בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט יום העצמאות 2011 בבהכנ"ס ישורון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2011 10:29 לינק ישיר 

קשה לי להאמין שיהיה שלום כתוצאה מהפורום שכל אשכול הופך למריבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 10:32 לינק ישיר 

האמן לי שאם חברי הפורום יאחדו כוחות והדרישה תבוא מלמטה, זה ישפיע גם למעלה.
אני מציין זאת לאחר שבעבר דיברתי עם שני הצדדים על כך, ולדעתי האישית הדבר יתכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 10:52 לינק ישיר 

אם נשכיל להבין מהו "שלום", יהיה זה קל יותר.
חז"ל אמרים שהקדרה עושה שלום בין האש והמים. כלומר- לא מחברת את האש עם המים, אלא גורמת שכל אחד יוכל למלא את ייעודו כהלכה.
גם בתפילה אנו אומרים ומתפללים "עושה שלום במרומיו" - ע"י שכל מלאך יודע את תפקידו, ואין מלאך אחד עושה שתי שליחויות, "הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל" - שכל אחד יידע ויכיר בכישוריו, ייחודיותו ותפקידו, וכך לא יתקנא במה שיש לשני ו/או בהשיגיו.
שלום אין פירושו שילוב ידיים בין כוחות שונים או מנוגדים.
אדרבה- "לא תחרוש בשור ובחמור יחדיו" כי כוחותיהם שונים, והחיבור ביניהם מהווה צער לשניהם. ניתן לחרוש בחמור לבד או בשור לבד. יחד-זה רע.
מי אמר ששיתוף פעולה הוא טוב?
אדרבה! כשאחד מתמקד בללמד חזנים, השני להפיק קונצרטים מעונבים ורשמיים, האחר בארגון ערבי שירה חזניים, ורעהו בלימוד נוסח לבעלי תפילה שכונתיים- זה שלום. זה אידיאל.
אם כל אחד יכיר את מקומו, ייעודו, הצלחתו ויכולותיו, ולא ינסה להכנס לתחום לא לו- זה שלום אמיתי. זה נותן במה לכולם, לצעירים ווותיקים, מקומיים ורחוקים, חרדים, דתיים לאומיים וכל מה שמקיף הגדרות אלו, מי שיכול לשלם 100 ש"ח לכרטיס ומי שבקושי מגרד את ה20 ש"ח, ובא לציון גואל.
גם אם יש תחרות- תוך כבוד הדדי, והכרה ש"אין אדם נוגע במוכן לחברו אפילו כמלוא נימה".

לא מצא הקב"ה בעולמו כלי מחזיק ברכה אלא השלום, ויהי רצון שנזכה לחיים של שלום!

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 10:59 לינק ישיר 

כל מילה - פנינה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 11:29 לינק ישיר 

ברור שזה ירידה מסוימת משנה שעברה אבל מכאן ועד לכתוב "עלוב עלוב עלוב" המרחק הוא שמיים וארץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 12:02 לינק ישיר 

ברטוןאמיתי כתב:
העין, שמעת פעם את יוסי שורץ? החזן הצעיר זה בעוד כמה שנים בקידמת הבמה.

אני חושב שיש לו סיכוי להיות יותר רב מאשר חזן , גם הרבנים בקידמת הבמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 12:54 לינק ישיר 

קראתי בכובד ראש את כל ההערכות, ההערות, הביקורות, השבחים והקילוסים ולא ראיתי הידרשות, ולו קלה שבקלות, לכותרת - מהו השעטנז הזה של "יום העצמאות" ו-"2011"? האם קשה לכתוב "יוםהעצמאות תשע"א"? הרי מדובר במופע בעל אופי יהודי מובהק בארה"ק, בתוככי ירושלים תובב"א? געוואלד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 12:57 לינק ישיר 

מה הענינים ? נראה שאף פעם לא משעמם פה. תמיד אתם מוצאים על מה לריב ועם מי לריב, טוב אין מה לעשות אנחנו יהודים, לא?

מהולל יפה ציינת בעל אופי יהודי, אבל לא דתי ! זה לא משמה אם תשע״א או 2011 כל עוד זה בא אחרי יום העצמאות.

תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 29/04/2011 12:51:32

אויב איך איז געבוירן אין דעם דור פון ראסענבלאטט איך באקומען צו הימל שוין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 13:11 לינק ישיר 

משה_ואהרן כתב:
מה הענינים ? נראה שאף פעם לא משעמם פה. תמיד אתם מוצאים על מה לריב ועם מי לריב, טוב אין מה לעשות אנחנו יהודים, לא?

מהולל יפה ציינת בעל אופי יהודי, אבל לא דתי ! זה לא משמה אם תשע״א או 2011 כל עוד זה בא אחרי יום העצמאות.

בכותבי "יהודי", אני מתכוון  ליידישקייט שבו, על כל המשתמע מכך.
ואשר להתנצחויות - עוד "נתברך" בהן לנצח עד ביאת הגואל...

תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 29/04/2011 12:51:32

תוקן על ידי מהולל ב- 29/04/2011 13:19:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 13:33 לינק ישיר 

גוט שאבעס און גוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 13:51 לינק ישיר 

אני חושב שהרפרטואר יכול יותר לקבוע האם קונצרט זה הוא משובח או....., למרות שבשנה שעברה היה רפרטואר מאוד יפה ומעניין(כולם זוכרים את מוצן משובי נפשי...פרקש מאנא בכוח...וגליק מעננו...היינוביץ' ממנשה....), אבל גם השנה המכון לא יאכזב. על אחריותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 14:40 לינק ישיר 

דרך אגב מי היתה המקהלה בשנים קודמות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 14:51 לינק ישיר 

שנה שעברה היתה רינת ישראל בניצוחו של אופיר סובול ולפני שנתיים המכון בת"א עם נתי ברעם ועזי שוורץ וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2011 01:27 לינק ישיר 

החזנים המופיעים הם חזנים מעולים שבמעולים ואין לי שום הסבר הגיוני לחוסר הפירגון של חלק מהכותבים
מלבד קצת קנאה
 אני בטוח שהקהל ילקק את שפתיו
ולמר העין הנכבד,גם כשלא מפרגנים יש צורה מכובדת להביע את זאת ולא בצורה לא ענינית שגורמת לפקפק באוביוקטיביות שלך 
בהצלחה לכל החזנים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2011 07:43 לינק ישיר 

מה שקובע אם הקונצרט הצליח אן לא, הוא אם בית הכנסת יהיה מלא או לא, ואני מצד אחד מסכים עם ידידי בריטוןבאס (שאגב הוא עצמו חזן מעולה) שרפרטואר טוב יכול לשבח את הקונצרט, אך מצד שני זה לא מה שקובע את הצלחתו.
ואגב, האם השנה בית הכנסת ישורון יגבו דמי כניסה?
אם הם רוצים בהצלחת הקונצרט (כי ככל שהחזנים מצוינים הם עדיין לא מפורסמים) מוטב שיתנו כניסה חופשית כפי שהיה בעבר, ולא יגבו תשלום כמו בשנים האחרונות. ומי שבקיא בדוחות הכספיים של ישורון מצבם הכספי מצוין, והם יכולים להרשות זאת לעצמם.
ואגב, לבעלי זכרון טוב, החזן יצחק מאיר הלפגוט התחיל את הקריירה שלו באחת ההופעות הראשונות שלו בקונצרט יום העצמאות בישורון לפני שנסע לפרנקפורט והרבה לפני שהתפרסם, וזכורנו שהוא נתן את הקטע "וע"י עבדיך".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט יום העצמאות 2011 בבהכנ"ס ישורון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.