| נשלח ב-28/4/2011 23:29 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | משיחמשיח- שמתי לב למשקפיים :-) ,חמוד לו! וחדווה- מקס לא מרכיב משקפיים. תסתכלי במודעה של ההופעה, הילד שעומד בין ג׳רמי לבנימין זה הוא. |
|
כנראה במודעה הוא הוריד אותם. אני כמעט בטוחה שבקליפים תוכלי לראות אותו עם משקפיים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 23:34 |
|
| |
יש לך את הקליפ שירחמיאל מציג את הילדים? לא ראיתי שיש לו משקפיים שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2011 23:58 |
|
| |
כן, יש לי את הקליפ הזה ובאמת קשה לראות שם כי הפנים לא ברורות עם התאורה וכו' אבל אפשר להבחין קצת ואפשר גם לראות בקליפים האחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 00:07 |
|
| |
טוב, האמת לא יודעת. אני צריכה לצפות שוב בקליפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 02:32 |
|
| |
| CHEDVA כתב: |  | אלי, שוב תודה! למרות שזה לא עוד וידיאו, אבל התמונות גם תורמות המוןןןן!!!!!
לא קיבלת?
מקס הרשקוביץ זה ההוא עם המשקפים, לא? הוא נראה ממש ממש מתוק!!
כן
מה זה השורה של הסולואים? אולי זה השיר הטוב?
איזה תמונה?
ועוד שאלה אחת לאלי או לאחרים, פשוט התפלאתי קצת שדווקא דוד פרלמן לבד סיפר על כל האלבומים, כי למרות שהוא מקבל יחסית הרבה פעמים סולו, הוא נראה קצת ביישן. לא? מעניין אותי איך הוא עשה את זה?
הוא נראה מאוד ביישן |
|
תוקן על ידי elmonsey ב- 29/04/2011 02:32:57
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 12:11 |
|
| |
תודה רבה אלי!! סיקור מעולה! רק תיקון טעות בכותרת, זה תשע"א ולא תשס"א יישר כוח!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 13:44 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | אלי, שוב תודה! למרות שזה לא עוד וידיאו, אבל התמונות גם תורמות המוןןןן!!!!!
לא קיבלת?
מקס הרשקוביץ זה ההוא עם המשקפים, לא? הוא נראה ממש ממש מתוק!!
כן
מה זה השורה של הסולואים? אולי זה השיר הטוב?
איזה תמונה?
ועוד שאלה אחת לאלי או לאחרים, פשוט התפלאתי קצת שדווקא דוד פרלמן לבד סיפר על כל האלבומים, כי למרות שהוא מקבל יחסית הרבה פעמים סולו, הוא נראה קצת ביישן. לא? מעניין אותי איך הוא עשה את זה?
הוא נראה מאוד ביישן
|
|
קיבלתי את הוידיאו, בוודאי! והודיתי לך מאד - אם ראית בכמה אשכולות פה בפורום. רק כתבתי פה שאפילו שהתמונות הן לא עוד וידיאו - הן גם תורמות המון!!!
שוב תודה רבה רבה על כל ההשקעה בשבילנו! ותודה ששלחת לנו כל כך מהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 14:01 |
|
| |
אלי תודה!!!
לא בדיוק הבנתי מי זה מקס בתמונות, אבל אם הןא קופי של ג'רמי בכהה, אז ראיתי אותו בהופעה פה בארץ, הם המתינו ליד חדרי ההלבשה להרשקוביצים, והסבתי את תשומת ליבה של אחותי שהילד הזה מאד דומה לג'רמי, וזה נראה לי עוד הרשקוביץ אחד, אחותי טענה שזה לא יכול להיות... בגלל הצבעים המנוגדים... ואם משהו שקבל את הקליפ של השמות יהיה מוכן לכתב כאן את השמות זה יעזר! ואלי שוב תודה על ההשקעה 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2011 18:26 |
|
| |
אז יש למקס משקפיים או לא? לא הספקתי לצפות בקליפים שוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2011 01:20 |
|
| |
הורדתי את הלוגו בחדרי חרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 05:05 |
|
| |
אני רוצה להוסיף פה שאני לא רוצה לשלוח לינק להקליפים למי שלא חבר בפורום ואני מגדיר חבר פורום מי שכותב פה הרבה לא רק פותח אשכול היי שלום אני חדש/ה ואף פעם לא כותב פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 15:08 |
|
| |
לא נפגעתי ובכל זאת תודה ששיתפת אותנו בתמונות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 19:22 |
|
| |
אלי אני מקווה שאני לא בכלל...
אין זה אשמתי שאני פשוט עמוסה במבחנים ובגריות!!!!
זו התקופה הכי קשה!
אבל תאמן לי שאני משתדלת כל יום להציץ ולראות מה חדש ....ואידי תעיד על זה!!!!!(שאני עמוסה כל-כך....)
בכל אופן למקס יש משקפיים ....גם אני ראיתי את זה במודעה !!!
אגב,אלי ישר-כח גדול!!!!!!
תוקן על ידי ann124 ב- 01/05/2011 19:24:30
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2011 21:01 |
|
| |
אן, תחזיקי מעמד, תיכף נגמרת השנה... (הנה הנה משיח בא!) אני מקווה שבחופש נזכה לראות אותך יותר!
---
ו---נראה לכם שהקול של רבינא יחזיק מעמד עד הופעת סוכות בשביל "והיא שעמדה" (לDVD)???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2011 21:31 |
|
| |
שלום לכולם!!!
רציתי לדעת איך אפשר לראות את הקליפים של ההופעה
אם אפשר לענות מהר אני אשמח
תודה...
|