|
|
| נשלח ב-29/6/2015 21:44 |
|
| |
עוד הדלפה מהשיעור לנשים
כון קרוב מאוד, גם במוצש שיעור נשים הרב תאר בדיוק את הצונמי בעזה ואמר זה יכול ליהיות עוד שנייה או עוד כמה ימים אבל לא אומרים תאריך, ובחוץ במוצש הייתה רוח של צונמי בעוטף עזה ממש הרגשנו את זה. הרב גם אמר שהמשיח יצייר עם היד שלו את הגבול ואז יבואו הגלים וישטפו את עזה עד לגבול ואחכ אמר שאפשר גם לפני. כב הרב ניר רמז במוצ"ש שצריך עידוד צריך תמיכה ברכות הוא תיאר כמו בכדורגל שבלי האוהדים אף אחד מהקבוצות לא יהיה לה את האמביציה החשק והעוז לשחק ...
תוקן על ידי נמדשיר ב- 29/06/2015 21:46:07
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 22:18 |
|
| |
| שיר_הגאולה כתב: |  | | האם יש קשר בין החורפים הגשומים שכבוד הרב צופה לנו לזמן ההמלכה? שכידוע הרב אומר שבזמן שמשיח מתגלה מזג האוויר יהיה נעים וקריר קבוע ומצד שני הרב אומר שההמלכה צריכה להיות כל שניה איך זה מסתדר עם המשך השנים הבאות? ובמסר האחרון הרב כתב שצריך לעבוד קשה שבורא עולם ימליך את המשיח-משתמע שבורא עולם יתן עוד זמן לתקן וכל פעם שהרב אומר שמשיח יתגלה בדור הזה, זה נשמע לי רחוק..מרוב השתוקקות להתגלות אני מנסה לשלול את האפשרות שזה עוד רחוק.. |
|
לא הבנתי את שאלת הקשר בין החורף להמלכה. מה הבעיה אוטוטו יומלך המשיח בע"ה ומשם ואילך מזג-האוויר רק ילך וישתפר והחורפים יהיו ברוכים ומשופעים בגשמי ברכה והקיץ יהיה קיץ סקנדינבי מענג. תעשיית הגלידות והשתייה כנראה שיהיו בבעיה - זה כן.
אני יודע שהלשון "בדור הזה" מטעה קצת גם אני מודע לזה אך אל תתני לו להטעות אותך משום שהכוונה היא שהגאולה לא תידחה לדור הבא ולא יהיה משיח נוסף מישהו אחר אלא כל השחקנים נמצאים על המגרש כולל הקהל ועם מה שיש עכשיו עם זה אנחנו לוקחים ת'אליפות. כך שאת יכולה להיות רגועה מהבחינה הזאת אך לא להפסיק להתפלל ולהתחנן לשם שימליך אותו כבר.
ר' דב אני יודע גם בשיעור של שישי הרב הזכיר את עניין העידוד והתמיכה אך לא כ"כ הבנתי כלפי מה הדברים אמורים - אשמח להרחבה בנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 06:40 |
|
| |
איך שאני מבין את דברי הרב הם כך: כשאנשים מגיעים לכנסים , מגיעים לשיעור ביום שישי , מפרסמים את דברי הרב אוהבים את הרב , מתיעצים איתו בכל דבר , זה נותן כח לרב לפעול למען עם ישראל , בבחינת תנו עוז לאלוקים , גם בורא עולם מבקש שיבקשו לו שישבחו אותו שיגידו שבורא עולם הכל , כי זה נותן כח לבורא עולם לעשות טוב לעם ישראל , אותו הדבר כלפי הרב שהוא שליח של בורא עולם . אני אומר זאת בצורה בוטה יותר כלפי בורא עולם כמו שאמרתי לפני הרבה זמן לאנשים , בורא עולם רוצה תשומת לב ורק כך הוא מעניק את השפע , זה הסוד של "תשומי" השורש הוא בורא עולם הענין הוא שרק לבורא עולם זה אמיתי כי הוא הכל , ולכן רק לבורא עולם יש לתת את תשומת הלב ,כי נתינת תשומת הלב היא בעצם ההכרה שהכל ממנו , וזה נותן כח לתת, כך אותו הדבר כלפי הרב כשמכירים בכוחו של הרב זה נותן לו כח לבקש על ישראל ולהשפיע , ולכן זה דומה לאוהדים האוהדים הם נותנים את הכח לקבוצה בדיוק באותה צורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:21 |
|
| |
מסכים עם כל מילה.
אך למען ההגינות ראויה היא האמת להיאמר
בא ננסה להיזכר מה אמרתי על אותו שיעור-כנס נשים בר"ח אדר האחרון זוכר כמה התלהבתי ממנו? ואיך הגבתי.. אמרתי שככל הנראה הרב מקבל כוחות כאשר הוא עומד מול קהל אוהד ותומך ואין כמו הנשים היקרות הקרובות מטבען לערכי המשיח והגאולה יותר מהגברים ולכן כשם שרד-בול נותן לך כנפיים כך הנשים הצדקניות נותנות לרב כח וכנפיים ושיעור מולן נראה בהתאם.
אשריי, ברוך שכיוונתי. תודה לך ר' דב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 12:21 |
|
| |
היום בבוקר פטפטתי עם הגננת של הבת שלי ששייכת לאחת החסידויות, ומפה לשם אמרתי לה הולכת להיות הפתעה גדולה לעולם החרדי שיראו מי זה המשיח..חח כי הוא מהציונות הדתית, אז היא אמרה לי איך את יודעת מי זה..אמרתי לה אני יודעת והסברתי לה על קצה המזלג מה הרב אומר. כמובן שהתגובה הייתה 'עד שזה לא יהיה לא נדע' ובכל אופן אי אפשר לדרוש מאנשים שאין להם חשיפה לאינטרנט או עלונים של הרב שידעו מה קורה היום בעולם, ובכל זאת אולי הצלחתי קצת לערער לה את הביטחון כדי שבסופו של דבר היא תראה קצת מחוץ לקופסא וגם נרוויח עוד אוהדת וניקח ת'אליפות עוד לפני המחזור האחרון חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 08:14 |
|
| |
מישהו צפה אמש בכנס בחולון? היה איזה חידוש בו?
לא יודע אני קצת מתחיל להתייאש מהכנסים ברחבי הארץ מרמת החידושים היחסית נמוכה שבהם
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 00:00 |
|
| |
ר' דב שאלה לי אליך בבקשה
בשישי האחרון הרב אמר (בדקות בסיום) לגבי תושבי העיר אילת ש"לעיר אילת יורדות נשמות גבוהות והן כלואות שם בעיר כמו בבית כלא"
ידוע לך עוד משהו בנושא? נשמע מעניין מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 02:18 |
|
| |
הרב מדבר הרבה פעמים על נשמות גבוהות שכלואות בכלא ,הכוונה הכלא של היצר הרע שלא נותן להם לשמור מצוות . אין לי ברור את המילים של הרב איך לומר זאת , אבל הרב התבטא כמה פעמים שיש הרבה נשמות שמיד עם ההמלכה יתחילו לשמור מצוות .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:37 |
|
| |
המשפט מהמסר של הרב שיצא היום ממש מפתיע: "אם חברי המפלגות לא יפסיקו 'לאכול' זה את זה, לתעתע זה בזה וימשיכו לדאוג כל אחד לאינטרס שלו - בורא עולם מכריז: הממשלה תיפול ותיפול בגדול!"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:57 |
|
| |
אכן כן, אפשר לומר שמדובר בחידוש של השבוע זה רק שחסר לנו עכשיו שהממשלה תיפול ועוד פעם תתמלא הארץ רעש מחריש אזניים של בחירות שנאה ולשה"ר. אוי ואבוי רק לא זה. בלתי נסבל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 17:44 |
|
| |
יכול להיות שהרב בן ארצי מתכווין שאם נתניהו יטרפד את הצעת החוק לעונש מוות למחבלים, משמיים יפילו לו את הממשלה? ואולי ממשלת שמאל זה טוב, כי אז באמת אנשים יזעקו לאביהם שבשמיים, לא כמו היום שהרבה ימניים חושבים שנבחרה ממשלה ימנית, ושאפשר לסמוך עליה... ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2015 00:01 |
|
| |
בשלב זה נראה שחתימה על הסכם עם איראן היא עובדה מוגמרת. מצד שני כבוד הרב הבטיח בצורה הכי מפורשת שאפשר שלא יהיה הסכם! איך זה מסתדר?
נכון לעכשיו זה לא נראה טוב
לא ההסכם, זה לא מטריד אותי, נבואת הרב הרבה יותר חשובה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2015 15:39 |
|
| |
ייתכן וכוונת הרב שאפילו אם ההסכם נחתם הוא לא יבוצע. רק ימים יגידו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2015 15:53 |
|
| |

כבוד הרב הבטיח בצורה הכי מפורשת שלא יהיה הסכם עם איראן ולא יהיה שלום בין ארה"ב הכ"כ משתוקקת להיות בעלת בריתה לבין איראן הלועגת וצוחקת על האמריקאים.
"הקב"ה לא יתן לאיראנים לחתום חוזה עם האמריקאים" https://www.youtube.com/watch?v=6gppUeVthPk
ואילו אני אמרתי (לא מזמן אפילו) שאין לך תסריט מתאים יותר מאשר הסכם חתום וסגור המאפשר לאיראן להגיע לפצצה הנכספת על גבה ישראל כמובן כאשר על פניו נראה שכלו כל הקיצין ואפסה התקווה ובדיוק אז מגיע זמנו של מלך המשיח לצאת לאור הגוזר על האדמה באיראן לפתוח את פיה ולבלוע את כל מפעלי הגרעין פלוס חיסול כל צמרת הממשל האיראני אחד אחרי השני.
נראה דבר מי יקום
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/07/2015 16:04:23
|
|
|
|
|