בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

תקציר מההופעה במוצ"ש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2011 09:57 לינק ישיר 
תקציר מההופעה במוצ"ש

גילוי נאות: לאחר צפיה בקליפים של ההופעות בסוכות כמעט קיפלתי את הדגל והורדתי את הצעיפים והמזכרות של המקהלה מקיר חדרי, היה נראה לי ולאחרים גם שהגיעה הקץ, סוף ימיה של המקהלה.

אני חוזרת בי - לאחר שישבתי הערב באולם המופעים בברוקלין קולג', אני מכה על חטא, ספדתי אותם מהר מדיי....

הייתה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!

המקהלה עלתה לבמה עם שיר חדש 'שמע ישראל' - שיר קליט וכיפי. הסאונד היה נהדר, הרבה מאד ילדים חדשים במקהלה.

בלט בהעדרו - שרולי רובין!!!

סלחו לי, אני לא זוכרת את כל הסולנים, בין הבולטים בשיר זה ובכלל בערב זה: סול אייל, ריצ'י אייל, עקיבא ג'ייקובסון, דוד פרלמן, דייויד שננגוף, חייא ובנימין רבינא ויהודה גורקין.

לאחר מכן שרו מחרוזת שירים שכלל בין השאר: רווח, משיח, איום ונורא.

שיר חדש: והיו למשסה  -  שיר איטי, סגנון מיאמי טיפוסי.

THE HAND OF HASHEM - עקיבא ג'ייקובס די התחלף לו הקול.......

וסיימו את החצי הראשון עם יבא - כאשר לרוב השיר כיכבה שישייה: יהודה גורקין, סול אייל, ריצ'י אייל, ג'רמי הרשקוביץ, עקיבא ג'ייקובס ובנימין רבינא.

בחצי השני, הקרינו וידיאו חמוד של מיאמי מזרח:)

המקהלה עלתה בהרכב חסר (כלומר, מינוס הילדים החדשים ביותר ) וביצעה את מחרוזת השירים באנגלית המתחיל עם שיר השמחה וכו'

לאחר מכן שרו את 'הטוב כי לא כלו' - ביצוע מדהיייייים!

לאחר מכן ירחמיאל הציג את דוד פרלמן אשר סיפר לקהל את כל השנים ושמות האלבומים של פרחי מיאמי ולבסוף הציג את שם האלבום החדש 'מלך' והם ביצעו את השיר מלך.

כאן הקרינו את הוידיאו של מיאמי מזרח

לאחר מכן הילדים עלו על הבמה עם תלבושת חדשה ויהודה גורקין ומנחם מענדל גולדמן ( ילד חדש ) והקריאו את המילים של השיר החדש באנגלית - WE CAN'T WAIT, המקהלה עלתה וביצעו את השיר.

השיר הבא, הייתה הפתעה אמיתית ונעימה מאד, המקהלה ביצעה את השיר 'והיא שעמדה' מאלבום הסולואים עם בנימין רבינא כסולן והמקהלה השתתפה גם כן - ביצוע מלהיב ומדהים - רק בשביל זה היה שווה להגיע!!!

ירחמיאל הציג את הילדים - כמו שאמרתי, הרבה מאד ילדים חדשים ולבסוף סיימו עם השיר 'שמע ישראל' - שיר קליט ושמח!

אברהם פריד הופיע משך שעה בתחילת ההופעה וגם משך חצי שעה לאחר ההפסקה ובין השאר גם שר שני שירים חדשים!

היתה הופעה יפה ומושקעת מאד.

הסריטו עבורי את רוב ההופעה אך מכיוון שישבנו די ממרחק, לא רואים בברור, נראה מה אוכל לעשות בכדי להעלות את הקליפים או לפחות טעימון לפורום.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:12 לינק ישיר 

גריני, את גדולה!!! כל הכבוד על התקציר. תודה רבה! אגב, תסתכלי באשכול ״הופעה בחוה״מ פסח״ שם נתנו קישורים לקליפים שמישהו העלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 10:13 לינק ישיר 

גריני אני צלמתי מקרוב מקוה שזה ברור יותר וגם יש לי סיקור ותמונות אבל כל זה יהיה מחר כי אשתי רוצה לישון עכשיו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:19 לינק ישיר 

תודה לכל המקרים\ות!
וגריני השיר באנגלית לא היה מלהיב?
בד"כ שירים של מיאמי באנגלית מאד הולכים טוב, מצליחים, בכל זאת זה השפה שלהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:22 לינק ישיר 

השיר באנגלית היה נשמע בסדר גמור, בד"כ עם שירים מהסוג הזה אני צריכה לשבת עם המילים ולהקשיב כמה וכמה פעמים לפני שאני מגבשת דעה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:24 לינק ישיר 

מה עם הקליפ של מיאמי מזרח? איך הוא היה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 10:29 לינק ישיר 

חמוד מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:34 לינק ישיר 

יש לי ווידיאו של הקליפ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:38 לינק ישיר 

נו, אלי למה אתה מחכה? בבקשה תעלה לנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 10:39 לינק ישיר 

זה לוקח זמן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 10:43 לינק ישיר 

טוב, סליחה. נו, אז למרות הכל הסרטת? אתם רואים תמיד מזהירים ותמיד בסוף יהיו את אלה שבכל זאת יסריטו. תודה אלי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 11:57 לינק ישיר 

דרך אגב, אלי שמת לב אם היה הרבה תסריטאים עם מצלמות גדולות?!
אני ותמי עדין לא השלמנו את הדיון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 12:34 לינק ישיר 

אה, טוב שהזכרת לי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 12:49 לינק ישיר 

גריני, יישר כוח על הסיקור (ועוד באמצע הלילה)!
(אלי, זה לא אומר שאתה פטור... אנחנו רוצים גם סיקור מנקודת המבט שלך...)

נשמע שדוד פרלמן הוא "הדבר הבא" - וזה גם עשה רושם כזה בקיץ האחרון בישראל. מה שמוזר זה שהוא לא נכנס לנבחרת "יבוא". (אולי כי צריך מספר זוגי ולא היה לו מקביל...?)

והיא שעמדה - נשמע טוב!!!

השיר החדש - בהתחלה באמת לא הבנתי אם הם שרים בעברית, אנגלית או טורקית. (נגיד שיש לי מושג איך טורקית אמורה להישמע...) אבל אחרי שעידודו הביא את המילים - תודו שלירחמיאל מתאים להלחין מילים כ"כ יפות.

איך ששמעתי בקליפים הקצרים מיוטיוב זה דווקא לא עשה רושם שלעקיבא ג'ייקובס כל כך התחלף הקול... רק קצת.

ומאחר שאינה דומה שמיעה (קריאה...) לראיה - המשך התגובה שלי יחכה בסבלנות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2011 14:36 לינק ישיר 

משהו רשם את השמות של הפרחים החדשים?!
או שנצטרך להמתין עוד חדשים עד לאלבום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2011 16:18 לינק ישיר 

קליפים כבר יכולים לבקש בפרטי או באימייל או בפייסבוק ובבקשה לשלוח לי כתובת לאן לשלוח הקליפים
הסיקור שלי כבר מוכן להעלות תמונות לוקח המון זמן אבל בגלל ספירת העומר אני ישלח לינק להורדת הקליפים עוד לפני החג והסיקור והתמונות יכלים להמתין עד יותר מאוחרץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > תקציר מההופעה במוצ"ש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext