ולנו נותר לשאול רק מדוע זה קורה רק עכשיו ?
60 שנה הפסדנו חזן גדול !
החזן יעקב מוצן אמר בהרצאה : אין אף חזן שיודע לשיר יצחק אשל חוץ מהחזן ד"ר מרדכי סובול.
אם תקשיבו בתקציר ניתן לשמוע את "החל עלינו הימים הבאים" של אשל בביצועו של הדוקטור.
תוקן על ידי קולני ב- 07/04/2011 23:39:18
נשלח ב-8/4/2011 00:03
ד"ר מרדכי סובול בצעירותו
נשלח ב-8/4/2011 00:44
זה לא ייאמן איך מילד טוב ירושלים יצא כזה :
קולני : אתה מקבל תמלוגים מיובל על כל הפרסומים שאתה עושה להם ?
תוקן על ידי Cb3000 ב- 08/04/2011 00:46:45
נשלח ב-8/4/2011 11:05
ומי ינצח בגאלה כשסובול ישיר?
היכול להיות שאלי יפה ינצח ?
נדמה לי שקונצרט הגאלה השנתי הולך להיות קצת מעניין.
נשלח ב-8/4/2011 11:29
אני זוכר את הד"ר מרדכי סובול מהתקופה שהיה חזן ואני סולן במקהלה בניוצוחו של מורו ורבו החזן רבי שלמה רביץ ז"ל. התפילה איתו הייתה חוויה. לראות את רביץ זוהר ונוצץ ומאושר עד שמי מרום כשסובול פתח פיו. אם זאת בכל פעם היה לוחץ את ידו ונדיר היה לראותו מנשק. רביץ הפנים את רגשותיו שגאו אולם מצד שני לא חדל לדבר עליו. לו היה הדבר בידי רביץ איני בטוח שסובול היה יום מנצח. כמעט בטוח שהוא היה מגדולי גדולי החזנים. יחד עם זה אין ספק שרביץ - שם למעלה - מתמוגג. אגב: אני לא מקבל דמי יח"צ מסובול. קבלו את האמת כמו שהיא. יש מה ללמוד ממנו.
נשלח ב-9/4/2011 23:15
אני קיבלתי כאב ראש גדול מהאזנה לדוגמיות.... למה אי אפשר פחות חצוצרות וקרנות...כל הזמן צעקות...זה לא מוזיקה...זה בליל שאגות נערות וצווחות!!!
נשלח ב-10/4/2011 02:13
לאמהשחשבתם: מה לעשות את הבומבות האלה הקהל אוהב ובתקציר לדיסק זה מש שישווק נאמנה, אולי תעלה משהו שהוא נקרא מושלם מבחינתך
נשלח ב-10/4/2011 12:06
חדש ימיינו כקדם
אני זוכר את מרדכי סובול בילדותו כסוליסט במקהלה של מורו ורבו שלמה רביץ ז"ל.
אך כיון שלמר ליפשיץ ז"ל הייתה צואה מאביו המנוח לקיים תפילת "ימים נוראים" באהל שם בתל אביב כל זמן שרביץ חי וכידוע הוא האריך ימים זכה מרדכי סובול להיות חזן ומנצח.
ברבות הימים זכה לשמר את יצירותיו המיוחדותשל רביץ ז"ל כגון"אתה נגלית" של ברוך קינצלר עיבוד מרשים ואוטנטי "מלןך על כל העולם כולו" וזאת רק דוגמית.
ישר כוח וחג שמח לו ולמשפחתו וביחוד אביו שיאריך שנים עם בריאות טובה.