חחחחחחחחחחחחחחחחחחה טורצקימוני אהבתי
ליתר דיוק תזמורת וכסלרמוני בראשות הרב בני וכסלר
הנהלת הקונסרבטוריון "תחכמוני" שוקלת את הצעתך להוספת מצילתיים.
ואגב, בהזדמנות זו רציתי להציע איחוד כוחות. במקום שאנחנו נערוך קונצרטים בתחכמוני ואתה תערוך קונצרטים בקרית ספר בא נאחד שורות ונארגן יחד קונצרטים משותפים, אני מבטיח לתרום ולרתום את חברי התזמורת לעניין.
(אולי בעצם יש בעיה כי בתחכמוני גבו 25 ש"ח דמי כניסה על שישה חזנים ושני זמרים ובקרית ספר גביתם 30 ש"ח לחזן אחד, אבל ביחד אולי נגבה 55 ש"ח)
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 27/04/2011 18:49:41
נשלח ב-27/4/2011 18:54
its so stupid
נשלח ב-27/4/2011 19:45
אני מצטער לאכזב אותך מר זוכמירוביץ, אבל אתה טועה באשר לזהותי. לא נורא, הקונצרטים שלך לא זקוקים לשום תגבורת. כפי שאמרת בעצמך, כל החזנים ביחד עם הטורצקרמוניה היה שוה 25 ש"ח.
אבל למה הורדת את הקליפ המדהים??!!
נשלח ב-27/4/2011 19:53
האין זה דיון שמתאים לימים אחרים מאשר ספירת העומר
בית הכנסת "תחכמוני" הוא מוסד קודש ! בזכותו התפרסמו בארץ חזנים צעירים כמו בערלה צועקר ישראל גולפרעיינד אברהימי קרישניבאום ועוד רבים וטובים,
שקיבלו שם במה על ידי אנשים טובים ויראי השם
די ללעז על משפחת טורצקי שעושים עבודת קודש
זה מוסד קודש !!!
אל חת המשיכו בפעולתכם למען החזנות ואל תראו מפני אותם הקנאים
נשלח ב-27/4/2011 21:27
משה ואהרן תודה על התגובה אך קטוננו מלייחס לעצמינו את הצלחת החזנים שהזכרת.
החזנים הצליחו בזכות עצמם ורק קבלו במה נוספת בתחכמוני
אל דאגה, מיד לאחר ימי הספירה הפעילות תמשיך ביתר שאת.
ולמען האמת, בתחילה לא חשבתי להגיב לביבי השופכין, אך לפליאתי המציאות מוכיחה שהביקורת עושה רק טוב לתחכמוני, ובכל קונצרט כפי שאפשר לראות האולם צר מלהכיל ואנשים מסתופפים ליד החלונות, ואם הביקורת מקפיצה את האשכול וגורמת לעוד ועוד אנשים להגיע, אנו נקבל אותה בברכה.
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 27/04/2011 21:42:41
נשלח ב-28/4/2011 11:20
בית הכנסת תחכמוני רואה לעצמו מטרת קודש לקדם חזנים צעירים, וכן להופיע בהתנדבות בפני חולים במחלות סופניות.
לא יכולנו לעמוד מנגד כשאנו שומעים את שוועת החולה הימלפרב שביקש והתחנן שנעלה שוב את הקליפ של התזמורת. לאור איומיו שאם לא נעלה את הקליפ מחלתו תחמיר והוא יעבור לכתוב באותיות אריאל בגודל 50 דבר העלול לסתום ולחסום את הפורום כליל, נענה הכנר הראשי של התזמורת ואנו מקדישים לחולה את הקטע הבא, בתקוה שנזכה שיבריא ממחלתו,
רפואת הנפש ורפואת הגוף
http://www.youtube.com/watch?v=6J99DFMNJQQ
נשלח ב-28/4/2011 12:15
למה שלא תתן מספר טלפון שנוכל להרבות חלטורה בישראל? למה שרק הזומבים מתחכמוני ייהנו? מה אנחנו עיזים?! אגב, המתפלל על חבירו נענה תחילה...תכוון טוב טוב ברפאינו לרפואת האוזן ומה שמעט למעלה מהאוזן (אם יש שם משהו, או לפחות הכנה ותשתית למשהו...)
נשלח ב-28/4/2011 13:01
שימו לב איך מר זוכמירוביץ עובר על כל כללי האתיקה וההגינות.
מכנה ניק אחד חולה ומאחל לו רפואת הנפש.
מגלה את זהות ניק אחר כפי הבנתו.
וכל זה בעקבות ביקורת חריפה על יומרניותו ועוול שהוא גרם וגורם לכמה חזנים.
אגב, הקטע הזה לא רע, אבל לא לכך נתכוונתי כידוע לך...
נשלח ב-28/4/2011 13:15
אני מצטער שנפגעת, אך בא ובדוק מי יצא בהתקפות.
בכל הודעותיי לא התחלתי לתקוף, ועליך להבין שכשתוקפים יש תשובות שלא מוצאות חן בעיניך.
להבא תחשוב לפני שאתה תוקף אנשים שתורמים למען החזנות ולמען החזנים.
ואגב, אתה עצמך כינית בתחילת האשכול כמה מחברי הפורום בשם "חולים", ומה לך כי תלין?
אני שמח שלקראת סוף האשכול דעתך השתנתה לגבי התזמורת.
בכל אופן אני מודה לך ולשאר התוקפים שהביאו לגל צפיות חסר תקדים של כ-1100 צפיות (לבינתיים), דבר שלא זכו לכך רבים מהחזנים שהעלו קטעי חזנות לאחרונה.
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 28/04/2011 13:45:04
נשלח ב-28/4/2011 13:17
מנהל יקר - הגיע הזמן לנעול !