|
|
| נשלח ב-20/9/2011 09:42 |
|
| |
מצב קלאסי , כפי שיוסף התעלל באחיו אך בסוף נישבר וגילה להם מיהו וגאל אותם , כך יהיה עם משיח !
עומד מולם , ואין הם מזהים אותו - מדהים !!! האם זה יתכן !!!
ברור שיתכן ! זה קורה בדיוק עכשיו !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 12:50 |
|
| |
זכור לי דבר דומה בשם הבעש"ט הק' שאמר שלפני בוא המשיח, ישראל ישלטו על איזה אומה ויזלזלו בה עד שאלה בסוף יתמרדו (אם זכור לי טוב הקטע האחרון).
מוכר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 00:12 |
|
| |
אלכס ג'ונס (הקונספירטור הגדול): אור ירוק של הפנטגון לישראל לתקוף את איראן בתוך שבועיים, ובכוונת ארה"ב להתערב לאחר סגירת מיצרי הורמוז ע"י האיראנים.
האם מסתדר עם הצפי שלי? מסתדר ועוד איך. דיברתי ע"כ שנה שעברה כבר. לא מתחייב לגבי השבועיים.
בתחילה מדבר אלכנס ג'ונס לאחר מכן רשות הדיבור עוברת לעוד שונא ישראל טיפוסי עלוב. אפשר להתעלם ממנו. http://www.youtube.com/watch?v=UbqdEI8EtEs&feature=player_embedded#!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 08:15 |
|
| |

האם יהיה מבצא צבאי בימים/שבועות הקרובים את זה אני לא יודע, אבל חיפשתי אינדיקציה כלשהי ממידע שאנו נוטים לתת בו אמון כמו דבריו של הרב בן-ארצי למשל ורוח הדברים יש לומר נוטה יותר לצד השלילי, שלא יהיה מבצע צבאי משמעותי בטווח הזמן הקרוב. ומניין למדתי זאת?
שהרי הרב אמר שהמחבלים ששוחררו בעסקת שליט לא ישובו לפגוע בעם ישראל אלא יסתכסכו ביניהם לבין עצמם ויריבו על שילטון כח ושררה וחרבם תבוא בליבם וכו'. ידוע.
אם צה"ל יפתח במערכה על עזה התיתכן מציאות כזאת? הלא אין לך דבר שמאחד את כל אויבי ישראל כמו שנאת ישראל לשמה אז מאיפה תבוא אותה מריבה וסכסוך פנימי כאשר ברקע צה"ל מפציץ את אמ'אמא שלהם ומאיים לשלוח אותם לעולם שכולו רע.. ??
כך אני מבין את המידע שלפניי. אם יש תובנות אחרות בבקשה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/11/2011 08:33:15
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2011 08:38 |
|
| |
בינתיים בדיוק כמו שהרב בן-ארצי אמר: "יהי הפרעות בצפון, טיל פה טיל שם כדי לעורר את עם ישראל"

|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2011 09:50 |
|
| |
כל הכבוד לרב בן ארצי, וכל הכבוד לכבאים!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2012 08:47 |
|
| |
רואים כיצד מתחברים להם חלקי הפאזל המפחיד
מצד אחד קצב הסלתקותם הבלתי נתפס של גדולי וצדיקי ישראל מן העולם מצד שני רמת השנאה והאנטישמיות ליהודים גם בארץ וגם בעולם הולכת ועולה ומגיעה לרמות קשות מאוד מצד שלישי אסונות נוראים בהם יהודים מקפחים את חייהם אשר למשמע אוזן מתפלץ הלב ומסרב להאמין
וכעת נוסף גם הדבר הזה על שונאינו, היו לא לא תהיה

|
|
|
|
|