בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

תמיד רציתם ל...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2011 23:40 לינק ישיר 

דעתנו (טוב, לפחות דעתי...) ששאול יהיה ענק בכל שיר שיבצע. מצד שני, קצת קשה לי לדמיין את "עזור נא" עם סולן אחר חוץ מיאיר עם הרגש האמיתי הזה שלו. "עזור נא" תפור עליו - וכנ"ל "וזכני" (מ"התעוררות").

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2011 03:18 לינק ישיר 

לדעתי, נכון ששאול אלסון הוא ענק ויושי בנדר שר מהמהם אבל שתיהם שרים הכי יפה בשירים עם עוצמה- או סוערים או בסולמות גבוהים יותר, לא יודעת בדיוק אבל לא מתאים לי "עזור נא" בשבילהם אולי הייתי נותנת את זה לסול אייל
מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2011 11:44 לינק ישיר 

משום מה , אני לא ממש מצליחה לדמיין משהו אחר מבצע את "עזור נא" חוץ מיאיר....
מן שילוב של  השיר האהוב שלי בשילוב הסולן המועדף עלי ,
אז כך שלדעתי אין תחליף ליאיר (בכלל..) ב "עזור נא" (בפרט..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2011 17:30 לינק ישיר 

חברה! לא שמתם לב לזעקת ההצילו שלי בעמוד הקודם! תביאו קישור אחר או הורדה! בבקשה!

ולגבי שאול - לדעתי הוא היה מצליח גם לשיר את זה טוב, אבל זה לא היה כמו יאיר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2011 23:38 לינק ישיר 

גם אני חושב כמוכם שיאיר ביצע את המקסימום . אבל חשבתי על הרעיון לא בתור מתחרה אלא בתור שיר חדש וסגנון אחר. נ.ב. אומרים שיושי היה אמור לשיר את זה זה נכון? מענין איך זה היה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2011 22:07 לינק ישיר 

עכשיו שאלה הפוכה יאיר בשיר מאמא רחל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2011 23:13 לינק ישיר 

כל העוצמה והגוונים ילכו... מצד שני, ייכנס יותר רגש אמיתי שזה בעצם מה שמייחד את יאיר.
--
ויושי ב"עזור נא" - זה היה יוצא יותר מקצועי ויותר מלוטש, אולי גם יותר עוצמתי - אבל הרגש היה מתנדף ואיננו. תחשוב על "מי יתן" של יושי ואוהד (ב"משיח" לשמיעה) - מקצועי, מלוטש, מתוק ועוצמתי! נראה לי שירחמיאל חשב על הסגנון הזה שלו כשרצה לתת לו את "עזור נא" - מסכימים איתי?
(ועדיין, לרגש של יאיר אין מתחרים.)
---
בכלל, עושה רושם שהרבה מחשבה מושקעת בהתאמת הסולנים לסולואים שלהם. לשאול מתאים לשיר בדיוק את מה שהוא שר, ליאיר מתאים לשיר בדיוק את מה שהוא שר, וליושי ולכולם...
נראה לכם גם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2011 08:34 לינק ישיר 

אני חושב שאם היה הפוך גם ההית אומרת אותו דבר שהסולנים פשוט מדהימים ולא יכולים להתחלף אני חושב כל עוד לא שמעתי אני לא יכול לשפוט אע״פ שזה נשמע לי טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 22:02 לינק ישיר 

לפי דעתי שאול אלסן יצליח לבצע כל שיר ולשמוע אותו שר "עזור נא" פשוט מגניב, חזק ,מרשים הכל..................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2011 23:45 לינק ישיר 

אני לא כל כך בטוחה ששאול יצליח לבצע כל שיר, אחרי הכל לכל אחד יש קול שונה שמתאים לסוג מסוים של שירים. בשירים שקטים כשהוא עולה גבוה - הוא עושה את זה יפה מאוד. בנמוכים, לדעתי, יותר קשה לו. גם שירים קצביים וסוערים לא ממש מתאימים לו, הוא שר מ א ד ל א ט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2011 00:22 לינק ישיר 

נכון שאול צריך מילים שאפשר לחתוך. בא נגיד שבראפ הקצרצר שיש במי לה' אלי לא הייתי נותנת לו סולו. כי הקול שלו לא מתאים לשירה מהירה...
לעומת זאת לאיזיק בנישי, שמולי ברון כן הייתי בוחנת לסולו מהיר כזה... זה פשוט ענין של סגנון של קול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2011 12:36 לינק ישיר 

אתם די צודקות פשוט אני מזיזה ממנו את העניים הוא נראה לי כ"כ.........................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2011 12:40 לינק ישיר 

ובכל זאת אני בדעה של אידי:"שאול יהיה ענק בכל שיר שיבצע "

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 22:49 לינק ישיר 

הייתי רוצה לדמיין את ארי גאלדוואג שר את עשה עמנו אות כסולו
ואת שאול אלסן שר את WHEN כסולו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2011 19:55 לינק ישיר 

כבר מזמן חשבתי על שאול-בפזמון של תורה תבלין...!! (ולא זכרתי שקיים כזה אשכול...)
בעצם אולי יאיר עם היבבות והקטיעות בקולו, גם מסתדר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > תמיד רציתם ל...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.