בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה אתם חושבים שיש בפרחי מיאמי ואין במקהלות אחרות ולהפך...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2011 18:05 לינק ישיר 

לא לא לא מסכימה!!!אני ישראלית גאה וחושבת שילדים ישראלים הם הרבה יותר חמודים!!!
פשוט אין שום מקהלה כזאת מצליחה בישראל שתגרום להם להחשף.
למה אחד הילדים האהובים ביותר בתקופת רווח היה ארי רוזנר?לדעתי סיבה די משמעותית היא כי הוא ישראלי- אפילו שלא גר ממש בישראל אבל יש לו משו מהמנטליות הישראלית ומשו במבטא שלו מאוד ישראלי...
אני חושבת שלישראלים יש תקשורת יותר חמה ולכן גם על הבמה- מישהו פעם הגדיר את ארי- "מביט לקהל בעיניים" וזה נכון!לילדים האמריקאים יש משו יותר...מרוחק כזה...
ו-עוד נקודה- תסלחו לי אבל בהופעות הקהל האמריקאי נראה פשוט חבורת מטופשים(במיוחד הבנות)
והישראלים הרבה יותר חמווודים!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 18:09 לינק ישיר 

אידי חמודה,ישראלי שהיגר לאמריקה נדבק במנטליות האמריקאית ומה עוד שאין ילד במקהלה שגדל מספר שנים בארץ ואז עלה לארה"ב (אפילו לא ארי רוזנר ולא עודד קריטי.כי סילחו לי,מי שנולד בחו"ל אפילו שהוריו ישראלים מבטן ומלידה,לא יכול לקרוא לעצמו ישראלי.ואני לא מבינה למה אתם אומרים שארי רוזנר ישראלי,הרי הוא בעצמו אמר שהוא נולד בדאון טאון מנהטן.)אם יש בכל זאת ילד שהוא ממש ישראלי ואף גדל בארץ לפחות שנתיים שלוש (חוץ מביני זופניק שעבר מארה"ב לישראל) אשמח שתאמרו לי.

תוקן על ידי תמי281 ב- 06/04/2011 18:11:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 18:15 לינק ישיר 

היי,בילי תרגעי.האמריקאים לפחות בנושאי הופעות מאוד מנומסים והם לא צורחים ומתפרעים כמו הישראלים.אני רק חושבת על הקהל בהופעה האחרונה בישראל ונהיה לי רע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 18:29 לינק ישיר 

תמי281 כתב:
צודקת,יש משהו יותר חמוד באמריקאים.אפילו אם הם ישראלים לשעבר העיקר שהם גרים באמריקה:-)

בסך הכל הסברתי מה שאמרת!!
טענת שישראלי שגר באמריקה יותר חמוד, אז אמרתי שהמנטליות עושה את שלה! וכן הישראלים בטוחים שאמריקאים נראים יותר טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2011 19:19 לינק ישיר 

לדעתי הדשא של השני ירוק יותר. גם שם יש חמודים וגם פה..... זה לא קשור למוצא. יש גם כושים שגרים באמריקה אתם יודעים....
ומנחם סמאל (רווח, משיח) הוא ישראלי אני לא יודע אם הוא נולד בארץ ואז ירדו לניו ג'רסי או שהוא כמו ארי שנולד להורים ישראלים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 19:38 לינק ישיר 

הוא נולד בארץ,הוא אמר את זה בראיון.השאלה איפה הוא גדל? כי אם בגיל קטן הם היגרו לחו״ל אז הוא לא קיבל את המטליות הישראלית. תראו אני לא שוללת את זה שיש גם ישראלים חמודים ואני חייה במנטליות ישראלית-אז אני לא שונאת אותה.אבל לא יודעת החוצפה הישראלית כבר ידועה לכל ולפעמים מורידה מערך בני אדם.כמובן שגם לאמריקאים יש צדדים לכאן ולכאן. אולי יבוא אמריקאי וישפוט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 01:36 לינק ישיר 

תמי281 כתב:
היי,בילי תרגעי.האמריקאים לפחות בנושאי הופעות מאוד מנומסים והם לא צורחים ומתפרעים כמו הישראלים.אני רק חושבת על הקהל בהופעה האחרונה בישראל ונהיה לי רע.

צר לי לאכזב אותך, אבל החלק המופרע בקהל בהופעה האחרונה היה מורכב בעיקר (או אפילו רק) מאמריקאים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 11:21 לינק ישיר 

פסנתר צודק! ללא ספק רב הקהל היה אמריקאי... ואלו שהתפרעו היו אמריקאים\ות.
ולסכום באמת נראה לנו שהאמריקאים יותר חמודים...
האמריקאים פחות מנומסים מהישראלים?! לא בטוח הישראלי חצוף יותר...
האמריקאים יותר מופרעים ומשוגעים זה כן!
האמריקאים לפחות אלו שבמיאמי סנובים לא קטנים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 11:37 לינק ישיר 

אידי כתב:
מצטערת, לא הבנתי.
האמריקאים נראים אחרת? הם יותר יפים, כאילו? זה מה שהתכוונת להגיד?
ואם ישראלי מהגר לשם, המראה שלו מתחלף?
נראה לי שכל אחד (ישראלי/אמריקאי) חושב על הסוג השני (אמריקאי/ישראלי) שהוא מעניין ומרתק יותר.... טוב, מה ששגרתי אצלנו ודאי שהוא נראה משעמם יותר. צריך גיוון בחיים... לא יודעת, לדעתי בכל אופן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 14:30 לינק ישיר 

פסנתר,לא אכזבת אותי בכלל.האמריקאים גם משתוללים ומתלהבים מכל שטות.אב לישראלים יש חוצפה מפורסמת.
אני אתן לכם דוגמא:לפני כמה שנים היינו בהולנד.טיילנו שם באיזה פארק של תחנות קמח.כל ההולנדים הייקים והמנומסים הולכים ברוגע בשקט ובשלווה.פתאום אנחנו שומעים דיבורים רמים וצעקות."מה נראה לך שאני אסחב לך את זה?אני לא משרתת שלך!" ככה אני שומעת ילדה שצועקת על אחותה.הם מתקרבים ולעינינו נגלית-איך לא- משפחה ישראלית רגילה (לא דתיים) שמכל מאות האנשים שהולכים שם ומדברים בינם לבין עצמם בשקט הם היחידים שצעקו.
ואפילו בארה"ב ניתן לראות את זה.אני מודה ששם זה פחות בולט כי האמריקאים מייצרים מספיק רעש בעצמם,אבל עדיין ישראלי זה ישראלי ולכן אני לא מסכימה איתכם.קחו למשל את ההופעה של "יבוא" הקהל שם היה (לפחות לפי הדי.וי.די) שקט ומנומס יחסית.הם מחאו כפיים בתחילת ובסיום כל שיר וכשירחימאל עלה לבמה.
מותר למחוא כפיים ולהנות בהופעה אבל מכאן ועד לשאוג ולצרוח בפראות ולהרוס לאחרים את כל ההופעה-הדרך רחוקה.אפילו בסיום ההופעה של "רווח" ששם האנשים גם קפצו ורקדו,זה עדיין היה נחמד ובגבול הטעם הטוב.
אני רואה שאתם לא מסכימים איתי,אבל אין לי בעיה עם זה וזאת דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 17:03 לינק ישיר 

בDVD מורידים את רוב הצעקות של הקהל ועורכים מחדש את הפס קול, לכן רק בהופעות שקונים אין צעקות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 17:13 לינק ישיר 

תמי מותק,

אני הייתי בהופעה של יבא, היו צעקות אחיות של ארי ברוין יכלו להתחרות לגינס!!!

עם זאת, זה לא היה כל ההופעה!

אגב, בארה"ב זה נקרא פירגון - האמריקאים יודעים לפרגן - מה לישראלים יש שיעור ללמוד מהם!

תוקן על ידי greenie ב- 07/04/2011 17:11:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2011 17:47 לינק ישיר 

greenie כתב:
מצטערת, לא הבנתי.
האמריקאים נראים אחרת? הם יותר יפים, כאילו? זה מה שהתכוונת להגיד?
ואם ישראלי מהגר לשם, המראה שלו מתחלף?
נראה לי שכל אחד (ישראלי/אמריקאי) חושב על הסוג השני (אמריקאי/ישראלי) שהוא מעניין ומרתק יותר.... טוב, מה ששגרתי אצלנו ודאי שהוא נראה משעמם יותר. צריך גיוון בחיים... לא יודעת, לדעתי בכל אופן...

??
למה התכוון המשורר, גריני? (בהנחה שאם לאייקון שלך יש פה כדי לנשוך, הוא יכול להשתמש בו גם כדי לשיר.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2011 18:19 לינק ישיר 

גריני,אמרתי ״יחסית״ וגם הדגשתי את זה.כי אין הופעה מושלמת(חוץ מקונצרט חזנות אולי ששם הקהל לא צורח) אבל תודי שההופעות בארה״ב יותר רגועות ביחס למה שהולך בישראל.ואני מדברת על ההופעות של פרחי מיאמי בלבד כעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2011 13:18 לינק ישיר 

תמי את טעה בגדול!
החוצפה של הישראלי מוכרת ומפורסמת...
אך ההתפרעות והרעש של האמריקאי גם כן!
אמריקאים לא בהכרח יותר מנומסים, אמריקאים הם הרבה יותר חסרי טקט מישראלים...
אך מה לחוצפה של הישראלי ולבלגן של אמריקאי?!
בהופעה פה בארץ הרעש היה של האזרח האמריקאי, ונניח שזה רעש יותר גדול מהופעה באמריקה. (לא בהכרח בכלל!) הסיבה היא כי האמריקאים ששוהים פה מתלהבים לפגש את בני עמם! מתלהבים לטעם קצת טעם של בית! וזאת גם הסיבה שרב הקהל בהופעה פה בארץ הוא אמריקאי לחלוטין!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה אתם חושבים שיש בפרחי מיאמי ואין במקהלות אחרות ולהפך...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.