|
|
| נשלח ב-9/12/2013 11:27 |
|
| |
תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 22:09 |
|
| |
אני לא מבין מה יש לכם מהקול שלהם? ההיפך! כזה מתוק לשמוע ילדים ששרים בקול גבוה מאוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 22:26 |
|
| |
אם שרים גבוה מאד= צורחים, אפשר להבין את הדחייה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 22:53 |
|
| |
נטסון.. יש הבדל בין סולם גבוה לקול...כשילד שר בסולם גבוה זה בהחלט מיוחד.. אם הוא יודע לעלות כמובן כמו שצריך.. (שאול) אבל כאשר הילד סתם צורח.. הקול שלו מפוזר מאוד.. זה שהוא מצליח לעלות גבוה לא הופך את זה למתוק.. אלא למרגיז! לא קול אחד שיכול לעלות גבוה בהכרח זמר..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 22:58 |
|
| |
ולכן יש עיבוד(גם בקולות), והוא מוצלח ביותר!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:08 |
|
| |
הקולות שם מעובדים? (ואני לא מדברת על אוטוטיון- תוכנה שמתקנת זיופים...) יש שם בכל המקהלה הזאת ילד שאתה יכול להגיד עליו ואו.. איזה קול משובח.. איזה כל עמוק?? רואים שהוא שולט במיתרי הקול ולא סתם צורח וזועק כאילו עוד שניה יוצאת נשמתו ממקומה? אני לא יכולה להגיד.. מצטערת!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:12 |
|
| |
אם "הצרחה" לא היתה מעובדת, היה טעם להוציא שיר? אני לא מכיר את הילדים, אבל לדעתי הם שרים מאוד יפה, וראוי למקהלה לעמוד בשורה הראשונה עם עוד מקהלות...(כשהם קמו הייתי בטוח שהם יהיו אפיזודה חולפת, אך מחזיקים קרוב ל 10 שנים מעמד כמדומני !!!)
תוקן על ידי netson ב- 09/12/2013 23:14:07
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:13 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | את צודקת בהחלט מיאמוש! יש להם פורום? אשמח לקישור.. יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב שם :)
|
|
מחכים לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:17 |
|
| |
הצרחה מעובדת אבל טכנולוגית.. והיא נשמעת מעובדת טכנולוגית! אתה יודע מה, תעשה ניסוי.. תיקח פלאפון, ותשמע שיר של מיאמי ושיר שלהם.. (בכוונה פלאפון כי הרמקול שלו לא על האיכות הכי גדולה שקיימת) אני מבטיחה לך, את השיר של מיאמי אתה תשמע בהנאה.. אבל את של הישיבה בויז אתה תסגור אחרי 1...2...3... דרך אגב, הייתי בטוחה שהם התאדו.. עד שהזכרתם אותם פה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:21 |
|
| |
חיה, אסתרק, בתשכה, ומיאמוש
תראו לי קליפ של מיאמי שיש לו קרוב ל- 2,000,000 (2 מיליון) צפיות!!! לישיבה בויס יש! קבלו.
http://www.youtube.com/watch?v=sxg6I8CCFPY
תוקן על ידי netson ב- 09/12/2013 23:21:39
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:32 |
|
| |
| netson כתב: |  | את צודקת בהחלט מיאמוש! יש להם פורום? אשמח לקישור.. יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב שם :)
מחכים לך! |
|
חח אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב להם את כל אשר על ליבי.. ובאיזה אשכול???
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:38 |
|
| |
תגידי לי מה את רוצה לכתוב עליהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 23:45 |
|
| |
אמממ זהו.. שעוד לא החלטתי.. כי אין טעם שאני אבוא ואכתוב כמה אני לא מתחברת.. הרי אף אחד לא הכריח אותי להיכנס אז "חיה ותן לחיות".. אבל מצד שני, באמת אני רוצה להבין מה אוהבים שם? בשורה התחתונה הלחנים לא מי יודע מה- הכל אותו שיר.. אותו סגנון, הילדים צורחים ומזייפים, הכל שם טכנולוגי/ אלקטרוני, הקליפים מרגיזים בגלל שהם ללא משמעות.. אז באמת הייתי שמחה לדעת מה כן אוהבים בהם.. מה רואים בהם שאני לא רואה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 10:54 |
|
| |
קודם כל, הקהלים הם לא אותם קהלים! אני מראה לבן שלי שאוהב צרחות את השיר הזה.. אין יום שהוא לא רואה.. (ואני עם אטמי אוזניים כמובן) יש הרבה אוהבי טכנולוגיה שלא מעניין אותם קולות מיוחדים ומעובדים היטב.. מעניין אותם צילומי עיניים (כן כן, כל פעם הוא נוהג להבליט בקליפים שלו את אלו עם העיניים התכולות) ופרצופים מעוותים.
ב. בן דוד שלי הוא כתב בידיעות אחרונות.. הוא חקר על טיב היוטיוב. אני אנסה לשלוח לך את המחקר שהוא עשה האם זה אמין.. כמו כן אתה יכול לעשות חיפוש פשוט בגוגל.. תכתוב קניית צפיות ביוטיוב.. תקבל אין ספור תוצאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 14:14 |
|
| |
זה כ"כ נראה לך מופרך שהיו 2 מיליון צפיות? ____________________ ובלי כל קשר לכך, נראהלי שגרסטנר יותר פתוח בכל מה שקשור לפרסום קליפים של הישיבה בויס - לא כמו ירחמיאל...
|
|
|
|
|