|
|
| נשלח ב-6/5/2011 12:49 |
|
| |
דייר על יראת שמים כזאת בדיוק דיברתי "מה הוא חבר שלו?!!?" ממתי מכניסים דברי תורה לשירותים?
|
| נשלח ב-6/5/2011 13:22 |
|
| |
| kaner91 כתב: |  | | עכשיו התקשרתי וגם בסטימצקי בקריית אונו הוא נמצא וארכוש אותו היום... ד"א כנראה שהרב מיכי לא כתב אותו למגזר החרדי מאחר והוא עולה 118 ש"ח, מחיר גבוה לכל הדעות לספר.. בבני ברק אפשר להכניס איזה 6 ספרים במחיר הנ"ל. כמובן שעל איכות משלמים :) _________________
|
|
לידיעתכם בבוקנט (של צומת ספרים) ניתן לרכוש את הספר (דומני שיחד עם כל הספרים שנמכרים בצומת ספרים) בהנחה של 15%.
כך תחסכו הליכה לחנות ומצד שני תאלצו לחכות כמה ימים עד שזה יגיע לסניף הדואר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 13:25 |
|
| |
מדובר בטענות יותר מובנות ממה ששמעתי ממנו בוויכוחים פה בפורום? (שהן מעולות ומוכחות מתוכן אבל אני בגלל הפגם הידוע שלי לא מסוגל להבינן) יעני - שווה לקרוא??_________________
תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 09/05/2011 15:13:33
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 13:44 |
|
| |
ברכות! אין הנחה לחברי הפורום? :) מי שרוצה לחסוך קצת אז הנה הכי זול שראיתי- www.danibook.com/item.asp?bookId=67501 (תודה לר' זאפ שעזר לי). לגבי להכניס לשירותים- מי אמר שא"א? אני לא מספיק בקי במקורות של הענין הזה אבל פעם מישהו אמר לי שרק ספר שמיועד לתורה אסור להכניס וספר שלא מיועד- גם אם מכיל ד"ת- מותר להכניס (השתמשתי בסברה זו בשביל "שני עגלות" וזה אחרי שר' מיכי אמר לי שכנראה אסור... אך אמרתי שזה מסוג הדברים שיש להקל...)
|
| נשלח ב-6/5/2011 13:55 |
|
| |
| kaner91 כתב: |  | דייר על יראת שמים כזאת בדיוק דיברתי "מה הוא חבר שלו?!!?" ממתי מכניסים דברי תורה לשירותים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 14:52 |
|
| |
ברכות לרב מיכי על הספר החדש.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 15:04 |
|
| |
גם אני הקטן מצטרף לברכות (וכבר רכשתי אותו היום). בתקווה שיהיה פוקח עיניים כמו שלושת הספרים הקודמים שלו.
אגב, מתי יצא הספר הרביעי בקוורטט של "שתי עגלות" ?
|
| נשלח ב-6/5/2011 15:50 |
|
| |
מצטרף לברכת 'יפוצו מעיונותיך חוצה'! שנזכה להרבה ספרים פוקחי עיניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 15:51 |
|
| |
בצומת ספרים הספר משתתף במבצע 1+1 ככה ששני ספרים ב118 זה לא סוף העולם..
שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 16:07 |
|
| |
| קוצו_של_י כתב: |  | בצומת ספרים הספר משתתף במבצע 1+1 ככה ששני ספרים ב118 זה לא סוף העולם..
שבת שלום! |
|
אכן.. קניתי עכשיו את הספר וקיבלתי את "על עולם ומלואו" של הפרופסור במתנה. שבת שלום! וכמובן ברכות לרב מיכי.
|
| נשלח ב-6/5/2011 16:59 |
|
| |
גם בסטימצקי הספר ב1+1.
הספקתי לקרוא את ההקדמה (פרק עיוני משהו לכשעצמו), ושוב אני חווה את אותה החוויה המאוד מיוחדת שעה שקוראים בכתבי ר' מיכי. מקווה שימשיך גם בעת קריאת הספר. באמת הוגה דעות מקורי ומעמיק מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 17:01 |
|
| |
זה הרבה יותר קוּלִי לכתוב אלוהים על הכריכה!!! מישהו צריך יחסי ציבור בפייסבוק?
|
| נשלח ב-6/5/2011 17:11 |
|
| |
ברכותי לידיד מוערך על ספרו החדש !
|
| נשלח ב-6/5/2011 17:30 |
|
| |
מישהו שם לב למחשבה שמאחורי הכריכה? קובייה של דת - התחום הריליגוזי המטפיסי, קובייה של אבולוציה - התחום הפיזיולוגי הביולוגי ואלוקים ש"משחק" הן בתחום זה והן בתחום זה....יפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 17:57 |
|
| |
הערה טכנית למיטב ידעתי אלוהים עם וא"ו אינו אחד מהשמות שלא נמחקים. כך שלפחות טכנית אין כאן ממש בעיה הלכתית. מהותית או רגשית אני משאיר לכל אחד לשפוט לפי תחושתיו ומחשבותיו. (לי נראה שזה שם טוב כדי ליצור ענין בספר, ואם התוכן שלו שווה את הכסף, הפגיעה כביכול בכבוד השם בטילה ביחס לזה)
|
|