|
|
| נשלח ב-31/3/2011 14:51 |
|
| |
פששששש...איזה דיקדוקים יפים וחדשים..משהו!! משהו!! חזק וברוך אח שלו.
למה אתה אומר שאי אפשר לצעוק בפורום הזה?! הרי זה מה שאתה עושה כל הזמן לא? מה, אתה בא להגיד לי שסתם אני סוגר רמקולים כשאני נכנס להודעה שלך???

אגב, אהבתי את הלוגו החדש - "סרט מהמציאות" רעיון מקסים!! צריך להציב את המילים האלה ליד השלט בהוליווד..
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/03/2011 14:54:05
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 16:05 |
|
| |
מחילה
שהרעשתי עולמות בצעקות והערתי את אנשי הפורום הישנים שנת ישרים- לאורך שנים ! מבלי לשים לב והייתי כולי תחת הרושם שאני לוחש בחרישיות
בעניין "סרט מהמציאות . .. ." - קודם כל כל הקופירייטינג ( רעיונאות בעברית) גם הם ניתנו בסיני. . .
על נסי מצרים, שאין אנחנו היום מצליחים לדמיין ולו מכת אחת, ועד היום היוו המכות את ההתגלות הגדולה ביותר של שליטתו המוחלטת של הקב"ה בטבע - אומרת התורה: יהיו מכות מצרים טפלים לנסים של גוג ומגוג . . . . . .ט-פ-ל-י-ם !
אמר רשב"י על הקב"ה, והדבר נכון לכל דבר שבקדושה -" לית תפיסה מחשבה בך - כלל ". כ-ל-ל !
אני בכלל מתפלא שאני לא מתעלף מעצם כתיבת שורות אלה (שגם הם ניתנו בסיני). אין מילים, היכולת השכלית/אמונית של בן אדם נגמרת ,לא מצליחה לאמוד או לעכל את נסי העבר ובטח לא את נסי העתיד.
זה העידן החדש בו תעשיית הקולנוע על כל קברניטיה תשב בצד ובשקט ותצפה בסרט חזק ביותר מאז ומעולם:
"אחרית הימים כאן ועכשיו"
מי הבמאי ? : מלך מלכי המלכים - הקדוש ברוך הוא
תוקן על ידי danmash ב- 31/03/2011 16:09:33
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 20:18 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | היום נודע לי שהרב של הקהילה הליטאית מחה בשבת על שהעיזו להזמין את הרב ניר בן ארצי לתל ציון.
לך תביא את הגאולה עם הליטאים.....
האמת ביקרתי השבוע בכולל צאנז בירושלים ושאל אותי "ספרדי ליטאי" למה הרב אלישיב לא מקבל נבואה , עניתי לו שישאל את הקב"ה.
המייחל אני נותן לך לשער בעצמך לאיזה ציבור אני מתכוון , וזה אחד מהפתעות הגאולה והניסיון שיהיה לקבל את המשיח.
|
|
דורש.. הודעה כזאת היא התגרות קשה בי וניסיון לא קטן עבורי לשבור את השתיקה שגזרתי על עצמי בנושאים כאלה.
אמרתי מספיק בהודעותיי הרבות ופיזרתי רמזים למכביר אודות דעתי על המגזרים השונים וממי יש להתרחק ולמה.
ובכל זאת פטור בללא כלום אי אפשר אז בשתי מילים רק: לא פשוט לי שקליפת המזרחי קשה יותר מהקליפה הליטאית.
הדברים ארוכים ובעיקר עמוקים ולא כאן הבמה לדון בהם, מה גם שתועלת ודאי לא תצמח מזה. ה' ירחם עלינו ויושיענו בקרוב אמן.
|
| נשלח ב-1/4/2011 09:54 |
|
| |
שיעור בלוד
שיעור מעניין שונה מהרגיל.
הוא מדגיש לאחר הכתרת המשיח לא ימותו.
תוספת שלי אפשר להבין מזה כשהמשיח יכריז על עצמו רק המכתירים לא ימותו ומי שלא יקבל את ההכתרה כנראה שלא ישרוד.
ובין הגילוי להכתרה יהיה בירור מענין
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 01/04/2011 10:02:09
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 13:29 |
|
| |
בשיעור של יום שיש הוא התחיל עם הענין ששטפונות באים בגלל רעידת אדמה , כך שמה שהיה בתיאלנד קשור לרעידת אדמה.
והוא הסביר שרק רעידת אדמה ביבשה מרגישים אבל בים לא מרגישים , ולכן אנשים חושבים שלא היה , כי אנשים אוהבים "אקשן" , אבל כשיש צונאמי או גשם חזק זה בא מרעידת אדמה.
והוסיף שאולי היום יהיה ?
שווה לשמוע את השיעור יש שם רעיונות חדשים.
עוד נקודה שהדגיש בסוף השיעור לכשהמשיח יתגלה בעז"ה רק מי שהאמין קודם יזכה אליו , ולא יהיה מצב שיאמרו "אני רואה אני מאמין " הקב"ה רוצה שנאמין כשלא רואים.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 01/04/2011 14:08:57
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 17:06 |
|
| |
התחלתי לצפות בשיעור בבוקר אבל התייאשתי באמצע אחרי חצי שעה והפסקתי.
לא יודע..לא תמיד אני מצליח למצוא את הסבלנות הדרושה לשמוע שיחה לא בסגנון תורני שלא פונה לשכל אלא לחלקים אחרים בנפש..
שיהיה ברור, אני אוהב אותו, הלוואי ויצא לי לפגוש אותו לחבק ולנשק אותו! הוא פשוט מתוק בעיניי, אבל לשמוע...כמו שאמרתי. לא תמיד יש את הסבלנות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/04/2011 17:08:09
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 17:21 |
|
| |
האמנם
רעידת אדמה הורגשה בישראל
האדמה רעדה בישראל בשעה 16:33. הרעידה הורגשה מבאר-שבע בדרום ועד לאזור חיפה. "אנחנו גרים בקומה ראשונה והחפצים בבית התנדנדו", כתבו תושבים מקריית-גת. "ראינו את השולחן במטבח זז", כתבה תושבת חיפה. כנראה שמוקד הרעש ליד כרתים ביוון
ttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4050834,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 21:50 |
|
| |
אגב
ביום שישי לקראת שמעתי התברר לי גודל הסייעתא דשמיא לשיעור של הרב בתל ציון , אותו רב שמחה ניסה קודם לכן לדבר עם רבנים אחרים לבטל את השיעוא אבל הקב"ה עזר ואותו רב קיבל מיהם תשובות שלילילות.
רב אחד אמר שהוא לא מכיר את הרב ניר בן ארצי ולכן הוא לא מוכן לשמוע עליו כלום ורב אחר התחמק שלא הוא אירגן זאת.
הטיעון של הרב הליטאי היה , והטיעון הזה הופיע בכמה מקומות שהוא אמר לכמה זוגות להתגרש , אבל אם אותו רב היה מברר את הדברים לאישורן הוא מסיק שבאותה תקופה הרב ניר בן ארצי היה עצור על ידי נאמניו והם שיקרו בשמו, והשיבו לשואלים בשם הרב דברים שבדו מליבם ולא שהרב ניר בן ארצי אמר אותם ,
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 02/04/2011 21:50:52
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 22:06 |
|
| |
דורש..
שמע ממני, עפ"י הבנתי את הפסוקים בישעיה לא יעזור לאף אחד! הקב"ה החליט לפרסם את הרב בן-ארצי ונבואותיו לא רק בתוך עם ישראל אלא אפילו בין הגויים!
כך שאם הבנתי את הפסוקים ומפרשיהם וההתאמה למציאות ולציר הזמן נכונה.. אנו אמורים לראות כבר בטווח בטווח הזמן הקרוב כיצד הבטחותיו מתקיימות אחת לאחת ובעקבות כך שמו ילך ויגדל ילך ויתפרסם עד שנראה תכניות וכתבות עליו במדיה העולמית.
היצוא מהאמור הוא, שכבוד הרב יצטרך לשדרג את תוכן שיעוריו ומסריו שיתאים גם לגויים ולמה שנוגע אליהם כמו שבע מצוות ועוד.
נחיה ונראה בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/04/2011 22:07:09
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 01:36 |
|
| |
איזו התרגשות! תכלס זאת זכות גדולה לחיות בדור הזה לדעתי בגלל הדברים האלה, שאנחנו זוכים לראות אותם מול העיניים... למרות כל הזבל שמסביב, בגלל הדברים האלה באמת "אשריו למי שיהיה בדור הזה..."! ועוד להכיר את המייחל שמסביר לנו את כל האירועים... זכינו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 11:26 |
|
| |
המייחל?
אתה יכול להקים חברה המוכרת צמרמורות
רעיון לאתר האינטרנט של החברה Tzmarmorot.com
נ.ב אשרינו שזכינו לצתמרר בכיף לראות ימות משיח עין בעין
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 15:11 |
|
| |
עגום מאוד ועצוב מאוד

הרב הראשי לישראל שלמה עמאר תקף בחריפות את הרבנים המייחסים לעצמם כוחות נבואה על-טבעיים, וקורא לציבור להתרחק מהם. בתוכנית ברדיו קול חי שעסקה ברב ניר בן ארצי, טען הרב עמאר (מבלי לנקוב בשמות): "אלה בוודאי נביאי השקר במלוא מובן המילה. טועים ומטעים, ורובם הם רחוקים מתורה מאוד ואין בהם יראת שמים כלל".
הרב ניר בן ארצי זוכה להתעיינות רבה בשבועות האחרונים, בעיקר בציבור החרדי ובגלי התקשורת שלו, לאחר שחסידיו טענו כי חזה או ניבא את רעידת האדמה והצונאמי ביפן, את הזעזועים בעולם הערבי ועוד אירועים מרכזיים בעולם.
בדברים שאמר בתוכנית הזכיר הרב עמאר הזכיר כי כבר בזמן הנביאים היו גם "אנשים רמאים שהציגו את עצמם כאילו הם מתנבאים, והם שיטו בעם והטעו אותו. לפעמים הביאו אותו לדברים חמורים ביותר". לדבריו, גם כיום, כשנבואה כבר בטלה ועל פי חז"ל ניתנה רק לשוטים, קיימת תופעה זו, כאשר "יש אנשים שיודעים בימינו (כביכול) יותר מהנביאים הכי גדולים... חלק גדול מהם נופלים בעבירות חמורי חמורות".
הרב עמאר סיפר כי כשכיהן כאב בית דין בפתח תקווה נתקל במקרים רבים של אנשים מעין אלה, ש"נפלו בדברים הכי הכי חמורים שיש בהלכה... זה מתחיל בפשיעה
של גזילת ממון, אחר כך באים לתאוות אחרות, תאוות הכבוד, וכמעט כולם נופלים גם בתאוות חמורות ובזויות רחמנא ליצלן... עד היכן השקר שלהם מביא אותם... כל שומר נפשו ירחק מכל הסוגים האלה... זה דברים של הבל שאין בו ממש, אין בו לא קדושה ולא טהרה... זו אחיזת עיניים... שומר נפשו ישמור מרחק".
מגיש התכנית, אברהם פרסטר, הקשה האם לא ראוי לבדוק אם לרבנים מסוימים אכן יש את הכוחות המיוחדים המיוחסים להם, והרב עמאר השיב: "אין דבר כזה. אם אדם יגיד שהוא עולה ברגל לירח - זה בלתי אפשרי. זה לא צריך לבדוק... חבל להלאות את הציבור בדברים כל-כך שפלים שאין בהם שום אמת כלל וכלל. חבל לשים לב, חבל לשמוע לזה, אין שום טעם".
בהנחה שכל מה שמצוטט כאן נכון ואכן יצא מפיו של הרב, ובהנחה שהוא התכוון לרב בן-ארצי.. אזי אני מוחה נמרצות על הפגיעה בכבודו של בן-ארצי שהינו יהודי יר"ש הפועל רבות לחיזוק עם ישראל ולקירובו לקב"ה וזאת אני יודע מבלי שזכיתי להיות בקירבתו אפילו פעם אחת!
על החלק של הכוחות הסגוליים והעזרה הרבה שהוא מגיש ליהודים קשי יום באמצעותם אני עוד לא מדבר בכלל כי אני לא באמת יודע מכלי ראשון אבל לפי עדויות רבות מספור הדברים אכן אותנטיים.
למרות שאפשר למצוא סנוגריא על הגר"ש עמאר מה הביאו לומר שאת מה שאמר אין באותה סנוגריא די כדי להסביר את חוסר המתינות בדין והשיפוט המהיר והפזיז של התופעה שהיתה שווה לפחות בדיקה בלתי אמצעית בה נכשל כבוד הרב.
ימים לא רבים יוכיחו הצדק עם מי ומי יצטרך להוריד את הכובע בפני מי ולעלות לרגל לבקשת סליחה.
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 17:12 |
|
| |
המייחל אני מחזק את ידיך , והדברים מסתדרים לי עם התפישה שיש לי מזמן איך תראה הגאולה , ואיך בדיוק יהיה המבחן מי עם הקב"ה ומי עם גאותו ושיקרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 10:22 |
|
| |
רעיון נחמד בחדשות וואלה.
חזון הרב ניר בן ארצי: התמוטטות כלכלית בארה"ב הצונאמי הגיע כעונש ליפן על גאוותה, רעידת אדמה תפגע גם בסין, והקב"ה מפרק את כל כלכלות העולם. ראיון נדיר עם הרב המקובל ניר בן ארצי, שרק לפני כחודשיים חזה את ההפיכה בסוריה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 12:40 |
|
| |
מומלץ לא לקורא את תגובות הטוקבקיסטים,עלול לקלקל לכם את היום . אני חושב שאנחנו ראויים לגאולה,הרי כולנו בגדר "חולי נפש" ופטורים ממצוות . אם בארזים נפלה שלהבת,מה יגידו אזובי הקיר ?
|
|
|
|
|