|
|
| נשלח ב-29/3/2011 09:59 |
|
| |
טעות
תוקן על ידי הסטוק ב- 29/03/2011 09:59:59
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 12:53 |
|
| |
לאחר עיון קצר באשכול על כל תגובותיו, ברצוני להבהיר שהייתי מזדהה עם "מחאתם" של כמה ניקים, בראשם "סאטמארבילד" (כמובן בהנחה שהנכתב בראש האשכול מדויק) לו היתה כוונתם אכן להביע מחאה אמיתית כמו שעשו אחרים. אך מכיוון שלא כך פני הדברים, הואיל ואלו ניקים הם לא יותר מאשר אנשי הפלג השני שהחליטו לרכוב על המקרה רק בכדי להכפיש את הפלג המתחרה, ובבד בבד להמחיש לנו כיצד מגחכים על רב בישראל שלשם כך שוהים הם בפורום, (יעידו שלל אשכולותיהם שהציפו את הפורום רק במהלך השנה האחרונה) לא רק שאין מקום להזדהות עם דבריהם, אלא מן הראוי למחות עליהם, כמו שעשה כבר אחד מהגולשים כשהעיר לנו שהאשכול מעורר ריב ומדון.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 13:08 |
|
| |
| נער_הייתי כתב: |  | | לאחר עיון קצר באשכול על כל תגובותיו, ברצוני להבהיר שהייתי מזדהה עם "מחאתם" של כמה ניקים, בראשם "סאטמארבילד" (כמובן בהנחה שהנכתב בראש האשכול מדויק) לו היתה כוונתם אכן להביע מחאה אמיתית כמו שעשו אחרים. אך מכיוון שלא כך פני הדברים, הואיל ואלו ניקים הם לא יותר מאשר אנשי הפלג השני שהחליטו לרכוב על המקרה רק בכדי להכפיש את הפלג המתחרה, ובבד בבד להמחיש לנו כיצד מגחכים על רב בישראל שלשם כך שוהים הם בפורום, (יעידו שלל אשכולותיהם שהציפו את הפורום רק במהלך השנה האחרונה) לא רק שאין מקום להזדהות עם דבריהם, אלא מן הראוי למחות עליהם, כמו שעשה כבר אחד מהגולשים כשהעיר לנו שהאשכול מעורר ריב ומדון.
|
|
תמיד בכל השמצה יש בעל אינטרס שמפיץ את ההשמצה, אך זה לא ממעיט מחומרת העניין ובפרט שהנציגים של רז"ל שליט"א לא טורחים להגיב, כאילו שמבחינתם אין שום בעיה בזה, ממילא אני חושב שאנחנו אנשים ניטרליים (יחסיים) צריכים למחות בכל תוקף הראוי על מעשים נלוזים כאלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 13:51 |
|
| |
א. הרי בעצמך אמרת שיתכן שהשמצה זו הופצה ע"י אנשים אינטרסנטיים, ובכל זאת אתה מאמין לה, ובטוח בה. היתכן? ב. אני מניח שבמידה והפרטים אכן נכונים כפי שתוארו, תבוא תגובה, או התנצלות מטעם החסידות, ולא מעל דפי הפורום, כי זה דבר טיפשי לשחק לידם של מכפישים כאלו ואחרים שמסתובבים בפורום
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 14:27 |
|
| |
נער אני רואה שאתה לא כזה נער. אתה מתחמק בצורה אלגנטית להגיב על הדברים שנאמרו כאן בפורום וזורק את כל התיק על סאטמרבילד, זה ברור שהצד השני מנצל כל הזדמנות שמגיע לידו לתקוף את הצד שכנגד וככה זה בכל דבר ובכל מקום ואל תתמם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 15:25 |
|
| |
| נער_הייתי כתב: |  | | א. הרי בעצמך אמרת שיתכן שהשמצה זו הופצה ע"י אנשים אינטרסנטיים, ובכל זאת אתה מאמין לה, ובטוח בה. היתכן?
ב. אני מניח שבמידה והפרטים אכן נכונים כפי שתוארו, תבוא תגובה, או התנצלות מטעם החסידות, ולא מעל דפי הפורום, כי זה דבר טיפשי לשחק לידם של מכפישים כאלו ואחרים שמסתובבים בפורום |
|
א' עצם הדבר שאין מישהו שמכחיש ובפרט כשמדובר בתמונה ובדברים כאלה בד"כ לא משקרים.. ב' כשיש דברים שמפריעים לחסידות יש להם מספיק נציגים באינטרנט המשוקץ שמגיבים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 15:34 |
|
| |
זלמן ראשית כל, בתגובתי לא התחמקתי משום דבר. כנראה שאתה סובל מקשיים בהבנת הנקרא. שנית, מדהים לראות אותך ראביי זלמן שלפני כן "הזדעזעת עמוקות" מהתנהגות חסידי רז"ל, מגבה פתאום התנהגות כזו. למען האמת, לא הפתעת אף אחד. הרי כוונותיך היו ברורות עוד לפני שהחלטת להגיב לדברים. כעת תמשיך להפגיז.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 16:20 |
|
| |
נער היית גם נשארת. מילה אחת לא נדבקת לחברתה באמת יש לי קושי רב בהבנת השטויות שכתבת. לא נורא אל תתאמץ עוד פעם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 16:45 |
|
| |
| רב_זלמן כתב: |  | | זה ברור שהצד השני מנצל כל הזדמנות שמגיע לידו לתקוף את הצד שכנגד וככה זה בכל דבר ובכל מקום |
|
תיעוד בבקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 17:02 |
|
| |
אבי א. יתכן ואתה צודק, אבל כיוון שלא נוכחתי במקום, ולא ברור לי מה נאמר, ומה לא נאמר, איני יכול לקבוע דבר. ב. בתגובתי הראשונה התייחסתי בעיקר לאותם ניקים ש"תופסים טרמפ" על הסיפור במטרה להשמיץ את האדמו"ר רז"ל וחסידיו שהיא לא פחות חמור מלבזות את הרבי מחב"ד. זלמן. איש לא הכריח אותך לענות, בפרט כשאין לך תשובה מספקת
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 18:26 |
|
| |
| נער_הייתי כתב: |  | | ב. בתגובתי הראשונה התייחסתי בעיקר לאותם ניקים ש"תופסים טרמפ" על הסיפור במטרה להשמיץ את האדמו"ר רז"ל וחסידיו שהיא לא פחות חמור מלבזות את הרבי מחב"ד. |
|
את הביזיון גרמו הם לעצמם. ואין לכם אלא לבוא לעצמכם בטענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2011 23:27 |
|
| |
יום הדין כבר הגבתי לעיל ישירות למקרה. תגובתי האחרונה עוסקת כבר בענין אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 00:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 08:46 |
|
| |
מה שבטוח, גולשי בח"ח אינם מנויים על דער-איד.
|
|
|
|
|