בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אז מה הדירוג שלכם???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2013 18:33 לינק ישיר 

יש לי את זה אבל אין לי כח לבדוק!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2017 17:39 לינק ישיר 

נראה לי שמחובתי לכתוב-גם אם האיחור רציני:
דבר ראשון שראיתי את האשכול הזה הבנתי שאחת המשימות הגדולות בחיי היא לכתוב כאן-זה היה מפרך!
להוריד ילדים מדהימים רק בגלל שלילד אחר היה קול קצת יותר יפה-שובר את הלב!!!
ועכשיו לרשימה(היא תשתנה לי בערך כל יום-אבל בעיקרון...)

-יהןדה גורקין-קול מושלםם ,מגוון,גבוה,מתוק,צלול. וילד זהב-צריך עוד???
-יאיר קעניג -משהו צריך הסבר עם כזה קול וכזו אצילות?!-פשוט מהמם!
-שאאול אלסון-אחד מהסולנים שאני מסוגלת לשמוע סולו שלו 34 פעמים רצוף!(זה אמיתי-אל תירא בהתעוררות)
-איצי ספינר-משוגעת על הקול העדין והחלק הזה!
-יושי בנדר-בתקופת משיח,וואו וואו איזה קול!,עשיר עוצמתי-אחד הטובים!
-רבינא אברמוביץ-משהו הבין מה פשר הכישרון האטומי שלו???אין כמעט ילדים שאני כ''כ אוהבת תעליות שלהם!
-דוד פרלמן-הצלילות העליות והדיוק שלו הם שם דבר במיאמי!-ילד מיוחד במינו!!!
-עודד קריטי-יש צורך להרחיב על הצלילות?
-אייזיק בנישי-הדיוק והעליות שלו הם מהאיכותיים אי פעם
-דיוד הרשקוביץ-קול,עמוק ועשיר ועמידה הכי טובה במיאמי!

ההמשך מבחינתי-הוא:ארי רוזנר,דניאל מצניק,נחום סטארק,דיויד צרנדוף וגם מיכאל ווינגרטן.
אנילאכתבתי מספרים על אף אחד-כי זה מאוד לא משקף,יש ילידים שהם מבחינתי כמט אותו דבר כמו מי שלפניהם\אחריהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2017 21:34 לינק ישיר 

כל פעם אני אומרת לעצמי לסיים את הדירוג ואני לא מצליחה מקווה שבקרוב אני יעלה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמית1992-1995

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2018 23:58 לינק ישיר 

אין ספק שזה אחד האשכולות המאתגרים, עד עכשיו התעלמתי מהמשימה הזו באלגנטיות... אבל לאור הבקשה המפורשת (http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=12&topic_id=3146735&forum_id=21217אני עושה מאמץ לדרג:

אז, אני לא מדרגת בסדר יורד אלא מסדרת בחמישיות וגם זו משימה לא פשוטה בכלל, בתוך החמישיה הסדר הוא כרונולוגי בלבד.

הערה – המחברת מתירה לעצמה לשנות את הרשימה בכל זמן ובכל עת.

החמישיה הפותחת:

1. ג'ונתן פלאי – "מוכשר זה ג'ונתן פלאי" ויש הרבה אמת במשפט הזה, אין ספק שהוא אחד המוכשרים והציב רף גבוה מאוד לבאים אחריו.

2. עודד קריטי – רגש במידה הנכונה, הוא מכניס את עצמו לכל סולו שרואים שהוא ממש מרגיש את מה שהוא שר והגוון קול שלו נדיר.

3. שאול אלסון – קול פעמונים, אין קול שמתאים כל כך להגדרה הזו יותר מהקול של שאול.

4. דוד פרלמן – אחד המקצוענים שידעה המקהלה. כל סולו שלו מדויק כל כך ולצד זה הוא מכניס כל כך הרבה רגש בשירה שלו, אין הרבה סולנים שהגיעו לאיזון מושלם שכזה ברמת הדיוק ורגש כמו דוד.

5. אליהו לוי – הקול הזה זו מנגינה בפני עצמה והעוצמה! כמה עוצמה יש בקול שלו, יש לו פשוט כוח בקול! כמויות של עוצמה ומתיקות.

כמו שאפשר להבחין הקולות האהובים עלי הם קולות מתוקים, עוצמתיים, צלולים, מלאי גוונים ומרגשים מאוד מאוד!

עוד משהו שמאפיין את החמישייה הזו, הקולות שלהם ייחודיים משל כל השאר. אם יש ילדים שכדי לדעת מיהם צריך להסתכל בעטיפה, את הקולות האלו אפשר לזהות בקלות.

החמישייה הבאה לא נכנסה לחמישייה הפותחת מטעמים טכניים בלבד, לא היה מקום בחמישייה הראשונה... אבל מבחינת הקריטריונים הם בפירוש חמישייה פותחת, בעצם זו החמישייה הראשונה השניה. מי שמסתבך עם החלוקה יכול לקרוא את שתי החמישיות ברצף אחד שהכותרת שלו היא "עשרת הסולנים הטובים בכל הזמנים"...

1. סטיוארט בננינסטוק – הסולן שאחרי ג'ונתן (דווי הסר, רפאנו), קול מתוק ומדהים, פחות מוכר כי הוא היה טרום עידן האקספריאנסים.

2. מרדכי שפירא – הסולן הראשון שהתחברתי לקול שלו (כי התחלתי ממיאמי 26) ועד היום יש לי חיבה לביצועים שלו (כילד...).

3. יהודה גורקין!!! – מתיקות, עוצמה, טוהר, הכל יש בקול ובילד הזה. הסיבה היחידה שלא הכנסתי אותו לחמישייה הראשונה הראשונה... היא כמות הסולואים המאכזבת שלו ובגלל שלא ידעתי את מי אפשר להוציא משם, אבל הוא מדהים!

4. יאיר קניג – קול מרגש במיוחד וביצועים מעולים וגם הופעת במה מיוחדת, פחות מתחברת ליבבות שלו, אבל חוץ מזה הוא מדהים.

5. אלי כהן – סולן מתוק עם קול מתוק שאי אפשר היה להתעלם ממנו מהשניה שהוא עלה לבמה.

גם כאן ניתן להבחין שהמתיקות שולטת. אני לא חושבת שלכולם צריך להיות קול מתוק (למרדכי אין קול מתוק), אבל בהעדפות שלי זה בהחלט קולות מתוקים. גם בקרב הזמרים הבוגרים (אני אוהבת בעיקר את אברהם פריד, ברוך לוין וישראל ורדיגר).

כאן אני חייבת להזכיר את יהושע פרנק, הילד העדין ממקהלת האחדות, שאם הוא היה ממשיך למקהלה מן הסתם הייתי מכניסה אותו לרשימה, אבל כיוון שהוא בחר לא להמשיך, אני רק מציינת אותו. שתדעו.

אתם לא מצפים שאני אסכם 41 שנה ב10 קולות בלבד נכון? אז הנה עוד כמה שראויים לציון וחביבים עלי במיוחד. גם אותם סידרתי בקבוצות:

הקולות המקצועיים: מרדכי ליבוביץ, בנימין רבינא אברמוביץ, דוד הרשקוביץ, צבי שמחון ודוד טורקיה.

הקולות העדינים: אברהם ויליג', אליעזר רבינוביץ', רוברט לואי, משה אריה האריס ואלישע כהן.

הקבוצה של יבוא והקבוצה הנוכחית מככבים לי כאן... כנראה שהם פשוט טובים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2018 23:21 לינק ישיר 

אהבתי את האשכול הזה 
אני יענה עליו בקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2018 19:07 לינק ישיר 

אוקי אז אצלי הדירוג הוא בזוגות שדי קשה לי להחליט מבין השתיים אז קבלו את זה ככה
זוג ראשון - יאיר קעניג - הקול שלו כל כך מרגש יש לו יכולות מוזיקליות מטורפות!! הוא שר מדויק ועם כל הנשמה אין מה לומר זה לדעתי הקול אחד מ2 הקולות הכי טובים שהיו אי פעם במקהלה. העמידת במה שלו גם כן מדהימה
יהודה גורקין - הקול שלו כזה מתוק יש משהו מאוד טהור וצלול בשירה שלו הקול שלו מדהים גם כן אחד מ2 הקולות המדהימים במקהלה!! יש לו יכולות מדהימות וטונים גבוהים כמו שהוא הוכיח את עצמו כמה פעמים!
זוג שני - שאול אלסון - הטונים הקול הביצועים הרגש המתיקות כל הדברים האלה יוצרים את הקול הכל כך מושלם של הבן אדם הזה אני מאוד מתחברת לקול ולעמידת במה שלו 
דוד פרלמן - יכולות מדהימות קול כזה מרגש וברור אי אפשר לעמוד מול השירה שלו! יש כמה שירים שהקול שלו בהם גורם לצמרמורות ולדמעות כמו למשל השיר קלי הוא הוכיח שגם בלי המקהלה הוא מצליח לפרוח מאוד בעולם המוזיקה.
במקום השלישי יש לי שלישיה - אליהו לוי - קול מרגש ומתוק שילוב מנצח מבחינתי והצרידות שלו בקול בכלל הופכת את הקול שלו לליגה אחרת!!
איצי ספינר - אין כאלה דברים איזה מתיקות יש בקול שלו הוא גם כזה עדין בתור ילד
יושי בנדר - בתור ילד קטן יש לו את אחד הקולות! הרעד שלו בקול והטונים הגבוהים שהוא הצליח להגיע אליהם עשו עלי רושם מאוד חזק הוא שר גם מאוד מדויק וצלול 
זוג רבעי - ג'ונתן פלאי - הקול שלו מדהים ואני הוא פשוט סולן מוכשר!!!
בנימין רבינא - כל מה שאני יגיד יהיה כלום בהשוואה לקול העצום שלו איזה טונים יש לבנאדם הזה??? מאיפה הוא מוציא כזה קול? והוא גם לא יודע מה פרוש המושג זיוף! האמת שכל המשפחה שלו ככה!
זוג חמישי - עודד קאריטי - קול מהמם ויכולות מוזיקליות מדהימות הוא פשוט שר מכל הלב
אלי כהן - האמת שכבר כתבתי את דעתי עליו אני חושבת שהוא מאוד מוכשר יש לו משהו בקול מרגש מאוד ונוגע ללב
קולות טובים נוספים: שמעון גורקין אלישע כהן חנינה אברמוביץ מורדכי שפירא מיכאל וינגרטן סול אייל איזיק בן ישי (חוץ מהפוזות)
זה פחות או יותר אבל קורה לי לפעמים שאני שוכחת איזה סולןאז אם אני יזכר אני יוסיף :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2018 22:09 לינק ישיר 

פשש רשימה נכבדה... רק לי נדמה שהיא מזכירה את שלי באופן מחשיד כמעט??

חייבת לציין: מאז שכתבתי פה את הרשימה שלי עברו הרבה סולנים בברוקלין (על משקל הרבה מים בירדן=).
קרי- הרשימה שלי כיום לא ממש תואמת ב100 אחוז את הרשימה שנכתבה לפני יותר משנה.
אולי נעשה בה שיפוץ קטן יום אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2018 22:11 לינק ישיר 

חחח אני בעד משיחמיד ותוסיפי לשם משהו למקום הראשון

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשמוע,להרגיש,להתרגש-
MIAMI BOYS CHOIR

"הדבר היחיד שחסר הוא-שיהודי יפקח את עיניו,ויראה איך שהכל כבר מוכן לגאולה!!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2018 22:22 לינק ישיר 
mbcforever

משיחמיד כתב:
פשש רשימה נכבדה... רק לי נדמה שהיא מזכירה את שלי באופן מחשיד כמעט??

חייבת לציין: מאז שכתבתי פה את הרשימה שלי עברו הרבה סולנים בברוקלין (על משקל הרבה מים בירדן=).
חחח משיחמיד... מקווה בקרוב גם לכתוב זה פשוט דורשש קצת חשיבה מסתבר שזה קצת מורכב... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2018 22:32 לינק ישיר 

וואנמשיח - איזה דירוג יפה וההגדרות קולעות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2018 19:54 לינק ישיר 
whenמשיח

משיחמיד כתב:
פשש רשימה נכבדה... רק לי נדמה שהיא מזכירה את שלי באופן מחשיד כמעט?? ממממ  האמת דומה ושונה מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אז מה הדירוג שלכם???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.