בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

האם לפנינו הסלמה בטחונית היסטורית? בקרוב מאוד נדע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2011 09:56 לינק ישיר 

עוד מעט כולם יעלו עלינו !!! רציתי בכעוס על בייבי (לא טעוות כתיב) אבל מה אני מצפה בעצם בערב רב פחדן שכל רצונו היה להראות את עוצם ידו , אבל אין מה לעשות הסרטן אכל לו את היד הקטנטנה והמגומדת שלו , זה היה בקומנדו אתם מבינים !! קומנדו וופל זה מה שהם כל הממשלה הזאת שונאי ישראל , משתחווים לגויים למלך האמיתי שלהם מלך גוג !

מה אומר ומה אגיד המייחל ידידי , אם זה לא היה פגיע בנפש זה היה מצחיק ומבדר א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 10:07 לינק ישיר 

קודם כל אני חייב לומר שאני מה זה מבין את כעסך, הרבה יותר ממה שנדמה לך!
אני לא יודע אם תאמין לי אבל אומר בכל זאת..

הפנטזיה שלי היא ששני השרצים האלה שיושבים על ההגה זביבי וברדק שר"י
נופלים לי לידיים ואני כיהודי הנאמן להשי"ת ותורתו והמשתחווה אל מול שמאול הנביא זי"ע
ומנשק את רגליו רואה לנגד עיניי את מעשה גבורותו אשר עשה במלך עמלק וַיְשַׁסֵּף שְׁמוּאֵל אֶת אֲגָג לִפְנֵי ה' בַּגִּלְגָּל.

אתה הבנת את זה ידידי??

החלום שלי זה לערוף את ראשם של שני אויבי ה' ואויבי ישראל עמו המתאכזרים בצורה כ"כ מזוויעה
לעם ישראל בארץ ישראל!

לכתחילה לערוף ראשם ממש! בדיעבד כדור בין העיניים גם יעשה את העבודה.

חושב שאני מגזים? נדמה לך שאני לא מסוגל? חחח. חשוב שוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 19:26 לינק ישיר 

תראו איזה קטע..

ההודעה הקודמת נכון..נכתבה בעשר בבוקר, עכשיו 7-8 שעות אחרי..מתפרסם הדבר הזה

ברדק נבהל ממני?? מחזיר לי קונטרא? היתכן?   Shock 2

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 19:42 לינק ישיר 

לא הוא גיבור בגלל שהוכרז שוב הפסקת אש , האפס הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 00:45 לינק ישיר 

אין הכסא שלם עד שימחה זרעו של עמלק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 08:07 לינק ישיר 

למייחל

לגבי לשחוט את הבוגדים בממשלה ... יש לי תחושה שעוד יהיה לנו הזדמנות ....אם לא לעשות לפחות לראות ...

מה שכן אני כל פעם נדהם מהסבלנות של אבינו שבשמיים ... מזלינו זכינו להיות בניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 08:19 לינק ישיר 

אשריך צדיק..  Thumbs Up

אם כי אני מאמין שבורא עולם יטפל בהם באופן אישי ולפני שיחסל אותם ישפיל וירמוס אותם
ויראה להם את עם ישראל בגדולתו ובתפארתו עד שליבם יתפוצץ בקרבם ורק אח"כ יורידם לבאר שחת
ליטול מהם נקמת עולם על עמו ונחלתו. ומי יתן ונזכה לראות משהו מכל זה בעינינו בשידור חי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2011 10:00 לינק ישיר 

אמן אמן אמן ואמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 17:34 לינק ישיר 

הודיעו עכשיו ברדיו שבעקבות הרגיעה פסטיבל הקיץ באשקלון, שהיה אמור להיות מבוטל, יתקיים כרגיל... הקדוש ברוך מאריך אף, יופי אפשר להמשיך עם העוונות! כמה שהם טיפשים... אני בן אדם אופטימי ואני משתדל להתפלל שעם ישראל יתעורר ויחזור בתשובה וככה ניגאל ברחמים פחות או יותר... אבל כשאני שומע את הדברים האלה אני כבר מתחיל לחשוב שאולי זאת תפילת שווא ועדיף להתפלל שכבר יגיע גוג ומגוג עם כל המשתמע מכך ושנגמור כבר עם כל הסיפור הזה... כמה שאני רוצה להאמין שאתה טועה דוד, בזה שאתה אומר שלדור הזה אין תקנה, לצערי אני רואה שכנראה גם בזה אתה צודק... מצד שני האנשים האלה חונכו מגיל אפס לכפירה, והכל מסביבם מלא טומאה ורק מרעילים אותם כל הזמן נגד הדת, אז בכל זאת יש פה איזה כף זכות... מה נגיד, ה' ירחם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 19:03 לינק ישיר 

אנחנו לא יודעים כלום , שום חשבונות שמים , אין לנו מושג מה החשבון ,  אנחנו כבר מעל 5700 שנה מסתובבים בכדור הארץ , מה לנו ולדעת חשבונות שמים ...

אני מקווה שהמצב הוא בעצם מתאים לסוף דבריך וכל אחינו היהודים שבניהם ינצלו ויזכו לעולם הבא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 21:16 לינק ישיר 

פשיו..
אשריך שאתה אדם אופטימי, הלוואי על כולנו, זה מה שהקב"ה אוהב אנשים אופטימיים.

אל לך לעשות חשבונות כאלה אם יש לדור הזה תקנה או לא, לא רק שזה לא תפקידך
אלא הקב"ה אף לא מעוניין בזה!

כשאני אומר דבר כזה זה לא מגיע ממקום של חשבונות אלא ממקום של ראיה. אני מתאר את מה שעיני שכלי רואות!
ואותי כידוע לך.. הקב"ה חנן בראיה לא רגילה ולא שגרתית. (לא גאוה ולא בטיח, בסה"כ תאור עובדתי)

אתה באמת חפץ לעשות רצון אבינו שבשמים? תתפלל על בניו! תסנגר עליהם!
אין לך אדם אהוב אצל הקב"ה כמו מי שמתפלל עליהם ומלמד עליהם זכות למרות שפלות מצבם.
סוגיא שלימה בזוהר יש על כך, אם תרצה נלמד פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2011 22:07 לינק ישיר 

הלוואי ויום אחד הגיע לרמת אהבה כזאת ולסנגר על עם ישראל . אני עדיין אנוכי מידי מכדי לאהוב את השם יתברך בכל לבבי.... שלב שלב כנראה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 16:07 לינק ישיר 

לאחר שסבב הלחימה האחרון כבר מאחורינו זאת ההזדמנות להודות לרצועת עזה
על ימי החופש מפרשת מרגול שהיא סיפקה לנו. . עכשיו אולי נדע להעריך נכונה את
הגראדים והחברותא שלהם - קליפת ברזל.

מרגול!! לא התגעגנו אלייך!!      Sick

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/08/2011 16:09:11

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/9/2011 16:20 לינק ישיר 

יהודי שקבע אולם לבר-מצווה של בנו ב- 22/9 שאל אותי אם לדחות את האירוע בגלל הבלאגן
שצפוי עם הפלסטינים..אולי בגלל ההסלמה הקשה שתהיה לא יגיעו האורחים וכו'..

חחח..לקח לי זמן להאמין שהוא רציני ולא מסתלבט עליי..מה יכולתי להגיד לו..
בטח שהכל מתנהל כרגיל! אלא מה!

חוצמזה שאני לא מאמין שיהיה משהו רציני בטווח הזמן המיידי. אולי בהמשך מאוחר יותר אבל לא עכשיו. אמרתי לו.

Shocked

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2011 02:37 לינק ישיר 

לאחר כמה ימי התלבטויות החלטתי בסוף להעלות את הכתוב להלן בפורום, מהסיבה  'העיקרית' שלצידו מוסר השכל ודרישה רוחנית מכולנו. (ולא להתנצח על תאריך כלשהוא)

יש  צדיקים שמדברים גלויות, שלקראת סוף חודש אלול, אם לא נחזור בתשובה שלימה, עם ישראל יעבור מערכה כזו או אחרת. האדמור משומרי אמונים גם מדבר גלויות שזקוקים לישועה עוד השנה.

לראשונה אזכיר את הצדיק החלבן שבשיעורו האחרון הזכיר שהמצב של עם ישראל קשה מאד וזקוקים לרחמי שמים גדולים. בסוף השיעור התחזק הרב מחולשתו והתחיל לרקוד בשמחה עצומה כשהוא מסובב את מקלו כלפי שמיא. ולסובבים אותו התבטא לאחרונה שאכן אנו בתחילת תקופה קשה מאד, אבל בעז"ה אחרי זה יגיע שפע גדול לארץ ישראל!

יש המפרשים דבריו כפשוטו שפע גדול. ויש שמייחסים דבריו לגאולה. (וזה מתאים להפליא לדבריו של הרב בן ארצי שמכריז מעל כל במה אפשרית שבאר"י יהיה שפע גדול וכו' מה שלא נראה עפ"י טבע כלל וכלל)

הצדיק המקובל הרב י.ש. בשיעורו האחרון אמר לקהל שומעיו רבותי אל תפספסו את רכבת התשובה, כי בזמן הקרוב ביותר מסתיים הבחירה שיש לאדם!
ודבריו מתחרזים לי בדבריו של הצדיק א.י. שאמר דמה שכתוב 'אין מקבלין גרים לימות המשיח' הכוונה היא גם על התקופה הקרובה שאי יהיה אפשר לפנות אחורה, כי לא יהיה בחירה וכו'.

אגב, הרב ניר בן ארצי בעלון של השבוע כותב: השקט מכיון לבנון ועזה – השקט שלפני הסערה!

עד השבוע הרב כתב 'יהיו הפרעות', והשבוע הוא כתב השקט שלפני הסערה!

היוצא לנו מהדברים הנ"ל:

אין ספק שעם ישראל לפני מערכה כלשהוא, התאריך – פחות רלוונטי.

הנחמה מהסיבוב הבא, שאחריו יגיע שפע גדול לארץ ישראל.

לתפוס את רכבת התשובה, ולא לפספס ברגע האחרון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > האם לפנינו הסלמה בטחונית היסטורית? בקרוב מאוד נדע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext