| נשלח ב-11/7/2014 09:08 |
|
| |
שאלה: האם כל המצב הנוכחי מעזה, ירי הטילים וסיכוי לכניסה קרקעית לעזה, נועדה למעשה בעל כורחינו ובכח להשיבנו שנית לעזה ולכובשה ובטווח הבינוני והרחוק להשאר בעזה ולבנות שנית את גוש קטיף? ובכך לתקן את הטעות והעוול של ההתנתקות מלפני 9 שנים בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 09:12 |
|
| |
לא. את רצועת עזה נקבל לאחר שהקב"ה ישטוף אותה בצונאמי לים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2014 17:13 |
|
| |
אני מוכן עם הבגד-ים והמטקות 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 16:29 |
|
| |
כבר 3 שבועות שלא יוצא עלון 'תאיר נרי'
אין לחבר'ה כסף כנראה. עד עכשיו היינו מתוסכלים מקצב הצב הרצחני בו חמורו של העני מתקדם כאילו לא די בכך כעת הגיע הזמן לחוש גם את נחת זרועו של ה"עני" הרוכב . . 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 17:20 |
|
| |
כנס מוצלח מאוד אמש בירושלים
התפעלתי מההתנפלות הגדולה של הנשים על כבוד הרב. אני משוכנע שרובן אינן מודעות לכך שהוא המשיח אך האינטואיציה הנשית המשובחת חשה ומרגישה את האמת ונמשכת אליה מבלי לדעת אפילו למה. כך היה גם במצרים כמדומני, הנשים זיהו את הגאולה לפני הגברים.
http://www.tairneri.tv/video.php?video_id=30106

|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2014 21:12 |
|
| |
מסכים עם כל מילה אני ראיתי את סוף ההרצאה והופתעתי כנ"ל מאותו עניין
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2014 19:06 |
|
| |
בזכות נשים צדקניות נגאלו אבותינו ממצרים
"כימי צאתך מארץ מצרים אראנו נפלאות"
ומי שלא הבין שילך להסתכל במראות הצובאות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2014 12:06 |
|
| |
באמת נראה לך שנעלם ממני הציטוט הזה? ממש לא. רק בגלל שהוא לא רלוונטי לנקודה עליה דיברתי לא הזכרתי אותו. "בזכות נשים צדקניות" לא מתייחס לנשים שזיהו את הגאולה אלא למעשיהן של אותן נשים שהקריבו את נוחותן החומרית לטובת ערכים מסויימים שתרמו להצלת עם ישראל וזירוז הגאולה. מה שבקלות יכול להיות מתורגם היום לאשה הנשארת בבית לגדל את הילדים לתורה ודרך ארץ ולהיות אשה כשרה המסייעת בכל לבעלה אע"פ שאשה זו אינה מודעת בגרוש לעניני הגאולה והמשיח. אין קשר בין אשה המסתערת על הרב לאחר הרצאה לנשים צדקניות.
|
|
|
|
|