בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט חזנות ושירה הערב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2011 01:03 לינק ישיר 

אסור לכעוס במועד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 02:34 לינק ישיר 

צר לי שגוי גמור לקח את העניין אישית. ראשית, אני התנצלתי אף שלא ערכתי את הקונצרט אלא רק הכנסתי את המודעה השגויה. שנית, כפי שידוע לי הכסף שנכנס התחלק בין תרומה לארגון ישמח לב המטפלים כל השנה בחולים לבין הוצאות בית הכנסת. ואף אגורה לא נכנסה לכיסו הפרטי של מישהו.
לדעתי היה קונצרט יפה, ובהמשך נעלה קטעים לצפיה לכל המעוניינים לראות. (כמובן שאני בטוח שבעלי אינטרסים כגוי גמור ודומיו יקטלו את החזנים עוד לפני שיראו וישמעו, אבל לטובת השאר נעלה את הקטעים)
בקונצרט הובהר לכל מי שרצה להיכנס שהחזן המצוין שלמה גליק לא יופיע, כך שמי שהגיע ושילם ידע על כך.
ושוב אני מתנצל בפני החזן גליק אף שאני מדגיש שלא היה לי קשר למודעה חוץ מזה שהכנסתי אותה לאשכול זה, אך אני בהחלט מסכים עם הטענה שנעשה כאן מעשה חסר אחריות שלא היה אמור להיעשות.
ברצוני להוסיף עוד שמיד כשנודע לי בצהרים שנפלה טעות במודעה ניסיתי להשיג בטלפון את מנהל הפורום כדי שימחק את האשכול אך הפלאפון שלו היה סגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 02:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 03:20 לינק ישיר 

מינכן, מי נגד מי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 07:32 לינק ישיר 

זוכמירוביץ כתב:
לדעתי היה קונצרט יפה, ובהמשך נעלה קטעים לצפיה לכל המעוניינים לראות. (כמובן שאני בטוח שבעלי אינטרסים כגוי גמור ודומיו יקטלו את החזנים עוד לפני שיראו וישמעו, אבל לטובת השאר נעלה את הקטעים)

מדוע לא דיווחת איזה חזנים היו ומה השמיעו
נמתין לקטעים שתעלה ונראה האם היה זה קונצרט חזנות או קרקס נוסף מבית היוצר של תחכמוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 10:48 לינק ישיר 

מר זוכמירוביץ יקר, בעלי אינטרסים מובהקים יש כאן רק אחד-

אתה!!

השאר פשוט נגעלו מהתנהלותכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 11:06 לינק ישיר 

הגעלת כלים היה בערב חג הדיון מיותר
מפיקי הערב מן הראוי שיעבירו תרומה לאתר לשמוע אל הרינה

תוקן על ידי יעפ ב- 22/04/2011 11:08:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 18:31 לינק ישיר 

ציפיתי, אולי לשוא, ממר הימלפרב שלאחר שהסברתי לו באופן אישי את כל הפרטים, שיחזור בו מהאשמה שיש לי אינטרס, רק חבל שהוא וגוי גמור תוקפים כל דבר חוץ מהקונצרטים שמארגן החזן שמאחורי הניק "גוי גמור", וחבל.
אין זה מוריד מגדולתו של החזן אם הוא מרשה לעצמו לפרגן גם לקונצרטים שלא מתקיימים בקרית ספר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2011 18:59 לינק ישיר 

מי שפועל לשם שמים באמת, אינו מתנהג בצורה נבזית וגסה לחזנים חשובים שלא  

חייבים לו כלום ולא עשו שום דבר נגדו.

ומי שכן, סימן שיש לו אינטרס אישי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט חזנות ושירה הערב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext