|
|
| נשלח ב-27/3/2011 22:35 |
|
| |
| סאטמארבילד כתב: |  | ראו מה ביני לבין אחי
בזמן שאלפי חסידי סאטמאר התכנסו בבית המדרש הגדול של סאטמאר בווילאמסבורג לשמוע את רבם ומאורם שליט"א אומר 6 פעמים תורה ושר שירים לכבוד יום הגדול פורים, וכל זה בלי ליצנות מאף אחד.
במרחק לא גדול משם ישבו כמה מאות אנשים ממורמרים בבית המדרש ראדני, וצחקו על כל גדולי ישראל שליט"א בלי שישמעו אפי' פעם אחד אמירת תורה לכבוד היום.
אשרינו מה טוב חלקינו ומה נעים גורלינו ומה יפה ירושתינו |
|
גם התגובה שלך מכוערת. מה אתה קם להנות מבזיונם?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 23:29 |
|
| |
הבעיה בפלג זה של סאטמאר שברבם הם ג"כ מזלזלים ולכן א"א להאשימו שלא הגיב משום שאין לו שום השפעה עליהם ורק יעורר עליו מחלוקת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 01:28 |
|
| |
דברתי היום עם קרוב משפחה שלי בחו"ל שמשתייך קצת לאותו פלג בסאטמר המתיימרים להיות ליצני הדור, ושאלתי אותו איפה האנושיות וההגינות של ר' זלמן שאינו מוחה ביד הליצן שעומד מול פניו ומתלוצץ ברבים על מנוח, וכן שאלתי אותו מה קרה פתאום לניקים של אנשי ר' זלמן הלא המה יוסף90, בן חוה ועמיתיהם כולם ממלאים פיהם מים, שלפחות יתנצלו פה ויודו על הטעות והאי צדק שבדבר
אך אם חשבתי שזה הגיחוך שלהם, נוכחתי לדעת למרבה התדהמה שהם הרבה יותר גרועים ומושחתים מזה, הלא השיב לי שמותר ומצוה להתלוצץ מאיש שהתחבר לרשעים הציונים והתחיל לפרט לי בהתלהבות מבצע אנטבה ועוד,
אז השבתי לי דבר אחד שזה הקפיץ אותו עד למעלה, וזאת, האם העוול של חב"ד בהתחברות לציונים גרוע מהעוול של ר' זלמן בעצמו שבעד תאוות כסף ושררה הגיש תביעה זדונית בבית משפט של הציונים נגד הנהלת מוסדות סאטמר בבני ברק ???
הוא טרק לי את הטלפון בזעם, ואני את התשובה הבנתי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 02:42 |
|
| |
בושה וחרפה לא יאומן לאן הזלוינים מתדרדרים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 06:07 |
|
| |
על אדמו"ר חי מחסידות מתחרה, בדיחות כאלו מקובלות מאד. כנראה שהחסיד הזה השתכנע שהוא עוד חי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 08:38 |
|
| |
כל מה שנכתב על המושחתים מראדני זהו רק מקצת שבחם. ולמי שמצפה שהם יתנצלו- הם אפילו לא קולטים מה הבעיה במה שעשו ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 10:10 |
|
| |
זה הוכחה חותכת שמורינו ורבינו מרן הרז"ל שליט"א היא הממשיך האמיתי והאותנטי של סאטמר...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 11:33 |
|
| |
אבי , ושימשיך לרדוף את אחיו ולהרוס את את הרבנות בקרית יואל, ולתבוע בבית המשפט את מוסדות סאטמאר בבני ברק , ולשלוח בחורים מישיבת קווינס להפגין נגד גדולי ישראל, ולעשות טרור נגד אדמורי"ם ורבנים שלא מביעים תמיכה מלאה באדמו"רות המפוארת, ולצחוק מגאב"ד העדה החרדית והדיינים , וכו.. הכל בשם סאטמאר האותנטית ,
תוקן על ידי ברדוואי ב- 28/03/2011 12:02:05
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 11:47 |
|
| |
לא נכתב מה היה תוכן הדברים. האם היה זה רק חיקוי-או שגם נאמרו דברי בזיון? דרך אגב-יש גם וידאו באתר איך בפורים חיקו תלמידי ישיבת חברון את הרב שך זצ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 12:43 |
|
| |
זהירות אשכול מעורר מדון
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 19:32 |
|
| |
לא האשכול מעורר מדון, אלא המעשים הנלוזים של חבורת הפרחחים חסידיו של האדמו"ר שכנראה היה שתוי כדת וכדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2011 20:21 |
|
| |
השמועות אומרים שהאדמו"ר כתב מכתב התנצלות לחסידי חב"ד, והמכתב תפורסם בעיתון "דער איד" השבוע אני לא בטוח בזה אבל ככה יש שמועות שיש יין וחלב שיש ע"ז הכשר מרבני חב"ד וסאטמאר ביחד, ובעלי החברה שהם חסידי חב"ד רוצים להוריד את ההכשר של סאטמאר בגלל הליצנות שעשו, ולכן הולך להיות התנצלות.
אגב בסיפור לא היה בפורים רק בטיש שושן פורים שאז הוא לא שתו בכלל, בפורים אין הצגות בסאטמאר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 03:23 |
|
| |
האם אכן עשו ליצנות ממנו כמו שהיו עושים אצל אביו או רק חיקוי?
אגב גם חיקוי הוא משהו מבוזה, אך זה לא אותו דרגה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 08:50 |
|
| |
ההתנצלות תחזיק עד לפעם הבאה שאיזה שוטה מקהילת הזלונים יעלה שוב על שולחן רבו ויפער את פיו
|
|
|
|
|