חשבתי לעצמי, האם משפיע שעון הקיץ על הגאולה? הרי בקפיצת השעה קדימה לכאורה אנחנו קרובים יותר לגאולה בשעה!
אולם מאידך גיסא יש לומר שהרי אמרו חכמים "אין לך אדם שאין לו שעה" והקפיצה הזאת בשעה עלולה לעלות ביוקר למישהו ואולי לכן קרה מה שקרה עם וְאֶל קַיִן וְאֶל מִנְחָתוֹ לֹא שָׁעָה ומי יודע אם לא על זה הגאולה מתעכבת כ"כ הרבה שנים והגלות נמשכת ונמשכת...אוי מה היה לנו!
חכו חכו, זה לא הכל. עוד לא דיברתי בכלל על "שעון הגאולה" שהשאיר הבבא סאלי לרב אליהו ז"ל שמחוגיו מורים כבר זמן רב על כמעט 12 וכשיגיעו לשם אמורה הגאולה לבוא..
מי ידאג לעדכן אותו?? ומי בכלל יעיז לגעת בו!!
עכשיו הבנתם איזה אסון השעון קיץ הזה?
טוב..תכלס איפה קונים שעון קיץ?
נשלח ב-31/3/2011 09:44
המייחל . .נו. . באמת
שעון קיץ זה אותו שעון כמו שעון החורף, רק עם בגד-ים ומטקות !!!
נשלח ב-31/3/2011 09:48
ועם כרס זרוקה בחוץ כמובן...
נשלח ב-31/3/2011 10:00
באופן אישי אני מאוד אוהבת שעון קיץ. הימים ארוכים יותר השבתות ארוכות יותר! אני יודעת שלהורים לילדים קטנים זה קשה יותר. רק רציתי לשתף אתכם שלא כולם סובלים אונגד. אני בעד. ולא נכנסת כאן לסוגיה מתי צריך לסיים. כמובן שעדיף לסיים לפני יום כיפור כדי להקל על הצום, אבל אני באופן אישי לא הייתי נלחמת בשיניים וצפורניים על זה. הייתי פעם באירופה בתשעה באב והצום יצא אחרי עשר בלילה!
נשלח ב-31/3/2011 19:53
מי שאוהב שעון קיץ קרוב לודאי שאוהב גם את הקיץ. מי שאוהב את הקיץ אוהב את החום ואת הסבל הבלתי נגמר של חודשי הקיץ. אז מה לאחד כזה ולגאולה??? הרי הסבל והייסורים קיימים בגלות ולא בגאולה!
מבחינתי לומר "אני שונא את הקיץ" זה כמו לומר "אני שונא את המוות"
הווי אומר שבקיץ אני לא סובל אני מת! כל חורף אני קם לתחייה מחדש. תבינו אותי..בגלגול הקודם הייתי קרחון בגרינלנד והיום אני במישור החוף הישראלי...מאיגרא רמא ל...
נשלח ב-5/4/2011 09:35
ר"ח ניסן טוב ומבורך לכולם
איזה לילה חלומי עבר עלינו כאן באשדוד לאחר גשמי זלעפות ששצפו וקצפו לפנות בוקר במשך כ30-40 דקות מלווים בפיצוצים מיישרי לב ופלאשים ששרפו את כל קורי העכביש מעל עינינו הטרוטות מעייפות..
שעון קיץ רציתם??!!
איזה תענוג לפתוח כך את חודש ניסן חודש החסדים עם גשמי חסד וברכה המחדשים את הבריאה ומרווים את נפשנו הצמאה, לצאת החוצה לעמוד מול האילנות הנוטפים טיפות מים נוצצים ולהצטרף לשירת הבריאה המזמרת לבוראה ללא הפסק ולומר בקול צח וברור שיר והילול "שברא בו אילנות טובות להנות בהם בני-אדם!" ישתבח שמך לעד מלכנו על כי גברו רחמיך עלינו!
גם שנה חדשה גם צום גדליה גם שעון חורף.. אהה...ישתבח שמו.
שנה טובה ומתוקה לכולם וגמר חתימה טובה שתהיה בע"ה
נשלח ב-29/3/2012 08:55
"רגע אחד גנבים היו פה 6 שעות שינה לאן נעלמה שעה?!!"
לא לשכוח לקנות היום שעון קיץ..
נשלח ב-29/3/2012 10:01
נראה לי איך שהמשיח מגיע . .. - הדבר הראשון שהוא עושה :
מעקם את המחוגים של שעון הקיץ עיקום רב משמעות ודורך עלייהם דריכה רבתית
נ.ב.
ובכלל שעון קיץ עם כל הרעש שלו זה שעון רגיל עם קצת שמן שיזוף ככה על הכתפיים ועל האף. . ..
נשלח ב-28/3/2013 08:27
אילו העבירנו את הים ולא קנה לנו שעון קיץ דיינו..
לא לשכוח לקנות היום ביד חזקה ובזרוע נטויה שעון קיץ!! ושיהיה כמובן כשר לפסח
נשלח ב-26/10/2013 23:02
מקווה שקניתם כבר שעון חורף אני בכל אופן מקווה לחנוך אותו מחר בצהריים בחוף הים.. בתקווה שמז"א יאפשר זאת..
נשלח ב-27/10/2013 13:21
חזרתי עכשיו מהים.. מה אגיד לכם.. אין דברים כאלה
איזה ים יא חביבי איזה ים.. חבל לכם על הזמן. אני מפחד לגלות לכם איזו פנינה יש שם שלא תבואו בהמוניכם ותגמרו לי את המים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/10/2013 13:22:27
נשלח ב-27/3/2014 09:28
לא לשכוח לקנות היום שעון קיץ
שוב חוזרים לבעסה של שעון קיץ למה יש לי הרגשה שאתם לא מסכימים איתי..
נשלח ב-27/3/2014 09:41
נכון. אני אוהבת שעון קיץ. יש אור כשאני יוצאת מהעבודה. יום שישי ארוך ואפשר להספיק. טוב, אין לי ילדים קטנים.
נשלח ב-27/3/2014 10:25
נכון מאוד. כל אחד והשיקולים שלו.
מבחינתי השנה הזאת המעבר לשעון הקיץ הוא המוזר ביותר שחוויתי עד כה
משום שלא היה שבוע במהלך החורף בו לא פקדתי את חוף הים לפחות פעם-פעמיים
לשם פעילות גופנית שחייה-טבילה מקלחת ושיזוף.
טוב אני יודע שזה לא חכמה גדולה בשנה כמו זו בה כמעט ולא היה חורף אבל בכל זאת.
עובדה שהתרגלתי למצב בו אני מרגיש שהחוף שייך לי ואני הבעלים שלו כי אני כמעט היחיד
שנמצא שם באותן שעות כך שהמעבר לעונת הרחצה בה כל העיר פוקדת את המקום לא דבר
פשוט כל-כך.. לכן נראה לי שאת עונת הרחצה הזאת אעשה באינדונזיה-מלזיה שם לא
חסר חופים נקיים מישראלים וערסים להשתלט עליהם
הנה קטע יפייפה שליווה אותי בחורף הקייצי המוזר הזה שעברנו השנה והולם את האווירה
צלילים מיוחדים במינם מהז'אנר הטראנס-מלודי האהוב. מי שקצר בזמן יכול לקפוץ לדקה 3:00
בקיצר מה אומר לכם חבר'ה - השישי התארך בשעה אחת!!! אבל מצד שני חוץ ממלאכות לפני השבת יש גם את הכנת הביתלפסח!!! וכמו שאמרו חז"ל: הזמן קצר והמלאכה מרובה והפועלים עצלים...