בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה בחול המועד פסח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2011 17:32 לינק ישיר 

קודם כל זה לא "מעט ילדים" - זה יותר ממה שיש בהופעה של יבא... (אבל זה באמת קצת מדי בשביל לכלול גם את מיאמי מהארץ).
בקשר לסולנים - שכחתם את שני ה"דוד"ים החמודים שמקדימה. הם כבר הוכיחו את עצמם בהופעות קודמות, ומסתבר שהם רק השתפרו מאז, כך שהם ודאי גם יקבלו סולו...
כמובן שהפרצופים במודעה כמו תמיד לא ממש ברורים, אז לא אתפלא אם אחד הילדים, למשל ההוא מצד ימין, באמצע הטור בערך - יתגלה כאחד האיילים... ודווקא החדשים נראים מאד נחמדים אני בטוחה שיהיה יפה...
אני כל כך מחכה כבר לראות וידיאו מההופעה!!!!!!!!!!!!!  אלימונסי אתה ממש שליח מצווה!
הלוואי שסול יקבל המון סולו! ירחמיאל חיב לנצל אותו כל זמן שהוא עדין כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2011 19:22 לינק ישיר 

חדווה,את צודקת!!! באמת צריך לנצל את הילד המתוק הזה ולתת לו כמה שיותר סולואים. וגריני,מה יש לך מג׳רמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2011 22:12 לינק ישיר 

צֶפי מציאותי: סול לא יקבל המון סולואים. מה שכן, גם אני חשבתי על אחד הפרצופים שהוא מזכיר לי קצת את אייזיק אייל... נו, נחיה ונראה...

החלטתי לעודד את החבר'ה החביבים עליי כדי שלא אקבל טראומה חזקה מדי - כל הגדולים (תרתי משמע) עזבו!
עכשיו הנותרים לפליטה חייבים לתפוס נוכחות חזקה עד שנתרגל לכל החדשים... (איום ונורא. במקום שניים חדשים וכל השאר מוכרים, אנחנו כמעט בקיצוניות השניה!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 11:18 לינק ישיר 

אני בעד הילדים החדשים - אנא זכרו - זוהי מקהלת ילדים!!!!!

הגיע הזמן לשמוע כשרונות חדשים.

ועכשיו סלחו לי, אני הולכת להזמין כרטיסים למופע:)

(כן, אהיה שם בעז"ה:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2011 11:24 לינק ישיר 

גריני!!!
כיף לך!!!
(האם נזכה לשני סיקורים ושלוש הסרטות...? )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 12:12 לינק ישיר 

לגבי הסרטות - חד משמעית - ממני: לא! אני אוהבת להנות מהמופע!!!!!

לגבי סיקורים סביר להניח אך לא מבטיחה!

אגב, לגבי הסרטות - היה כתוב בפרסום שלא יאפשרו להסריט - אם טרחו לציין זאת, אני מניחה שיחרימו ציוד בכניסה..............מן הסתם מישהו יצליח להבריח משהו אבל זה יהיה מוגבל יותר אני חושבת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2011 13:26 לינק ישיר 

אלימונסי כבר ידאג לנו לאיזו הסרטה,אני מקווה! וגריני אני באמת מבינה אותך ברגע שמחזיקים מצלמה כל ההופעה אי אפשר להנות ממנה.אבל אולי בכל זאת תגניבי לנו מדי פעם כמה תמונות אפילו מפלאפון או משהו. אווווף,גם אני הייתי רוצה ללכת,חלום חיי זה לטוס להופעה של פרחי מיאמי בארה״ב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 13:27 לינק ישיר 

רגע,אל תבינו שאני איזו אחת מסכנה שמשתוקקת לטוס פעם בחייה,כבר הייתי בארה״ב לפני שנה וחצי בערך אבל אז לא הייתה הופעה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 13:55 לינק ישיר 

את לא מסכנה, אני מסכן! הייתי רק בהופעה אחת וגם היא הייתה בארץ.
לא הייתי באיזה אקספריאנס מגניב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2011 14:23 לינק ישיר 

ההופעות שלהם בחו״ל הכי מגניבות,בישראל הם פחות על רמה ובד״כ גם פחות ילדים.בהופעה האחרונה שלהם בארץ הקהל היה מופרע לגמרי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 14:47 לינק ישיר 

מה קורה?
אני מתה לראות כבר את ההופעה. תגידו? אייזיק אייל כבר נכנס? הוא אמור להיות כזה מתוק!
חבל שלא נראה לי שאוכל להתעדכן מיד עם ההסרטות המובטחות כי אני טסה לאחותי באנגליה ולא לראה לי שיהיה לי זמן שם להיות על המחשב
חג והחנות שמחותתתתתתתתתת
ושיהיה בשורות טובות מצד מיאמי ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 15:08 לינק ישיר 

אייזיק? לא אמור להיות עוד בן לפניו (אחרי ריצ'י) שמו יעקב אולי? בתמונה של הבר מצווה של אלברט יש עוד בן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 15:56 לינק ישיר 

נכון,משיחמשיח קוראים לו ג׳ייקוב אם אני לא טועה ובאמת,למה הוא לא במקהלה? והלוואי שאייזיק באמת ייכנס.אז כשירחמיאל בחן אותו הוא היה כזה מותק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 15:57 לינק ישיר 

תראו איזה יופי,כמה טוב שיש איזושהי הופעה של מיאמי שוב.ככה כל חברי הפורום מתעוררים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2011 16:04 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
את לא מסכנה, אני מסכן! הייתי רק בהופעה אחת וגם היא הייתה בארץ.
לא הייתי באיזה אקספריאנס מגניב...

סליחה-סליחה, היית באקספיריאנס מגניב בהחלט!!! (new experience...)
ההופעה ההיא היתה סוחפת ומדהימה. (תמי, את לא חושבת ככה?)
נדמה לי שזאת היתה תמר שאמרה אחרי ההופעה ההיא שהיא מבינה עכשיו למה קוראים להופעות האלה "אקספיריאנס" (חוויה)...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה בחול המועד פסח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.