|
|
| נשלח ב-1/4/2011 16:05 |
|
| |
ומשיחמשיח - דיברו על זה בפורום הקודם והגיעו למסקנה שכנראה לא כל אייל חייב אוטומטית ללכת למיאמי... (למרות שאנחנו כמובן בעד כל אייל חדש!)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2011 16:48 |
|
| |
אידי,מה את רוצה ממנו,הוא רק רצה לעודד אותי! :-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 13:39 |
|
| |
ודאי שלא! אני פשוט לא רוצה שיקפחו אותו... אם רק ראיתי את כל ההופעות בבית זה גם נקרא שהייתי באיזה הופעת אקספיריאנס? 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 14:48 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | אם רק ראיתי את כל ההופעות בבית זה גם נקרא שהייתי באיזה הופעת אקספיריאנס? |
|
אם כן אני הייתי גם באקספיריאנס 1
תוקן על ידי תמי281 ב- 03/04/2011 14:49:40
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 19:28 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אלימונסי כבר ידאג לנו לאיזו הסרטה,אני מקווה! וגריני אני באמת מבינה אותך ברגע שמחזיקים מצלמה כל ההופעה אי אפשר להנות ממנה.אבל אולי בכל זאת תגניבי לנו מדי פעם כמה תמונות אפילו מפלאפון או משהו. אווווף,גם אני הייתי רוצה ללכת,חלום חיי זה לטוס להופעה של פרחי מיאמי בארה״ב! |
|
זה לא בטוח..
על תפילי עליו...(אלימונסי)
טוב שתיהיה הופעה מהנה!(לאלה שהולכים)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 21:10 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | תמיד הם אומרים לא להקליט או להסריט אל תדעג אני ישתדל לעשות משהו... |
|
הנה הוא אמר את זה בעצמו,וחץ מזה אמרתי ״אני מקווה״ לא הפלתי עליו חלילה כלום,הוא לא חייב לנו שום דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 15:27 |
|
| |
הרבנים אסרו הופעות של זמרים אפי' בישיבה נפרדת. אנא !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 16:01 |
|
| |
אני לא חושבת שזה המקום להעיר את ההערה הזאת. אני בטוחה שהאנשים פה יודעים היטב מה הם עושים וכל אחד שומע לרבו ונוהג כפי ביתו. מנהלי הפורום,תקנו אותי אם אני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 21:57 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אני לא חושבת שזה המקום להעיר את ההערה הזאת. אני בטוחה שהאנשים פה יודעים היטב מה הם עושים וכל אחד שומע לרבו ונוהג כפי ביתו. מנהלי הפורום,תקנו אותי אם אני טועה. |
|
אמת ויציב ונכון, תמי.
אפשר לצטט רבנים לכאן ולכאן, אבל זו בהחלט לא מטרת הפורום - ולו רק מפני שאנחנו לא מחשיבים את עצמנו לגדולי הדור שוויכוח שלנו יכריע בסוגייה. חוץ מלצחצח חרבות לא ייצא מדיון כזה כלום ואף אחד לא ישנה את דעתו בעקבותיו.
אז - אנא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 04:02 |
|
| |
אם לא הייתם מגיב על ההודעה של אשתכהן הייתי מוחק את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 13:16 |
|
| |
חשבתי על זה אבל תהיתי אם זה לא נקרא פגיעה בחופש הביטוי או משהו... אם אתה חושב שכדאי, אתה מוזמן בכבוד למחוק את 5 ההודעות שקשורות לעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 16:14 |
|
| |
למי שיש בעיות אם הנושא אז שידע שאותם רבנים אמרו גם לא לשמוע שירים של זמרים שעושים הופעות - אלא לשבור את הדיסקים שלהם, ועוד יותר רבנים אסרו לגלוש באינטרנט... לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 17:41 |
|
| |
טוב בזה סיימנו את הנושא,בכל מקרה אני לא חושבת שאשתכהן תחזור לכאן שוב.בוא נחזיר את האשכול לנושא המקורי בבקשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 17:49 |
|
| |
מה לאשכול ולענין הרבנים. אני חושבת שכל אחד אחראי למעשיו ותו לא. וחזרה לנושא גם לי יש חלום לטוס להופעה שם... כשהם מגיעים להופעות כאן ירחמיאל מקבץ את כל השירים מהעשור האחרון ומשמיע בית מכל שיר, וזה חבל... וגם הוא בחיים לא היה משקיע בעלות של הופעה כמו ב1995 פה בארץ, לא?! ההופעות כאן הרבה פחות מושקעות זאת עובדה.
|
|
|
|
|