בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפינה התורנית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2011 17:00 לינק ישיר 

(אני גרה בדרום) תאמרו תהילים והרבה תהילים נמאס מההזעקות!!!! (החדר שלי הוא ממ"ד אז כל בני הבית מתקבצים בו וזה בכלל מעצבן) הקב"ה רוצה לעורר אותנו לחזור בתשובה אז קדימה בלי להתמהמה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 23:44 לינק ישיר 

ד'  ישמור את כל עם ישראל  ופרט כעת את יושבי הדרום!
ד- דע  ר- ראה  ו-ו למד  ם- מה   למעלה ממך!:
שום קטיושות או רקטות או טילים או כל דבר המתעופף לו למעלה מעלינו יכול לפגוע בעמ"י
אלמלא מי שבאמת נמצא מעלינו=הקב"ה בכבודו ובעצמו!
הוא זה שבוחר אם לפגוע או לא  מי בקיצו ומי לא בקיצו ..
ה' מעורר אותנו ,את כולנו , את כל בית ישראל  לתשובה!!!!
 דוקא עכשיו בזמן הזה לפני שהוא שופט אותנו
הוא רוצה להחזירינו בתשובה  כדי לגזור עלינו חיים טובים,
לגאולה במהרה בעז"ה!
ומי יתן שנזכה להכתב ולהחתם  לאלתר לחיים טובים ולשלום!
אמן! היו חזקים והאמינו בבוראכם!
ש-לחיים מאושרים רק תסתכל בלב בפנים -הוא קורא מי ל-ה' אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 23:52 לינק ישיר 

אהבתי!!!!!!
LIKE

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 00:57 לינק ישיר 

miamiית כתב:
ש-לחיים מאושרים רק תסתכל בלב בפנים -הוא קורא מי ל-ה' אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

היי אני בדיוק קוראת את המילים....ומה מתנגן לי ברקע?(ממש ב "פוקס")??? מנחשים?!.....יפה!!!
שלחיים מאושרים רק תסתכל בלב בפנים.....הוא קורא מי לה' אלי!....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 01:15 לינק ישיר 

זה קורה גם לי לפעמים... דוג':אני מורידה את הווליום לרגע ומזמזת לי סולו של אחד  הילדים דוג':שאול אלסן אני מגביה את הווליום והנה: אני שומעת שאת שאול שר את הקטע שאני מזמזת לעצמי יפה נכון? (זה קורה לי גם עם אחים שלי...
חחח...)
גם אתם מתחזקים קצת מהשירים של מיאמי כן? נשמח אם תשתפו אותנו חח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 02:29 לינק ישיר 

יפה! ממש משמים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 17:14 לינק ישיר 
גוט שאבעס!!!

אני לא יודע כמה מהחברים נכנסו לאשכול זה באמצע השבוע, לכן במקום לכתוב דבר חדש, החלטתי לצטט את עצמי בד"ת שכתבתי במהלך השבוע.

netson כתב:
הרבי הרש"ב (חב"ד) כתב פעם: "אהוב את הביקורת, כי היא תעמידך על הגובה האמיתי".

למדתי, שתמיד צריך לאהוב ביקורת. אם היא נכונה אז היא "ביקורת בונה". ואם אינה נכונה, הביקורת צריכה להזכיר לאדם מה לא להיות. ורק אז ניהיה "בגובה האמיתי".

נ.ב חברים להתעורר, הייתי צריך "לחפש" את האשכול הזה למטה...

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2011 21:29 לינק ישיר 

שבוע טוב!!!

מה המצב בדרום?

השבת ברכו את חודש אלול אז בכל מקרה זה זמן להתחזק...

ואגב, אני רואה שהרבה מהחברים בפורום פה חב"דניקים (אני לא)... יחי המלך המשיח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2011 22:07 לינק ישיר 

יחי!

תתפללו גם על ארצות הברית יש שם עכשיו סופת 'איירין' 

כתיבה וחתימה טובה!

תוקן על ידי משיחמשיח ב- 27/08/2011 22:16:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 16:04 לינק ישיר 

כידוע 'אב' ראשי תיבות אלול בא, והשבוע בעז"ה יחול ראש חודש אלול
(ספר 'היום יום' כ"ז מנחם אב)

"חודש אלול הוא חדש החשבון. דכמו בגשמיות הנה הבעל עסק, בכדי שיהיה העסק כדבעי ויתן ריוח רב, צריך מזמן לזמן לעשות חשבון ולתקן את כל החסרונות. כן הוא גם בעבודה הרוחנית בעבודת השם יתברך, דכל השנה הנה כל ישראל עוסקין בתורה ומצות ובמדות טובות, בחדש אלול הוא חדש החשבון אשר כל אחד ואחד מישראל, כל חד וחד לפום שיעורא דיליה  (=כפי ערכו) הן היושב אהל והן הבעל עסק, צריכים לעשות חשבון צדק בנפשם מכל אשר עבר עליהם במשך השנה, ולידע המעלות בעבודתם ולחזקם, ואת החסרונות שבהם ובעבודתם לתקנם. דעל ידי הכנה טובה זו זוכים לשנה טובה ומתוקה בגשמיות ורוחניות."

אז שיהיה לכולנו חודש טוב ומבורך כתיבה וחתימה טובה, שנה טובה ומתוקה, ולא לשכוח,   את העבודה החשובה הזו לעשות בשמחה.  וכמו שכתוב "תחת אשר לא עבדת את ה' אלוקיך בשמחה ובטוב לבב..." 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 20:52 לינק ישיר 

חודש אלול:
אני לדודי ודודי לי -
יש לקחת את האני ולהופכו לדודי,
הווי אומר יש להדבק במידותיו של הקדוש ברוך הוא "אם הוא רחום אף אתה רחום"..וכ"ו..
כל העבודה של חודש קדוש זה הוא : בטל רצונך מפני רצונו כדי שיבטל רצון אחרים מפני רצונך"!
 בעת זו הנני  רוצה לחזק כל ידי עם ישראל כי:
" היצר הרע נלחם בחזקים  כי  בחלשים ה' לא נותן לו!"- לכן  כשמתחוללת מלחמה  בלבך  היי/ה גאה
כי -את/ה חזק/ה !ה' יתברך נתן לך  את המלחמה כי הוא יודע  שיש לך כוחות להלחם בה!!!!!!!
 אשרינו שאנו יהודים  זכינו להקרא עם סגולה!
 ובימים  קדושים אלו של קרבת אלוקים  נתחזק ונהיה גאים כי הוא אבינו מלכנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2011 13:17 לינק ישיר 

הי חברה, האמת שזאת הפעם הראשונה כמעט שאני נכנסת לאשכול הזה, ואני רוצה לומר לכם משו:
פשוט ה-ת-ר-ג-ש-ת-י!!!באמת!!מעומק הלב!! לא קראתי ממש הכל, אבל גם מה שקראתי הספיק, אתם פשוט מדהימיים!!! זה בדיוק הענין של להעלות ענינים של חול לקדושה!! 
אני חושבת שזה דבר שפשוט מקרב את הגאולה!! הקב"ה רואה שכן, הילדים שלו אמנם עוסקים בכל מיני דברים בחיים שלהם אבל הם תמיד תמיד קשורים ומחוברים אליו בכל מה שהם עושים!!גם בענינים פשוטים וחוליים הם תמיד זוכרים את העיקר!!
וזה מזכיר לי סיפור שאנלא זוכרת ממש את כל פרטיו אבל בערך:
ר' לוי יצחק מברדיטשב שהיה מכונה "סנגורן של ישראל" ראה פעם עגלון שמשמן את עגלתו תוך כדי מלמול התפילה. אמר אז להקב"ה: ראה כמה יקרים בניך, שגם בשעה שהם עוסקים בעניניהם- ליבם ופיהם מכוונים אליך והם מתפללים...
אז באמת תודה לכם שלימדתם אותי איך להכניס קדושה בכל דבר. ומעכשיו אני גם אשתדל להיות פעילה באשכול הזה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2011 01:30 לינק ישיר 

אז באמת כמו שכולנו יודעים...אלול בא..ואנה אנחנו באים??????? איך אעלה אל אבי...???
אני מצטטת כמה דברי חיזוק וכל אחד/ת יבחר לו את התחום שהוא צריך ויכול להתחזק בו! הֶיו אמיצים! קבלו קבלה למען עצמכם ולמען כלל ישראל!!!:
הנה נתן לנו הבורא עצות רבות להשריש בליבנו את עיקרי האמונה בהשגחתו,
רק שאנו איננו מנצלים כלל את העצות הללו.
הנה, כל ברכות הנהנין הרי נתנו רק למטרה זו בלבד:
"שהכל נהיה בדברו" - להאמין כפשוטו שהכל נעשה רק על ידי דברו.

וכן התעוררתי היום בעת ברכת המזון לראות שכולה חיזוק באמונה ובהשגחה,
ורק אנו בהרגלנו עוברים ואומרים ללא תשומת לב.
נתבונן נא בפירוש המילות ונתעורר: "הזן את העולם כולו בטובו בחן ובחסד וברחמים
הוא נותן לחם לכל בשר"... "ומכין מזון לכל בריות אשר ברא".

וכן כל התפילה כולה - מטרתה אחת, להעמיק בלב האדם יסוד זה שאין האדם
עושה לעצמו כלום, ורק צריך הוא לעזרת ה'.

עפ"י אור יחזקאל - אלול / הרב יחזקאל לווינשטיין

ואני מוסיפה: ומבלעדיך אין לנו מלך גואל ומושיע!!!!! א"כ איך לא נקבל על עצמינו דברי התחזקות מתוך אהבה את ה' שזו דרגה גדולה מיראה!!!!! בהצלחה רבותי!!! עלו והתעלו!!! ואסיים בקריאה: מי לה' אלי????????...

תוקן על ידי Miamit ב- 08/09/2011 01:36:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2011 15:34 לינק ישיר 

כתוב כל ירידה היא לצורך עליה וזה ממחיש בדיוק את המצב של מיאמי
בהתחלה האקספירנסים שזה השיא של מיאמי אח"כ תקופת הירידה - סטנד אפ ומיאמי פיג'מות ואז עליה ענקית שעולה אפילו על תקופת האקספירנסים שזה רווח יבוא ומי לה' אלי

תוקן על ידי אידי ב- 11/09/2011 18:50:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/9/2011 13:34 לינק ישיר 

פרשת השבוע - כי תבוא - פותחת במצוות הביכורים:
"כִּי תָבוֹא אֶל הָאָרֶץ... וִירִשְׁתָּהּ, וְיָשַׁבְתָּ בָּהּ... וְלָקַחְתָּ ... וְשַׂמְתָּ בַטֶּנֶא". חז"ל לומדים מכך שלא נתחייבו בביכורים עד שכבשו את הארץ וחילקו אותה.

השלמת כיבוש הארץ לקחה 14 שנה, שבמהלכן קיבלו בני ישראל את נחלותיהם. היינו יכולים לחשוב שיהודי שכבר קיבל את נחלתו בשנה השלישית, למשל, יתחייב במצוות ביכורים לפי הזמן שהפירות הפרטיים שלו מוכנים - אבל התורה קובעת שעד שלא נכבשה כל הארץ וחולקה לכל העם, לא חלה מצוות הביכורים.

אבל רגע, איך זה יכול להיות? הרי מצוות הביכורים היא בעצם הכרת הטוב לקב"ה על מה שנתן לנו. אז למה שלא נביא אותם מיד כשצמחו הפירות שלנו? נשמע כמו כפיות טובה, לא?

לא.

כאן אנחנו רואים את עומק האחדות הפנימית של עם ישראל.
כל עוד ישנו יהודי אחד שעדיין לא קיבל את נחלתו - השמחה שלנו לא שלמה עדיין. רק כשהשמחה שלימה - אפשר להביא את הביכורים, שעליהם נאמר: "וְשָׂמַחְתָּ בְכָל הַטּוֹב, אֲשֶׁר נָתַן לְךָ ה' אֱלֹקֶיךָ".

האחדות של עם ישראל אינה דומה לאחדות שנוצרת בין קבוצת אנשים לצורך מטרה כלשהי, אלא אחדות שדומה לאחדות שבין אברי האדם. כשאיבר אחד כואב - האיברים האחרים מרגישים את זה בעצמם...

אחדות כזאת היא הכלי לקבלת ברכת ה', לשנה טובה ומתוקה - "ברכנו אבינו כולנו כאחד"! (הסולו של דובי שפירו ב"צליל וזמר" 8 - - - )

--
ע"פ שולחן שבת דברים עמ' 205

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפינה התורנית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 51 52 53 לדף הבא סך הכל 53 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.