|
|
| נשלח ב-4/5/2011 01:08 |
|
| |
בילי אני ממש תומכת בדרוגך!!! ואני חושבת שיש אלפי אנשים שיעדיפו את הקול הצרד/מחוספס או איך שתקראו לזה ונדמה לי שהיתה גם תקופה שזה מאד הלך לעשות קול כזה...אז כל אחד וטעמו ובילי את צכה להפסיק להתנצל שאת לא משנה את העדפותייך!!! מה שנכון....נכון!!!! והשפירוס....אין צורך להסביר מי שמבין אוהב....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 18:12 |
|
| |
ואוו מיאמית תודה על התמיכה! כיף שיש עוד מישו שחושב כמוני! ואני ממש לא מתנצלת על העדפותי להיפך- אני גאה בהם!=)))
לא ידעתי שגם בקולות יש "אופנה"...בכולופן אני מאז ומתמיד אהבתי קולות צרודים מיוחדים כאלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 18:32 |
|
| |
ואוו! הדירוגים שלכם כלכך החזירו אותי אחורה.... אין על הסולנים של מיאמי ! כולםםםם טובים!!!!!! אבל הפייבוריט שלי הם: 1.שאול אלסון-קול ענוג שמשאיר טעם של עוד....... 2.אייזיק בן ישי-א"א לשכוח את הנוכחות הבימתית שלו. 3.דיויד הרשקוביץ-בעל יכולת שירה מדהימה הנוטה להזכיר את סגנון השירה של מיודעינו שאול. 4.יושי בנדר-כריזמטי וסוחף בעל ביצועי קול פנטסטיים ויכולות ריקוד מקפיצות.... 5.יאיר קעניג-איך ביגון אומר???"גיוועלדיק" עוצמת רגש סוחפת !!!! השירה מדברת מאליה.... 6.יוסי שי'ק- חמוווד!! קול עדין וחינניות מרשימה! 7.וכמובן שלא נשכח אותם -האחים אייל-מתוקים, ובקולם משתלבת הרמוניה מושלמתתת! 8.יהודה גורקין-אצילות!! ממש כך בלתי ניתן שלא לשים לבבבב! בקולו מופגנת אצילותו ועדינותו. 9.ארי רוזנר-קולו עוצמתי בעל טונים גבוהים והייתי מציינת גם רקדן בנוסף(למי שזוכר את "ונהיה" ברווח.). 10.יעקב משה בראון-קולו דק וערב (משו מיוחד לבנים בגילו)וכאן יש להזכיר את קולות הרקע שעשה ליושי בשיר אנגלית-"עזרי מעם ד'" ביבוא. אם שמתם לב זה ממשיך והולך... אני לא אגמור פה ... לכן מהראוי שלפחות אציין את שמם של שאר הסולנים שהיו אמורים להכנס לרשימה:שמחה כץ ,עודד קריטי, איצי ספינר, זלמן פולק, דובי &מרדכי שפירו, דניאל מוצ'ניק, שלום ברישנסקי ,ג'ורדון אודינסקי, זאק נוסבאום, משה אריה הריס,וכמובן את מיאמי המודרניים :שרולי רובין(חמווווד), קאהן,עקיבא גייקובס,האחים אברמוביץ(מדהימים), ג'רמי (המהממםםםם)ודוד פרלמן(הקטנצ'יק שעוד לא הכרנו בהופעה בארץ... עם קול צלול). אני חושבת שכתבתי כמעט את כל הסולנים(כדי שאף אחד לא יפגע חעעעע...ח..) לא יכולתי לוותר על אף אחד ! זה מה שקורה כשזה סולנים של מיאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!אתם יכולים לנסות לדרג את מה שאני כבר לא יכולתי....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 00:03 |
|
| |
יוצא מכל הדרוגים לפי מה שראיתי מלמעלה
1 עודד
2יוסי שק
3יאיר
4 יושי
5 שאול
זה נראה שהחברה לא אוהבים את הישנים והטובים. אבל מה שאתם מודים שלא היה כמו עודד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 12:58 |
|
| |
אידי, שאול אלסון ה-קול של כל הזמנים????? אתמהה!!!!!
עם כל הכבוד, לא היה כמו, לא יהיה כמו ואין כמו עודד קריטי!!!!!!
לבל נשכח גם את:
אברהם סולומון עופי נט ג'ונתן פאלי סטואי בינסטוק ( רפאנו ) אליעזר רבינוביץ (MY ZAIDE)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 13:03 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אידי, שאול אלסון ה-קול של כל הזמנים????? אתמהה!!!!!
עדיין בדעתי שההגדרה המדוייקת היא "קול פעמונים שמיימי שיורד לעולם אחת לשבעים שנה".
עם כל הכבוד, לא היה כמו, לא יהיה כמו ואין כמו עודד קריטי!!!!!!
למען ה' יתברך, למה???
לבל נשכח גם את:
אברהם סולומון
עופי נט
ג'ונתן פאלי
סטואי בינסטוק ( רפאנו )
אליעזר רבינוביץ (MY ZAIDE)
המעניין הוא שדווקא הסגנון של שאר המועדפים שציינת כאן שונה לגמרי מהסגנון של קאריטי...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 14:39 |
|
| |
אני לא מחפשת להשוות. הם סולנים שבקושי הוזכרו כאן בפורום ( בטח גם חלק מהצעירים כאן לא יודעים לזהות שהם הסולנים ) ו/או לא זכו ליחס הראוי.
עם כל הכבוד לשאול אלסון וקולו המיוחס, עודד עולה עליו פי כמה וכמה. לעודד היה את השילוב של קול מיוחד, מרגש, גבוה, מתוק יחד עם סוג של ענווה ואמיתיות שלא נמצא באף סולן כזכור לי לפני כן ומאז.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 22:34 |
|
| |
לגבי מה שכתבתי לא צריך להיות גאון בשביל לראות.
מתוך שמונה מדרגים שש הכניסו את עודד שתים למקום ראשון אחד למקום שני וכו
נכון ששאול שבע דרגו אותו אבל לא מקומות ראשונים
מקוה לעשות משהו יותר מסודר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 23:18 |
|
| |
אני ספרתי כמה קולות יש לכל אחד (בלי לחשב את מי דרגו יותר למעלה ממי)
הסולנים הזוכים הם:
מקום ראשון
הזוכה הראשון עם 8 קולות, הוא, איך לא: עודדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מקום שני
את המקום השני חולקים שני סולנים שקיבלו 7 קולות: יאיר קניג ושאול אלסן
במקום השלישי עם שישה קולות : מרדכי שפירו, אייזיק בנישי, יוסי שיק, דיוויד הרשקוביץ, סול אייל ובנימין רבינא אברמוביץ.
במקום הרביעי עם חמישה קולות: דניאל מצ'ניק, יושי בנדר, אלברט אייל, יהודה גורקין.
במקום החמישי עם ארבעה קולות: ייצי ספינר, ז'ק נוסבאום, שמחה קאץ', ג'ורדן אודינסקי.
שלשה קולות קיבלו: נחום סטארק, דובי שפירו, זלמן פולק, ארי רוזנר, שמולי ברוין.
שני קולות: ארי גולדווג, אליעזר רבינוביץ', סטיוארט ביננסטוק, חנינא אברמוביץ, אריה משה הריס, יעקב משה בראון, שרולי רובין.
הסולנים שהוזכרו פעם אחת: נחום סטארק, אברהם וויליג, דניאל גובר, רוברט לואי, אריק סטרן, ג'ונתן פלאי, עופי נט, אברהם סלומון, גורדן קנטור, ג'ונתן סטרן, איתן נט, שלום ברישנסקי, עקיבא אברמוביץ, דורון לוין, ארי ברוין, מאיר סילברברג, אהרון שלום קאהן, ג'רמי הרשקוביץ, עקיבא ג'יקובס ודוד פרלמן.
תוקן על ידי CHEDVA ב- 19/05/2011 23:22:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 01:39 |
|
| |
הגענו לתוצאות דומות אבל אני לא יודע איך הגעת לזה
רציתי לעדכן אותכם בסקר שערכתי ויצא שהערכתי נכון.
במקום הראשון: עודד 52
השני: יוסי שיק 53
שלישי: יאיר קניג 54
רביעי: שאול 57
חמישי: יושי 62
שישי: אייזיק בנישי 77
שביעי: דייויד וגורקין 80
שמיני: ספינר 91
תשיעי:סול 92
עשירי: רבינא 93
אחד עשרה: דניאל וארי 95
שנים עשרה: שמחה ונחום 97
ואחרון שעבר את אחוז החסימה: מרדכי שפירו 98
ואחריו שלא הצליח: אלברט איל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 01:51 |
|
| |
אולי תסברי איך עודד קיבל שמונה מתוך שמונה אם אידי ונערמים לא בחרו אותו
ומי בחר את דובי חוץ מתמי
נחום כתבת פעמים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2011 12:15 |
|
| |
| אייתי כתב: |  | | אולי תסברי איך עודד קיבל שמונה מתוך שמונה אם אידי ונערמים לא בחרו אותו ומי בחר את דובי חוץ מתמי נחום כתבת פעמים |
|
עודד קיבל שמונה מתוך תשע: בילי, מרענן, חדווה, משיחמשיח, שפירו, אייתי, מילקי, מיאמית = 8 קולות. (בלי אידי שלא כתבה)
את דובי בחרו: בילי (שדרגה אותו במקום הראשון), שפירו ומיאמית.
את נחום צריך למחוק מהשורה למטה (זה טעות שלי, הוא באמת צבר 3 קולות אם אני לא טועה: אידי, אייתי ומילקי)
אולי הדרוג שלך יותר טוב אם זה לפי המקום שכל אחד דרג, אבל איך חישבת את זה ומה זה המספרים 53, 54 והלאה..?
תוקן על ידי CHEDVA ב- 20/05/2011 12:18:36
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 01:20 |
|
| |
איזה מגניב שעשיתם ממוצע כזה לדירוגים! באמת נחמד לדעת מה בכללי הדירוגים של כולם...... 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 11:46 |
|
| |
ןמצטער שכחתי את שפירו אם כן אני צריך לחשב מחדש.
מיאמית לא בחרה את עודד.
החשבון שלי היה מי שלא נבחר קיבל 15 נקודות לדוגמה , עודד קיבל פעמים מקום ראשון ופעם אחת מקום שני ומקום רביעי וחמישי ותשיעי ופעמים לא נבחר 1+1+2+4+5+9+15+15= 52
אני מקוה שאני צודק כי חישבתי בעל פה.
|
|
|
|
|