|
|
| נשלח ב-10/12/2013 15:04 |
|
| |
לא מופרך לי... ___ נכון :'(
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 15:13 |
|
| |
לפחות אני לא לבד עומד כאן...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 15:40 |
|
| |
טוב טוב הפעם אני מעוצבנת!! תקשיב טוב!א.הקליפ הזה יצא לפני שנתיים! ב.תן לי מקהלה אחת שהוציאה קליפ אחד במשך כל שנותיה קליפ שגרף:100000 צפיות ובנוסף נפתחו בעקבותיה 5 פורומים פעילים עד היום!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 15:52 |
|
| |
| netson כתב: |  | זה כ"כ נראה לך מופרך שהיו 2 מיליון צפיות? ____________________ ובלי כל קשר לכך, נראהלי שגרסטנר יותר פתוח בכל מה שקשור לפרסום קליפים של הישיבה בויס - לא כמו ירחמיאל... |
|
א. כן, מאוד מופרך לי!! לא חושבת שזה הגיוני.. * בגלל ששאר הקליפים שלהם לא עוברים את המיליון *תעשה חישוב לפי מס' היהודים בארץ+ חו"ל שבאמת יכולים לראות את הקליפ * זמרי ענק (ולאו דווקא יהודיים) שיש להם קהל פי 4 ממה שיש לישיבה בויז לא מגיעים ל2 מיליון צפיות
ב. מה שבטוח גם היה שאם היית בא לראיין אותו אין ספק שהיית יוצא עם טלנובלה מצולמת שלו+ מגוון תנועות הזויות ופרצופים מעוותים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 16:48 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | א. בגלל ששאר הקליפים שלהם לא עוברים את המיליון *תעשה חישוב לפי מס' היהודים בארץ+ חו"ל
|
|
שאר הקליפים מגיעים להרבה יותר צפיות ממיאמי.יש קליפ למשל עם יותר מ 800,000 צפיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 16:50 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | ב.תן לי מקהלה אחת שהוציאה קליפ אחד במשך כל שנותיה קליפ שגרף:100000 צפיות ובנוסף נפתחו בעקבותיה 5 פורומים פעילים עד היום!! |
|
לא הבנתי... ישיבה בויס הוציאו כמה קליפים... למי יש 5 פורומים פעילים? למיאמי? יש לך קישורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 17:16 |
|
| |
| netson כתב: |  | ב.תן לי מקהלה אחת שהוציאה קליפ אחד במשך כל שנותיה קליפ שגרף:100000 צפיות ובנוסף נפתחו בעקבותיה 5 פורומים פעילים עד היום!! לא הבנתי... ישיבה בויס הוציאו כמה קליפים... למי יש 5 פורומים פעילים? למיאמי? יש לך קישורים? |
|
לא! היו עד היום 5 פורומים שבזמנו כשהם היו הם היו פעילים 1.הפורום שלנו 2.הפורום של יושר 3.הפורום של מינדי 4.הפורום של טיפו-הייתי רשומה לזה לפני שהייתי פה!עכשיו הוא קרס 5.יש פורום אחד באנגלית שחברה שלי הייתה רשומה אליו ואני לא זוכרת את שמו!!
תוקן על ידי בתשכה ב- 10/12/2013 17:16:51
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 17:16 |
|
| |
נטסון.
מה לעשות האמריקאים אוהבים את ישיבה בויס, תראו את האולמות מפוצצים מאנשים... בקשר לקליפים, אישית אני חושבת שמי שמוציא יותר מידי קליפים זה כבר בסוף יוצא מהאף...ומה שבטוח לא עושה מוזיקה יותר איכותית! באלבומים לא נראה לי הם עושים עיבודים לקולות, אולי מידי פעם שמים אלקטרוני כזה, יעני שיעשה יפה (-אני לא אוהבת..) על אצבעות כף יד האחת אפשר לספור סולנים עם קול טוב: 1 טני מרטין 2 ...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 17:34 |
|
| |
| פרעל כתב: |  | בקשר לקליפים, אישית אני חושבת שמי שמוציא יותר מידי קליפים זה כבר בסוף יוצא מהאף... |
|
אני לא הייתי חותם על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 17:49 |
|
| |
| netson כתב: |  | בקשר לקליפים, אישית אני חושבת שמי שמוציא יותר מידי קליפים זה כבר בסוף יוצא מהאף...
אני לא הייתי חותם על זה |
|
גם אני לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2013 19:28 |
|
| |
אתם לא חייבים, זו דיעה אישית שלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 12:59 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | אבל מצד שני, באמת אני רוצה להבין מה אוהבים שם? בשורה התחתונה הלחנים לא מי יודע מה- הכל אותו שיר.. אותו סגנון, הילדים צורחים ומזייפים, הכל שם טכנולוגי/ אלקטרוני, הקליפים מרגיזים בגלל שהם ללא משמעות.. אז באמת הייתי שמחה לדעת מה כן אוהבים בהם.. מה רואים בהם שאני לא רואה? |
|
הטענות שלך מזכירות דעות קדומות של חילונים לגבי 'מוזיקה חסידית'. הם חושבים שהכל זה 'אוי אוי אוי' אחד גדול אבל מי שמכיר מקרוב יודע שמדובר בעולם שלם עם המון סגנונות שונים.
אלו שמכירים רק את הלהיטים הגדולים של ישיבה בויס (כל המתפלל, ואהבת, שבחי וכו') יכולים לחשוב שכל המוזיקה שלהם נשמעת אותו דבר. העניין הוא שאלי משתמש באופן מודע במהלך אקורדים מסויים שעליו הוא בונה את 'הלהיטים הבאים' של ישיבה בויס ושאר הפקותיו. זה מהלך נפוץ ואהוב מאוד בכל העולם, וגם הקהל של אלי התרגל אליו. (אגב, גם למיאמי יש שירים על המהלך הזה. הפזמון של 'ברך עלינו' לדוגמא)
שאר השירים באלבום לא נשמעים כמו 'שיר הנושא', ולכן, אם את באמת רוצה להבין מה אנשים אוהבים בישיבה בויס, אני ממליץ לך להאזין לאלבום הראשון / השני או השלישי שלהם במלואו, (ואם כבר - אז יותר מפעם אחת, כי קשה להתרשם מאלבום בשמיעה ראשונית, כידוע) וזה יגרום לך לתובנות חדשות.
בכל אופן, כבר אמרו לפניי - על טעם וריח, אין מה להתווכח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2013 13:05 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
הטענות שלך מזכירות דעות קדומות של חילונים לגבי 'מוזיקה חסידית'. הם חושבים שהכל זה 'אוי אוי אוי' אחד גדול אבל מי שמכיר מקרוב יודע שמדובר בעולם שלם עם המון סגנונות שונים.
אלו שמכירים רק את הלהיטים הגדולים של ישיבה בויס (כל המתפלל, ואהבת, שבחי וכו') יכולים לחשוב שכל המוזיקה שלהם נשמעת אותו דבר. העניין הוא שאלי משתמש באופן מודע במהלך אקורדים מסויים שעליו הוא בונה את 'הלהיטים הבאים' של ישיבה בויס ושאר הפקותיו. זה מהלך נפוץ ואהוב מאוד בכל העולם, וגם הקהל של אלי התרגל אליו. (אגב, גם למיאמי יש שירים על המהלך הזה. הפזמון של 'ברך עלינו' לדוגמא)
שאר השירים באלבום לא נשמעים כמו 'שיר הנושא', ולכן, אם את באמת רוצה להבין מה אנשים אוהבים בישיבה בויס, אני ממליץ לך להאזין לאלבום הראשון / השני או השלישי שלהם במלואו, (ואם כבר - אז יותר מפעם אחת, כי קשה להתרשם מאלבום בשמיעה ראשונית, כידוע) וזה יגרום לך לתובנות חדשות.
בכל אופן, כבר אמרו לפניי - על טעם וריח, אין מה להתווכח.
|
|
חחחחחחח-חברים דברו שוב על ישיבה בויז!(הי פסנתר תכנס כל יום מה רק הישיבה בויז מקפיצים אותך להכנס?חחחח) טוב עכשיו תקשיב אני לפני שנתיים בערך אולי אפילו שנה שמעתי את האלבומים של ישיבה בויז-לא פעם אחת אלא אולי 3-אוקיי!ואני עדיין חושבת שהם המקהלה הכי מטופשת שקמה אי פעם בטבל!
|
|
|
|
|