| נשלח ב-24/4/2011 18:06 |
|
| |
התפאורה החדשה של בית כנסת תחכמוני המשופצת מאד מרשימה, והילד מנגן מצוין יחסית לגילו אך מה קרה לשאר חמשת המנגנים מהפרסום? הם כבר הלכו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 18:15 |
|
| |
בהמשך נשתדל לעלות קטעים בו מנגנים חמישה כלים מספר יצירות.
אך בקטעי החזנות היה ליווי של פסנתר בלבד.
חוץ משלמה גליק כל שאר החזנים והזמרים הופיעו, וכן הכלים המובטחים.
לדעתי, החזן בערל צוקר היה במיטבו, ובהמשך נשתדל להעלות עוד קטעים ממנו ומעוד חזנים שהשתתפו בקונצרט המוצלח.
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 24/04/2011 18:48:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2011 22:21 |
|
| |
זוכמיר!
הרף לך מכתיבתך בענייני תחכמוני.הציבור מאס בכך מכל וכל,וראינו זאת מעשרות התגובות ה'נלהבות'!
כחובב חזנות, מרתיח אותי לראות את הצביעות בהתגלמותה,אז כדי לא להזיק לחזנים- אלה שהופיעו ואלה שאמורים
להרשם במודעות הבאות ולא יופיעו,פשוט חדל לבזות גם את עצמך וגם אותם! ובמטותא,בית הכנסת תחכמוני הינו דביר קודש-
מקום תפילה,השאירו אותו כך! לשנוררים יש מקום באיצקוביץ או בזכרון משה...ילכו לשם ויארגנו אירוע משונרר!
כל טוב
נחמן.
תוקן על ידי דביר_קדשו ב- 25/04/2011 22:25:20
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2011 22:30 |
|
| |
נחמן יקירי
הקונצרט בתחכמוני היה מלא עד אפס מקום.
זכותך להישאר ברמת גן ולא לבוא לקונצרטים בתחכמוני, ודוקא שלושת התוקפים (או ליתר דיוק תוקף אחד בשלל ניקים) אולי גרמו לכך שהקונצרט היה מלא עד אפס מקום, והציבור הגיע והצביע ברגליו.
כפי שאפשר לראות החזנים היו במיטבם, הקונצרט היה גדוש בקטעי חזנות משובחים, ומי שהגיע קיבל תמורה מלאה.
אני מודה לתוקפ/ים את תחכמוני שעוזרים למלא את בית הכנסת, אך אנא מכם אייתו את השם תחכמוני באופן נכון.
מעניין שהאשכולות בעניין תחכמוני גורפות אחוזי צפיה גבוהים הן בפורום והן ביוטיוב, וכפי שחזנים העידו בפניי זה עשה להם רק טוב.
בנוסף עלי לציין שבית הכנסת תחכמוני רואה כמטרה בעיקר לקדם חזנים צעירים ולתת להם במה, ולאור ההצלחה גבאי בית הכנסת החליטו לבקשת הציבור הרחב להרבות בקונצרטים מיד לאחר ימי העומר ואם יתאפשר להשתדל לספוג עלויות ולאפשר כניסה חינם, _________________
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 25/04/2011 23:05:18
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 01:25 |
|
| |
ביצוע ענק של חזן ענק!!! הביצוע הטוב ביותר ששמעתי לקטע זה (חוץ מרוזנבלט עצמו) הגשה נפלאה קולרטורה ורגש חבל שלא מרבים לשמוע את הקטע הזה בקונצרטים ובתפילות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 08:11 |
|
| |
החזן בערל צוקר נקי מכל סיג ופגם !
ביצוע מושלם.
(אגב: ניכר [בין השיטין] שהחזן צוקר, כבר משחיל פה ושם משלו, עלה והצלח).
תענוג לשמוע
נפלא
תוקן על ידי klopklop ב- 26/04/2011 08:14:50
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 18:24 |
|
| |
|
| נשלח ב-26/4/2011 18:41 |
|
| |
אחד מהקונצרטים הכי טובים בהם צפיתי מעודי!
(עם עקש תתעקש)
תוקן על ידי לאמהשחשבתם ב- 26/04/2011 19:13:18
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 19:09 |
|
| |
טעות
תוקן על ידי לאמהשחשבתם ב- 26/04/2011 19:14:51
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 19:29 |
|
| |
אכן יצירה לא מושמעת/מפורסמת, עם או בלי קשר לביצוע היפה של החזן צוקר ישנו ביצוע של החזן זלמן באומגרטן (שאינו כ"כ מוכר בארץ), אך בעיני מדובר בחזן מעולה שמיטיב בעיקר לבצע את את היצירות של יוסלה' וקוורטין והביצוע שלו הרבה יותר קרוב למקור... לשיפוטכם:
http://www.youtube.com/watch?v=IHy5O0lYoh4&feature=related
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 20:59 |
|
| |
ביצוע נחמד, לדעתי הסיום בגובה ממש מיותר ואף חוטא למטרה , (כמעט כמו לסיים את "ולירושלים עירך" ששר משה קוסביצקי נמוך ,זה פשוט לא מתאים) אפשר היה בלי זה . בסה"כ ביצוע יפה מאד.
בענין תגובתו של יוסלהרוזב , קיימים ביצועים מצויינים לא פחות מהביצוע הנ"ל ואף יותר , כמו למשל מה שהוזכר לעייל של החזן באומגרטן , ומסתובב עוד ביצוע של חזן באמת גדול שכ"כ חבל שלא זוכים לשמוע אותו יותר , החזן הענק צבי הורביץ , שמבצע יצירה זו באופן נדיר עם תוספות הורביציות מצויינות שלא מורידות או מפריעות למהלך של היצירה , לדעתי הביצוע הטוב ביותר ליצירה זו שנשמעה בתקוןפה האחרונה . אני לא יודע מה עם החזן הורביץ , אשמח לשמוע מיודעי דבר למה חזן ביעור קומה כ"כ גדול לא מהנה את ציבור שוחרי החזנות בעוד ביצועים מעולים שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 21:30 |
|
| |
לאחר התגובות שראיתי אני מתפלא אם כולנו ראינו את אותו קטע
ביצוע נחמד, משום מה מרגיש לי קצת לחוץ ולא משוחרר, תחושה שגורמת לי לאי נוחות בהאזנה לקטע, יותר מידי קנייטשים לא מוסיפים אלא זורעים הרס, ככל שתשמור על המקור כך תשמור על ביצוע חלק יותר.
מה שכן, יש לו פוטנציאל גדול מאוד, רק יש המון מה לשפר
עצתי : למד עד כלות כוחך וברח כמה שיותר רחוק ממושב הליצים !
בהצלחה
תוקן על ידי Cb3000 ב- 26/04/2011 21:33:07
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 21:45 |
|
| |
כל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות. ואגב, נהניתי מאוד גם מהביצוע של החזן באומגרטן, ואשמח מאוד אם מאן דהו יעלה כאן את היצירה בביצועו של החזן הנפלא צבי הורביץ.
|
| נשלח ב-26/4/2011 21:53 |
|
| |
אני לא מבין את המהומה והביקורת החזן צוקר נשמע כאן ממש מושלם ואני אומר את זה אחרי שניסיתי לשמוע שוב ושוב, אולי ה"מבינים" המבקרים יגידו איפה מצאתם כאן חסרון, אותי אישית צוקר ממש ריגש בקטע זה והמשחקים הקוליים שלו מוסיפים נופך, כמו כן יש לו קולרטורה נפלאה בקונצרט בפתח תקוה לדעתי הקטע של צוקר רחם היה הכי טוב
|
| נשלח ב-27/4/2011 01:13 |
|
| |
הביצועים הנפלאים של "חמישיית הקלייזמרים" ממש שימחה אותי. איזו רמה של מוסיקה שלא שומעים כל יום.
חבל רק שהם ניגנו ללא הקלידן וכך יצאתי מופסד. הובטח לי ששה נגנים, קיבלתי 4 ועוד אחד...הייתם מוסיפים עוד שנים עם מצלתיים- וזה היה סימפוניה. אולי בפעם הבא.
|
|
|
|
|