רכבת...
ואת על הרציף, מחכה. וגם אני לצידך, מצפה.
רכבת נכנסת. הכרוז מהדהד. בהירת השיער בידה מנפנפת. "שלה---"
ואת ואני מחלפות מבטים, האם נזכה גם אנו לעקור רגלינו מין הרציפים? ואת ואני. מחכות---
הרציף כמעט מתרוקן. כבר התחילו להגיע לרציף השכן. גם לשם הרכבות נכנסות בזו אחר זו- אינן מתמהמהות.
ואת ואני מביטות בכמיהה, מתי יגיע הרגע? רכבת נכנסת לרציף מחליפות מבטים. אני מתפללת שאת. ואת- שאני.
תפילתי התקבלה. את---
העיניים בהפתעה מתעגלות, השפתיים "בהצלחה" לוחשות, הרגליים פוסעות אחורה ביראת כבוד.
הרכבת מתרחקת בדהירה. מביטה על הנקודה שבה נעלמה. בתפילה לבורא, שיצליח זו הדרך. שיבנה הבית. שיושלם הבנין. שהכל יהיה. בסיעתא דשמייא.
אוהבת אותך. המון.
אחת...
ועכשיו אחרי שקראתם. אני אסביר כמה מילים... דבר ראשון- להסיר ספק. סימבול הרכבת בשיר אינו מסמל בחור. בכלל לא. אלא מסמן את דהירת החיים. את ההמשכיות את ההתקדמות. כמובן שבשביל זה צריך להתחתן... וכאשר זה לא קורה, אז כביכול נשארים על הרציף באותו סטטוס. מחכים... אז זה הכוונה. (אפשר להתפלסף שעות עד כמה אפשר לפרוח בתקופת הרווקות. אבל כולם תסכימו איתי שבכ"א חתונה זו התקדמות משמעותית יותר מכל השאר...)
ודבר שני, היום היה הוורט של החברה הטובה שלי. (מיותר לציין את סערת הרגשות שחוויתי... אך זה התבטא בשיר במעט...) כתבתי את זה בשבילה (וגם בשבילי), אך לא אראה לה את זה. (מוזר מידי ועמוק...) אבל אתם מיילא לא מכירים אותי, אז תחוו דעתכם... תודה שהקשבתם... :-)