בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מקונצרט הגאלה - הלפגוט מארח....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2011 15:22 לינק ישיר 

שלום לכם
שמי צבי וכחובב חזנות אני שמח להצטרף ולהיות חלק מפורום החזנות, תודה למנהל על האישור,
דף הבית במחשב אצלי הוא "לשמוע אל וכו" תמיד מאוד אהבתי לקרוא ולהתעשר מהכותבים המפולפלים, אני מקווה שאני יוכל לתרום לכם ממאגר החזנות שלי ומהידע שצברתי במהלך שנותי כחובב חזנות משוגע.

כמעט בטרם הסתיים קונצרט הגאלה וכבר נשלחה לי הקלטה מלאה מהקונצרט והכל בזכות אחי היקר ובזכות פלאי הטכנולוגיה.
אני ינסה להעביר את רשמי דרך הכתב, אני לא רגיל בזה ואני מקוה שבה יצא בסדר.
היה הרבה דברים שנהנתי לשמוע והיו הרבה דברים שהזדעזתי לשמוע
המקהלה היתה בחלק מהקונצרט קטסטרופלית.
הם לא ידעו את החומר על בוריו ונשמעו הרבה חריקות, האם זה מקהלת יובל שאני רגיל לשמוע, משהו קרה שם.
יצחק הלפגוט הוכיח לי שכשלא חוזרים, טועים! בזה אין חוכמות, נכון אפשר לאלתר ולנחש אבל לא תמיד זה יוצא מושלם.
דוד האור זמר טוב מאוד רק אין קשר הדוק בינו לבין חזנות ולכן זה היה נשמע בהתאם.
עמירן בניון זמר טוב מאוד במוזיקה הים תיכונית, הוא נשמע קצת פחדן ולחוץ אבל מוזיקאי נשאר מוזיקאי גם כשקשה.
ענת אור הגיבה בחריפות על מראהו הצ'חצ'חי וזה מזכיר לי שאיזו קלת דעת אמרה על הראשון לציון הרב עובדיה יוסף שליט"א שהיא לא אוהבת אותו כי הוא משתמש בביטויים כמו דחילק וכדומה, אז אם באמת זה המדד אז אולי נביא רק את פיבקו הדוגמן ועוד כל מיני חתיכים להופיע בקונצרטים.
חיים אדלר חזן בנשמה אבל מה שברור זה שהוא לא מתאים לשיר עם תזמורות גדולות אלא לשיר עם פסנתר ומקהלה, ונותר לו ללמוד מהאחיין שלו דיוק וקצב מה הם.
העיבודים של סובול נחמדים אבל לא הקפיצו אותי מהכסא אולי נגרם לי קצת מיגרנה מהבומבות וההשצמשות כל הזמן רק בנגינה חזקה וללא כל משחקים דינמיים, אני מרחם על היושבים ראשונה שסובלים מכל הרעש.

אולי זה קצת חוצפה מצידי לכתוב את ההודעה הראשונה שלי בפורום כל כך תקיפה ופוגענית אבל זה כל כך כאב לי שהייתי חייב לבקש אישור כתיבה ולהגיב לענין,
בתקוה שמשפחת סובול צופה גם היא בפורום ויקחו לתשומת ליבם את הדברים

פסח כשר ושמח
צבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 15:37 לינק ישיר 

אינני מבין מה ההתלהבות ממה שהיה אמור להיות קונצרט חזנות אתמול
רבבות נטשו את הסמרטוט ורצו לעבר היכל התרבות
היה קונצרט מדהים
הפקה מושלמת
תגידו לי השתגעתם או שאתם עובדים ביובל???
היה ערב שירה בינוני מינוס
הסודיות סביב האורחים גרמה לחוסר תאום והציבור ראה והבין שחזרות לא היו לקראת הערב
ההצגות וההפתעות היו ונראו מבויימות 
החזן חיים אדלר לא ידע שישיר טל???
סובול לא ידע שיעשו לו מסיבת יום הולדת???
אתם מאמינים שלא עבר והכין את התמונות והסרטונים שהועלו והוקרנו לציבור???
הוא הרי בחר את התמונה שלו למסיבה!!!
הדואט של שיר המעלות בכלל לא היה דואט 
השמיעו לנו את יוסלה אבל הראו לנו אותו שר שיר אחר לגמרי!!!
מה הם חושבים שאנחנו מטומטמים???
המקהלה לא נשמעה כפי שתמיד היא נשמעת, לא נכנסו מתי שצריך, הסתכלו אחד על השני ולא ידעו מה הם צריכים לשיר ומתי הם צריכים להיכנס. את הטנורים בכלל לא שמעו
החזן יצחק מאיר הלפגוט שכרגיל עולה בלי תווים דילג על שורות ולא שר מה שהיה צריך לשיר
הדואט שלו עם דוד דאור היה מתחת לכל ביקורת ולא רק בגלל המיקרופונים שלא הופעלו כראוי
עמיר בנעיון התרגש ולא התאים לערב כזה ועוד עם כזה כובע וכזו תלבושת ממש בושה
בניגוד לגאון לירי אני יצאתי עם הרגשה שטוב שזה נגמר כבר

תוקן על ידי יקרוגדולה ב- 14/04/2011 15:42:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 15:43 לינק ישיר 

לענת אור ליקר וגדולה ולכל המתנגדים לתלבושת של אמיר בניון, חושבני שאם הלפגוט היה מתלבש ברישול זה היה באמת ביזיון הציבור אבל בניון לבש את מה שהוא לובש תמיד ואת הסיגנון העממי הזה הוא מייצג תמיד ולכן זה לא אמור לבייש את הקהל,
ונהפוך הוא אדם כמוהו שהתחיל מכלום ועלה להיות מוזיקאי מוכשר ויצירתי אמור להיות גאווה ולא להפך.

תוקן על ידי ברטוןאמיתי ב- 14/04/2011 15:50:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 17:12 לינק ישיר 

steb100 כתב:
מצטער אבל הזמר בניון אינו מתאים לא קולו ולא לבושו
איך הד''ר איפשר זיוף כזה ולבוש מרושל
גם דוד דאור עם החולצה בחוץ נראה שלוך
צריך לכבד את הבמה ואת הקהל
בלפגוט, אדלר והמקהלה היו מצויינים
לדעתי היה מספיק לו רק אדלר ורזאל היה האורחים
ולמה אין מחרוזת שירי פסח
זו אינה רק דעתי אבל דיברתי עם כ 20 משתתפים
וזה מה ששמעתי מכולם
חג שמח

ומהי דעתך שלך ?

אני לא הייתי בקונצרט ומהדיוחים ומרשימת היצירות נראה שלא הפסדתי כלום

תוקן על ידי Cb3000 ב- 14/04/2011 17:16:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 18:04 לינק ישיר 

Cb3000 באמת שלא הפסדת כלום....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 18:09 לינק ישיר 

הפסדת את ההרגשה שלא היית , כמו שאני מרגיש בכל קונצרט , וכשאני מגיע אני חוזר עצבני , טוב שסבתי קנתה לי מתנה את הכרטיס ולא שלמתי אותו מכיסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 18:20 לינק ישיר 

מכל התגובות באשכול זה, משך את תשומת ליבי המשפט הבא [בתגובה הראשונה]:
"...היו גם קטעי חזנות יפים..."
...נו..? צריך להוסיף עוד משהו?! אתם מבינים ? בקונצרט שאמור להיות קונצרט חזנות,  כשמישהו כותב
משפט כזה - זה כבר אומר הכל !
אני הייתי מהראשונים, כבר לפני שנים, שקרא לד"ר סובול לרענן את רשימת החזנים המופיעים, והשנה באמת הוא אכן עשה זאת בקונצרטים הקודמים - ולא התאכזב , וכנראה שגם הקהל לא...
אבל הפעם, - הוא הלך "גשר אחד רחוק מידי"...
כידוע, ישנם חובבי חזנות לא מעטים שהינם נגד קונצרטים של חזנות בטענה שמקומה בבית הכנסת בלבד. אני לא בדיעה כזו, אבל בתנאי שהקונצרט ייעשה בצורה מכובדת ועם משתתפים ראויים ומתאימים.
הערב של אתמול חרג בהרבה מכך...! הופעת זמרים חילוניים למהדרין שמופיעים ומרקידים מעורב ותוך חילולי שבת, ושבינם לבין חזנות ושירה תרבותית אין ולא כלום, גימיקים טפשיים, ועוד ועוד... גם הרמה של התיזמור, התאום עם החזנים, המקהלה, - היו הפעם הרבה מתחת לרגיל...
הקיצור, מערב של חזנות במיטבה - הערב הפך לערב בידור זול . אני מתפלא על יהודי ירא שמים כהרב אדלר וגם על ר' איצ'ה הלפגוט שנתנו יד לכך ולא קראו את ד"ר סובול לסדר... האם באמת הכסף יענה את הכל ?!

למרות זאת, אינני רוצה לרפות חלילה את ידיו של ד"ר סובול. הוא עושה דברים גדולים למען החזנות, אני מאמין שהוא פשוט "נסחף" יותר מידי ברצונו לרתק ולהדהים ולהפתיע את הקהל ואני מקוה שהוא יתעשת ולא יחזור על 'שטותים' כאלו....
אם כבר להדהים את הקהל, אני מציע לו להזמין את הזמר הרוסי ניקולאי בסקוב... אין איתו בעיה של חילול שבת...
ואם ד"ר סובול ילמד אותו לשיר את "ענינו"  - הקהל יצא מגידרו...
הנה לכם הקלטה מהופעה שלו בהיכל התרבות שצילמתי אני לפני כשנה וחצי במצלמת הפלאפון...:
http://www.youtube.com/watch?v=gS6raKVCqeo&feature=mfu_in_order&list=UL
שימו לב לסיום - בלי המיקרופון...

שבת שלום
וחג כשר ושמח לכולכם

אבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 18:35 לינק ישיר 

תוכנית  רדיו - כשהחזן הלפגוט מארח את הזמר בניון (כולל ביצוע "והיו למשיסה" ):

http://www.col.org.il/pics/inbox/748E-02_9555279.mp3

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 14/04/2011 18:38:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 18:40 לינק ישיר 

לCH3000 לא הבנתה כתבתי את דעתי והיא דעת האנשים איתם דיברתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 19:33 לינק ישיר 

של מי העיבוד התזמורתי של השיר שמע ישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 20:34 לינק ישיר 

האזנתי להקלטה שהביא שרגא פייבל. בקונצרט חשבתי שאיני שומעת היטב אבל עכשו ברור שהמילים הפותחות את היצירה והיו למשיסה....... שונו ל"והיו למשה". מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 20:40 לינק ישיר 

את רוצה שהוא גם ידע את המילים, אפי' להתלבש לא היה לו זמן , איך את רוצה שגם ילמד את המילים בעל פה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2011 22:52 לינק ישיר 
מי דובר אמת ומי חלילה משקר.

מה דעתכם

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2889094

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 00:34 לינק ישיר 

נגמרו לו הרעיונות.

לדעתי הגיע זמן להביא מנצח צעיר ורענן.

http://www.youtube.com/watch?v=QOSEWeD8d6w

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2011 00:52 לינק ישיר 
מזוכיסטים, חפרתם!

שלום לכם מזוכיסטים יקרים.

כמה כייף לראות אתכם עוצמים את העיניים ומפהקים מהנאה מול עומס העבודה והליכלוך הפיסחי. כמה מענג לחזות בכם ברגע המדהים הזה, רגע ששייך רק לכם, הרגע בו אתם חווים את הסיפוק המזוכיסטי שבכם, כשפניכם נוטפים אושר וגיל, רעד עובר בגופכם, נשימתכם עוצרת לרגע, אוזניכם מתרחבים, ורגליכם נשמטות בהרפייה. 

אך עם שמחתי העצומה בסבלכם, עולה לי גם תמיהה קלה. וכי לא הספיקה לכם עבודת קירצוף השיש במטבח?, וכי אין לכמויות האבק, האקנומיקה, והסמרטוטים, להביא לכם את רמת הסבל המספיקה שתגרום לכם להנאה?, למה לכם להרחיק עד היכל התרבות בת"א?, בעבור מה הטרחה הגדולה?? וכי לא חשבתכם לרגע שמקום סיפוקכם הוא דווקא בין ענני האבק לאדי הקיטורן?.

וכי מה בדיוק עושה לכם היכל התרבות שדווקא הוא יתן לכם סבל שלא הכרתם?, וכי עיבודיו של סובול או שילוב של עמיר בניון הם מה שיעשו לכם את זה?..נו באמת... , קטן עליכם לחכות בתור לשרותים בהפסקה, ועוד יותר קטן עליכם הזיופים של המקהלה או שקריו של סובול, ובכלל את חוסר התיאום ואת חוסר החזרה, את זה בכלל אתם לא רואים ממטר, זה סבל קטנטן שממש לא מדבר עליכם..

טוב, אני דן אתכם לכף זכות, כנראה עשיתם מנוי שנתי ליובל. פה אני כבר מתחיל לראות סבל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מקונצרט הגאלה - הלפגוט מארח....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.