|
|
| נשלח ב-2/6/2011 23:40 |
|
| |
דעתנו (טוב, לפחות דעתי...) ששאול יהיה ענק בכל שיר שיבצע. מצד שני, קצת קשה לי לדמיין את "עזור נא" עם סולן אחר חוץ מיאיר עם הרגש האמיתי הזה שלו. "עזור נא" תפור עליו - וכנ"ל "וזכני" (מ"התעוררות").
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 03:18 |
|
| |
לדעתי, נכון ששאול אלסון הוא ענק ויושי בנדר שר מהמהם אבל שתיהם שרים הכי יפה בשירים עם עוצמה- או סוערים או בסולמות גבוהים יותר, לא יודעת בדיוק אבל לא מתאים לי "עזור נא" בשבילהם אולי הייתי נותנת את זה לסול אייל מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 11:44 |
|
| |
משום מה , אני לא ממש מצליחה לדמיין משהו אחר מבצע את "עזור נא" חוץ מיאיר.... מן שילוב של השיר האהוב שלי בשילוב הסולן המועדף עלי , אז כך שלדעתי אין תחליף ליאיר (בכלל..) ב "עזור נא" (בפרט..)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 17:30 |
|
| |
חברה! לא שמתם לב לזעקת ההצילו שלי בעמוד הקודם! תביאו קישור אחר או הורדה! בבקשה!
ולגבי שאול - לדעתי הוא היה מצליח גם לשיר את זה טוב, אבל זה לא היה כמו יאיר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2011 23:38 |
|
| |
גם אני חושב כמוכם שיאיר ביצע את המקסימום . אבל חשבתי על הרעיון לא בתור מתחרה אלא בתור שיר חדש וסגנון אחר.
נ.ב. אומרים שיושי היה אמור לשיר את זה זה נכון? מענין איך זה היה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2011 22:07 |
|
| |
עכשיו שאלה הפוכה יאיר בשיר מאמא רחל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2011 23:13 |
|
| |
כל העוצמה והגוונים ילכו... מצד שני, ייכנס יותר רגש אמיתי שזה בעצם מה שמייחד את יאיר. -- ויושי ב"עזור נא" - זה היה יוצא יותר מקצועי ויותר מלוטש, אולי גם יותר עוצמתי - אבל הרגש היה מתנדף ואיננו. תחשוב על "מי יתן" של יושי ואוהד (ב"משיח" לשמיעה) - מקצועי, מלוטש, מתוק ועוצמתי! נראה לי שירחמיאל חשב על הסגנון הזה שלו כשרצה לתת לו את "עזור נא" - מסכימים איתי? (ועדיין, לרגש של יאיר אין מתחרים.) --- בכלל, עושה רושם שהרבה מחשבה מושקעת בהתאמת הסולנים לסולואים שלהם. לשאול מתאים לשיר בדיוק את מה שהוא שר, ליאיר מתאים לשיר בדיוק את מה שהוא שר, וליושי ולכולם... נראה לכם גם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 08:34 |
|
| |
אני חושב שאם היה הפוך גם ההית אומרת אותו דבר שהסולנים פשוט מדהימים ולא יכולים להתחלף
אני חושב כל עוד לא שמעתי אני לא יכול לשפוט אע״פ שזה נשמע לי טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 22:02 |
|
| |
לפי דעתי שאול אלסן יצליח לבצע כל שיר ולשמוע אותו שר "עזור נא" פשוט מגניב, חזק ,מרשים הכל..................
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2011 23:45 |
|
| |
אני לא כל כך בטוחה ששאול יצליח לבצע כל שיר, אחרי הכל לכל אחד יש קול שונה שמתאים לסוג מסוים של שירים. בשירים שקטים כשהוא עולה גבוה - הוא עושה את זה יפה מאוד. בנמוכים, לדעתי, יותר קשה לו. גם שירים קצביים וסוערים לא ממש מתאימים לו, הוא שר מ א ד ל א ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 00:22 |
|
| |
נכון שאול צריך מילים שאפשר לחתוך. בא נגיד שבראפ הקצרצר שיש במי לה' אלי לא הייתי נותנת לו סולו. כי הקול שלו לא מתאים לשירה מהירה... לעומת זאת לאיזיק בנישי, שמולי ברון כן הייתי בוחנת לסולו מהיר כזה... זה פשוט ענין של סגנון של קול.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 12:36 |
|
| |
אתם די צודקות פשוט אני מזיזה ממנו את העניים הוא נראה לי כ"כ.........................
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 12:40 |
|
| |
ובכל זאת אני בדעה של אידי:"שאול יהיה ענק בכל שיר שיבצע "
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2011 22:49 |
|
| |
הייתי רוצה לדמיין את ארי גאלדוואג שר את עשה עמנו אות כסולו
ואת שאול אלסן שר את WHEN כסולו
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 19:55 |
|
| |
כבר מזמן חשבתי על שאול-בפזמון של תורה תבלין...!! (ולא זכרתי שקיים כזה אשכול...) בעצם אולי יאיר עם היבבות והקטיעות בקולו, גם מסתדר.
|
|
|
|
|