בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

שבעת הרועים ושמונת נסיכי האדם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/7/2011 14:00 לינק ישיר 

שבוע שעבר יצא לי להשתתף בעצרת אזכרה לשלושים של האברך הצעיר (24) מאשדוד
שנפטר בערב הברית לבנו בכורו. הגיעו רבנים חשובים שנשאו דברי תורה וחיזוק לציבור הגדול
שנכח במקום. ביניהם היה גם הרה"ג יורם אברג'יל שדיבר על הילולת אוה"ח הקדוש
ומעלתו של רבנו חיים בן עטר וכמובן הביא דברים רבים משמו אך התמקד על קדושת הפה
ושמירת הלשון. ניצלתי את ההזדמנות הנדירה בה יוצא לי להיות קרוב לרב
ועקבתי אחריו והתבוננתי בו..

מה אגיד לכם מוריי ורבותיי...מתאים אחד לאחד לדמותו של ישי אבי דוד
כפי שעולה מדברי רז"ל בגמ' ובמדרשים.

כך שבחינתי קיבלתי חיזוק לשיטתי מהחודשים האחרונים בה אמרתי שהרב גלגול של ישי.

הגאון המקובל רבי יורם אברג'ל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2011 17:41 לינק ישיר 

לא שמישהו צריך אישור שלי או משהו כזה

אבל הרב הוא אכן משכמו ומעלה
עם אדרת פנים מרשימה ודי נדירה

כן ירבו כמותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 14:28 לינק ישיר 

סוד ההערצה לרבי דוד הי"ו

בין אם אתם מודעים לה או לא כל מי שרק יתבונן קמעא יוכל לשים לב אליה..
למשיכה הבלתי מובנת והבלתי מוסברת לרבי דוד שליט"א.

ואין אני מדבר על אלה המכירים אותו ובטח שלא אלה הזכו להסתופף בצילו ולהתבשם מקירבתו
אלא בעיקר על רחוקים כמוני שניזונים אך ורק מהשמועות אודותיו והדיבורים האך-ורק טובים שנשמעים עליו.
מה ההסבר לזה?

הוא הרי לא גדול בתורה, לא בעל מופתים מיוחד ולא מחולל ניסים גדול, אפילו לא קטן.
אז מה סוד המשיכה אליו וההערצה כלפיו?

את התשובה (החלקית) לכך נתתי באשכול הזה לפני כמה חודשים. רבי דוד הוא גלגולו של שאול המלך.
(עפ"י סוכה נב:) יש לו את כל הסימנים לכך, תפור עליו בצורה מושלמת. אין מועמד מתאים ממנו לתפקיד.

ואת שאול כידוע לכם..קיבל העם עליו למלך הראשון בישראל בשמחה ובחפץ לב.
כולם אהבוהו כולם העירצוהו.

ענוותנותו הגדולה צניעותו הרבה ומידותיו הטהורות כבשו את ליבו של העם.

תוקן על ידי המיייחל ב- 01/08/2011 14:31:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2011 14:50 לינק ישיר 

המייחל

עוד לא היית אצל רבי דוד שליט"א ? לא מתאים !

ובכן מהכרתי את רבי דוד , אה רבי דוד ( לצערי כבר כ8 שנים לא הייתי אצלו , מה לעשות נהריה זה לא ממש ליד לונדון )הוא ת"ח מופלא ומופלג , גאון לא קטן ובעל תפיסה מהירה שלא מן העולם הזה.

בעבר הוא שימש כרה"ר לנהריה ( אולי גם כיום אנני יודע ) וגם תחילת קבלת קהל לעצה וברכה הייתה במועצה הדתית בנהריה

אבל בצד היותו בעל מופת לגמרי לא קטן , כל זה מתגמד לעומת האהבה והקדושה שכל אחד ואחד מרגיש אפילו שלפעמים רק אפשר לדבר איתו שניות ספורות ממש (!) אבל בזמן הקצר ( הנצחי ) הזה , כמה רוגע , כמה אהבה , כמה עידוד ,

מילותיו ספורות ומדודות להפלי אבל שכינה מדברת מתוך גרונו !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2011 17:50 לינק ישיר 

רציתי רק להתייחס לאמור על רבי דוד אבוחצירא שהוא לא בעל מופת גדול. לצערי זה כנראה טעות גדולה לומר עליו ככה, משום שרבי דוד נקרא "הבעל מופת" שבדורנו אחרי כמובן ר' חיים קנייבסקי שליט"א, ביודעי ומכירי אישית עשרות נושעים ממנו, בזכות ברכותיו - הבטחותיו. מה שגם מסביר בטבע את הנהירה של האנשים אליו.

אגב דבר פלא הוא לכל המגיעים אליו, שלא משנה מה אורך ה'פתקא' שנותנים לרב עם כל הצרות, זמן קריאת הדף לוקח לרב בין 2 ל3 שניות על השעון, וכבר מתחיל לדבר עם האיש על כל הבעיות שכתובים בדף.

בדידי הוה עובדא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2011 18:28 לינק ישיר 

נושא הרב בן ארצי נידוש הרבה בפורום.

מדהים לראות את תחזיותיו של הרב מתקיימות אחת לאחת, וכפי שהמייחל אומר נשמתו גלגול עמוס הנביא. 

המעניין הוא שהרב אמר כמה וכמה פעמים לגבי המצב באר"י שיפלו טילים בודדים פה ושם, וכן אמר שהטילים יפלו עליהם. אמן

מה שעומד בניגוד גמור עם הדעה המוסכמת כמעט על כל ה'מבינים' בביטחון שבמלחמה הבאה אמור ליפול בארצינו בין 1000 ל1500 טילים ביום. הגדיל להסביר זאת שר הביטחון באומרו שהמלחמה הבאה יהיה 'מלחמת הטונות', הם יפילו עלינו 50 טון חומר נפץ ואנחנו עליהם 1500 טון חומר נפץ.

מה שיכול להיות שהרב בן ארצי לא רוצה לפתוח פה...  או 'מייחל' שיהיה מה שהוא אומר. 

או שיש למישהו הסבר אחר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2011 21:39 לינק ישיר 

ההסבר הוא פשוט !! הרב ניר בן ארצי מסתמך על נבואה ואמונה אישית שלו , לעומת השאר שמתבססים על הכתובים .

אני אישית מאמין בכתובים אבל מייחל לדבריו של הרב ניר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2011 21:50 לינק ישיר 

אוקיי אני רואה שדבריי על-כך שר' דוד אינו גדול בתורה ואינו בעל מוופתים העלו סעיף או שניים..   Grrr

אז קודם כל אני מבקש את סליחתכם ומוריד את הכובע בפניכם ומצדיע לכם על שזכיתם להיכנס לקודש פנימה
ולראות במו עיניכם את הצדיק ולדבר איתו ולהתברך מפיו. אשריכם. אני לצערי לא זכיתי.
אשדוד אמנם 'קצת' יותר קרובה לנהריה מאשר לונדון אבל בכל זאת..לא קל, בטח לא לעצלן ולא חובב נסיעות כמוני.

אתם חושבים שהוא גדול בתורה? זכותכם המלאה. אני לא חושב כך. הסטנדרטים שלי קצת שונים כנראה.
חוצמזה שיצא לשמוע אותו בעבר פעמיים שלוש וקלטתי את הסגנון ואני אכן יכול לאשר שיש לו זכרון מדהים
דיבור רהוט ותפיסה מהירה. אבל זה עדיין לא זה, זה עדיין לא הגדלות בתורה הרגילה והמוכרת של גדולי
התורה הספרדים והאשכנזים הקלאסיים.

עוד התכוונתי לומר שאת המשיכה אליו בציבור הרחב והרחוק יותר (מאזור נהריה) אני מזהה לאו דווקא
בגלל מופתים וישועות אלא יותר בגלל דברים כמו 'הילה' של קדושה שנקשרה סביבו, אני פשוט רואה את זה על אנשים
אני קולט את האנרגיה הזאת קיימת באוויר כאשר אנשים מדברים עליו ואודותיו. כולם אוהבים אותו! זה לא נורמלי!
איך יתכן דבר כזה?? תראו לי עוד רב שהוא לא גדול הדור שהוא מקובל כמעט על כולם וההערצה אליו חוצה
מגזרים ועדות! אני בכל אופן לא מכיר.

ההסבר לענ"ד: הרב הוא נשמת שאול המלך. שאול המלך הצטיין במידות אציליות בענווה גדולה של נחבאות אל הכלים וכו'
ובקדושה גדולה ובצניעות מופלאה, כידוע לכל מי שלמד קצת תנ"ך עם חז"ל. מידות אלה גרמו לכל עם ישראל
לאוהב אותו ולהעריץ אותו. כוחות כאלה ואנרגיות רוחניות כאלה לא מתבטלים! בסה"כ פושטים צורה ולובשים צורה אחרת,
זה מה שאנו רואים כיום אלפי שנה אחרי. אין חדש תחת השמש להזכירכם..הכוחות הרוחניים שמאחורי האירועים הגשמיים
נשארים חיים וקיימים. הנשמות אותן נשמות, דור הולך ודור בא, הדור שהולך הוא הדור שבא, בסה"כ מתגלגלות.

תוקן על ידי המיייחל ב- 02/08/2011 21:55:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2011 09:22 לינק ישיר 

מצטער חברים אבל רק עכשיו שמתי לב...אע"פ שטוב מאוחר מאף פעם, בכל זאת, הייתי צריך לשים לב לעובדה
המאוד פשוטה הזאת.

שאול מגיע בגלגול בדור האחרון ומה השם שנותנים לו?  לא פחות ולא יותר. . .

ד   ו   ד 

זה לא אומר לכם משהו? אתם לא קולטים מה הולךפה? האדם הכי נרדף על-ידו! האדם אותו הוא הכי רצה להרוג!
למה זה כך? מה ההסבר?

לענ"ד התשובה היא התיקון של הדור האחרון.  בדור הזה נעשים כל התיקונים האחרונים כי לא תהיינה הזדמנויות אחרות.
דברים שנשארו לא שלמים ולא מתוקנים אז מגיעים לקו הגמר ולתיקונם בדורנו.

[ בסוגריים הייתי מוסיף, שאת אותו עיקרון של תיקון לצד השני אני רואה גם אצל אליהו הנביא שגם הוא רב גדול חשוב ומוכר
שבהתנהגותו ובדרך תורתו ועבודת ה' שלו הוא כנראה מתקן את חיסרונו מהגלגולים הקודמים ]

תוקן על ידי המיייחל ב- 03/08/2011 09:23:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2011 18:19 לינק ישיר 

דוד חי ( השם המלא )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 17:19 לינק ישיר 

אההה.. שכחתי לעדכן אתכם.

בשבת האחרונה התחדש לי חידוש נוסף בסוגייתנו בה אנו עוסקים באשכול הזה.

זוכרים אלו מועמדים טרם זכיתי לזהות? (לשיטתי כמובן)

שת ומתושלח.

לפי חשבון מסויים שעשיתי יצא לי שהמועמד הכי מתאים לתפקיד מתושלח הוא הגרי"ש אלישיב שליט"א.

מתקשים לעכל? אני יודע, דברים כאלה לוקח זמן. גם אצלי. קחו תזמו תחשבו ע"ז ואחרי זה תגיבו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 09:32 לינק ישיר 

מה קרה..חתול בלע לכם ת'מקלדת?
                                                   Black Cat 2       

למה אתם לא מגיבים לחידוש האחרון?

נראה לכם שאני הזוי או משועמם..או שניהם יחדיו?
אין שום בעיה..רק תגידו, אבל רצוי גם שתנמקו.

לי יש נימוק והסבר לכל דבר. ולכם?

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/08/2011 09:34:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 09:53 לינק ישיר 

אני אישית דיי נילחץ מהאשכול הזה , מרגיש שלא כדי להתעסק עם אותם נשמות כלל וכלל ...

שלא לדבר על אליהו הנביא , שמואל , משה רבינו... השם ירחם  ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 10:06 לינק ישיר 

את האמת לומר, יהיה יותר קל להגיב לידיעה האחרונה כשנקבל הסברים נימוקים הוכחות וכו' !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 14:32 לינק ישיר 

adamdror כתב:
אני אישית די נלחץ מהאשכול הזה , מרגיש שלא כדאי להתעסק עם אותם נשמות כלל וכלל ...
שלא לדבר על אליהו הנביא , שמואל , משה רבינו... השם ירחם  ...

אני רואה שזה מפחיד אותך אהה..
תראה..יכול להיות שאתה צודק, כמדומני גם ב'זוהר' כתוב שמי שמתעסק בדברים האלה
יבוא הוריקן ששמו השד שמבלולו ויקח אותו לסיבוב.. ה' ישמור ויציל..

Tornado

עכשיו ברצינות..
מהתגובה של שניכם אני מבין שלא שמעתם את שיעור האודיו שעשינו מפסח האחרון?
שיעור בן שעה וחצי על הסוגייא הזאת ובו התמקדנו על הרב בן-ארצי ועוד.
אם לא שמעתם את השיעור אז תגידו ותקבלו את הלינק להורדה ואחרי זה נחזור ונדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > שבעת הרועים ושמונת נסיכי האדם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.