|
|
| נשלח ב-31/3/2011 19:22 |
|
| |
חדווה,את צודקת!!! באמת צריך לנצל את הילד המתוק הזה ולתת לו כמה שיותר סולואים. וגריני,מה יש לך מג׳רמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 22:12 |
|
| |
צֶפי מציאותי: סול לא יקבל המון סולואים. מה שכן, גם אני חשבתי על אחד הפרצופים שהוא מזכיר לי קצת את אייזיק אייל... נו, נחיה ונראה... החלטתי לעודד את החבר'ה החביבים עליי כדי שלא אקבל טראומה חזקה מדי - כל הגדולים (תרתי משמע) עזבו!  עכשיו הנותרים לפליטה חייבים לתפוס נוכחות חזקה עד שנתרגל לכל החדשים... (איום ונורא. במקום שניים חדשים וכל השאר מוכרים, אנחנו כמעט בקיצוניות השניה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 11:18 |
|
| |
אני בעד הילדים החדשים - אנא זכרו - זוהי מקהלת ילדים!!!!!
הגיע הזמן לשמוע כשרונות חדשים.
ועכשיו סלחו לי, אני הולכת להזמין כרטיסים למופע:)
(כן, אהיה שם בעז"ה:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 12:12 |
|
| |
לגבי הסרטות - חד משמעית - ממני: לא! אני אוהבת להנות מהמופע!!!!!
לגבי סיקורים סביר להניח אך לא מבטיחה!
אגב, לגבי הסרטות - היה כתוב בפרסום שלא יאפשרו להסריט - אם טרחו לציין זאת, אני מניחה שיחרימו ציוד בכניסה..............מן הסתם מישהו יצליח להבריח משהו אבל זה יהיה מוגבל יותר אני חושבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 13:26 |
|
| |
אלימונסי כבר ידאג לנו לאיזו הסרטה,אני מקווה! וגריני אני באמת מבינה אותך ברגע שמחזיקים מצלמה כל ההופעה אי אפשר להנות ממנה.אבל אולי בכל זאת תגניבי לנו מדי פעם כמה תמונות אפילו מפלאפון או משהו.
אווווף,גם אני הייתי רוצה ללכת,חלום חיי זה לטוס להופעה של פרחי מיאמי בארה״ב!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 13:27 |
|
| |
רגע,אל תבינו שאני איזו אחת מסכנה שמשתוקקת לטוס פעם בחייה,כבר הייתי בארה״ב לפני שנה וחצי בערך אבל אז לא הייתה הופעה שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 13:55 |
|
| |
את לא מסכנה, אני מסכן! הייתי רק בהופעה אחת וגם היא הייתה בארץ. לא הייתי באיזה אקספריאנס מגניב...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 14:23 |
|
| |
ההופעות שלהם בחו״ל הכי מגניבות,בישראל הם פחות על רמה ובד״כ גם פחות ילדים.בהופעה האחרונה שלהם בארץ הקהל היה מופרע לגמרי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 14:47 |
|
| |
מה קורה? אני מתה לראות כבר את ההופעה. תגידו? אייזיק אייל כבר נכנס? הוא אמור להיות כזה מתוק! חבל שלא נראה לי שאוכל להתעדכן מיד עם ההסרטות המובטחות כי אני טסה לאחותי באנגליה ולא לראה לי שיהיה לי זמן שם להיות על המחשב חג והחנות שמחותתתתתתתתתת ושיהיה בשורות טובות מצד מיאמי ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 15:08 |
|
| |
אייזיק? לא אמור להיות עוד בן לפניו (אחרי ריצ'י) שמו יעקב אולי? בתמונה של הבר מצווה של אלברט יש עוד בן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 15:56 |
|
| |
נכון,משיחמשיח קוראים לו ג׳ייקוב אם אני לא טועה ובאמת,למה הוא לא במקהלה? והלוואי שאייזיק באמת ייכנס.אז כשירחמיאל בחן אותו הוא היה כזה מותק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 15:57 |
|
| |
תראו איזה יופי,כמה טוב שיש איזושהי הופעה של מיאמי שוב.ככה כל חברי הפורום מתעוררים!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 16:04 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | את לא מסכנה, אני מסכן! הייתי רק בהופעה אחת וגם היא הייתה בארץ.
לא הייתי באיזה אקספריאנס מגניב... |
|
סליחה-סליחה, היית באקספיריאנס מגניב בהחלט!!! (new experience...)
ההופעה ההיא היתה סוחפת ומדהימה. (תמי, את לא חושבת ככה?)
נדמה לי שזאת היתה תמר שאמרה אחרי ההופעה ההיא שהיא מבינה עכשיו למה קוראים להופעות האלה "אקספיריאנס" (חוויה)...
|
|
|
|
|