בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

יוסף השם. מבצע נפתלי הרשטיק על פי דרכו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2011 22:31 לינק ישיר 
יוסף השם. מבצע נפתלי הרשטיק על פי דרכו

http://youtu.be/RH0JZQa5if0

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 04:28 לינק ישיר 

כל פעם שאני שומע את נפתלי אני נזכר בימי הזוהר שלו ופשוט נהנה, וגם על זה נאמר שהקב"ה שתל גדולי דור בכל דור ודור

תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 01/05/2011 04:46:39

אויב איך איז געבוירן אין דעם דור פון ראסענבלאטט איך באקומען צו הימל שוין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 10:24 לינק ישיר 

גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 14:19 לינק ישיר 

פשוט הנאה לשמוע כזה קטע מכזה חזן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2011 14:24 לינק ישיר 

it always pleasure to here Cantor Herstic,miss hem a Lots

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 13:21 לינק ישיר 

שלום וברכה

החזן הדגול נפתלי הרשטיק היה הווה ויהיה חזן ענק אמן מוזיקלי ואף גם מוזיקאי, אחד המתנות הגדולות שקיבל עולם החזנות בדור הזה.

די להתבונן שניה איך הוא מבצע כדי להבין את גדולתו ומעלתו.

בית הכנסת הגדול בירושלים הרויח שלושים שנות פאר עם חזן גדול שיודע את מקומו וסגנונו ,חזן מוזיקאי שהיטב להשתלב עם המקהלה, ומעכשיו עדי עד הם מצטערים ומבינים מה רבה השטות שעשו...

הביצוע הזה כשלעצמו אינו מרשים ואף קצת מרדים, מידי מינורי וחוזר על עצמו, לטעמי היה עדיף לשמר המקור,
המקהלה והתזמורת - קקפוניה.

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 13:50 לינק ישיר 

לא צפיתי ממש לפני כתיבת דבריי בביצוע, אבל כשהעלו זאת לפני כמה ימים צפיתי ואני זוכר שאמרתי לעצמי שהכותרת ממש לא מתאימה לתוכן משום שדרכו של נפתלי הרשטיק בביצוע היא אחרת לגמרי, אך הוא היה זקוק להתאים את עצמו לכל ה"געשעפט" שמאחוריו, לא רציתי להעלות זאת משום שישנם אי אילו שקושרים את הערותיי לאיזשהי "חזית אישית" שאינני מכירה מול הניהול המוזיקלי והניצוח דנו או של אירועים נוספים שהועלו לפורום, אך מכיוון שקודמי הבחין בכך מרגיש אני חופשי להצטרף לדבריו ולומר שהביצוע הזה ממש בינוני ולא באשמתו של המבצע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 14:36 לינק ישיר 

אכן, כל המקהלות (חוץ מאחת) הם קקפוניה וצרמוניה, וכל החזנים חוץ מ"המקורבים" הם חקיינים.
אני מחכה כבר לקונצרט שאתה תפיק. קונצרט שודאי יעלה את קרנה של החזנות מעלה מעלה (רק אל תתן לי להזדקן עד שזה יקרה)
יש המדברים ויש העושים.
מי שעושה לא מדבר
יש "מעלה" לאינטרנט שכל ילדון שגמר לנגב את החלב מעל שפתיו וחושב א"ע ל"מייבין" מתחבא מאחורי ניק וקוטל חזנים ומקהלות.
החזן חיים אדלר אמר לי לפני כשבועיים: מאה שנה אנשים אמרו כבר את הביקורת שאומרים היום, אז מה?
הכלבים נובחים והשיירה עוברת! (ואין כאן הכוונה למשהו אישי)

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 04/05/2011 15:02:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2011 15:45 לינק ישיר 

אדון זוכמירוביץ, לא זה היתה מטרת פתיחת האשכול , בשביל לנגח יש את האשכול של תחכמוני,אני חושב שלאמשחשבתם צודק בדבריו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2011 12:36 לינק ישיר 

אדיר!
יש ביצועים שרק הוא יכול לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2011 10:53 לינק ישיר 

יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2011 11:11 לינק ישיר 

יפה, מכובד, ולמרות שאני מסכים עם "לאמהשחשבתם" (הייתם מאמינים?...), חושבני שזה מראה על גדולתו של נפתלי הרשטיק. למרות כל מה שמאחוריו, הוא מפיק את זה כמו שחזנים אחרים יכולים רק לחלום!!

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2011 23:17 לינק ישיר 

זוכמירוביץ, בדמגוגיה לא עושים, רק מקלקלים.
אתה דמגוג ויש לך תשובה לכל הערה, וזה בסדר שתמשיך לשעשע את כולנו, אך ה"קונצרטים" שאתה מפיק לעולם לא יגיעו למדרגת קומזיץ אפילו כל זמן שתמשיך לאטום את אוזנך ומוחך מול הביקורת שמפנים אליך...
אני באופן אישי הייתי מאד רוצה להגיע לאירוע מכובד בתחכמוני, אך כל זמן שזאת התוצאה שאתה מצליח להשיג, אתכבד ואשאר בביתי, ועשה טובה וחסוך מאיתנו את התשובה ה"שנונה" שהאצבעות שלך כבר מריצות אוטומטית על המקלדת, בחייאתתתתתתתת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 00:53 לינק ישיר 

שמאלציסימו כתב:
זוכמירוביץ, בדמגוגיה לא עושים, רק מקלקלים.
אתה דמגוג ויש לך תשובה לכל הערה, וזה בסדר שתמשיך לשעשע את כולנו, אך ה"קונצרטים" שאתה מפיק לעולם לא יגיעו למדרגת קומזיץ אפילו כל זמן שתמשיך לאטום את אוזנך ומוחך מול הביקורת שמפנים אליך...
אני באופן אישי הייתי מאד רוצה להגיע לאירוע מכובד בתחכמוני, אך כל זמן שזאת התוצאה שאתה מצליח להשיג, אתכבד ואשאר בביתי, ועשה טובה וחסוך מאיתנו את התשובה ה"שנונה" שהאצבעות שלך כבר מריצות אוטומטית על המקלדת, בחייאתתתתתתתת!
אולי‏ ‏אתה‏ ‏וכל‏ ‏חביריך ‏התוקפים‏ ‏תואילו‏ ‏בטובכם‏ ‏ לכתוב‏ ‏לכל‏ ‏השאר‏ ‏מה‏ ‏בדיוק‏ ‏מציק‏ ‏לכם‏ ‏בנעשה‏ ‏בתחכמוני‏ ‏ שמא‏ ‏זה‏ ‏ שישנם‏ ‏כאלו‏ ‏המראים‏ ‏ שאפשר‏ ‏להשתתף‏ ‏בקונצרט‏ ‏חזנות‏ ‏ללא‏ ‏סחיטת‏ ‏כספים‏ ‏ או‏ ‏שמא‏ ‏לא‏ ‏הזמינו‏ ‏אותך‏ ‏או‏ ‏את‏ ‏חבירך‏ ‏להשמיע‏ ‏שם‏ ‏את‏ ‏קולם‏ ‏או‏ ‏שיש‏ ‏סיבה‏ ‏אחרת‏ ‏ ולא‏ ‏אין‏ ‏לי‏ ‏קשר‏ ‏לבית‏ ‏כנסת‏ ‏הנל‏ ‏ אלא‏ ‏שאתם‏ ‏מתנהגים‏ ‏כילדים‏ ‏בגן‏!‏!!

חכם שלפני מעשה לומד מטעויות של אחרים
חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות של עצמו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 01:10 לינק ישיר 

חוששני שאם לא הבנת עד כה כבר לא תבין לעולם...
כנראה שלאנשים עם טעם כשלך מיועדים האירועם שמתקיימים כיום באתר הליצנות הנ"ל.

אבל אם אתה מתעקש לשמוע, אעשה מאמץ קט...
לדעתי אירוע פומבי של חזנות אמור להיות ברמה מוסיקלית נאותה לפחות בצורה מינימאלית-דבר שאינו מתקיים כיום, זה בסיס העניין. מה לא נאות?! העמדת ילדון מוכשר ככל שיהיה שאין לו מושג של ממש בתורת הליווי והמוזיקה וצורת נגינתו מוכיחים זאת בוודאות ואין מקום לוויכוח בעניין , זה לא נאות.
העמדת חבורת נגנים שאין ביניהם תיאום ואף אחד מהם לא היה עובר בחינות מקדימות לאף בית ספר אקדמי למוסיקה ברמתו הנוכחית ועוד להציגם כתזמורת, זה לא נאות.
אופי ה"במה" והתפאורה הכללית, זה לא נאות.
הבלאגן הכללי בו אדם ששר סולו אך לפני דקה מתיישב באמצע ביצוע "יצירה" ליד האורגן ומלווה בצורה סרת טעם אף הוא את "התזמורת", זה לא נאות.
עד כאן בהתייחס למה שראיתי מהאירוע האחרון, אם אחפור אחורה אכתוב כאן מגילות, ולא ממש בא לי לעשות את זה כרגע.
אין לי קשר לאנשים שמארגנים את העניין מעולם לא הוזמנתי לשם ואף לא לאירוע אחר יען אינני בגוורדית השרים, חורה לי אופן ההתנהלות בתחום שאותו אני אוהב מכבד.

מקווה שתבין, ולא, אין לי תרופה בשבילך.

תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 08/05/2011 01:29:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 01:15 לינק ישיר 

אם‏ ‏כך‏ ‏ מי‏ ‏כפה‏ ‏אותך‏ ‏ להאזין‏ ‏או‏ ‏לצפות‏ ‏באירועים‏ ‏משם‏!‏?! ב‏ ‏ כולם‏ ‏התחילו‏ ‏מ0‏ ‏כולל‏ ‏נגני‏ ‏הפילהרמונית‏ ‏ כך‏ ‏שעם‏ ‏הזמן‏ ‏זה‏ ‏ישתפר‏ ‏ לגבי‏ ‏הילד‏ ‏זה‏ ‏מום‏ ‏עובר...

חכם שלפני מעשה לומד מטעויות של אחרים
חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות של עצמו!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > יוסף השם. מבצע נפתלי הרשטיק על פי דרכו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext