| נשלח ב-18/3/2011 01:25 |
|
| |
והנה זה מגיע - יוסי גרין החדש!!!
שמח אני לבשר כי האלבום המעולה, שמצדיק פתיחת אשכול חדש (במחילה מכבוד מנהלי הפורום היקרים...)
ניתן להשגה!
ואלו הפרטים:
שם האלבום הוא "גוונים של גרין 2 היפש", ובו 13 רצועות, שבהם מיטב להיטיו של יוסי גרין מכל הזמנים, בעיבוד מחודש, שונה ומרענן מעשי ידי ישראל לאם, בתוספת רצועת בונוס מיוחדת.
שמות השירים:
1. גוונים של לטינית. 2. גוונים של מוטאון. 3. גוונים של דאנס.
4. גוונים של היפש. 5. גוונים של רוק. 6. גוונים של בארוק.
7. גוונים של דבקה. 8. גוונים של בלוז. 9. גוונים של נשמה.
10. גוונים של מזמור. 11. גוונים של יידיש. 12. גוונים של אקאפלה.
13. גוונים של מארש. 14. רצועת בונוס - זמין ללא הפסקה.
טעימות מהאלבום כמו גם הורדה בתשלום: http://www.mostlymusic.com/shades-of-green-hipsh.html
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2011 23:00 |
|
| |
אני לא מבין אותו. מצד אחד בקומזיץ שהיה איתו בקול חי הוא דיבר נגד העיבודים ועל מוזיקה יהודית וכו', ואילו דווקא הוא ה"צדיק הגדול" כביכול מביא הכי הרבה הרבה הרבה את הגוייות לשירים שלנו (גועל נפש רצועה 14 זה נשמע איזה כושי אמירקאי).
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2011 15:33 |
|
| |
א. מה זה 'היפש' ???
ב.מי זה שר ברצועה האחרונה? (זה אותו אחד ששר ב'רימון'?)
(למי ששואל מה זה רימון:
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 08:53 |
|
| |
| ישz כתב: |  | אני לא מבין אותו. מצד אחד בקומזיץ שהיה איתו בקול חי הוא דיבר נגד העיבודים ועל מוזיקה יהודית וכו', ואילו דווקא הוא ה"צדיק הגדול" כביכול מביא הכי הרבה הרבה הרבה את הגוייות לשירים שלנו (גועל נפש רצועה 14 זה נשמע איזה כושי אמירקאי). |
|
אוי כמה שאתה צודק צביעות לשמה,
אבל אני חייב לציין שהוא לא הצבוע היחיד בין המוזיקיאים-זמרים החסידיים.
אבל מה שהכי מרגיז זה שיוסי גרין פשוט הורס את כל השירים באלבום בזה שהוא בעצמו שר שם,
מה הוא עוד לא קלט שהקול שלו הוא לא ממשובחי קולות ירושלים?
שיתן למקהלה לבצע את העבודה, אבל למה להרוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 14:05 |
|
| |
[איכשהו הפתיחה של 'רימון' מזכירה לי את הפזמון בשיר של 'דורה'... D: ]
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 23:00 |
|
| |
אריאל היקר, צר לי על ההתקפה, אולם התגובה שלך ממש הקפיצה אותי...
| אריאל222 כתב: |  | אבל מה שהכי מרגיז זה שיוסי גרין פשוט הורס את כל השירים באלבום בזה שהוא בעצמו שר שם,
|
|
אין לך מושג אילו הבלים כתבת, במחילה מכבודך.
יוסי גרין הינו אחד מהיוצרים הגאוניים והמוכשרים ביותר שהיו אי פעם (!) במוסיקה החסידית.
הלחנים שלו ממלאים וכובשים כל פינה בעולם המוסיקה החסידית, וקשה מאוד יהיה לתאר את התחום בלעדיו.
קולו העמוק, הגס המחוספס והבהמי מחד גיסא, אולם מיוחד, מרגש, מרטיט ומפעים מאידך גיסא,
הפך לשם דבר, ואמנים רבים וטובים מהשורה הראשונה בוחרים ביוסי לביצוע קולות רקע בשיריהם,
או אפילו לסולו בן שניות בודדות, ומתגאים כאשר גרין מלווה, לעיתים, את האלבום כולו.
כאשר הפיק יוסי את 'גוונים של גרין' הראשון, לפני כעשור שנים, נהנו רבים לשמוע את המלחין המוערך בסולו משלו, סופסוף.
גם ב'תו השמיני', אלבום ייחודי ונדיר באיכותו, תורם גרין מקולו, ומשדרג את האלבום לרמות-על.
(תקשיב ל'ויבואו למקרא ולמשנה, וללימוד... ולעשות רצון אביהם שבשמיים' בקולו העב של גרין, או להרמוניה המופלאה של יוסי עם הלפגוט ב'איתנו הפלא, תשועת עולמים, מצוא לפניך, כופר ותנחומים...', שלא לדבר בכלל על 'בשעה שמלך המשיח בא...')
מי שרכש/צרב/הוריד את "היפש", לא ציפה לשמוע את קול הזמיר של של שיינפלד, או את צליליו הזכים של מ.ב.ד..
כל מי שהשמיע לעצמו את האלבום השתוקק לשמוע את קולו של היוצר הנערץ, ולהתמוגג מכל רגע.
קולו של גרין אכן 'הורס' , כדבריך. הורססססססס. ברמות. _________________
תוקן על ידי Misterניק ב- 22/03/2011 23:05:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 09:22 |
|
| |
[quote]אריאל היקר, צר לי על ההתקפה, אולם התגובה שלך ממש הקפיצה אותי...
אבל מה שהכי מרגיז זה שיוסי גרין פשוט הורס את כל השירים באלבום בזה שהוא בעצמו שר שם,
אין לך מושג אילו הבלים כתבת, במחילה מכבודך.
יוסי גרין הינו אחד מהיוצרים הגאוניים והמוכשרים ביותר שהיו אי פעם (!) במוסיקה החסידית.
הלחנים שלו ממלאים וכובשים כל פינה בעולם המוסיקה החסידית, וקשה מאוד יהיה לתאר את התחום בלעדיו.
קולו העמוק, הגס המחוספס והבהמי מחד גיסא, אולם מיוחד, מרגש, מרטיט ומפעים מאידך גיסא,
הפך לשם דבר, ואמנים רבים וטובים מהשורה הראשונה בוחרים ביוסי לביצוע קולות רקע בשיריהם,
או אפילו לסולו בן שניות בודדות, ומתגאים כאשר גרין מלווה, לעיתים, את האלבום כולו.
כאשר הפיק יוסי את 'גוונים של גרין' הראשון, לפני כעשור שנים, נהנו רבים לשמוע את המלחין המוערך בסולו משלו, סופסוף.
גם ב'תו השמיני', אלבום ייחודי ונדיר באיכותו, תורם גרין מקולו, ומשדרג את האלבום לרמות-על.
(תקשיב ל'ויבואו למקרא ולמשנה, וללימוד... ולעשות רצון אביהם שבשמיים' בקולו העב של גרין, או להרמוניה המופלאה של יוסי עם הלפגוט ב'איתנו הפלא, תשועת עולמים, מצוא לפניך, כופר ותנחומים...', שלא לדבר בכלל על 'בשעה שמלך המשיח בא...')
מי שרכש/צרב/הוריד את "היפש", לא ציפה לשמוע את קול הזמיר של של שיינפלד, או את צליליו הזכים של מ.ב.ד..
כל מי שהשמיע לעצמו את האלבום השתוקק לשמוע את קולו של היוצר הנערץ, ולהתמוגג מכל רגע.
קולו של גרין אכן 'הורס' , כדבריך. הורססססססס. ברמות. _________________ יוסי גרין הוא אכן יוצר בחסד עליון,
לדעתי גדול המלחינים החסידיים,
ולא על זה היה הויכוח,
ואני גם מסכים עם קביעתך שהליווי של קולו של יוסי מוסיף ומיפה המון שירים,
הדוגמא הכי בולטת היא למשל בשיר "רצה ה" של אברמ'ל פריד
ברור לי שהשיר היה הרבה פחות יפה בלי יוסי גרין,
אבל ברור לכל בר בי רב שקולו העבה והמחוספס של גרין יפה מאוד אך ורק בתור ליווי,
אבל בתור סולן אין לו קול יפה,
ולא נעים לי לומר אבל הוא גם די מזייף בתור סולן,
תשמע ותבין.
ולעצם הטענה שכתב ישZ
ציטוט "אני לא מבין אותו. מצד אחד בקומזיץ שהיה איתו בקול חי הוא דיבר נגד העיבודים ועל מוזיקה יהודית וכו', ואילו דווקא הוא ה"צדיק הגדול" כביכול מביא הכי הרבה הרבה הרבה את הגוייות לשירים שלנו (גועל נפש רצועה 14 זה נשמע איזה כושי אמירקאי)."
יש לך תשובה לזה?
תוקן על ידי אריאל222 ב- 23/03/2011 09:30:20
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 10:51 |
|
| |
אמר על כך פעם ידידיה מאיר המוכשר "הקול של יוסי גרין הוא כמו רגל קרושה, או שאתה משוגע על זה או שאינך מסוגל להתקרב לזה..."
ובלע"ז "Take it or leave it"
אני אישית מתענג על זה (על הקול של יוסי, לא על הגאלע...)
|
|
| נשלח ב-23/3/2011 23:32 |
|
| |
אני מאמין שהוא יתרץ שזה צרכי הדור וכו' וכו' תשובה שבהחלט אפשר להתווכח עליה (ואני מדבר על כולם גם על אלי גרסטנר אהובנו שהקים את החבר'ה לכך שאני מאד מעריך את זה השאילה אם הכיוון הוא בהחלט נכון) למרות שאני לא בטוח שזה באמת החשבון שלו והכוונה שלו (וגם אם כן לא צריך ללכת כל כך רחוק וכמו אותו ביצוע ברצועה 14), וחוץ מזה שלא יהיה כזה אנטי וכו', אלי גרסטנר למשל מגיע ואומר את זה דוגרי ואמיתי ואני מאד מעריך אותו על זה והוא דווקא כן שומר על צביון מסויים על שיריו וכבר דובר על זאת רבות (בפורום אלי גרסטנר, הבאתי אותו רק לדוגמא) אבל הניגודיות הזאת ביוסי גרין צרמה לי יותר מדאי (מה גם שהופעתו החיצונית נהיית מודרנית וגסה מיום ליום...) ואכן ילה"ב ואם יש מישהו שיכול להשיג ממנו תגובה רשמית תבוא עליו הברכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 02:07 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  |
|
|
יסלח לי מיסטר, אבל קצת הגזמתם! לכנות ככה קול של יהודי זה ממש יומרני!!! לא משנה כמה הערכה/ ביקורת יש לכם או לשאר המגיבים, מן הראוי לשמור על הכבוד המינימאלי של כל יהודי. אני משערת שרק רציתם להדגיש את המיוחדות בקולו של גרין ...ובכל זאת...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 14:28 |
|
| |
יש למישהו מושג,
מה פירוש המילה 'היפש' ?????????
|
|
|