בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2016 10:00 לינק ישיר 
מדוע דאע"ש אינו פוגע בישראל?

תוצאת תמונה עבור דאעש
חברי הארגון שנטל אחריות גם לפיגועים הקטלניים בבריסל מסבירים מדוע המטרה המיידית שלהם לפיגועים איננה ישראל אלא מדינות אירופה ומדינות ערביות ומוסלמיות.

על פי האידאולוגיה המנחה את חברי הארגון, אין בסיס לפרוטוקולים של זקני ציון - המסמך האנטישמי המפורסם שהופץ במאה שעברה וטען כי היהודים שולטים בעולם. לטענת דאע"ש, מי שמאמין בכך הוא טיפש, כיוון שהיהודים אינם שולטים בעולם.

עוד סבורים חברי הארגון כי היהודים אינם "כופרים" גרועים יותר מכופרים אחרים - ובהם מוסלמים שיעים. לטענתם, חשוב להתמקד במלחמה במשטרים הערביים המשמשים כקו הגנה לישראל - ולא בישראל עצמה.

לדבריהם, ישראל היא בעיה דתית אבל לא מהווה מטרה מיידית - וכי מבחינה הלכתית, אסור להתמקד בלחימה רק בה וכי מדובר במעשה נגד הדת. זו הסיבה שמבחינת דאע"ש, ארגוני הטרור באזורנו כמו חמאס וחיזבאללה טועים - מה גם שבעיניהם, הסוגיה הפלסטינית היא איננה הבעיה המרכזית של המוסלמים.

דוגמה מוחשית לפעילות של דאע"ש שאיננה מופנית נגד ישראל באה לידי ביטוי בלוחמה בסוריה: בדרום הגולן מנהלים חברי חטיבת חללי הירמוכ - שלוחה של דאע"ש בסוריה, מתקפה מול גדודי המורדים האחרים. הם מפנים את האש שלהם מזרחה - ולא מערבה, לכיוונה של ישראל.

נו תגידו אתם, כשהרב דיבר כל הזמן על דאע"ש ואמר שהם שליחי ה' שבאו כדי להילחם באומה"ע
ולא בישראל כדי לעשות לישראל את העבודה השחורה הוא ידע מזה או לא?
ישתבח שמו לעד איך הוא מכניס להם לראש איזה דיסק שהוא רוצה לוחץ על 'פליי'
ויאללה לעבודה יאללה לאירובה..  

וישתבח שמו ששלח לנו את משיח צדקנו שנכנס להם ללב ומגלה לנו את מחשבותיהם ותוכניותיהם

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/03/2016 14:31:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2016 14:03 לינק ישיר 

אשריך! משמח עוד יותר ערב פורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2016 15:14 לינק ישיר 

חזק וברוך ר' יצחק אני רואה שאתה לא מפספס הגעה של הרב לאזור המרכז
שמת לב שבסוף דבריו הוא ענה על שאלתך לגבי ההלשנות של הערבים זה על זה ליהודים..

העלאת תמונות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2016 22:42 לינק ישיר 

אני רואה שהאשכול הזה מעט רדום...אז אקח על עצמי להעיר אותו עם מסר חדש ועוצמתי עד מאוד מאת מורנו ורבינו ועטרת ראשנו ומאור עינינו הצדיק האלוקי הרב ניר בן ארצי שליט"א, שמעורר פתח של תקווה לגאולה בזמן הקרוב ביותר, כי איך נאמר בשפה הפשוטה ביותר? בורא עולם אומר "די, נמאס לי!! יותר מדי אני מחכה לכם (הרבנים הגדולים) שתעוררו את עניין הגאולה ויותר מדי אני מחכה לכם, בניי היקרים (אלו שעודנם בגלות), הגיע הזמן שאגלה את הנבחר שלי לישועת עם ישראל!!", וההערכה שלי כי בורא עולם, כפי שנכתב במסר, אכן יביא את כל המכות הקשות ביותר על מקומות הגולה של היהודים כדי שיחזרו הביתה...ונתפלל שכמה שיותר יזכו להגיע הנה ואולי אפילו כולם....אלו שלא? חבל. ההתעקשות ללכת נגד הקב"ה פשוט לא תשתלם להם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2016 08:49 לינק ישיר 

גם במסר אתמול וגם בכנס בירושלים
בהתייחסו לסעודים תיאר אותם הרב כ'סופר קיצוניים' אפילו יותר מדאע"ש
ואמר שהם יאכלו את מצרים של סיסי

מעניין הדבר הזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2016 11:26 לינק ישיר 

"וסכסכתי מצרים במצרים" עולה שלב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2016 13:02 לינק ישיר 

אז ככה, לראשונה זכיתי להיות בשיעורו של הרב אתמול (חוה"מ פסח) בתלמים, אחרי כל כך הרבה זמן שחיכיתי שתגיע ההזדמנות והנה היא הגיעה...אחרי שתושב תלמים הסכים לקחת אותי מהכניסה למושב (הכביש הארוך כשמימינו ראיתי חסידות באחת מן השדות), הוא עצר לי בדיוק ליד המשרד של הרב. הוא הפתיע אותי ואמר שיש חמישה בתי כנסת במושב (והייתי בטוח שבית הכנסת "רינת ישראל" הוא היחיד). הגעתי אל המקום, שכולו צמחייה וקולות של חיות שדה, ונכנסתי אל בניין בית הכנסת ובדיוק הגעתי אל ברכת הכהנים. מה שהיה שם יצרב בזכרוני לזמן הרב- קולו של משיח בזמן ברכת הכהנים, קול של שכינה מתמשך ומלא רחמים, בעיקר כשאמר "וישמרך", כשארבעה יהודים עומדים עם גבם אל ארון הקודש עם טליתות שמכסות את גופם עליון ואת פניהם. זה היה רגע מצמרר, משהו נוסף שזכיתי לראות מכבוד הרב.
השיעור היה מדהים, ומאוד שמחתי לשוחח עם האברכים החסידים שמגיעים לשם קבוע ועם שפריר הררי, עוזרו של הרב. מי שכבר ראה את הסרטון עד סופו- אז דעו שהאיש המוזר ביותר שניסה לחבק את הרב מההתרגשות ומהכבוד ומהיראה העצומה כלפיו, אך מהר התעשת והחליף צורה, זה אני :)
באי המקום אמרו שבהחלט זכיתי כשהגעתי, ועוד לשיעור ביום חמישי, כשבדרך קבע זה מתרחש בימי שישי. את התמונות מן המפגש עם הרב שמרתי בסמארטפון, מתוך צילומי מסך של הוידאו מאתר "תאיר נרי". ללא ספק שליבי התמלא אושר לאחר אותו יום וקרו לי דברים נפלאים כל הדרך (יהודי צדיק שלקח אותי טרמפ מצומת נהורה עד לכניסה לאשקלון). מי יתן ואזכה שוב להגיע לתלמים, ומי יודע אולי כבר אז התגלה מלך המשיח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2016 09:34 לינק ישיר 

יפה שהתאמצת וזכית להגיע  

עצה טובה:
להבא פחות התלהבות ליד הרב, ככה הרב לא ימהר לברוח
נכון שקשה אני יודע אבל כדאי לעשות מאמץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2016 11:00 לינק ישיר 

הכבוד, ההערצה והיראה העצומים שלי כלפי הרב ישארו על תילם. 

בסופו של דבר, בנוגע לעצות, תמיד הכתובת הטובה ביותר היא הרב עצמו. והתגובה שלי כלפי הרב היא טבעית ולא רואה בה דבר פסול. אולי ניסיון החיבוק, אבל תמיד אם אמצא לנכון להתייעץ עם יהודים אחרים- אעשה זאת. בסופו של דבר, אף אחד לא יודע יותר מאשר הרב עצמו. 

העיקר שזכיתי להיות בשיעור החשוב הזה, שבו הרב מבשר על סוף העולם הרע ותחילתו של העולם הטוב, והתגלות מלך המשיח בכל רגע, אחרי שהקב"ה פתח את הפתח הענקי והפסיק לדחות את יום הגאולה.

יהי רצון שנזכה כולנו, כל עם ישראל, לגאולה ברחמים כי הגיע הזמן, אחרי אלפי שנות גלות. וזהו מסר חד גם ליהודי הגולה שיעלו ארצה בע"ה.

תוקן על ידי אלירן_91 ב- 01/05/2016 11:59:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2016 20:29 לינק ישיר 
ליישב את ארץ הקודש זו המצווה הגדולה ביותר, זה יישאר לכם לעולמים!

מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לזכות במצווה הזאת? ואני לא רואה את עצמי עובר לשומרון למשל. האם תרומה כספית לארגון שמיישב את הארץ או מונע מערבים להשתלט על שטחים זה נחשב זכייה במצווה הזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2016 21:55 לינק ישיר 

כמוכח מתוכו הדיבור הזה מופנה לבוני הדירות והיישובים וגם לרוכשי הדירות
ולא לכמוני וכמוך שנולדו וגדלו וחיים כל אחד בעיר וביישוב שהקב"ה שם אותו בו.

אבל לעצם השאלה
ודאי שעזרה לכל גוף ארגון שמונע מערבים להשתלט על אדמות למצווה גדולה ייחשב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2016 17:32 לינק ישיר 

שיעור מעלף ומקסים היה בשישי האחרון. לא הייתי שם לצערי (עבודה), אך צפיתי דרך תאיר נרי ומאוד אהבתי את החלק שבו הרב מדבר על כך שהקב"ה עושה איתנו ניסיונות כל היום (מה שמביא כל יהודי ששומע אותו להביא את הסיטואציה האישית שלו עם הבורא בחיי היומיום), מה שמראה כך שככל שיהודי יהיה עקשן יותר- כך בורא עולם יהיה עקשן כפליים ממנו. גם אני, בדומה למייחל, מאוכזב שיהודים רבים מתקשים לראות את מה שהקב"ה עושה בעולם הזה בשבילנו כשהוא הורס את כל סוריה ומפרק את אירופה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2016 22:47 לינק ישיר 

שנים שאני שומע את הרב ועדיין מתלהב ונרגש כל פעם מחדש
אם כי ודאי שאין ההתלהבות דעכשיו כאותה התלהבות והתרגשות
של תחילת הדרך

כך שאפשר בהחלט להבין לליבך השמח והמתלהב
גם אנחנו היינו כאלה בהתחלה ועדיין אם כי פחות
זה טבעו של עולם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2016 11:38 לינק ישיר 

אני לא תלמיד חכם ולא תלמיד ישיבה ואין לי ידע תורני של ממש ולא מכיר הלכות כל כך טוב, אבל ברוך ה' אני הפשוט והכלום שבכלום להעיד שזכיתי להתחבר למלך המשיח :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2016 21:58 לינק ישיר 

מהי דעת הרב על הלל ביום העצמאות? האם פסק לקוראו לאחר התפילה ללא ברכה?
ועל תחנון פשיטא שפסק לא להגיד- נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 64 65 66 לדף הבא סך הכל 66 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.