|
|
| נשלח ב-6/4/2011 17:12 |
|
| |
לגלות לך סוד כמוס? הם אפילו אוכלים ארוחת צהריים. ואפילו אפילו - מצחצחים שיניים בבוקר. אפילו שמולי ברוין. היית מאמינה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 17:42 |
|
| |
את צוחקת אידי!!!לא מאמינה לך!!!דובי ומרדכי הכוכבים הזוהרים אוכלים ארוחת צהריים פשוטה??....=)))
טוב, אז גם לי יש אובססיה לשפירו'ס ואני אובססיבית גאה!!!=)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 18:24 |
|
| |
| אידי כתב: |  | לגלות לך סוד כמוס? הם אפילו אוכלים ארוחת צהריים. ואפילו אפילו - מצחצחים שיניים בבוקר. אפילו שמולי ברוין.
היית מאמינה?  |
|
אני יודעת! זה בדיוק הסיבה שלא שמתי את השפירוס' בראש בהרשימה. פשוט הסברתי לאלו שתהו מדוע לא.
הבחירה שלי לא הולכת לפי זה, רק העובדה שהייתי קרובה אליהם והם מהעשור הקודם גרמה לאהדה לעלות שוב!
אך שמולי ברון עדין מהתקופה שלי... ולכן האהדה עדין גדולה יותר!
מקוה שזה מובן?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 19:49 |
|
| |
אז בעוד עשור גם האהדה לשמולי תרגע? זה עוד הרבה זמןןןןןןןןן...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 11:27 |
|
| |
זה אהדה לא מטרפת... הדירוג שלי לא הולך רק לפי מי שאני אוהבת... לפי הקול יכולות שירה,רקוד,משחק, וכובש קהל!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 06:25 |
|
| |
1עודד 2נחום 3ספינר 4ארי 5ילד ששר ב88 בישראל מנוחה ושמחה ועוד הרבה שירים והחמישיה הבאה אני לא יודע לדרג שמולי יאיר דיוד שאול [בנישי] [מרדכי שפירו]
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 06:54 |
|
| |
סורי שכחתי הנה המעודכן 6זלמן רבינוביץ [זיידי] 7דניאל מנציק 8שמחה כץ' 9יאיר קניג 10בנישי 11שאול 12דיויד 13מרדכי שפירו 14שרולי רובין 15שמולי ברוין
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 15:04 |
|
| |
זלמן רבינוביץ=אליעזר הסולן ששר בארץ סטיוארט ביננסטוק איזה ארי גולדברג או רוזנר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 15:12 |
|
| |
צודק אליעזר פשוט שכחתי והתכונתי לארי גולדברג ותודה על השם עזרת לי מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 20:32 |
|
| |
*ארי גולדוואג - לא גולדברג.
ואייתי, יש לך טעם מגוון - מכל הזמנים... אהבתי שהכנסת את שאול ודייויד וגם את נחום. סולנים לטעמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 21:55 |
|
| |
אז כך... למרות שהדרוג שלי הוא באחור מה , תמיד טוב להשלים חסכים..... הדרוג שלי... 1. שאול אלסון - קול שלא שומעים בכל יום טונים עוצמתיים המשלבים ברגש. 2. יאיר קעניג - גיוועלדיג!! כבר אמרנו... העוצמה של יאיר מתבטאת בעיקר ברגש יותר מהקול עצמו, סולן שלא ישאיר אתכם אדישים.. 3. איצי ספינר - קול מתוק מתוק... 4. עודד קריטי - "קול פעמונים" , הגדרה ממצה. 5. יוסף שיק - קול קטיפה, פשוט מלטף את האוזן... 6 בנימין רבינא אברמוביץ - הבחור פשוט מוכשר.. היתי מדרגת אותו למעלה יותר אילולי השבירות בקול. 7. מאיר סילברבר - קול מיוחד מאד עולה לטונים גבוהים ועדיין נשאר מתקתק. 8.יהודה גורקין - סולן מאד לא מונוטוני, קול בעל גוונים רבים. 9.נחום סטארק - חוץ מסולן, גם שחקן לא קטן.... 10. ג'ונתן סטרן - קול שמטפס לגבהים (...OUR TEFILOS) ולא נשמע צווחני. בכל אופן, אין צורך בהוכחות שהמקהלה מקצועית ובעלת קולות איכותיים לפחות לא פה בפורום... אבל בכל אופן היה לי ממש ממש קשה להחליט ולבחור ממכלול של ימי שנות המקהלה סולנים... אכן לאוהדי מיאמי יש במה להתגאות!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 22:05 |
|
| |
לאידי קודם קול אני בתור ישראלי יותר נח לקרוא כך וזה נראה לי המקור ולגבי מה שאמרת שאני בטעם שלך את טועה כי אע"פ שאת אוהבת את הישנים את מעדיפה את החדשיםולפי דעתי כמו שאת רואה זה שתי ליגות שונות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 22:13 |
|
| |
גולדוואג וגולדברג זה ממש לא אותו שם... לא בעברית ולא באנגלית. ( Goldwag / Goldberg ) לפי דעתי המילה "גולדוואג" היא בעצם שיבוש של "גולד וועג" - דרך הזהב, בעוד ש"גולד ברג" זה כידוע "הר זהב". ולא אמרתי שאתה בטעם שלי - אל תדאג! אמרתי ש3 הסולנים הנ"ל ממש לטעמי. אז בעצם, אתה טוען שהסולנים של היום לא טובים כמו הסולנים של פעם? -- ומילקי - שאול, יאיר, רבינא, יהודה, נחום וג'ונתן -  ! (אין על רבינא... חנינא קטן.)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 22:48 |
|
| |
אוקי אם את יודעת את הפירוש א"כ אני טועה לא הבנתי מה כולם מוצאים ברבינא לא ראיתי בו משהו מיוחד גם חנינא ששר בהרבה יותר יפה לא כ"כ אהבתי וכ"ש עקיבא וחיייא
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2011 00:52 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ומילקי - שאול, יאיר, רבינא, יהודה, נחום וג'ונתן -  ! (אין על רבינא... חנינא קטן.) |
|
אידי, מצבי ממש טוב 6 סולנים מתוך 10... על כך שרים מיודעינו הפרחים : "Let's use our voice we can no longer wait" 
|
|
|
|
|