|
|
| נשלח ב-8/3/2012 02:09 |
|
| |
שוב-סורי על הבלאגן אני גם לא מצליחה ממש לערוך את הטקסט בצורה מסודרת יותר ,וזה מזה מפריע לי בעינים ,אני אוהבת שהשורות אצלי יותר קצרות וגם כשניסיתי לעשות זאת בעזרת מקש ה enter לא צלח בידי....
שוב סורי....
״גם זו לטובה״ ננסה לקחת את הדיבורים למעשים ולהודות לה׳ יתברך גם על זה !!!ברוך ה׳!!! כפרת עוונות!!!!..
...היסורים מכפרים
מה שכן חשוב לי לציין-חודש אדר:
אני ה׳ רופאך
(סורי שאני לא יכולה להדגיש את ראשי התיבות)
שבעזרת ה׳ יתברך מילות חיזוק אלו יהיו לרפואת הרבנים הקדושים שזקוקים לרחמי שמים ותפילות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2012 12:57 |
|
| |
יישר כח! הנה אני ידגיש בשבילך - בשבילנו: אני ד' רופאך (ודווקא אהבתי איך שזה כתוב,ככה ישר מהלב,זורם. בלי הרבה היסוסים וכו')
הפריילאכען פורים = פורים שמח! (ומהותי) 
ששמחת הפורים תמשך לכם לכל השנה ולכל החיים עד לשמחה האמיתית בגאולה האמיתית והשלימה עוד היום!!!
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 08/03/2012 13:00:06
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2012 13:44 |
|
| |
אמן!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2012 15:22 |
|
| |
אמן ואמן!!!!
(משיח משיח- תודה על המחמאה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2012 10:18 |
|
| |
יישר כח מיאמית..... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 14:33 |
|
| |
חברים,
אין לי את הזמן,גם לא את המילים המתאימות,לכתוב.
אשתף אתכם ברגשותי.
אתמול,הלכתי ברחוב,בשעת בין ערביים.החושך שירד על העולם לא היטיב עם תחושתי.
היה נראה לי,שהשמש לא תשוב עוד לזרוח.
מערבולת של תמונות,קולות וצבעים,הסתחררה במוחי.היו בי עצב וצער גדול.
למה?,אתם בוודאי שואלים...
והתשובה כ"כ ברורה וזועקת.
עוד משפחה שנכחדה.עוד פעם ילדים קטנים שלא טעמו טעם חטא,שנלקחו באש השמימה.
שוב שכול,ואובדן.וטרגדיות,שלא רואים את סופן.
גדולי דור שהחזיקו את העולם,מותירים אותנו יתומים.
איך אפשר להמשיך את החיים כרגיל?ללכת ברחוב ולחייך חזרה,לעולם כואב כל כך...
אני לא מכירה אישית אף אחת מהמשפחות.אבל זה לא משנה.כולנו אחים.וזה צריך לפצוע לנו את הלב,באותה מידה.
נכון,שהדמעות וההשתתפות הכי כנה,עם הצער הזה,לא יחזירו אותם לחיים.
יש סיבה לכל דבר שקורה בעולם.אנחנו מאמינים ויודעים את זה.וגם מוכרחים לעשות,
להבין את הרמזים הנוראים הללו,שנשלחים לנו משמים.
קל לדבר,לכתוב ולהטיף..,אבל קשה לבצע.
אבל כשכל אחד,מקבל על עצמו,רק משהו קטן,שהוא מאד גדול בשמים,הכל יכול להשתנות.
כולנו רוצים משיח,וגאולה.גם עוורים רואים בחוש,שכבר אין דרך אחרת.
רק לצעוק אל ה',לעבוד אותו,להאמין ולדבוק בו,בכל לב.
בואו,כולנו,נראה לקב"ה שאנחנו לא רק נאנחים,על עוד אסון ל"ע,וממשיכים בעיסוקי ההבל שלנו.
נראה לו,שאנחנו מבינים מה הוא רוצה.שאנחנו לא צריכים עוד תזכורות מהסוג הזה.
שיש בנו,רק כמיהה,לאורות של קדושה,לקולות של שופר,לבנין בית המקדש שיבנה באש.
יש לכם דקה פנויה..?תקדישו אותה לחשבון נפש.לקבל איזושהיא קבלה קטנה.
כל אחד יודע ומרגיש,מה מתאים לו ובמה הוא יכול להתחזק.
"אילו ישראל עושים תשובה יום אחד,מיד היה בן דוד בא" (ירושלמי א',א')(השיר,מהדיסק של האלומני..)
והלוואי ונזכה כולנו,לקרב את הגאולה,ועוד הפסח הזה,השנה הזאת,לאכול מן הזבחים ומן הפסחים
בירושלים הבנויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אכי"ר.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 04:25 |
|
| |
חיזקת אותי. את צודקת מאה אחוז. שכחת את הטרגדיה של הבחור מקול תורה אלמוני זה מי ששר את השיר הזה ב25 שנה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 17:34 |
|
| |
אמן ואמן, יישר כוח! (Alumni = אָלַמנַיי = הבוגרים. כן, זה אלו ששרו את זה במיאמי 25.)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 00:44 |
|
| |
אמן !!!
ונזכה להביא את הגאולה האמיתית והשלמה ע"י משיח צדקינו במהרה בימינו ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:04 |
|
| |
אל תירא
כתבתי אותו בטעות פעמי'ים, זה שלמטה הוא המתוקן. סליחה (הי'יתי קצת מרוגשת...)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 03/04/2012 19:40:18
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 19:09 |
|
| |
אל תירא-שאול אלסון, התעוררות
תרשו לי לשתף אתכם במשהו קטן...
כמו רבים, רבות, טובים וטובות פה- אני אוהבת במיוחד את הדיסק רווח...(למה? תשאלו את לבבית, שירה007 ועוד...בעצם- גם את אידי, לא?)
אז... כששמעתי את הדיסק התעוררות (אפשר לומר שקניתי אותו במיוחד בגלל התמונה היפה שעל העטיפה...) ושמעתי את השיר אל תירא--- אז ניסיתי לחשוב- מה הוא אומר? נכון, השיר מאד יפה (והקול... לא נרחיב פה את הדיבור, רק בקמרה- מ ד ה י ם !!!!!) אבל בסך הכל- זה לא כל ככך נוגע לי, אם אני רואה אנשים עשירים ומכובדים שלא מתנהגים כמו שצריך- זה לא כל כך יעזור לי לדעת שהם לא יקחו את זה איתם! אז חשבתי  לפרש את זה כך-
שהשיר מדבר בעצם על עצמנו!
נכון, אני לא עשירה (בכלל!  ...) אבל לכל אחד יש רגעים שפתאום הוא אומר- קבלתי עושר, אושר, כבוד, מעמד או כל דבר אחר משמי'ים, מי אמר לי שזה חס וחלילה לא מוריד לי מהזכויות? (גם יעקב אבינו פחדשלא נשארו לו מספיק זכויות אחרי המלחמה בשרו של עשיו. זה קשור?  ) אז לא צריך לפחד! וכמו ששאול שר-
"אל תירא כי יעשיר איש, כי ירבה כבוד ביתו"
איש- כל אדם הוא חלק אלוק ממעל, יש לו חשיבות. איש- לש' חשוב ("קח לך אנשים")אדם צריך לחשוב על עצמו שיש לו חשיבות.
והוא נותן עצה(דוד המלך, לא שאול... בעצם, אולי גם הוא?)-
"כי לא במותו יקח הכל, לא ירד אחריו כבודו"-
אם נזכור את יום המוות, שבו לא ניקח איתנו כלום- וממילא נעשה רק מעשים טובים,
והכבוד לא ירד איתנו- כי הכבוד של בני אדם בעוה"ז הוא לא הכבוד האמיתי (שבן של תנא [לא זוכרת מי] גסס, וכשחזר לחים אמר "עולם הפוך ראיתי, עליונים למטה ותחתונים למעלה" חשובים בעוה"ז- לא נחשבים כל כך, ולא כ"כ חשובים בעוה"ז- חשובים מאד שם, אמר לו אביו- "לא בני, עולם ברור ראית")
אז נזכור שהדבר היחיד החשוב הוא הכבוד שם- שמגיע ע"י מעשים טובים ולבנים- לימוד תורה, נזכה בע"ה שלא נצטרך לפחד כשעשירים בעוה"ז- כי זוכרים את יום המוות [ויום הדין] וממילא- עושים מה שצריך.
שנזכה לזכור ולהזכר בעוה"ז ובעוה"ב כחשובים ועשירים!!!!! אמן.
וזה המקום לתת הודאה גדולה לאידי- ששומרת מלשון הרע, ומשאר דברים לא "נחשבים"!!!
מה דעתכם???
זה הי'ה מספיק ברור  ?
אשמח לשמוע תגובות והארות!!!
ודרך אגב- לבבית. זה הי'ה יפה!!! והתמונה- בכלל!! שמתי אותה לתיקי'ה של הדיסק משיח-אחכה לו... זה מתאים. לא?
ותודה רבה לכולם על הפירושים הכל כך יפים!!! השתמשתי בהם...  מרשים לי?
תוקן על ידי תמרור25 ב- 03/04/2012 19:36:40
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:34 |
|
| |
תמרור - זה היה עמוק! אהבתי את קו המחשבה! מאוד מיוחד... שנזכה בעז"ה לעשות נחת רוח לקב"ה מתוך שמחה - ואז נזכה לרווח, ששון והנחה, כשיבוא תשבי לעם סגולה...  (שוב תודה על ההערכה ;) המאמץ המשותף של כל החברים פה נותן פירות ב"ה!)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:50 |
|
| |
ב"ה... תודה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2012 04:30 |
|
| |
איפה נעלמו כולם???? הנה אני כאן שמתם לבכם כי פינה זו שקעה במצולות? צודקת אבל... אני חושבת שאין צורך לומר עד כמה זה חבל מאד!!! מה לא הי'ה לכם חידוש כלשהו לפסח? תמהני!!! היה אבל להזכירך איצי אמר שהזמן קצר וכו ואני מחכה לתגובות, חוץ מאידי המתוקה שטרחה לענות- אתם לא חושבים שזה יפה? מה את רוצה היא כבר פטורה גם אם חשבתם שלא- זה המקום לשפר ולשפץ. אז מאיפה נלמד אם לא מטעויות ותיקונים? אשמח לקבל תגובות (אין צורך להרחיב אחר דברי'ה של לבבית אודות חוסר הענות לגילוי לב ואם לא תענו אני אשקול פעם הבאה אם לפרסם את חידושי... החותמת בדמע בגלל האיום כתבתי תגובה
|
|
|
|
|