| נשלח ב-9/7/2014 15:39 |
|
| |
יש להאריך טיפה בעניין הזה אך אשתדל לקצר
אמרתי לא פעם שאני מעדיף את שיעוריו של הרב אצלו בביהכ"נ ביום שישי מאשר דיבוריו בכנסים ברחבי הארץ. משום שמול הקהל הרחב הוא מתעדן ומדבר בעדינות ושומר על פוליטקלי-קורקט ואני כאיש אמת ומעצם היותי בן תורה לא מחפש את החיצוניות הזאת אלא מעדיף לשמוע את האמת הכי עמוקה והכי נוקבת. מרה ככל שתהיה. ולכן בשיעורים האלה של יום שישי הוא גם מרשה לעצמו לגלות נסתרות שלא היה אומר במקום אחר.
בשבוע הזה ניכר היה היטב הריתחא בה הוא דיבר בכנסים, ריתחא המאפיינת את דיבורי יום שישי ולא כנסים המוניים. דבר המעיד על ההשפעה שיש למצב הבטחוני הקשה בו נתון עם ישראל ובא לידי ביטוי על מצבו הנפשי/רגשי של הרב.
ואם מעניין אתכם לדעת איפה זה כתוב אז הנה.. פה..
"ותפתח ותראהו את הילד והנה נער בוכה" נאמר על בתיה בת פרעה כשפתחה את התיבה וראתה את משה התינוק בוכה. אבל איך מילד הוא נהיה פתאום נער? מסבירים: הוא אמנם היה תינוק בן 3 חודשים אך קול בכיו היה של נער גדול. ולמה באמת? משום שמשה הגואל הוא נשמה כללית וכל נשמות ישראל כלולים בו ולכן באותה שעה בה עם ישראל היה סובל נורא מהשיעבוד הקשה נשמת משה חשה היטב במה שעובר על עם ישראל וזעקותיהם של עם ישראל כאילו עברו מתוך גרונו . כך גם רואים אצל המשיח היום, שמייטיב לחוש את מה שעובר על עם ישראל בין בטוב בין במוטב. ולכן כאשר רע לעם הרב נהיה יותר 'עצבני' אם אפשר לקרוא לזה כך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 08:26 |
|
| |
שיעור מאכזב משהו

הרב אמר: הקב"ה נכנס לדין קשה בארץ ובעולם. מה שהתחיל עם חטיפת 3 הנערים ורציחתם והתפילות והאחדות שהיו בעם ישראל לא ייפסק מכאן ואילך אלא ימשיך עד להמלכת המשיח בקרוב. הקב"ה מאס במצב הנוכחי והוא הולך ללחוץ את עם ישראל בארץ כדי שכולם יחזרו בתשובה ובעולם אנטישמיות קשה כדי שיברחו לארץ. הקב"ה ביקש עד עכשיו מעם ישראל לחזור בתשובה, מעכשיו ואילך מה שלא הלך במח ילך מעתה בכח. בקיצור תקופה לחץ גדול בעם ישראל מכאן ואילך עד להמלכת המשיח. מה שאומר בפשטות, מהלך קרקעי רציני וארוך בעזה. (יהיו גם טילים מלבנון)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 09:08 |
|
| |
שאלה: האם כל המצב הנוכחי מעזה, ירי הטילים וסיכוי לכניסה קרקעית לעזה, נועדה למעשה בעל כורחינו ובכח להשיבנו שנית לעזה ולכובשה ובטווח הבינוני והרחוק להשאר בעזה ולבנות שנית את גוש קטיף? ובכך לתקן את הטעות והעוול של ההתנתקות מלפני 9 שנים בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 09:12 |
|
| |
לא. את רצועת עזה נקבל לאחר שהקב"ה ישטוף אותה בצונאמי לים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 17:13 |
|
| |
אני מוכן עם הבגד-ים והמטקות 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 16:29 |
|
| |
כבר 3 שבועות שלא יוצא עלון 'תאיר נרי'
אין לחבר'ה כסף כנראה. עד עכשיו היינו מתוסכלים מקצב הצב הרצחני בו חמורו של העני מתקדם כאילו לא די בכך כעת הגיע הזמן לחוש גם את נחת זרועו של ה"עני" הרוכב . . 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 17:20 |
|
| |
כנס מוצלח מאוד אמש בירושלים
התפעלתי מההתנפלות הגדולה של הנשים על כבוד הרב. אני משוכנע שרובן אינן מודעות לכך שהוא המשיח אך האינטואיציה הנשית המשובחת חשה ומרגישה את האמת ונמשכת אליה מבלי לדעת אפילו למה. כך היה גם במצרים כמדומני, הנשים זיהו את הגאולה לפני הגברים.
http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=30106

|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 21:12 |
|
| |
מסכים עם כל מילה אני ראיתי את סוף ההרצאה והופתעתי כנ"ל מאותו עניין
|
|
|