בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

סוד בנות ישראל בשבי הערבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/4/2011 00:01 לינק ישיר 
סוד בנות ישראל בשבי הערבים

כולם מכירים את הפסוק בזכריה המתאר את גוג ומגוג וומאורעות המלחמה סביב ירושלים:

וְאָסַפְתִּי אֶת כָּל הַגּוֹיִם אֶל יְרוּשָׁלִַם לַמִּלְחָמָה וְנִלְכְּדָה הָעִיר וְנָשַׁסּוּ הַבָּתִּים וְהַנָּשִׁים תִּשָּׁכַבְנָה
וְיָצָא חֲצִי הָעִיר בַּגּוֹלָה וְיֶתֶר הָעָם לֹא יִכָּרֵת מִן הָעִיר

בשורות הבאות נתמקד בקטע המודגש.

ההבנה השטחית והפשוטה גורמת לנו להבין שמדובר על אירוע מאוד ספציפי ומוגדר במסגרת אותה מלחמה על ירושלים. אירוע המתאר מקסימום אונס של נשים יהודיות בידי חיילי הקואליציה. אבל אין הכרח לצמצם את  התמונה עד כדי כך. בפרט לאור הידוע לנו שאותו שלב במלחמה לא יימשך זמן רב אולי אפילו לא יותר מכמה ימים, כך שיש להרחיב את הזום ע"מ לאתר בדיוק את טיבו של האירוע המתואר בכתוב.

בא הרמח"ל [ספר קנאת ה' צבאות חלק ב'] ופותח לנו צוהר להבין טוב יותר את המציאות העומדת מאחורי נבואה זו ותוך כדי מגלה לנו סוד נוסף או שניים על הדרך, וכה דבריו:

דע, כי תחלת הקלקול היה ביאת הנחש על חוה, שהטיל בה זוהמה. ומפני זה ירדה היא אחר כך בתוך הקליפות. והנה אי אפשר לתקן זה הפגם אלא כענין האמור בכתוב "והנשים תשכבנה". והענין הוא, כי סוף סוף צריך שיהיה למטה זה הענין, שישא החוטא את חטאו, והפגם יסור מן השורש. כי למעלה הנחש רודף תמיד בעבור זה, וכאשר ינתן לו חלק למטה בישראל שחטאו, אז יושלם הקטרוג למעלה. וכמה צער גדול הוא לנשים הקדושות, נשות ישראל, שיצטרכו לסבול הענין הרע הזה. ותראה שראשית הקלקול היה (איכה ה, יא), "נשים בציון ענו". ועל כן סוף הבירור יהיה זה - "והנשים תשכבנה". אך תדע, שאפילו זה הצער אין לו להמצא אלא בסוף הכל, בהיות התקון עומד להשתלם, שאז נאמר "ותשחק ליום אחרון", כי כבר הכח גדול, ואין המעשה ההוא פוגם למעלה, אדרבה - מתקן. ואומר לך איך הוא מתקן - כי ע"י המעשה הזה יקבלו הטמאים ההם את הזוהמה הנשארת מתחלה. ואדרבה, כל טוב הנכלל בהם - יצא מהם ויכלל בקדושה. וסוד כל הענין הזה הוא, כי צריך לתת לס"א החלק הראוי לה, אך להיותו תקון, צריך שיעשה למטה ולא למעלה.

ללא ספק דברים גבוהים ועמוקים המגיעים עד חטא אדה"ר וחווה בעץ הדעת אשר משם משתלשל ויורד הכל.

במילים קצרות ופשוטות למתקשים בהבנת הדברים

כאשר הנחש פיתה את חווה והחטיאה הוא הטיל בה זוהמא ועי"כ גרם פגם למעלה בעולמות ומאז ישנה קבוצת נשמות שנפלו בקליפות ועתידות לבוא בדור האחרון ולחטוא עם הגויים בין בפיתוי ובין באונס, ועם כל הכאב והצער שבדבר, התופעה הקשה הזאת גורמת גם לדברים טובים ולתיקונים בעולמות העליונים משום שעי"כ הזוהמא הנמצאת באותן נשים עוברת לאותם גויים
והטוב שהיה באותם גויים ארורים (כנראה יש בהם טוב כי אחרת הם לא היו נדבקים בבנות ישראל) עובר לאותן נשים וכך חוזר לקדושה וכל הכוחות חוזרים כל אחד למקומו הראוי לו. תוצאה נוספת היא שכל זמן שהפגם הזה קיים למעלה הנחש רודף אחרי ישראל ומקטרג עליהם וע"י העברת אותה זוהמא הנמצאת באותן נשים הנחש מקבל את חלקו וסותם את הפה.

כיוון שמעתה עלול הקורא לטעות ולחשוב שהותרה הרצועה ואם הדבר לא מקלקל אלא אדרבה מתקן אז למה שלא נעשה את זה לכתחילה? חלילה לומר כן. רק אם עבר וקרה בדיעבד אז קרה מה שקרה עם כל ההסבר וכו' אבל לא שיש לחפש את המצב הזה לכתחילה חלילה וחס.

אגב מעניינים דברי המדרש (מדרש תהלים) בהקשר הזה המוסיף שתי מילים בלבד לפסוק!
והנשים תשכבנה - אלו הבנות.
כלומר בנות צעירות ולא מבוגרות או נשואות. דומה שכל מילה נוספת מיותרת.

והשי"ת יגדור פרצות כרם בית ישראל וינחם את עמו בבנין ירושלים ובהמ"ק ותחזינה עינינו בהתגשמות הפסוק
אבדו גויים מארצו אכי"ר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2011 12:12 לינק ישיר 

מדהים כמו תמיד! חזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 10:22 לינק ישיר 

שורשם היהודי של חלק מערביי הארץ

הזכרתי את ה"טוב" שכנראה נמצא באותם ערבים.. מי יודע, אולי יש בסרט הבא להסביר משהו..

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/04/2011 10:24:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 11:33 לינק ישיר 

מדהים!! המייחל, האם יש משהו בכתובים על הסוגייה הזאת? יכול להיות פתרון לא רע ל"בעייה הפלסטינית"...
ולא אשכח בהזדמנות זאת להודות על התכנים המעניינים בפורום, החידושים, והתקווה שהם נותנים ולאחל לך המייחל, לכל באי הפורום, למשפחותיכם ולעם ישראל כולו חג שמח וכשר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2011 21:34 לינק ישיר 

תודה ניתאי על תודתך. יישר כח. מחמם תלב לשמוע שהדברים מחזקים בצורה כזו או אחרת.
בהחלט נותן כח להמשיך ולהשקיע עבורכם.

באשר לשאלתך

לא, לא ידוע לי על חומר בכתובים בנושא הזה.
נושא שהוא די כאוב מבחינתי אם לומר את האמת..

צפיתי בוידאו הזה תוך כדי נשיכת שפתיים.."זה מה שהיה חסר לנו עכשיו" אמרתי לעצמי,
"אלפי ערבים בדואים ושאר מרעין בישין שיתבררו כבעלי שורשים יהודיים" אוי ואבוי, זה מה שחסר לנו?!

אני את תפילתי ותחינתי לה' שינקה את ארצו הקדושה מכל הגויים הממלאים אותה וישליכם גיהנומה
לא מתכוון להפסיק בשום שלב.."אבדו גויים מארצו" זועק ליבנו נוכח מציאות ימינו הקשה מנשוא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 00:58 לינק ישיר 

ניתאי אני מאוד מקווה שאתה טועה. ניתן גם להרחיב את מה שאתה אומר על הרוסים הגויים שבאים לכאן, על העובדים הזרים וכו'. אני בטוח שעזרא ונחמיה לא היו אוהבים את זה. ועכשיו עולה בי השאלה מיהו עזרא הסופר של ימינו, חשבתי על הרב שמואל אליהו, שמתאמץ להרחיק את הנוכרים מהעיר צפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2011 01:13 לינק ישיר 

מעניין אותי לדעת מהו הסוד מאחורי רבבות הגויים מאתיופיה ומרוסיה, שרבים מהם גם באים בנחלת ה' ומתערבבים עם זרע הקודש.

בלי קשר אני חושב שחייבת להיות להם איזה שהיא זכות כדי להימצא על אדמת א"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2011 10:14 לינק ישיר 

לא יודע מה הזכות של אותם גויים להגיע ארצה ולחיות בה, גם לא כ"כ מעניין אותי למען האמת.
יותר מעניין מתי נזכה לראות אותם עפים מפה לכל הרוחות ומפנים את האזורים הרבים הנמצאים
תחת כיבושם.

בברכת 'אבדו גויים מארצו' .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2011 16:02 לינק ישיר 

כן ברור שאתה צודק, אבל הם - ובמיוחד שבט האתיופים הם תעלומה גדולה בשבילי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2011 16:48 לינק ישיר 

למה האתיופים תעלומה?

ברור שיש הרבה גויים ביניהם אבל הגרעין המרכזי שבהם שעלה לפני למעלה מ-20 שנה הוא שבט דן.
זה ידוע בהלכה ואפילו אני מסכים לכך מתוך המבט הפנימי שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2011 21:36 לינק ישיר 

קודם כל ככל הידוע לי יש הרבה חולקים על כך. שנית, בזמנו הם טענו שהם בני מלכת שבא ושלמה המלך, סיפור בדוי שהמציאו המלכים הנוצרים באתיופיה כדי להצדיק את השלטון שלהם.

לגבי שבט דן - לאתיופים עצמם אין שום מסורת על כך - רק בארץ "גילו" להם זאת.

תראה, הודאת בעל דין כמאה עדים, הם מעידים עצמם שהם לא בני שבט דן - משמע הם לא בני שבט דן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2011 22:05 לינק ישיר 

כבר הערתי לך בעבר שלא כך לומדים את הנשואים האלה.
כן מעידים לא מעידים לא זה כללי המשחק במגרש שלי.

גישתך היא גישת רוב ככל בני האדם, גישה נטולת כלים רוחניים וחסרי מבט פנימי לתוך הרוח שמאחורי החומר.

כבר גררת אותי לוויכוח בנושא השבטים בעבר הרחוק. בגלל הבדלי הגישות בינינו
אני לא חושב שיש טעם לוויכוחים נוספים בנושא בטח לא באשכול הזה שאינו עוסק בכך.

ברוך תהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2011 10:06 לינק ישיר 

סכנת התבוללות בביתר-עלית: הוקם מוקד חירום טלפוני מיוחד

בביתר עלית הופצה השבוע מודעה דרמטית, באלפי עותקים, המכריזה על הקמת מוקד חירום טלפוני מיוחד בעקבות מקרים שמזעזעים את העיר ● המטרה: "מסירת מידע על בנות ישראל שנפלו ברשתם של בני המיעוטים" ● ועד הפעולה: מרבית המקרים מתרחשים במרכזי הקניות ובתחבורה הציבורית

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%9D-7.html

מה עוד צריך לקרות כדי שאנשים יבינו שאין יותר מושג 'ציבור חרדי'  'חרדים' במובן של חברת אנשים
המייצגים את תורת ה' הנאמנה והולכים בדרו של עם ישראל האמיתי. בודדים יש בוודאי שיש אבל לא
ציבור לא חברה לא עיר 'חרדית', די הגיע הזמן שאנשים יצאו מהפארסה הזאת של 'חרדים' .
אדם המבקש לעבוד את ה' בדורנו לא יכול להיות חלק מכלל חלק מחברה, עבודת ה' אמיתית
ושמירה נאמנה של ערכי התורה ומצוותיה תיתכן אך-ורק באופן פרטי ויחידי לאחר התנתקות מהציבור הכללי.
"יברח למדברות" בלשון הרמב"ם.

הגיע הזמן, באמת שהגיע הזמן! שאנשים יפנימו שהעם היהודי ככלל פשט רגל!
אין תורה אין יראת-שמים אין מידות טובות אין אמונה אין דעת-תורה,  אין כלום.

כך נראה הדור האחרון, דור שכולו חייב. ואין לנו על מי להישען. רק לצעוק יומם ולילה לקב"ה שיגאל אותנו כבר.
אין כח כבר לכלום. רוצים משיח רוצים גאולה רוצים בית-מקדש לא היום! אתמול! מחר זה כבר מאוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2011 12:09 לינק ישיר 

תחושה אנושית קשה ביותר 

כל מלה  - מיותרת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2011 01:05 לינק ישיר 

כמדומני שנשאל האוטיסט דניאל באחת מהשאלות למה לא קמה זעקה בעניין של הערבים ימ"ש שלוכדים יהודיות, הוא השיב בסגנון של "אני לא מתפלא, בגלל זה יש מסורת שרק 7000 יהודים יקבלו פניו של משיח בא"י" .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 01:18 לינק ישיר 

עלה בי הרעיון, אי אפשר להפיל את האשמה רק על הערבים ימ"ש גם לאותן מנאפות יש חלק לא קטן בעסקי השידוכים האלה. האם יכולות להיות שלפחות חלק נכבד מ"היהודיות" (גם משאר המגזרים) האלה הן בעצם משורש נשמות הערב רב, נשמות של מצריות מנאפות ופרוצות בעריות, בנות זנונים מגזע זרע מרעים, שמקיימות עליהם את הנאמר "כל עוף למינו ישכון"?

תוקן על ידי הראובני ב- 27/06/2011 01:21:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > סוד בנות ישראל בשבי הערבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext