סיקור שלי על ההופעה מוצאי שבת חוה"מ פסח תשע"א + תמונות
קודם כל תודה לגריני לסיקור שלה לא הצלחנו להיפגש...
ההופעה היה מדהים המוזיקה היה טוב הסאוננד היה טוב לא היה כ"כ עשן כמו בהופעה אחרונה בסוכות.
מאחורי ישב ההורים של האחים בורשטיין(מקווה שאני כותב את זה נכון) פגשתי חנינה ועקיבה אברמוביץ יאיר ויגאל ספרסטין גם האמא של ג'רמי גם אח שלו שנכנס עכשיו למקהלה. האבא של אחים אייל ודייויד אסיס (יש כבר עוד אח אבל לא זוכר השם שלו)
דוד פרלמן באמת כוכב עולה ילד חמוד ושר יפה!
הקול של בנימין רבינא כבר מתחיל להתחלף (אייקון עצוב)
יהודא גורקין עדיין שר מדהים.
לא ראיתי מצלמות גדולות כנראה לא יהיה DVD מההופעה הזאת.
נתחיל עם הזמר הראשון שהופיע שרגי גשטטנר.
נראה שזה פעם ראשונה בהופעה אז הוא לא כאילו רץ על הבמה וכו' אבל שר מאוד יפה שמעתי אותו בחתונות ובאמת שר יפה ועוד מעט מוציא את הדיסק הראשון שלו אני כבר מחכה לזה...
הזמר השני אברהם פריד על פריד אני לא צריך לומר שהוא שר מדהים יש לי כמה קליפים וגם שר כמה שירים חדשים אחד מהם הוא כבר שר בהופעה אחרת של פרחי מיאמי.
פרחי מיאמי גם היה מדהים רשימת השירים יבוא בהמשך
Ari Boiangiu אין לי מוסג איך לכתוב בעברית מנגן גיטרה שר שיר אחד.
הנה רשימת השירים לפי הסדר.
שרגי גשטטנר התחיל אבל בגלל שהיגעתי קצת מאוחר אז אני לא יודע באיזה שיר הוא התחיל אח'כ פריד נכנס עם מחרוזת "אברהם יגל" ומיד ל"הנה מה טוב" ומשם ל"מודה אני" מתוך 'חזק' וסיים המחרוזת כאן אח"כ שר עלה קטן שלי. אח"כ שר מחרוזת והתחיל עם "ובני ישראל יוצאים" ואח"כ שר "אני מאמין" תמןך האלבום אדרבה.
אח"כ שר שיר חדש "מעט אור" מאוד יפה וגם יש לי קליפ.
הוא סיים עם השיר רק תפילה והקהל ממש הישתעגע!!!
אח"כ נכנס פרחי מיאמי
קודם ירחמיאל אמר את המילים של השיר מאחורה הבמה והמקהלה נכנס אחרי זה עם השיר חדש "שמע ישראל" פה יש לי רק קליפ קצר...
אחרי ששמעתי את זה כמה פעמים אני באמת אוהב את השיר!!!
אח"כ שרו מחרוזת "רווח" ו"משיח" "איום ונורא" ו"גלה"
אח"כ עוד שיר חדש "והיו למשיסה" שיר שקט.
אח"כ חלק מהילדים יצאו ושרו the hand of hashem אח"כ עוד ילדים יצאו ושרו יבא ואח"כ היה הפסקה.
אחרי ההפסקה נכנס Ari Boiangiu ושר "יעלילי" ואח"כ נכנס שוב שרגי ושר מי יעלה של יצחק פוקס שיר שאני מאוד אוהב וואח"כ פריד נכנס עם השיר "קל ההודאות" ואח"כ ל"פניו נעבוד" שניהם שירים ישנים...
אח"כ הוא ביצע את השיר "my zeidy" וביצע את זה מאוד נפלא!!! כמובן יש לי קליפ... המחיית כפיים באמצע השיר זה בגלל הוא חיפש את הchair שלו ומישהו סוף סוף הביא לו את זה...ואח"כ שר מחרוזת "ירושלים אורו של עולם" ואח"כ "ברוך הבא מלך המשיח" ו"לבנימין אמר" ו"חזק" ואחרי המחרוזת שר שיר חדש playing with fire הוא כבר שר את זה לפני כמה שנים בהופעה של פרחי מיאמי.
אח"כ נכנס שוב המקהלה עם הפתיח הישן עם פחות ילדים ואח"כ שרו הטוב כי לא חלו גם שיר חדש אבל שרו את זה כבר בהופעות ואח"כ דוד פרלמן הכריז כל האלבומים של פרחי מיאמי חבל שלא עשיתי קליפ...
ואח"כ שרו "מלך" ואח"כ הראה את הקליפ של מיאמי מזרח (יש לי קליפ) ואח"כ עוד שיר חדש "oh hashem" ואח"כ בנימין רבינא שר והוא שעמדה של שווקי בעזרתו של המקהלה יש לי רק קליפ קצר...
אח"כ ירחמיאל הכריז השמות יש לי קליפ אבל לא באיכות הכי טוב וסיימו עם אותו שיר שהם התחיל ההופעה "שמע ישראל" שיר מאוד יפה ומקפיץ ופה צילמתי את כל השיר.
אני מרשה להעתיק תמונות אבל בבקשה לשלוח לי לינק וכמובן קרדיט
תוקן על ידי elmonsey ב- 30/04/2011 01:22:06
(תיקנתי את התאריך - אידי)
תוקן על ידי אידי ב- 15/05/2011 20:09:36