אני חושבת שמה שהכי מיוחד במיאמי-זה הרגש. הרגש של הסולנים כשהם שרים,(יאיר קניג-עזור נא...אני רואה שאת אוהבת את השיר הזה במיוחד... גם תמונת הפרופיל שלך ממנו...) והמקצועיות וכמובן הוותק- איזה עוד מקהלה שרדה 36 (עוד מעט 37) שנה??? ובענין ישיבה בויס-אני לא סובלת אותם!!! יש להם קולות צווחניים (מישהי אמרה לי את ההגדרה הנכונה:"זה מזכיר צפרדעים..."" )וכמובן, שימו לב בהופעות שלהם-כל ההופעה מתמקדים בקהל ולא בילדים!!! אצל מיאמי בכלל לא מסריטים את הקהל במהלך ההופעה..!!(זה גם בעיה של צניעות!) אין ולא יהיה על מיאמי!!! (רק שיוציאו כבר תדיסקים החדשים!!! כמה אפשר לחכות!!! ו..... יש סיכוי שהם יגיעו לארץ מתישהו??????? הלוואי!!!)
מיאמוש-
לייק ענק על התגובה שלך!
נשלח ב-5/12/2013 19:06
אסתרק כתב:
מיאמוש-
לייק ענק על התגובה שלך!
אסתרק-העם איתך!!
נשלח ב-7/12/2013 20:53
שירו - מה הכוונה אהבת את גם כי אלך? זה של החברה, לא? מדברים כאן על הילדים... לא על הבוגרים:)
בתשכה - אנחנו בעמק השווה? יופי:) איסתרק - היא אמרה את זה מהתחלה... את השיר "עזור נא" אני ממש אהבתי!! הוא שר שם יפה, אבל אח"כ כבר לא אוהבת את הקול שלו כל כך.
נשלח ב-7/12/2013 21:14
תמרור25 כתב:
בתשכה - אנחנו בעמק השווה? יופי:) ישששששששששש
את השיר "עזור נא" אני ממש אהבתי!! הוא שר שם יפה, אבל אח"כ כבר לא אוהבת את הקול שלו כל כך .
נשלח ב-8/12/2013 16:49
תמרור השיר גם כי אלך נמצא בדיסק כל המתפלל.
נשלח ב-8/12/2013 17:07
כל המתפלל זה אחד השירים היחידים של ישיבה בויס שאני אוהבת...
נשלח ב-8/12/2013 17:09
אסתרק כתב:
כל המתפלל זה אחד השירים היחידים של ישיבה בויס שאני אוהבת...
או נו כל המתפלל הוא בין השאר אחד השירים שאני שונאת של ישיבה בויז
נשלח ב-8/12/2013 23:23
אני גם לא סובלת את השיר הזה הם גרמו לו להיות שיר דפוק בעיקר בזה שהוא שיר הסיום לכל הופעה טיפשית.
תצחקו אבל רק לפני איזה חודש וחצי גילתי את המילים של השיר המעצבן הזה..הייתי שרה תמיד "כל עם ישראל" במקום "כל המתפלל"... אני לא אוהבת שום שיר של הישיבה בויז.. ואני תמיד שואל את עצמי איך ההורים מסכימים שהיילדים ישתתפו בקליפים ההזויים האלו??
נשלח ב-9/12/2013 00:38
נשלח ב-9/12/2013 08:39
מה שנכון, נכון,חיה! אני באמת לא מבינה איך הם מוציאים כאלה קליפים (בהשוואה לכשהסיום קורא, של מיאמי-, עדין, ומביע את המסר הכי טוב שאפשר בלי קישקושים!!!) ו-תעשו לי טובה, דיונים על שירים של ישיבה בויס-תשאירו לפורום שלהם... כאן זה פורום של מיאמי ...!
נשלח ב-9/12/2013 10:02
מיאמוש אהבתי
נשלח ב-9/12/2013 10:07
את צודקת בהחלט מיאמוש! יש להם פורום? אשמח לקישור.. יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב שם :)