בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מדוע הפורום נמצא כעת בשפל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2011 12:28 לינק ישיר 
מדוע הפורום נמצא כעת בשפל?

ב"ה

לאחרונה נערך כאן דיון על לייב גלאנץ הדיון הסתעף מעט לאפיקים נרחבים על מצב החזנות דאז, ונגע אף בחזנים אחרים.
בעיני אחד החברים הדבר לא נשא חן והוא עבר להתקפות אישיות, מה שנעשה כאן זה כעין נסיון לסתום פיות...
הפורום הפך כבר זמן רב לבמת עדכונים וקידום אישי, כל דיון רציני שנערך כאן נסגר בצורה של סתימת פיות - או אי אלו הערות חסרות רמה וכל פשר.
איני יודע אם שמתם לב אך כבר זמן רב ישנם כמה חברים שתרמו בפורום רבות ופשוט נעלמו... הדבר אומר דרשני

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 12:31 לינק ישיר 

אכן!
חדש ימינו כקדם.
אני קורא בזאת למר קנטוריוס ולמר אישילדבה ולמר קנטורמיוסיק ולשאר הכותבים היותר טובים לתת צ'אנס נוסף להם ולנו ולקדם פורום ענייני יותר ומקצועי יותר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 12:45 לינק ישיר 

אחד הדברים שיקדמו את הפורום הוא הפסקת התקפות וולגאריות של ניקים מסוימים התוקפים כל מה שלא לרוחם

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 28/04/2011 13:04:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 12:58 לינק ישיר 

אני חושב שצורת התגובה האחרונה החטיאה את מטרת האשכול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:04 לינק ישיר 

בוודאי החטיאה, זה זוכמירוביץ!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:04 לינק ישיר 

אני לא מתכוון לתת דלק לאנשים כזוכמירוביץ לכן לא אכתוב כאן את דעתי על זוכמירוביץ ומפעלותיו, וקשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים, צורת ההתבטאות שלך מול ניקים אחרים מעוררת גועל דחייה ושאט נפש וזו אחת הסיבות העיקריות לכך שחלק מבכותבים מדירים את אצבעותיהם מן המקלדת, וכמים הפנים אל הפנים כן לב האדם לאדם...

עד כאן בעניין זה ולא הוסיף מילה אפי' אם יכתוב זוכמרוביץ דברים נכונים משום מה...

תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 28/04/2011 13:06:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:19 לינק ישיר 

טנור 66

אני שמח שדווקא אתה תפסת אומץ לשאול את השאלה הזו. בדיון על לייבלה גלאנץ, הרגשתי את המצוקה הגדולה בה נמצא הפורום. מצד אחד אני עומד וקורא תגובות ובראשם את שלך, תגובות שכל אות ותג בהם העניקו לי את אחת התחושות הנעלות ביותר, אך מצד שני הופרעתי ע"י ניקים חדשים ומטופשים שלא השכילו לקלוט שקבלת רשות כתיבה בפורום אינה אומרת שהפורום הוא המפלט לתחושותיהם ההזויות. 

אין הרבה מה לתקן, כך זה היה וכך זה יהיה, הפורום אמור לסנן את עצמו, וה'כותבים הלא רלונטים' אמורים לקלוט לבד את מיקומם ואת מיקומו הנכבד של הפורום. אותם כותבים לא קולטים שהפורום הוא אחד הפורומים הפופולרים ביותר, והוא הבמה החופשית הכי בחירה בעולם החזנות, ובהתאם לכך, הפורום לא מיועד לבירבורים או למריבות אישיות (נוסח פולמוסי תחכמוני וכדו'). 

הדרך היחידה היא העשה טוב, רק אם אותם ניקים משובחים כמוך וכמו אחרים ימשיכו להגיב ולכתוב (בלא להתייחס לתגובות הלא קשורות), רק אז הרע יעלם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:20 לינק ישיר 

יפה שמאלציסימו - החלטה נבונה בדרך הנכונה להעלאת הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:25 לינק ישיר 

טנור66
תמשיך לכתוב כמה שיותרוכך הפורום יצא מהשפל
הכתיבה שלך מעוררת ענין חיובי יש לך ידע רב בחזנות אני חושב שאם היית נולד עם קול היית החזן הכי טוב שיש היום (או שאתה חזן שכותב באופן חסוי )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 13:49 לינק ישיר 

משה_ואהרן כתב:
טנור66
תמשיך לכתוב כמה שיותרוכך הפורום יצא מהשפל
הכתיבה שלך מעוררת ענין חיובי יש לך ידע רב בחזנות אני חושב שאם היית נולד עם קול היית החזן הכי טוב שיש היום (או שאתה חזן שכותב באופן חסוי )

למען ההגינות אספר לך שטנור 66 נולד עם קול, ולא סתם קול אחד הקולות המיוחדים ששמעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 17:38 לינק ישיר 

פשששששששששששששששש
טנור66 הוא חזן הפלא, לא ידעתי איזה יופי של שירה יש לבחורציק הזה איזה אלגנטיות
ויש לו ידע כל כך נרחב. לא משגע אותכם שהוא לא מופיע עדיין בהיכל התרבות הוא יכול להיות שטערן בחזנות,

מוטי אני מצדיע לך, בהצלחה בדרכך האיתנה

אויב איך איז געבוירן אין דעם דור פון ראסענבלאטט איך באקומען צו הימל שוין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מדוע הפורום נמצא כעת בשפל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext