| נשלח ב-22/4/2011 15:45 |
|
| |
אני רוצה אותו והוא רוצה אותי - איך עושים שידך?
שלום לכם
אני חדשה ישנה כאן צפיתי תמיד מהצד
בכול אופן רציתי להתייעץ איתכם
אני עובדת במקום חרדי
ובמקום עבודתי יש בחור חרדי
שתמיד מחזר אחרי לכול מקום
הבחור ממש מוצא חן בעיניי
אני רוצה אותו והוא רוצה אותי
רק אין מי שידך בינינו
ואין מצב לעשות תשידוך דרך אחד העובדים
אולי אתן לו תמס' שלי מה דעתכם?
כדאי או לא אשמח ליעוץ
שבת שלום
תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/04/2011 16:34:21
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 15:51 |
|
| |
דברי עם ההורים שלך , חברה שלך,דודה שלך, לא חסר אנשים שיכולים להציע את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 15:54 |
|
| |
לא ניראה לי שזה יקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 15:57 |
|
| |
חבל.
בטלפון השיחות הם לא בשביל חתונה, הם בשביל חברות וזה יכול להגיע למחוזות שאת לא רוצה להגיע, פגישות זה משו תכליתי לענין מאוד מסוים, חתונה.
ואל תשכחי שאת הופכת לסוג אחר של בחורה כשאת נותנת את מספר הטלפון שלך לבחור.
תוקן על ידי סינטזה ב- 22/04/2011 15:59:03
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 16:02 |
|
| |
אבל שלחתי חברה והוא ניבהל כי פחד שיעפו אותו מעבודה אמר שהוא תפוס הוא ל יודע שאני שלחתי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 16:04 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | חבל.
בטלפון השיחות הם לא בשביל חתונה, הם בשביל חברות וזה יכול להגיע למחוזות שאת לא רוצה להגיע, פגישות זה משו תכליתי לענין מאוד מסוים, חתונה.
תוקן על ידי סינטזה ב- 22/04/2011 15:59:03 |
|
לדעתי כל מה שהוא לא שידוך את מגיעה למשפט המודגש לעיל, כך שאין דרך אלא שידוך ע"י מישהוא. אבל זה פורום וירטואלי והכל תלוי לפי סוג הדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 16:05 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  |
|
|
יפה כתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 21:55 |
|
| |
כמו שזכרו קודמי, רק בצורה של שידוך!!! וכנראה למצוא את אותו אחד שישדך, לא יקשה.
אם הוא נבהל וסרב, כמו שזכרת, אין הדבר ברור, שאכן הוא מעונין בך, לקשר רציני וענייני.
בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 22:13 |
|
| |
[quote]שלום לכם אני חדשה ישנה כאן צפיתי תמיד מהצד בכול אופן רציתי להתייעץ איתכם אני עובדת במקום חרדי ובמקום עבודתי יש בחור חרדי שתמיד מחזר אחרי לכול מקום הבחור ממש מוצא חן בעיניי אני רוצה אותו והוא רוצה אותי רק אין מי שידך בינינו ואין מצב לעשות תשידוך דרך אחד העובדים אולי אתן לו תמס' שלי מה דעתכם? כדאי או לא אשמח ליעוץ שבת שלום [/quote
לא כ"כ מאפין בחור חרדי אמיתי.ובד"כ חיזורים זה ממראה חיצוני ..איך את יודעת שהוא רוצה אותך?החיים לא נמדדים במספר הנשימות שאנו לוקחים אלא במספר רגעים עוצרי נשימה
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 23/04/2011 23:49:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 22:22 |
|
| |
הוא תמיד מחפש להיות בקרבתי ולנסות לעזור לי הוא גם עזר לי בעבודה באיזה משהו והרגשתי שהוא עשה זאת כדי להתקרב אליי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 00:18 |
|
| |
לא נראה לי שכדאי לפנות אליו ישירות, לא בגלל שזה יהפוך אותך ל"סוג אחר של בחורה" כמו שאמרו המתחסדים, אלא כיוון שאתם עובדים יחד וצריך לנהוג בזהירות וברגישות.
בינתיים, הקביעה שלך שהוא מעוניין מבוססת על הרגשה. (לא היה לי ברור איך את יודעת למה הוא אמר לחברה שלך שהוא תפוס). ייתכן שאת מוצאת חן בעיניו אבל הוא חושב שזה לא מתאים מסיבות אחרות, וייתכן שהוא עדיין לא החליט, וייתכן שהוא טיפוס חביב וסתם נדמה לך.
במקרה כזה, אם תפני אליו ישירות, עלולה להיווצר מצב מביך שיקשה עליכם אחר כך בעבודה. כבר הצעת לו דרך חברה וקיבלת תשובה חלקית – הוא לא נענה לה מייד אך הוא גם לא שלל את האפשרות. אולי הוא מפחד מההשלכות בעבודה ואולי הוא צריך קצת זמן לחשוב. אני מציע שתחכי בסבלנות, ותנסי לשלוח שוב את החברה עוד מספר שבועות, אולי אז תהיה לו תשובה אחרת, לכאן או לכאן.
|
| נשלח ב-24/4/2011 14:12 |
|
| |
תתייעצי עם מישהו עם שכל
|
| נשלח ב-24/4/2011 14:43 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | לא נראה לי שכדאי לפנות אליו ישירות, לא בגלל שזה יהפוך אותך ל"סוג אחר של בחורה" כמו שאמרו המתחסדים, אלא כיוון שאתם עובדים יחד וצריך לנהוג בזהירות וברגישות.
בינתיים, הקביעה שלך שהוא מעוניין מבוססת על הרגשה. (לא היה לי ברור איך את יודעת למה הוא אמר לחברה שלך שהוא תפוס). ייתכן שאת מוצאת חן בעיניו אבל הוא חושב שזה לא מתאים מסיבות אחרות, וייתכן שהוא עדיין לא החליט, וייתכן שהוא טיפוס חביב וסתם נדמה לך.
במקרה כזה, אם תפני אליו ישירות, עלולה להיווצר מצב מביך שיקשה עליכם אחר כך בעבודה. כבר הצעת לו דרך חברה וקיבלת תשובה חלקית – הוא לא נענה לה מייד אך הוא גם לא שלל את האפשרות. אולי הוא מפחד מההשלכות בעבודה ואולי הוא צריך קצת זמן לחשוב. אני מציע שתחכי בסבלנות, ותנסי לשלוח שוב את החברה עוד מספר שבועות, אולי אז תהיה לו תשובה אחרת, לכאן או לכאן.
|
|
אני לא מתחסד, אני פאנט, פאנט גאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 14:45 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | אני לא מתחסד, אני פאנט, פאנט גאה. |
|
הבו לסינטזה כבוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 01:22 |
|
| |
דיברתם?
אם לא, איך את יודעת שהוא רוצה אותך בכלל?
ואם הוא באמת רוצה אותך, למה שהוא לא ידאג לשידוך?
ובקשר לרעיון שהעלית, לתת לו את המספר שלך..
עכשיו זו לא התחסדות ולא פנאטיות!
נטו כ-ב-ו-ד!
איך בחורה מסוגלת לחשוב להעביר מספר טלפון לבחור שאפילו לא ביקש.....?
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 26/04/2011 02:19:21
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 01:49 |
|
| |
אל תתני את המספר , את פשוט צריכה לצאת איתו לדייטים באופן רשמי כשידוך ,ולהחליט כן אוו לא. אחרת זה לא יגמר.
|
|
|
|
|