שמועה עקשנית שמעתי שהחברים מהמפלגה הקדושה "טוב" נערכים לפתוח בבית שמש עיתון המיועד לעשרות אלפי מצביעי המפלגה.
השמועה אומרת שהמעורבים במהלך החשוב הם ירוחם אסטרייכר יצחק ראבר וליאור רוט.
מה יהיה האופי של העיתון? בעד הרבנים? נגד הרבנים? נגד חדש? ומי אמורים להיות המפרסמים של העיתון החדש?
מישהו יכול לאמת? להכחיש? להוסיף מידע?
נשלח ב-5/4/2011 13:42
חוששני שסופו יהי'ה כמו סוף השבוע
נשלח ב-5/4/2011 17:32
דווקא נראה לי מהלך אמיץ ןחכם כמו כן אולי יהיה כאן סוף סוף עיתון ראוי לשמו ואולי סוף סוף יהיה מה להכניס הביתה . אני הבנתי שלא מדובר בעיתון של טוב אבל בהחלט יתן במה לככוווווווווווללללללללללללםםםםםםםםםםםםםם
וגם כמובן יהיה שם חידון השבת שכל אותם עיתונים חשובים המבוקרים ע"י אנשי דלא מעלי הנושאים בתואר מבקרי העיתונות מטעם הרבנים אך בקושי מסוגלים להבין מה שהם קוראים לא הסכימו שילדי ישראל ילמדו הלכות שבת
אני מאמין ומתפלל שהעיתון הנ"ל במידה ויצא יהיה אכן ראוי למה שכולנו מצפים לו
בהצלחה לאנשים העומדים מאחורי הענין ותפילה לעתיד טוב יותר (ובעיקר בלי העילגון של העיריה )
נשלח ב-5/4/2011 20:48
בס"ד
אני רק מקווה שאלי יפציץאת העיתון עם פרסומות, כמו אחיו החרדים. ולא יהיה יפה נפש, ולא יפרסם מטעמי "סובידיצה".
נשלח ב-6/4/2011 09:27
ממש מקווה נעייס האשכול הזה, ס"ה יוזמה פרטית של כמה אנשים בשכונה שחלקם מוכרים כמי שתומכים בתנועת טוב לבית שמש. לא מדובר במקומון חדשותי אלא ביוזמה של הפקת מגזין מהודר שהתוכן בו יהיה בעיקר כתבות וראיונות עם אישיים מעניינים בעיר, סיקור פעילויות של אגודות ועמותות הפועלות בעיר דברי תורה ועוד מדורים מעניינים שיהיו במגזין.
נחמד לראות איך כל מה שאולי קשור כאן לתנועת טוב מקפיץ כאן כמה מהחברים כאילו נחש בא לעיר, זה רק מראה כמה כואבת הנקודה עליה לחצנו
נשלח ב-6/4/2011 18:02
מקוה שאלי יפרסם שם אבל בטוב טעם בלי להשתולל כמו אלו ש50 אחוז מהתקציב שלהם זה פרסום
נשלח ב-6/4/2011 21:54
פיינרך
יש הבדל גדול
השבוע אימת עסקנים עליו
ואילו אלו אינם פוחדים
אני מאחל הצלחה
נשלח ב-7/4/2011 11:13
יש כבוד טעות חמורה בידך כל מאת אחוזי התקציב של סגן כל העיר ומחזיק תיק פירסום עצמי וחרדי בעיריה (אולי יש לו עוד כמה תארים ) והמעסיק של רלש הולכים על פירסום עצמי הרי ללא זה מי היה יודע כמה הוא לא עושה בעיר הזו ?
נשלח ב-7/4/2011 18:16
כדאי קצת להירגע, עיתון זה לא משחק ילדים. על מנת להצליח צריך להשקיע הרבה כסף. בתאוריה הכל נראה טוב אבל המציאות רחוקה. חבר'ה תחשבו טוב! חבל לי לראות בנ"א טוב כמו ליאור נופל בפח. על תתנו לו עצות אחיתופל. קצת שיקול דעת ולהשאיר את הפוליטיקה בחוץ.
נשלח ב-8/4/2011 01:42
כמו שאנחנו מכירים את ליאור הוא ילך על רגוע
נשלח ב-8/4/2011 02:04
והרי החדשות: עיתון מעריב בקשיים ואלי פרידמן החליט לקנות חלק ממנו!!! תגידו: השתגעתם? נפלתם על הראש? עוד לא נולד הבן אדם שמסוגל לפתוח עיתון ללא סיכוי למפרסמים...
נשלח ב-8/4/2011 09:10
לכותב ההודעה מעלי. לידיעתך נוחי דנקנר רכש את מעריב שבוע שעבר
כך שהעיתון כבר לא בקשיים.
לגופו של אשכול כפי שאני מכיר את ליאור הוא יוביל להצלחה של המגזין
ואגב מדובר במגזין שיפורסם פעם בחודש ולא בעיתון יומי חדשותי
עסקנים חזל״ש
נשלח ב-10/4/2011 14:44
חברים, ממה שאני מבין, עומד לצאת ידיעון קטן כמו עלון של 'ודברת בם'
ולכל אלו שחוששים שליאור רוט יפול, אל דאגה. יש אלוקים בשמים והוא
מחליט מי יעלה ומי ירד. חרדי ברמה: ליאור לא שומע לעצות אחיתופל אלא לרבנים איתם הוא מתייעץ.
אז ליאור היקר: שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תלך.
נשלח ב-11/4/2011 10:16
ממקורות יודעי דבר נמסר כי המאגזין היוצא בסיעתא דשמיא יכיל כ48 עמודים .מפרסמים רבים צבאו על מקום במגזין בשל איכותו וחשיבותו נמסר עוד כי כבר בימים הקרובים המגזין יחולק באלפי תיבות דואר בבית שמש וישמש תחליף ראוי למקומון העיריה ועוד ועוד אני תקווה שוב כי כל הענין יתקבל ברוח טובה על כלל הציבור בעיר ויהווה גשר ראוי בין הפלגים השונים .
פסח כשר ושמח
נשלח ב-12/4/2011 02:41
קולברמה
אני מבין שיש לך 'קשרים' עם המזגין הזה
נשלח ב-12/4/2011 11:27
ובכן המהפכה יצאה לדרך ,
בהצלחה רבה לליאור ולצוות ומקווה שבאמת נראה כאן שינוי משמעותי
צעד אחד לעיתנות טובה יותר צעד ענק לבית שמש טובה יותר