|
|
| נשלח ב-16/12/2015 23:27 |
|
| |
אמיר לצערי לא ממש נמצא כאן כבר כתבתי באשכול שלו שאין לו מחשב בבית ולכן אין לו גישה לרשת. לר' דב אין כ"כ מה לומר וכשיש מה לומר אני כבר מעביר את דבריו כפי שאני מקבל ממנו בפייסבוק.
בגדול אין חדש ואני גם לא רואה שיהיה משהו חדש עד להמלכה עצמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2015 14:28 |
|
| |
איזה יופי! עוד פעם הרב בן ארצי דיבר על הצונאמי בעזה! הפעם אפילו בצורה ממש ישירה ולא מרומזת! והרב אמר "זהו, אין זמן" לגבי ההמלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2015 14:51 |
|
| |
למה מרומזת? על הצונאמי בעזה דיבר עשרות פעמים ובצורה הכי מפורשת שרק אפשר מניסיון -"זהו אין זמן" = לפחות עוד כמה חודשים כך שאל תעצור את נשימתך עז אז
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2015 22:10 |
|
| |
 איראן מינתה ראש חדש לרשתות הטרור בגולן במקום קונטר
נסראללה, שאמר כי כבר ניתנו הפקודות לביצוע תגובה צבאית נגד ישראל, והיא בידי הגורמים המבצעיים, ממתין לבואו לשטח כדי לעמוד בראש הפיגוע 'שיזעזע את ישראל'
לאור הדיווחים הללו כרגע זה נראה כמו התנגשות עם דיבוריו של כבוד הרב שאמר שחיבאללה חלש וממש אינו מעוניין להתעמת עם צה"ל ואין מה לדאוג ממנו. הרב ממש הרגיע בעניין הזה. לא כך זה נראה מהכותרות האלה.
נמתין ונראה מה ייפתח מצפון
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/12/2015 22:10:25
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2016 08:48 |
|
| |
לא שמענו אישור מהרב על איומי חיזבאללה
אמנם לא שמעתי מתחילת השיעור אלא מהאמצע אבל ניכר היה מדיבורים אחרים שאין ממה לחשוש
ב"ה בשורות טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2016 13:55 |
|
| |
מי יודע להרחיב-
הרב בן ארצי אמר שבט"ו בשבט תהיה עליית מדרגה מבחינת הגאולה!!! ושוב בסוף השיעור הרב אמר שבט"ו בשבט תהיה עלייה של יהודים, ורף גבוה מבחינת קירוב המשיח.
תוקן על ידי DANI8 ב- 22/01/2016 14:43:28
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2016 11:53 |
|
| |
משיב הרוח ומוריד הגשם - ומחריב המנהרות כאשר זדו עליהם
  נ.ב.
יא חביבי !! יא חלאוולאוו !!
תוקן על ידי danmash ב- 26/01/2016 11:54:02
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2016 21:49 |
|
| |
חמאס מוציא הודעה רשמית על קריסת מנהרה ואיבוד קשר עם פעילי האירגון ששהו בה.
חמאס מוציא הודעה רשמית על קריסת מנהרה ואיבוד קשר עם פעילי האירגון ששהו בה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2016 00:12 |
|
| |
לא נורא ניתוק הקשר הוא זמני בהחלט בקרוב יבוא אדון צונאמי וידאג לשלוח את כל הנותרים למקום אליו הלכו האחרונים 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2016 14:51 |
|
| |
שאלה כללית בקשר למסריו של הרב.
התחזיות לעתיד של הרב במסרים, רלוונטיות רק אם לא תהיה המלכה בזמן הקרוב ואם תהיה, הכל בעצם לא רלוונטי? לדוגמה, הרב אמר פעם שלא יהיו מלחמות בעולם ברגע שהמשיח יומלך ושיהודים לא ימותו. יוצא מזה שאם המשיח מומלך מחר, היהודים בחו"ל עולים לארץ בלי שיפגעו בהם. היכן הטעות שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2016 14:58 |
|
| |
לא מדוייק
אחת הסיבות שהקב"ה מעכב את ההמלכה היא כדי שיהודי חו"ל יספיקו לעלות כי ברגע שהוא יומלך הם בבעיה כי הם כבר לא יהיו במעגל הראשון והמדובר הוא בעונש קשה מאוד. "הם ימרטו את השערות יאכלו את אצבעות הידיים, איך טעינו למה לא באנו" התבטא לא פעם הרב.
לגבי המלחמות, נכון באמת לא יהיו עוד כי משיח יעשה סדר, "אף אחד לא ירים עוד אקדח או סכין כולם ירעדו מפחד" בלשון הרב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2016 22:27 |
|
| |
רוסיה: נפעל נגד ארה"ב סעודיה וטורקיה אם יתערבו בסוריה
האים הרב לא אמר דבר כזה לא מזמן...????
|
|
|