בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על YBC LIVE פסח תשע"א!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/4/2011 13:07 לינק ישיר 

קליפ וידאו באלבום שמע? ועוד ווקאלי?
מעולםלא נשמע כזאת אצל אלי.
אם זה יהיה,זה תקדים!

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 06:13 לינק ישיר 

גרסטנרית מעלה השערה שזה 'שמו של מלך'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 06:23 לינק ישיר 

הרבה עיקובים, אבל הנה זה בא...

לפי התמונות, הסיקורים והדיווחים, נראה לי שזה פספוס רציני שההופעה הזו לא צולמה בסוף... בכל אופן, הנה התיאור המלא של מה שהיה:

קודם כל,  באופן חסר תקדים (תקנו אותי אם לא), ההופעה הזו קיבלה שם: Ah Ah Ah .
נראה שהצוות המורחב של אי. ג'י. הפקות מאד התלהבו מהקטע... ( אמריקאים אוהבים גימיקים כאלה, זה ידוע...), דמיינו את זה בקול שני ושלישי, עם האפקט הצרחני של ישיבה בויס, בתוספת סולו של.... (עזריאל, אולי?) וזה דווקא מקדם מכירות לא רע.

כהרגלנו בקודש, ההופעה החלה עם מחרוזת פתיחה בביצוע של 'ישיש' בהרכב מורחב. אין ספק שהתזמורת המשובחת בניצוחו של אלי, הופכת את הערב להרבה הרבה  יותר מאטרקץ ואיכותי.

ראשון עלה לבמה יוסי פיאמנטה. למי שתהה מה הקשר, החיבור בין פיאמנטה לגרסטנר לא אקראי ולא החל מהיום. עדות לכך התמונות באשכול הגלריות וע"ש.
בניגוד למה שכתבתי למעלה, יוסי פיאמנטה לא נתן הופעה של חצי שעה  ( אך YBC אכן עלו לבמה רק חצי שעה אחרי תחילת הערב), אלא שר שני שירים, אחד מהם 'אשר ברא' המפורסם, בליווי עצמי של גיטרה חשמלית, בלי לדלג, כמובן, על קטע סולו כשהוא מחזיק את הגיטרה מעל הראש!  {דניאל, תראה להם איך זה נראה...}

הבא בתור עלה אלי גרסטנר ששר את- איך לא - 'יהא'.  לא משנה כמה פעמים השיר הזה בוצע בעשור האחרון, לאמריקאים {והאמת שגם לי} לא ימאס והם יקפצו בהתלהבות של פעם ראשונה!
בשלב הבא, אלי מזמין את ' My little brother - יעקב מרדכי גרסטנר' , מלווה בהודעה שזו הפעם האחרונה שלו יחד עם YBC,  לשיר איתו את הדואט של כל הזמנים- 'אב הרחמים' . לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש רוצה לראות ולשמוע את זה בגרסא הבוגרת!

יעקב מרדכי, ילד גדול, נותר כעת לבדו על הבמה לשיר את 'ברשות' ומוכיח -שוב- שהוא כשרון מולד בעל קול נדיר. יש לו שליטה מלאה על  הקול, בטחון עצמי ויכולת  לסחוף  את הקהל שלא הפסיק לקפוץ ולצעוק ולשאול:
למה. הוא. עוזב ?!?!?!?!?!
אז תוך כדי שהוא נבלע  אל ירכתי הבמה, מגיעות ההבהרות: יעקב מרדכי רוצה להתרכז בלימוד. ההקלטות ( אפילו שאלי  מקליט אותו בבית) והחזרות (אפילו פעם בשבוע - מלבד ימי תרום הופעה), מן הסתם מפריעות לא מעט. מה נעשה בלי מסמר המקהלה???
איך כתבו שם:
 ישנם הרבה סולנים מדהימים במקהלה, אז אפילו שישיבה בויס לא יהיו אותם ישיבה בויס בלעדיו, הם יהיו בסדר!

ושוב לבמה: עם המון המון קצב ומרץ ו- fun , אלי גרסטנר חוזר עם שיר חדש ומבטיח מהדיסק הבא של החבר'ה. {gooooodness i wanna c it! }
הדדליין הקרוב לצאת אלבומם הרביעי והנכסף של החבר'ה-שאין-שני-להם, עדיין לוט בערפל : אחרי הקיץ { שוב?!?! מה זה אחרי הקייץ? פה הקיץ נגמר בדצמבר! בכלל, משהו ספר כמה פעמים הבטיחו לנו שזה בא ב-4 שנים האחרונות???}.
אני מאד מאד מקווה שזה הדדליין האחרון כי אם לא, אני עלולה לנקוט באמצעים נואשים להשגת התקליט { וזה כולל טיסה  סילונית- אפילו על firebolt- פלוס פריצה  והשתלטות בנשק חם על הסטודיו. תעשו סדר בסליק}.  

ונעבור אל ---- הרגע לו חיכינו כולנו:
YBC came onto the stage!
הם פתחו ב- 'ברוך ה' ' {שהכל הסתדר עם ההופעה, שהאולם מלא, שיש לנו כח להופיע ושלא קיבלנו פיק ברכיים}, עברו ל'שבחי' { עדיין בסימן הודאה } ומשם ל'דרך שקר....' {אמן!}.
לדעת כותב/ת הסיקור בJMR , ישיבה בויס נשמעים על הבמה בדיוק כמו בדיסק ואם אכן כך,  באמת הייתה הופעה מעולה, כי ב- YBC 5 המקהלה נשמעת מ-א-ד איכותית ומקצועית. טוב מאי-פעם !

אידי, את הקטע הבא אני מתרגמת מילה במילה במיוחד בשבילך {למרות שבטוח את מבינה אותו הרבה יותר טוב ממני, אבל שיהיה גם בעברית...}:
" הסולנים כולם היו נפלאים! חלקם מאד צעירים אך, עדיין, בעלי שליטה מצויינת על הקול שלהם, הלוואי שידעתי את שמם {אני לא אמרתי את זה...}, אבל..... . חוץ מהסולנים, היו גם כמה דואטים עם תאומים!
כתאומים, הם בעלי קולות זהים  והיה מאד יפה לראות שני אחים שרים. הם נשמעים מעולה!!! ".

ועכשיו קצת דמיון מודרך:
עצמו את העניים. דמינו את סמטאות האבן הצרות והעתיקות ברובע היהודי בירושלים. קיץ. רוח ירושלמית קרירה מבדרת את שערכם, נושאת בקרבה ניחוח עמוק, עתיק, אפוף הוד ומלא בקסם.
 ברקע נשמעת קבוצת ילדים מזמרת ברוך " קה ריבון עולם ועלמיא אנת הוא מלכא מלך מלכיא"

והקולות מתקרבים אליכים בהרמוניה סוחפת- " עובד גבורתיה ותמהיא שפר קודמך להחוויא".
אתם פותחים את העיניים:
 הבמה מוארת. חמישים ילדים, חבוקים כתף אל כתף, מתנועעים קדימה ואחורה,
שרים ברגש: " שבחין אסדר צפרא ורמשא  לך אלו-ה קדישא די ברא כל נפשא"...

הדמיון הזה הוא מציאות! 

ובמעבר חד אל הברייקדאנס סונג- שהחיינו!
כל הלחנים שקימים על המילים הללו תמיד מתחרים בניהם מי מביא בכנפיו כמה שיותר חיות, רעננות, ושמחה. אלי גרסטנר ניצח!  אין פעם שאני לא אשמע את השיר הזה ולא אקפוץ משמחה אמיתית שפורצת עמוק מבפנים!  אפילו אמא שלי אוהבת אותו!
מעניין לראות את התנועות שיוסי חיבר לשיר הזה... הברייקדאנס היה צפוי מראש. וזה גם אקורד סיום מצויין לחלק הראשון של ההופעה שמשאיר המון טעם של עוד.

יוצאנו להפסקה של.... ( לא מבטיחה כלום) וחוזרים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 09:46 לינק ישיר 

כל הכבוד אילומינייט!

דרך אגב, אמור להיות לך את 'אב הרחמים' מההופעה בישראל.

שהחיינו באמת שיר מצוין ומקפיץ, חבל שלא נכנס לחתונות!
דרך אגב,זה לחן של אלי ויוסי ביחד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 10:53 לינק ישיר 

זה היה טוב!
(אין על הקטעים בסוגריים!)

כמה נקודות:
1. אין לי תמונה של יוסי פיאמנטה עצמו עם גיטרה מאחורי הראש, אבל יש של 2 מהמשפחה שלו כאן: http://bhol-forums.co.il/topic.asp?topic_id=2857224&whichpage=2&forum_id=21215

2. ל'אב הרחמים' לא יכול להיות ביצוע טוב יותר מאשר זה שב-YBC LIVE הראשון.

3. גם אני רוצה לשמוע את השיר החדש של החבר'ה!!!! בטוח מישהו צילם. יקח זמן עד שנגיע לזה (בעזרת אנשי החפירות המוכשרים שלנו: עט ואילומינייט!)

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 11:29 לינק ישיר 

ודה, תודה! כיף להתאמן על הכתיבה שלי בשביל הפורום...

דרך אגב, אמור להיות לך את 'אב הרחמים' מההופעה בישראל.
     צודק! תאמינו או לא, עדיין לא ראיתי את זה...

דניאל-
1.  לזה התכוונתי.
2.  גם אני חושבת ככה.
3.  נניח שלא אמרת את זה כי אין לי כח להגיב...

הבהרה:
הלוואי שידעתי את שמם {אני לא אמרתי את זה...}
הסוגריים מיוחסים לשמות.
have a gr8 day, ppl!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 12:09 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
זה היה טוב!
(אין על הקטעים בסוגריים!)

3. גם אני רוצה לשמוע את השיר החדש של החבר'ה!!!! בטוח מישהו צילם. יקח זמן עד שנגיע לזה (בעזרת אנשי החפירות המוכשרים שלנו: עט ואילומינייט!)

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

איזה קטע בסוגריים? יש הרבה......

מישהו מן הסתם צילם, אבל אף אחד לא העלה לשום מקום......
ועד כאן תחום שלי, בתחום לבקש/לברר/לבדוק וכד' זה המגרש של אילומינייט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 17:32 לינק ישיר 

אוהו, אילומינייט!
איזו השקעה!

("דואטים של תאומים" מצלצל טוב... אבל אין מה לומר, הם באמת סולנים לעניין.)

אני דווקא הייתי רוצה לראות - חוץ מהקטעים של YBC - דווקא את "תחיית המתים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 17:47 לינק ישיר 

את תחיית המתים העלתי!
פעמיים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 18:11 לינק ישיר 

אופס עט, לא התכוונתי...
אני יודעת שהעלית פעמיים, כי אני הורדתי פעמיים וצפיתי פעמיים...
התכוונתי לומר שהיה מעניין אותי לראות את הביצוע בשלמותו, כולל הדיבורים לפני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 21:33 לינק ישיר 

אממ, עוד לא הגעתי לתחיית המתים, כי זה בחצי השני,
אחרי ההפסקה....
אז..... לכתוב עם הסוגרים או בלי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 00:17 לינק ישיר 

נו, יהיה המשך???

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2011 01:00 לינק ישיר 

צחוקים....
בדיוק באתי לכתוב אם אתם מוותרים לי על חלק שני כי ממילא כולם קראו כבר את הסיקור באנגלית ואני לא מחדשת כלום....
אז, זה הכרחי להמשיך או שאתם פוטרים אותי מזה? זה עדיין מעניין משהו פה?

( כל מי שמסתובב/ת כאן בפורום, קורא/ת ולא מגיב/ה, הוא/ היא נודניק/ית מושלם שמרפה את ידינו!!!)

P-:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 02:21 לינק ישיר 

ברור שתמשיכי!!
המתחיל במצווה... (וזה ישמח פה יהודים אז זו מצווה :) )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2011 10:36 לינק ישיר 

ברור שצריך להמשיך.......

היה לך צד אחרת ???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על YBC LIVE פסח תשע"א!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.