בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אז מה הדירוג שלכם???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2011 19:50 לינק ישיר 
אז מה הדירוג שלכם???

קדימה חברה- מהו הדירוג שלכם???

למי שלא כ"כ מכיר- דירוג זה אומר כתיבת עשרת-חמישה עשרהסולנים המועדפים עליכם בסדר יורד.
(סתם החלטתי מספרים נתון להחלטתכם..)

יהיה נחמד אם תצרפו גם הסבר קצר...

אני בדרך לכתוב את הדירוג שלי...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 21:21 לינק ישיר 

טוב, היה קצת קשה אבל הנה הדירוג שלי:

דובי שפירו- לא יעזור הוא היה, עדיין, ותמיד ישאר הפיבוריט שלי.

ארי גולדוואג- ילד מדהים עם קול מיוחד.

מרדכי שפירו- החיוך והקסם שפשוט כובשים אותך...

זלמן פולק- אישיות שקורנת מבעד לשירה המרגשת.

יושי בנדר- הכריזמה, האנרגיות והקול האדיר.

יוסי שיק- קול פעמונים ושירה נכונה.

יאיר קעניג- החן, העדינות והקול המושלם.

איתן נט- פשוט אוהבת ת'ילד המתוק הזה.

עודד קאריטי- אין כמו השירה המושלמת שלו.

ייצי ספינר- הרוך והצלילות הנעימים בקולו.

דניאל מוצ'ניק- הקול, הטונים, הרגש.

סול אייל- היחודיות, הקפיצים, והקול העמוק.

יעקב משה בראון- קול מדהים בלי טיפת גאוה.

ז'ק נוסבאום- נכון שהילד הזה פשוט שמח??

ארי רוזנר- משו בשירה שלו עצמתי ונוגע. 

מאוד מענין אותי לשמוע תגובות על הדירוג שלי, אני יודעת שהוא די שונה...

ובבקשה תדרגו גם אתם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 21:39 לינק ישיר 

למה את חושבת שהוא שונה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 23:01 לינק ישיר 

כי אף אחד אחר לא היה שם את האחים שפירו במקום הראשון, ועוד מפריד ביניהם עם ארי גולדוואג
יש להם ייחודיות, בלי ספק - אבל הם לא הסטנדרט של הבחירות.
ארי גולדוואג 1 וארי גולדוואג 2 (נו, טוב, התכוונתי לבן שלו, משה דב - אותו קול ב ד י ו ק) מאוד מזכירים את משה יעקב ברון - שגם הוא מופיע אצלך. אפילו במראה החיצוני יש דמיון. למען האמת, אני דווקא מעדיפה את הקול של ארי עכשיו, כבוגר - יש בו משהו מיוחד.
מה "עמוק" בקול של סול? אותי הוא כבש רק בגלל ה"אייליות" שלו. מבחינה קולית אני מעדיפה דווקא את אלברט, למרות שזה נשמע מוזר.
יושי, עודד ואיצי הם באמת סולנים גדולים בכל קנה מידה - מבחינה קולית הם אדירים.
מה שלא היה ברור לי זה - איפה שאול בכל העסק??

--
הדירוג שלי... הממ...
אני יכולה לנסות.
מקסימום אתקן אח"כ, אם אזכר במישהו.

שאול אלסון - ה-קול של כל הזמנים. הקול העשיר והמגוון ביותר ששמעתי אי פעם - קול פעמונים שמיימי שיורד לעולם אחת לשבעים שנה.
יושי בנדר - קול עם גוונים - הכי קרוב לשאול. עוצמתי. מקצועי. כובש. אדיר.
דייויד הרשקוביץ - קול עשיר, מגוון ו"נסיכי", עם עוצמה, דיוק ורגש וכריזמה אלגנטית. ()
רוברט לווי - קול "דק ורך", צלול ונעים לאוזן גם בטונים הגבוהים ביותר, שמצטלצל בפעמונים מיוחדים ומקסימים.
חנינא אברמוביץ - הכישרון הלא רגיל לכל ההרמוניות, ובלי קשר גם קול חם, נעים ומרגיע.
רבינא אברמוביץ - כנ"ל חנינא, אבל בעוד חנינא היה תמיד מהבוגרים (מבחינת התפקוד, התכוונתי) שבחבורה - המיוחדות של רבינא היא דווקא בתור אחד מהקטנים והמתוקים...
יהודה גורקין - המתיקות, המתיקות. בקול ובכל. (ראיתם איך הוא שיתף את חייא במיקרופון שלו במחרוזת הפסנתר של סוכות האחרון?)
יאיר קניג - מה, צריך לפרט? הרי גם ככה הוא במועדפים של כולם.
דניאל גובר - קול רגוע ונעים שממוקצע היטב בטונים הנמוכים. שירה יפה, כפשוטו.
אריק סטרן - קול יוצא דופן! אי אפשר לפספס. הוא כמו מֶלח: במינון הנכון הוא נותן צבע מיוחד לכל שיר. הקול הדקיק וה"מסרקי" שלו יודע להתאים את עצמו לפיתולי מנגינה דקיקים, שאף קול אחר לא יכול להידחק אליהם.
נחום סטארק - העוצמה בקול, הדרמטיות והחיוך, והנוכחות שלא משתמעת לשתי פנים.
אברהם וויליג - הצחקוקים החמודים שלו פשוט עושים את הסולו...
אלברט, סול וריצ'י אייל - תגידו, מישהו יכול לוותר על אחים כאלה?!

--
וואו, זו היתה עבודה קשה לחשוב ולהגדיר כל אחד.

תוקן על ידי אידי ב- 24/03/2011 23:32:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 23:27 לינק ישיר 

אני אמנם גם לא הייתי שם את השפירוס אצלי אבל (ואבל גדול) על טעם וריח אין להתווכח!
והיא לא חייבת לשים את שאול אלסון!!! (אני גם לא משתגע ממנו יש לו קול יפה אבל האף....)

אגב אני לא רוצה לרדת אבל כתבת פעם שאת לא מבינה מה מיוחד בעודד קרייטי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2011 23:36 לינק ישיר 

אכן כך!
לא מבינה מה יש להתלהב ממנו.
מבחינה מקצועית - הוא היה באמת טוב. אבל מכאן ועד להתלהבות הגורפת של "עודד ואין בלתו"... נו, עוד ארוכה הדרך...
(עד שהוספתי את המועדפים להודעה הראשונה, הקדמת אותי בהרבה... :)

תוקן על ידי אידי ב- 24/03/2011 23:37:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2011 01:05 לינק ישיר 

איי אידי אידי, אין כמו ההגדרות שלך!!!

הענין עם הדירוג שלי הוא שלא דירגתי לפי מקצועיות או כל קריטריון אובייקטיבי אחר אלא פשוט לפי נטיית ליבי בלבד- וזו הסיבה שאני חושבת שהוא שונה- כי כמו שאידי אמרה- מי ישים את השפירו'ס במקום הראשון? רק אני!
אני יודעת שמבחינה מקצועית, קולית או מה שתרצו הם בהחלט לא ברמה של ארי גולדוואג וכל השאר אבל כאן מדובר על מועדפים והם המועדפים שלי!!

זו גם הסיבה ששאול אלסון לא נכנס לרשימה שלי, אני מעריכה את הכשרון שלו, מתפעלת מהגבהים, מהרגש, מהקול ומהכל אבל- אין את הקליק...את החיבור.

אכן משיחמשיח מסכימה איתך שעל טעם וריח....
אבל בכל זאת- אידי-מקום שלישי את דיויד?א-מ-א-ל-ה!!!טוב טוב סתמתי את הפה סליחה.

ו--אוף אחת ולתמיד- מי הם אברהם וילג' רוברט לווי ודניאל גובר???(אני יודעת שכבר ענו על זה כאן אבל אפעם לא זכרתי מי זה מי...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2011 12:20 לינק ישיר 

בילי,אכן רשימה מוזרה יש לך.כי למרות שאני גם אוהבת את השפירו'ס אבל כשאני באה לדרג אני בוחרת לפי הקול דבר ראשון ולכן אני בחיים לא אשים אותם במקומות הראשונים  ואולי אפילו לא אכניס אותם לרשימה בכלל..

אידי,כרגיל הגדרותיך כ"כ נכונות ומדויקות כאילו הוצאת לי את המילים מהפהואני די נוטה להסכים עם הדירוג שלך,וכמובן ששאול אצלי במקום הראשון ועליו לדעתי אפשר לומר שלא היה ולא יהיה! אני הייתי מוציאה את חנינא כי הקול שלו לא מדהים,אולי נחמד.ויושי-הקול שלו היה מדהים בקטנותו בלבד,שזה אומר הדיסק (רווח-השכיבני)משיח ויבוא.כי ביבוא בDVD הקול שלו התחלף והתבגר ורוב הסולואים שלו נלקחו ממנו.אני אישית מ-א-ד אוהבת את הסולו שלו ב"מי יתן" עם אוהד,ומי שמכיר את אוהד מושקוביץ והקול שלו יודע שזה לא פשוט לשיר איתו,הם טיפסו לגבהים בשיר הזה והוא כל פעם מרגש אותי מחדש.
ולגבי עודד קריטי למרות הדעה הרווחת כאן לגביו אני חושבת שהקול שלו מדהים ומיוחד והייתי שמה אותו באחד מהמקומות הראשונים.הדואט שלו ושל איצי ספינר במיאמי אקספיריאנס 5:בסייעתא דשמיא,מהמם!

אולי בהמשך אוסיף את הרשימה המסודרת שלי,שבת שלום,ותעזרו הרבה בבית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2011 14:59 לינק ישיר 

בילי, עכשיו אני שמה לב שאת די ״נעולה״ על התקופה של סטאנד אפ ובדרך התורה:דובי ומרדכי שפירו,איתן נט,דניאל מוצ׳ניק. וגם על התקופה של רווח:יוסי שיק,זלמן,ארי,זאק וכל החבר׳ה האלה. ואני מאד אשמח אם מישהו פה יסביר לי אחת ולתמיד מה כל כך מיוחד בקול של דניאל מוצ׳ניק? עד היום לא הצלחתי להבין וגם לא נראה לי שבעתיד.. תגידו לי שיר אחד שהוא שם סולו וזה מאד ריגש אותכם. אני לא מבינה,היה לו קול די דקיק וצפצפני ואני לא אוהבת סוג כזה של קול. אשמח אם תאירו את עייני! (לפחות את בילי,שדירגת אותו אצלך)

תוקן על ידי תמי281 ב- 25/03/2011 15:00:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 20:24 לינק ישיר 

צודקת תמי אני באמת נעולה על סטנד אפ ואין לי הסבר למה. אוהבת את האוירה...(נו כבר אמרתי שהעדפותי מאוווד שונות...אני יודעת מה דעת החברה כאן על סטנד אפ למרות שזה די חורה לי...)

דניאל מוצ'ניק- אין לו קול דקיק וגם לא צפצפני, יש לו קול גבוה עם המוווון רגש וצבע קול יפה לטעמי
יש מצב שלא שמעת את הסולו שלו ב"שמע"? זה הסולו האחרון בשיר והוא פשוט מרגש!אותי לפחות....
רצוי לראות אותו בדיסק מיאמי בירושליים שם זה עצמתי עוד יותר...

אוף באמת אין פה אף אחד שדובי או מרדכי נמצאים ברשימה שלו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 22:08 לינק ישיר 

מצטערת בילי,שמעתי וראיתי את הסולו שלו ב"שמע קולינו" ועדיין אני לא מבינה מה כל כך התלהבתם מהקול שלו. לדעתי הקול של שאול אלסן עולה עליו פי כמה וכמה,ואולי אי אפשר בכלל להשוות...
ולא נראה לי שמישהו הולך לדרג את את דובי או מרדכי,נכון שהם חמודים אבל הקול זה הכל וזה מה שקובע בעיקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 23:20 לינק ישיר 

וואי איך את מזכירה לי את עצמי עם דיויד הרשקוביץ...כאילו כוווולם מתלהבים ואני פשוט לא מבינה ל-מ-ה???
אין מה לעשות, כל אחד וטעמו הוא...

בכולופן כבר הסברתי שאני בכלל לא מדברת מבחינה מקצועית אלא רק מבחינת העדפה אישית שלי.

אז זהו? אני בודדה במערכה??(עם השפירו'ס)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2011 14:36 לינק ישיר 

נראה לי שדווקא ברומיש יהיה בכיוון שלך, גם הוא סגור על סולני סטנד אפ.
ו-דווקא אין לי שום דבר נגד סטנד אפ... (רק שיש לי יותר בעד אחרים )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2011 15:58 לינק ישיר 

אידי כתב:
ו-דווקא אין לי שום דבר נגד סטנד אפ... (רק שיש לי יותר בעד אחרים )

חה,צודקת אידי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2011 15:59 לינק ישיר 

אז ככה דבר ראשון מענין מאוד לראות תאשכול הזה, וזה מראה לי שהחברים בפורום פה מקצועים ואפילו יותר מדי . אני יותר חובבן והדירוג שלי הוא להופעות כי אני מכור להופעות. ויש לי הסבר כללי כזהלדירוג שלי הוא לא מקצועי אלא פשוט מי שתופס אותי והאמת שאני אוהב קולות קצת שונים
יוסי שיק
עודד קריטי
איזק בנישי
יהודה גורקין
גורדן אודינסקי
סול אייל
דניאל מוצניק
זק נוסנבאום
דיויד הרשקוביץ
שאול אלסן
ארי ברוין
גורדן קנטור
מרדכי שפירו
אופס... הנה אחותי מסתכלת וטוענת שזה מספיק בשביל להצחיק אתכם. אז תצחקו כי זה יפה לבריאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2011 16:03 לינק ישיר 

למה לצחוק? הדירוג שלך מעניין מאד,וחוץ מזה אנחנו רוצים שכל אחד יביע פה את דעתו אז חלילה שנצחק עליך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אז מה הדירוג שלכם???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext