מצוה לפרסם את החנפים מפני חילול השם
יום ראשון: בכניסה לאניה קיבלו את פנינו רקדניות ברקודים על הרציף בלבוש פרוץ עם מוזיקה של גויים וכמובן בספירת העומר במקום שכל מי שנכנס לאניה חייב לעבור דרכם ולראותן. במהלך כניסתי לאניה ראיתי דתיים ובחורי ישיבות שצופים ברקדניות וחלקם רקדו לידם.
בחדר האוכל היו אנשים מכל הסוגים דתיים חרדים בחורי ישיבות וחילונים וכמובן שהאוכל לא היה גלאט ולא היתה השגחה על האניה שהרי הרב המשגיח לא עלה לאניה למרות עבודתו הקבועה בה לאור ההבהרה שקבל שבמידה ויעלה לאניה יצולם ןתתועד תמונתו ולכן השאיר מכתב בענין זה שאין השגחה באניה וזהו המכתב שהניח בכתיבת ידו.
נוסח המכתב....

לצערי ראיתי בחורי ישיבות אוכלים כל אחד מה שבא לו כולל בשר שהוזהרו שאין לאכול ממנו כשחלקם הורידו את הכיפות ואכלו עם גופיות כשהפאות שלהם מאחורי האזנים הסגירו אותם ואת מעשיהם.
בערב הראשון היתה הופעה של סטלוס ואורן חן שבה השתתפו רבים מבאי האניה וכמובן ביניהם רבים מבני הישיבות ה"חברא קדישא" שידעו וחששו מצלמים שיתעדו אותם במעשיהם. והנה במהלך ההופעה בחורי הישיבה הבחינו באדם דתי מזוקן שמצלם את רחבת הריקודים והם חשדו בו ומיד נגשו אליו בזעם רב, חמולה של בחורים ואמרו לו: "אתה מצלם לאמנון יצחק אה... אתה קשור אליו"!? והוא התנצל ואמר: "אני לא מבין מה אתם רוצים ממני, אני סך הכל מצלם את הילדים שלי.....ונהיה בלגן, כיון שלא האמינו לו והגיעו מאבטחים ופיזרו את כולם. ויש לציין שיהודה עמר מחטיא הרבים שרשם עשרות בחורים להפלגה זו היה הראשון שנזעק והתנפל על האיש וחשד בו ואז כולם רצו אליו... עד שהמאבטחים אסרו לצלם יותר ומי שיצלם יורד מהאניה...
עלי לציין שכל יום הקזינו היה פתוח לכל באיי האניה ומקומם של חלק מהבחורים ה"חברא קדישא" לא נפקד משם...
יום שני: הגענו לקפריסין ושם כולם יצאו לטיולים מאורגנים וחלק מן הבחורים הלכו למועדוני לילה מהגרועים ביותר וכמובן הקזינו תמיד פתוח...עד השעות הקטנות של הלילה.
יום שלישי: לאחר ארוחת הבוקר יש שיצאו גם מה"חברא קדישא" לאיי נאפה סוג של מקום טמא לחלוטין (נתברר לי משמועות ע"י אנשים שהיו שם)
לקראת השעה 17.00 התחיל משחק בינגו ע"י שתי בחורות פרוצות ברמה שהעין לא יכולה לתפוס. ואם תשאלו מי היו הצופים? בטח אתם חושבים חילונים. לא! טעיתם רובם דתיים מחללי שם שמים ברבים כשחלקם שוב ה"חברא קדישא" בחורי ישיבות.... ולאחר המופע המזעזע הזה התחיל קריוקי ולמי שלא יודע מה זה קריוקי, אז אני אסביר:
מי שחושב שהוא יודע לשיר הוא עולה לבמה לוקח מיקרופון ומתחיל לשיר עם פלייבק של השיר שרוצה לשיר ואז עלו בחורים דתיים עם כיפות ושרו כל מיני שירי גויים וחילונים וארבע רקדניות פרוצות רוקדות מסביבם, בושה וחרפה! וחילול השם להם ולנוכחים עמהם בספירת העומר.
בהמשך הקריוקי גם נשים עלו לשיר וכמובן בפני כולם בתערובת שאין לתאר במילים, גם שרים יחדיו, גם רואים את הנשים שרות ורוקדות ורוקדים איתם דתיים וחלק מה"חברא קדישא" בחורי ישיבות. מי שנחשב לדתי יותר ולא נעים לו לשבת מול הזוהמה הזאת מה עשה? יצא לסיפון וישב לראות עם אשתו סרטי הגשש החיור.
לאחר מכן קצת אחרי השעה 21.00 המועדון שבקומה 7 נפתח לציבור הרחב ואת מי אני רואה שם? "דתיים". מה הם עושים שם? יושבים ורואים איך הבנות רוקדות וחלקם רוקדים לידם. בסוף התיאשתי ובלכתי לישון קפצתי לראות מה קורה בקזינו וכמובן ראיתי שם "דתיים" שמשחקים במכונות .....
יום רביעי: ארוחת בוקר, עם פריצות. שזה אומר שבתוך החדר אוכל יש נשים שנכנסות עם מיני. לאחר מכן כל אחד יצא לטייל ובהמשך נפגשנו בארוחת צהרים. ומשם עלינו לסיפון "בשביל ללמוד" איך רוקדים סלסה. ושם חשכו עיני ממה שראיתי; שתי נשים פרוצות שעומדות מול הצופים ומלמדות אותם איך רוקדים. ומי רוב הצופים? ניחשתם טוב, דתיים וה"חברא קדישא" בחורי ישיבות. חשבתי שזה יגמר רק בלימוד הריקוד ע"י ראיה. אבל טעיתי! הנשים הללו ביקשו מה"חברא קדישא" למי שיודע לרקוד סלסה הינו מוזמן לרחבה. אבל לאף אחד לא היה עדין אומץ לקום. אז הבנות אמרו לדי ג'יי "שים ווליום חזק למוזיקה ויאלה לרקוד ומי שלא רוצה לרקוד אז אנחנו נרקוד לבד". והם רקדו לבד דקה, לא יותר, עד שהם הבינו שזה לא עסק ככה, חייבים אקשן, אז הרקדנית עצרה את המוזיקה ואמרה לדי ג'יי שיבוא לרקוד איתה ואז הוא רקד איתה ריקוד כשהם חובקים זה לזו. ולאט לאט הקהל "נפתח" ואחד הבחורים קם והתחיל לרקוד איתם ואז קם עוד בחור כמובן מה"חברא קדישא" "דתיים" כמובן. וגם חילונים קמו לרקוד...
לאחר הסלסה התחיל המופע היווני עם הזמרות; דין דין ואחותה וגם שם ישבו דתיים וה"חברא קדישא" לצפות במופע.
דבר חשוב לציין שהמתופף של הזמר היווני, היה דתי ברסלב עם זקן ופיאות וקוראים לו אלון.
יום חמישי חזרה לארץ הקודש: לולא השליחות של גדולי ישראל לעצור את המגיפה ולפרסם את קלונם של החוטאים ומחטיאי הרבים עם תמונותיהם, לא הייתי נוסע בעד כל הון שבעולם לטמא את הנפש ולחזות בחילול השם והפקרות כזו בספירת העומר כשבין 80 -100 בחורי ישיבות מופקרים, ששכחו שלא רק אני צילמתי ותיעדתי את מעשיהם, אלא הקב"ה בכבודו ובעצמו, גם תיעד את מחשבות ליבם בעת מעשיהם... ועתה שיראו את תמונותיהם יהיה להם ולכם קצת מושג מבושת הפנים הנצחית שמחכה להם בעולם האמת חוץ מן העולם הזה...
תקותי שהועלתי להם לשוב בתשובה ולכפר על מעשיהם ויהיו הם האחרונים שעשו כן ולא יבואו אחרים אחריהם לעשות כן.. ולא יאמר עליהם מה שנאמר במרגלים: "ורשעים הללו ראו ולא לקחו מוסר" (רש"י במדבר פרק יג פסוק ב).
שימו לב .. תמונות של הבחורי ישיבות שההשתפו בהפלגה ועשו כרצונם יפורסם פה בהמשכים..
התמונות מטושטשות למצב שיש אישור להעלאות אותם לנט ...