתח ומנכ"ל החמאס. הם מכחישים, כאילו שהם לא יודעים מי עושה את זה, פטנט חדש.החמאס הוא מזרע עמלק, זו הטעות שעשה שאול המלך, שלא שמע בקול הקדוש-ברוך-הוא.

אזהרה גדולה לממשלת ישראל, למוסד ולשב"כ: לא להיות יפי נפש! לא עם ירדן, לא עם סוריה ולא עם אף מדינה אחרת, תיזהרו מלקבל פליטים מירדן, סוריה או כל מדינה אחרת! לא לקבל! תיזהרו! אם יהיה פתח הכי קטן, מדינת ישראל לא תהיה.הפתח הקטן יגדל למיליונים. זו אחת המטרות שלהם, אל תחיו באשליות, תיזהרו!ליהודים אין לאן ללכת, לכל העולם יש לאן ללכת - ליהודים אין. האנטישמיות קשה ביותר, לא יקבלו אף יהודי בארצות אחרות.

חלק מהערבים בגדה המערבית הם קיצוניים ביותר, שונאים את היהודים, ומתנהגים כאילו הכל טוב. הקדוש-ברוך-הוא אומר: 'בניי תתעוררו, תשמרו על נפשותיכם!'

ירדן, סוריה, עיראק, חמאס, פתח והפלסטינאים, כולם זרוע אחת נגד ארץ ישראל.כל מזרח התיכון בוער, מסובך ומסתבך. בורא עולם מראה לעם ישראל שבינם לבין עצמם הם נלחמים ורוצחים בדם קר, אי אפשר להאמין באף מדינה בעולם. לא לשתף פעולה עם אף מדינה ממדינות ערב, כדי שלא יפלשו מסתננים ופליטים מסוריה, ירדן והגדה המערבית לכיוון ישראל.

בהתכנסות שתתקיים היום בכיכר רבין, עדיפה תפילה, זעקה וצדקה יותר מכל דבר אחר - זה העיקר שבעיקרים!

ברצועת עזה לא יכולים להתאפק ורוצים לשלוח טילים. הם חושבים שצבא-הגנה-לישראל זה בן אדם אחד. הם עושים את זה כדי שצה"ל יעזוב את חברון ויתמקד בעזה. את צה"ל אי אפשר לבלבל! צה"ל הוא הצבא החזק ביותר בעולם! הוא יודע מתי לתקוף ומתי להעלים עין.

השבוע יוצאים ילדי ישראל לחופש. כל האזורים שקרובים לסכנת הטילים, ידאגו שהילדים יהיו במבנים מוגנים בזמן החופש - לא לתת להם להסתובב ברחובות. ההורים עובדים לפרנסה וצריך לשמור על הילדים. כל עיר וישוב ייעזרו בבנות שירות לאומי וחיילות, שידאגו שהילדים יהיו במקומות מוגנים נגד טילים מרצועת עזה, בזמן שההורים בעבודה ולא יכולים להגן על הילדים.

לא כל הערבים בעלי תעודת זהות כחולה נאמנים למדינת ישראל. צריכים להיות חיילים גם בעורף ולשים לב לכל תנועה, מכיוון ירושלים, הגדה המערבית ומקומות שמתחברים למדינת ישראל.

הכלכלה בישראל תמשיך לפרוח ולגדול, כל הברכה נמצאת בארץ ישראל. ארץ ישראל היא מקור הברכה אותה היא מפיצה לכל העולם - בזכות ישראל העולם קיים! למרות שישראל היא מדינה קטנה, היא גדולה באיכות ובטוב שיש בה, בברכה ובהצלחה!

יהודים יקרים תדעו לכם, אף אחד לא יכול לפגוע במדינת ישראל, אין פחד! לכו עם ראש מורם ובביטחון מלא!

האנטישמיות מחוץ לארץ ישראל עברה כל גבול! יהודים, למהר בחיפזון, להגיע לארץ ישראל דחוף! לא נחכה שיהיה חס ושלום, חס ושלום, מה שהיה ליהודים לפני עשרות שנים. האנטישמיות היום משוכללת ואלגנטית, ולאט לאט הם פוגעים, שוברים והורסים את היהודים בגלות. יש לכל היהודים עבודה, פרנסה, חיים טובים והגנה בארץ ישראל. בורא עולם מבקש: מספיק עם המילים האלה 'לנו זה לא יקרה'! מי שאומר - לא מאמין בקדוש-ברוך-הוא.

סוריה מתפוררת, נמחקת מעל כדור הארץ.

עיראק מתפוררת, נמחקת מעל כדור הארץ.

תורכיה מתפוצצת עם זרם הפליטים, הם לא יודעים מה לעשות. לא יוצאים נגדם בגלוי כי הם 'כאילו' מדינה מודרנית.

ירדן בפחד וחרדה מהפליטים שמגיעים מסוריה ומעיראק, הולכת לקראת תוהו ובוהו.

מצרים, סיסי חושב שתפס דג שמן ביד - לא תפס כלום. הוא יהיה מסובך עם כל העם שלו, לא יהיה שלטון קבוע, לא יהיה רוגע במצרים, הרעב יאכל אותם כי יש שם רעב כבד.

מרצועת עזה יורים לכל הכיוונים ואומרים שזה ארגון אחר, שקרנים רמאים! הפלסטינאים והחמאס כולם יד אחת.

אסונות הטבע יימשכו, מהים, מהיבשה, מהאוויר והאש. בורא עולם ירים עוד רף, כדי שכל אלה שרוצים להפריע לעם ישראל, כל מדינה, ארץ או אדם, תהיה להם תעסוקה.

כל בעלי הצווארון הלבן והשחור, בכל מוסדות ישראל ובכל המשרדים, בממשלה ובצבא, דתיים ולא דתיים, שיחזרו כולם בתשובה דחוף ויפסיקו את המעשים השליליים, השוחד, הרמאות, 'שמור לי ואשמור לך'. יעשו תשובה - יינצלו, שלא יגידו 'לי זה לא יקרה'. בורא עולם מזכך ומטהר את כל העולם ונותן הזדמנות להפסיק את מעשי השחיתות, יעשו תשובה מיידית - לא יתגלו. לומר 'לי זה לא יקרה' - תצפו שיגלו.

בורא עולם אומר: העולם תוהו ובוהו לחינם? כדור הארץ לחינם תוהו ובוהו? יש אבא שבשמים שמנהיג את העולם! עצי הפרי והירקות גדלים מגרעין קטן. הדגים במים - מביצים יוצאים מיליארדי דגים. מטיפה קטנה נולדים בהמות, חיות ובני אדם. מי יכול להעז ולא להאמין שיש אבא בשמיים שמנהיג את העולם?! בורא עולם אומר: 'מה עוד נשאר להוכיח? מה לא הוכחתי ומה לא ראיתם?'

זמן הגאולה בעם ישראל התחיל בשנת תש"ח. משיח פועל ועובד ועושה מופתים וניסים בסתר! אם לא היה עושה בסתר, היו חושבים, חס ושלום, שהוא אלוקים ועושים אותו אליל. כל עוד שלא הומלך על ידי רבונו של עולם, הכל יהיה בסתר - מופתים וניסים בסתר. בורא עולם מחכה לזעקתם של היהודים וגדולי התורה, שיזעקו לבקש מהקדוש-ברוך-הוא שימליך את מלך המשיח עכשיו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2014 02:18 לינק ישיר 

הייתי חייב לשתף משהו שראיתי עכשיו בפרומואים של ערוץ 10!!!!  בחמישי הקרוב יש את התוכנית של העיתונאי אמנון לוי שעוסקת בתחקירים והשבוע התוכנית עוסקת ב"פנים האמיתיות של המקובלים"  אמנון לוי לא נחשד בחיבה מיותרת לדת אבל!!!  בפרומו לתוכנית הוא מדבר עם הרב בן ארצי וטוען שהוא ביקש מהרב לומר משהו עליו והרב שם ידיו על ראשו מילמל משהו ואמנון לוי נותר נדהם ופעור פה!!! את השאר כמובן משאירים לתוכנית ביום חמישי....האם זה יגרום לעוד אמונה ברב ולקידוש ה'????????בנוסף הוא שואל את הרב האם הוא יודע את העתיד והתשובה כמובן לא הייתה בפרומו כדי שנצפה בתוכנית בחמישי.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2014 08:14 לינק ישיר 

יפה מאוד אהרון חזק וברוך על הדברים!
שמח ששיתפת אותנו אחרת לא היית שומע על התכנית הזאת.

לגבי אמנון לוי..
השפה הזאת של "הוא לא חשוד על אהבת רבנים ודת וכו'"
היא נחלת העבר ואני נמצא בשלבי גמילה ממנה ב"ה
הכל בזכות המשיח כמובן שמלמד אותנו שאין דבר כזה אצל בורא עולם
אלא ההסתכלות היא פנימית על הנשמה ולא על הלבוש החיצוני שהוא הגוף
ואני יכול להצטרף בכל ליבי לדבריו של הרב שיש מלא חילונים שהם פי כמה יותר
טובים ממלא דתיים, כך שכדאי לנו לעשות את הריסט הזה כמה שיותר מהר.
אין דתיים ואין חילונים! כן יש אנשים טובים ואנשים לא טובים.

לגבי התכנית עצמה נחכה ונראה בע"ה מה יהיה בה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2014 08:50 לינק ישיר 
אמנון לוי בתוכניתו על תעשיית הבאבות והאמונה העיוורת בהם

http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1066604

הרב אומר לו שהוא אדם אמיתי ושהיה מתאים לו להיות שופט.
נכון, מסכים איתו. אך לא במאה אחוז. אמנון לוי אכן אדם אמיתי
אך לא עד הסוף. והראייה שאם אכן היה כזה מזמן כבר היה מוצא
את האמת חוזר בתשובה ומתחיל לעבוד את ה' במקום להתעסק עם בני אדם. ולחקור אודותם
כמוני למשל. חיפוש האמת משמעו חיפוש אחר בורא העולם ומנהיגו ומשמעות החיים
ולא אחרי תופעות כאלה ואחרות המיוצגות ע"י בני אדם. כשמחפשים אמת לא מסתכלים
על בני אדם! זה חוק בל יעבור.

בקיצור לאחר צפייה בתכנית התאכזבתי מרמת החקירה הרדודה, תכנית על "באבות"
אליה הוא דחף בטעותו שניים שאינם שייכים לקטגוריא הזו הרב עדס והרב ב"א.
אין לך אבסורד גדול מלדחוף את הרב עדס לקטגוריית הבאבות. מעיד על חוסר הבנה בסיסי.

מילה על תעשיית הבאבות עצמה
הבאבות - חלקם נשמות ע"ר ממש. ואלה שלא סתם אלילים שכרות יכרתון במהרה
(למעט הרב יורם אברג'ל)

מאמיניהם - גלגולי עובדי האלילים שהיו לאורך כל ההיסטוריה בעם ישראל. אין חדש תחת השמש.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/07/2014 08:51:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2014 22:55 לינק ישיר 
אפ'חד לא ראה את הכנס הערב בשידור חי?

מה אמר הרב בכנס בגני תקווה? איך התייחס למצב הבטחוני?
במחשבה שניה אני בטוח שההתייחסות היתה מאוד פרווה בלשון המעטה.
כדרכו הפשרנית והמאוד מאכזבת יש לומר בה הוא נוהג להגיב על ההסלמות הבטחוניות.
משיח מאוד מאכזב ומוזר אני חייב לומר.  
כמה עצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2014 00:39 לינק ישיר 

לא דיבר כמעט על המצב. 
אני חייב לציין שזה נראה שהמסרים חוזרים על עצמם עם חידושים מידי פעם שבעיקר נשמעים בימי בבוקר לפי דעתי. הפעם הוא ציין משיח בדור הזה בקרוב. אני יודע שבמונחים של 6000 שנה לחכות עוד שנה זה באמת קרוב, אבל אני לא חושב שזה טוב להגיד המלכת מלך המשיח בקרוב אם זה לא באמת קרוב מאוד. הוא דיבר על הגינות, יושר ואמת, על היהודים בעולם שצריכים לעזוב ולעלות לישראל. לעזוב חטאים ולהידבק בריבונו של עולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2014 00:46 לינק ישיר 
עצוב שכיוונתי

אתה רואה מה זה..
בלי לדעת מה אמר כיוונתי בול.
אפילו נתתי לו יותר מדי קרדיט ו'החמרתי' לשיטתו.
ואתה אומר שלא התייחס בכלל..
מה נאמר ומה נדבר. עצוב כמה שזה עצוב.  
אין מילים. אשכרה כך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2014 08:24 לינק ישיר 

עברי121
זו התגובה שקיבלתי בפרטי על בקשתי להביא מדברי הרב בכנס אמש ועל מה שכתבת.
לתשומת ליבך להבא

אני רואה שאנשים לא יודעים לשמוע את הרב.

הרב התייחס לאירועים ואמר את הדברים דלהלן.

כל האירועים מתרחשים כדי שממשלת ישראל תראה בדיוק את המצב בארץ ישראל עם חלק מהערבים , שמוצאים נשק , והכל שיבינו כמה השלום חמור.

הרב הוסיף עוד ואמר שהבלגן שיש כאן במדינת ישראל גורם לכך שזה ישליך על שאר העולם שיקבלו אומץ ללכל נגד היהודים ועוד כמה ימים יראו מה שיקרה.

הרב אמר שהמהומות יקחו כמה ימים .
הרב הוסיף שמתוך החשך הגדול שיש עכשיו יגיע האור.

אני חושב שיש כאן הרבה התיחסות לאירועים.

זה מה שאני זוכר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2014 10:10 לינק ישיר 

במה המשפט שונה ממה שהוא אומר בימי שישי בבוקר?  הוא כבר חזר על זה כמה פעמים שכל מה שקורה מראה שאסור לעשות שום הסכם עם הערבים. האם זה חידוש שיהיו מהומות נגד נגד היהודים בעולם? לצערנו פשוט צריך לחכות (בתקווה שכל היהודים יתעשתו במהרה ויעלו למדינת ישראל).
אני חיפשתי בדבריו משהו טרי יותר. מי שעוקב אחרי השיעורים בצורה קבועה יכול לזהות מתי יש תפנית חדשה בפשט. אני מאמין אישית שאתה יכול לראות מעבר, אבל צריך שאתה תצפה בשביל להגיד לנו את זה , זו דעתי. 

תוקן על ידי עברי121 ב- 08/07/2014 10:11:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2014 15:26 לינק ישיר 

השיעור מלפני יומיים בזכרון-יעקב

http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=29878

לאחר שצפיתי בשיעור אני חוזר בי ממה שאמרתי על הרב בהודעות האכזבה הקודמות
ומתנצל על הסגנון. הסברים למה כמה ואיך יבואו בהמשך. אין לי זמן להאריך כרגע.
בשתי מילים: שימו לב באיזה 'כעס' (כביכול) הרב מדבר. וזה עוד לפני תחילת המבצע בעזה.
זה כי הרב הוא הלב של עם ישראל ומרגיש טוב מאוד את האווירה הכללית השוררת.
זאת למרות שהרב נזהר בכנסים לדבר בעדינות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 52 53 54 ... 64 65 66 לדף הבא סך הכל 66 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.