|
|
| נשלח ב-27/3/2011 16:04 |
|
| |
והתיחסות לדרוגים שלמעלה לבילי ההסברים שלך מאוד יפים ואני מסכים כמעט עם כולם . במיוחד מסכים ע ל זלמן פולק ולא מבין למה לקח 100 שנים עד שהוא קיבל סולואים. ולאידי כנ"ל אבל למ ה נראה לי שהאברמוביצים ילדים מידי טובים ובגלל זה אפי' שאת צודקת במה שכתבת אני מעדיף ילדים פחות טובים יום טוב לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 16:05 |
|
| |
ותודה תמי ממש הרגעת אותי .....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 16:22 |
|
| |
מרענן: א.אני שמחה שהרגעתי אותך.ואנחנו לא צוחקים על אף דירוג של מישהו,אלא מנסים להבין למה הוא דירג ככה, ועל מה שיש תהיות-שואלים ואפשר גם להתדיין בנוגע לסולן שנוי במחלוקת. ב.תגדיר בבקשה מה זה ילדים" טובים" ומה זה "פחות טובים",פחות טובים במה? בשירה,בהופעה בתנועות?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 16:45 |
|
| |
איזה כיף לדרג, נכון?
אז יאלה:
יושי - בימים הכי טובים - משיח... - אין אין עליו גם עוצמה אדירה וגם קול מתוק ומגוון...
אייזיק בנישי - הילד הכי דרמטי שהיה ויהיה במקהלה, כולו חתיכת ביטחון עצמי וגם יודע לשיר מעולה!
יוסי (שיק) - אחד המקצועיים ביותר, מתוק בעצמו וגם בקול, ומופיע מעולה!
יאיר - כמובן, שר מעולה והעיקר מרגש הכי שיכול..
עודד - למרות שלילדים שהיו ממש פעם אני פחות מתחברת (למרות שהם טובים כי אני פחות מכירה,) אבל ברור שעליו אי אפשר לוותר
סול ואלברט - אוהבת אותם בעיקר ביחד... לשניהם יש קול מדהים מדהים מדהים!!! למרות שהקולות שלהם לא זהים
שאול - שר מיוחד ולדעתי הדבר המיוחד שעושה שכולם יתלהבו ממנו חוץ מהקול זה המבטא האמריקאי העמוק שהוא מדגיש יותר מדי
דורון - קול חזק בטונים נמוכים, שר מדהים.
מרדכי שפירו - כמו דורון וגם מאד מקצועי
דניאל מצ'ניק - לדעתי כמעט כמו שאול אבל בלי המבטא כששמעתי אותו פעם ראשונה לא מזמן החלטתי ששאול למד ממנו ורצה להיות בסגנון שלו..
שמחה קאץ' - בתקופה האחרונה שלו (וכשעבר לשלשלת) התגלה בו קול מדהים ומתוק וכשרון אמיתי!
אם אפשר להוסיף עוד הייתי מוסיפה את דיוויד, ארי רוזנר, בנימין רבינא, שמולי, ג'ורדן, זלמן ועוד...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 17:37 |
|
| |
הנה בילי,יש לך שותפה חלקית.גם חדווה דירגה את מרדכי, למרות שאני אם הייתי בוחרת לדרג אחד משניהם הייתי אם כבר מדרגת את דובי ולא מרדכי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 18:51 |
|
| |
אויש כמעט כולם פה כבר דירגו טוב אני יוצא לדרך
ויש לי שאלה: מה עושים אחרי שכולם כבר מדרגים, מה עושים אם זה בעצם? כאילו האשכול ננעל ונגנז או ש?
עודד קריטי - שיא סולני מיאמי!
יוסי שיק -מתוק עם קול מתוק ופעמוני, שירה מהוקצעת ומדהימה ללא סטיה אפילו קטנטנה.משום מה נראה לי ששלשלת ג'וניור הוציאו ממנו ומשמחה קוץ' את הפונטיציאל שהיה גלום בהם. (מה שבפרחי מיאמי לא נעשה) שמחה קוץ'- למה אף אחד לא מתייחס לילד הזה? הוא מדהים! וכמו שכתבתי שלשלת ג'וניור הפכה אותו למשהו אחר גם בחצוניות.  יאיר קניג -כמו שמשהו כתב פה יש רשימה שהוא לא נמצא?  יושי בנדר- תראו אני לא מזלזל בו כשהוא היה גדול אבל שהוא היה קטן זה היה ליגה אחרת לגמרי.  בנימין רבינא אברמוביץ- לשמוע אותו בתור סולן זה נחמד, עוד יותר בתור קול שני ועוד יותר בהרמוניות.חמוד מאוד. לדעתי הוא הכי הצליח מכל האחים.  אריה משה הריס- חמוד עם קול יפיפה חבל שזכינו רק לראות אותו בקליפ של "מעם ה'".  דיויד הרשקוביץ- מבחינת הקול הוא מצוין אבל הוא עוד יותר מצוין בהופעות.  יהודה גורקין-  קול מתקתק ועדין. האחים לבית אייל-  קול בכלל לא משהו, חברמנים חבל"ז. (יכולים להקים להקה בסגנון של 'היום השמיני'  ) שאול אלסון- קול מאוד יפה, אני אישית מעדיף אותו עם קול קצת יותר מתבגר למשל בשיר "שבת משוש" סולו מעולה.
אוי כבר מדי מרגש כאן מדי הרבה רגשונים להודעה אחת.... טוב זו תוצאה של שעמום רגעי
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 27/03/2011 18:57:11
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 27/03/2011 19:05:15
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 27/03/2011 19:11:07
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 19:24 |
|
| |
יפה,משיחמשיח הרשימה שלך די מוצאת חן בעיניי. לגבי יושי אתה צודק ב100% ואני גם אמרתי את זה.. ואני מסכימה איתך לגבי כל האחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 20:07 |
|
| |
איזה כיף תודה, אבל נראה לי שגם את תדרגי לך רשימה שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 22:02 |
|
| |
מרענן - אני דווקא הבנתי מאוד מה שאתה כותב על "ילדים טובים"...  (לא שזה מונע ממני לאהוב את האברמוביצ'ים.) חדווה ומשיחמשיח - גם אני התכוונתי ליושי בזמני השיא שלו.  שימו לב שיאיר וסול (!) הופיעו אצל כולם בלי יוצא מן הכלל. ומה למען ה' מצאתם כולכם בעודד עד ש"אי אפשר לוותר עליו"?!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 22:12 |
|
| |
תראי כולם כתבו שאי אפשר לוותר עליו כלומר אי אפשר לא לכתוב אותו, אני כתבתי סיבה חוץ מיזה שהוא אחד מהסולנים המצוינים שהיו, הוא משלב עדינות רגישות קול מדהים בלי זיופים וגם הופעה מיוחדת ואמיתית מזכירה קצת את של יאיר קניג. ועוד חוץ מזה שהוא אחד הסולנים הראשונים שהכרתי בפרחי מיאמי!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:42 |
|
| |
הייתי הולכת על שמולי בראון בראש, אייזיק בן ישי, השפירוס', רבינה אברמוביץ, ג'ורדן אודינסקי, עודד קריטי, זאק נוסבאום, ועוד כמה פרצופים אנונימים מהישנים....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 22:12 |
|
| |
שפירו - השפירו'ס אצלך רק במקום השלישי?! איך נפלו גיבורים, איך.
ו-אם האנונימים שלך הם "פרצופים", הם לא אמורים להיות אנונימים. מאיפה הם? אולי נעזור לך לזהות, אם זה מישהו שאנחנו מכירים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 08:38 |
|
| |
באמת איך יכול להיות שאת נקראת על שמם והם רק במקום השלישי?
תשני את שם המשתמש שלך ל:שמולי ברוין,אם הוא בראש כמו שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 22:19 |
|
| |
זה היה אובסיסיה פעם! אחרי שפגשתי אותם בלייף כמה פעמים.... אך מצד שני זה גם גרם לי לראות שהם בני אדם והם נשואים עם ילדים... וגם הבחירה שלי לא הולכת לפי מי שאני אוהבת, גם לפי קול ויכולות שירה. וכמובן שגם מראה!
|
|
|
|
|