בית פורומים בחדרי חרדים

תולדות אהרן: השנה לא תתקיים מעמד הדלקה במירון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2011 12:47 לינק ישיר 
תולדות אהרן: השנה לא תתקיים מעמד הדלקה במירון?

שמועה, אדמו"ר מתולדות אהרן שליט"א אמר כל זמן שלא יסודר הלכתית כל הדרכים למירון לא תתקיים שם ההדלקה, למי יש יותר פרטים שיכול לאשר זאת ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2011 13:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 00:18 לינק ישיר 

יוסף 90 נעלם למה  מה קרה יוסל  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 00:48 לינק ישיר 

גערעכט כתב:
אדמו‏"‏ר מתולדות אהרן שליט‏"‏א אמר זאת אחרי הפסק של בית דין , אם זה נכון למי יש יותר פרטים ‏?‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 02:37 לינק ישיר 

כשאני יחשוב שאני נחוץ לדיון אעשה זאת בחפץ לב, ביינתיים אני רואה שהמסתדרים בלעדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 07:59 לינק ישיר 

את מי זה מעניין מבין גולשי הפורום ? יש למי מחסידי תו״א חיבור לאינטרנט ? מישהו מהם גולש כאן ? בעברית ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 22:40 לינק ישיר 

ידיהם לא שפכו את הדם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 05:05 לינק ישיר 

איך ידיהם שפכו את הדם?
האם הם אשמים שאנשים נהרו לשם בהמוניהם ורצו להשתתף בהדלקה שלהם?
המדינה אשמה בכל שהחריגה באותם שנים את כל הר מירון בזמן ל"ג בעומר מכל צורך באישור כלשהו, מכל פרויקטור, כי סך הכל מדובר בחרדים
בכל אירוע אחר, בכל מקום אחר, בסדר גודל שכזה, אי אפשר לארגן אותו בלי אישורים משטרה כיבוי אש מד"א מהנדסים ועוד שורה ארוכה.
רק להזכיר ששנה אחת קודם המדינה ישבה טוב על הזנב, לא נתנה לעשות שם כמעט כלום, כי קורונה יכולה חס ושלום להדביק אחר כך גם את החילונים, ברגע שחלפה סכנת הקורונה, נתנו לעשות שם מה שרוצים ללא צורך בשום אישור כלשהו, ללא ויסות אנשים בשום אירוע, ואפילו בשעת האסון ששוטרים שהיו שם באיזור דיווחו שמתחיל להיות צפוף בצורה מסוכנת, לא נעשה שום דבר במשך 40-50 דקות עד לאסון, רק דיבורים בקשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 10:10 לינק ישיר 

אני רואה שנהנים להקפיץ פה אשכולות ישנים, אבל למה עם תגובות לא קשורות לאשכול המקורי למען ה'...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 10:40 לינק ישיר 

במציאות שהרבי מתו"א לא ידע את נפשו אחרי האסון ועד היום הוא מרגיש יסורי מצפון וזה מתבטא הוא לא עושה השנה הדלקה במתחם ההדלקות אלא הוא שולח את בניו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 11:02 לינק ישיר 

לא מבין איך האדמו"ר עדיין נושא כפיו.
ק"ו ב"ב של ק"ו איך הוא מרשה לקהילתו ככלב שב על קיאו לשוב לאותו מקום שנכשלו בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 12:11 לינק ישיר 

הניק הנכבד באר_החיים, מה שאתה יודע או מנסה למכור לנו פה, זה מה שתולדות אהרן מספרים לקהל הרחב לעבוד עליהם בעיניים ולשפשף ידיהם בצדקנות אדירה תוך עצימת עיניים כמה הם לקחו את האסון הנורא ללב, גם על האדמו"ר אמרו שהוא ממש אויס מענטש, בשורה התחתונה ולמעשה האדמו"ר יערוך הדלקה בדיוק באותו מקום כמו כל שנה. יתירה מזו, הם גם מגיעים עם רכביהם ממש על ההר סמוך ונראה לרשב"י, להם אין  שום רישום ושום כרטיסי מעבר כמו שמחייבים את עמך ישראל, עזי פנים שכמותם ורוקדים על הדם והם אפילו  לא יתבוששו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2023 14:45 לינק ישיר 

יין_לבנון כתב:
לא מבין איך האדמו"ר עדיין נושא כפיו.
ק"ו ב"ב של ק"ו איך הוא מרשה לקהילתו ככלב שב על קיאו לשוב לאותו מקום שנכשלו בו.

ארור מכה רעהו בסתר, בטוח תשלם על כך את הדין.
הסיפור היה יכול לקרות לכל אדמור אחר שהדליק בשעות האחרות באותו מתחם הדלקה
האם יש לך טענה על כל יתר האדמורים שהדליקו במתחם זה?
מי שאשם הוא מי שתכנן את המתחם, את המעבר הצר והמחליק שבסופו יש מדרגות

יש לחלק בין אחריות מעשית למחדל הגדול, לבין חשבון הנפש שעשה האדמו"ר לעצמו, שזה "למה הגיע אלי משמים שדווקא בהדלקה שלי זה קרה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 19:58 לינק ישיר 

למעשה האדמו"ר יערוך הדלקה בדיוק באותו מקום כמו כל שנה. יתירה מזו, הם גם מגיעים עם רכביהם ממש על ההר סמוך ונראה לרשב"י, להם אין  שום רישום ושום כרטיסי מעבר כמו שמחייבים את עמך ישראל, עזי פנים שכמותם ורוקדים על הדם והם אפילו  לא יתבוששו, ומי בראש מעגלי הרוקדים? אותו הלר עם הטבעת של הלולב. על השופטים הוא אולי יצליח לעבוד עם ההצגה אבל עלינו וכלפי שמיא לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 23:21 לינק ישיר 

ניק_פארק כתב:

למעשה האדמו"ר יערוך הדלקה בדיוק באותו מקום כמו כל שנה. יתירה מזו, הם גם מגיעים עם רכביהם ממש על ההר סמוך ונראה לרשב"י, להם אין  שום רישום ושום כרטיסי מעבר כמו שמחייבים את עמך ישראל, עזי פנים שכמותם ורוקדים על הדם והם אפילו  לא יתבוששו, ומי בראש מעגלי הרוקדים? אותו הלר עם הטבעת של הלולב. על השופטים הוא אולי יצליח לעבוד עם ההצגה אבל עלינו וכלפי שמיא לא.

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה
איפה ההדלקה השנה?
איפה התו"א הדליק שנה שעברה במירון ומתי?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 04:45 לינק ישיר 

הוא הדליק גם שנה שעברה וגם השנה על גג הציון, הוסיף שמן וצמר גפן להדלקה הקיימת. שנה שעברה זה היה נראה ספונטני עם קהל מאד קטן ללא כלי זמר והגברה, השנה זה כבר היה מאורגן מראש עם הגברה מוסיקה ומקהלה וכו׳. נראה שלא מוותרים שם על ההדלקה של האדמור ושיהיה דווקא על הציון ולא במקום מרוחק,וכך זה חוזר לאט לאט. מעניין איך יתפתחו העניינים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תולדות אהרן: השנה לא תתקיים מעמד הדלקה במירון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext