|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:35 |
|
| |
| סינטזה כתב: |  | אני בעד שבחור יאמר לי אם יש לו רשיון. היום רוב הבחורות רוצות בעל נוהג (לפחות אלו שאני מכירה) ושהן לא תצטרכנה ללמוד. (זה אני גם נגד, מקווה שאחזיק מעמד)
|
|
חחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:36 |
|
| |
בגלל אלו שהם לא בסדר את אומרת שלא מתאים ללמוד נהיגה? אולי גם בגלל האלו שלא הולכות בצניעות לא נצא מהבית?? תתחילו להיות ריאליים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:37 |
|
| |
מוס, נגד רישיון לנשים?
ת'אמת, אני בעד- כשמדובר בבחורה רצינית. זה לא סיבה - זה סימן, למי שמבין במחלוקות ישיבתיות. (שמשום מה עבר לי ליד האוזן שאת מבינה)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:41 |
|
| |
אמממ אני בעד רישיון....(אגב סטית מין הנושא...:( מוסי... )מה שאמא שלי ואחותי יש להן גם ולא רואה בזה שום מינוס.... והבשורה (הכי) טובה שתיהיה לי זה שלבעלי יש רישיון....:) חלום של כל בחורה... אפילו הדוסה ביותר... ו...לא הייתי רוצה שזה יהיה דבר ידוע ביותר...חחח כי אז זה מראה שהוא מבלה מידיי מה שאומר לא רציני בלימוד... אלא ככה בפגישה השלישית אם רואים שיש לאן להמשיך ורוצים אחד ת'שני... אז למה לא... היא תוותר על עיניין פעוט זה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:41 |
|
| |
כן.. נגד.. נתתי את הסיבה לעיל.. אבל אולי אני צריכה להבהיר.. שזה מאוד אינדבדואלי..
אממ.. מעניין אותי מי זו הציפור שהעבירה לך.. :P וכן.. אני מבינה (אולי יותר מידי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:43 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | ו...לא הייתי רוצה שזה יהיה דבר ידוע ביותר...חחח כי אז זה מראה שהוא מבלה מידיי מה שאומר לא רציני בלימוד...
|
|
כמעט לכל בחור יש את השעות והזמנים ולעיתים אף את הסדרים בהם אין לו כוח ו/או חשק ללמוד. ואם הוא מבזבז את זמנו, לדעתי עדיף שישקיע את זה במשהו טוב לחיים כדוגמת רשיון נהיגה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:44 |
|
| |
ממש לא קשור רישיון לבחור מבלה מידי או לא רציני בלימוד.. מאיפה הבאתם את התיאוריות האלו??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:44 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | אמממ אני בעד רישיון....(אגב סטית מין הנושא...:( מוסי... )מה שאמא שלי ואחותי יש להן גם ולא רואה בזה שום מינוס....והבשורה (הכי) טובה שתיהיה לי זה שלבעלי יש רישיון....:)חלום של כל בחורה... אפילו הדוסה ביותר... ו...לא הייתי רוצה שזה יהיה דבר ידוע ביותר...חחח כי אז זה מראה שהוא מבלה מידיי מה שאומר לא רציני בלימוד...אלא ככה בפגישה השלישית אם רואים שיש לאן להמשיך ורוצים אחד ת'שני... אז למה לא... היא תוותר על עיניין פעוט זה...:) |
|
מהיכן את לוקחת תובנות כאלו?...
תוקן על ידי סינטזה ב- 10/06/2011 13:45:17
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:45 |
|
| |
טוב ממש קפצנו עלייך אבל זה 100% לא נכון!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 13:58 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | | טוב ממש קפצנו עלייך אבל זה 100% לא נכון!! |
|
חחחח סורי....
אבל תודה..:)
אני רואה את אחי... שלא ממש כל השכונה ידעה שיש לו רישיון.. כי הוא לא היה יוצא הרבה...:P
ולעומתו יש לי שכנים שמי לא יודע על הרישיון שלהם כי הם כל הזמן "קופצים" הביתה לביקורים...
אז מי מבניהם הרציני..?
בבקשה אנשים היו כנים עם עצמכם... _________________
תוקן על ידי פונציבננה ב- 10/06/2011 14:00:14
זה שנפלת זה רק מראה שהעלייה שלך בדרך אליך...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 21:57 |
|
| |
רשיון לגברים הוא דבר לגיטימי ביותר!! מה יותר גברי מנהיגה? (.....) ראיתם פעם נהגת אוטובוס? וחוץ מזה בפגישות מומלץ לשים את רוב הדברים מהסוג הזה על השולחן!! מתאים- תמשיכו! לא מתאים- תמשיכו לפגוש/ה הבאה!
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:04 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  |
מה יותר גברי מנהיגה? (.....) ראיתם פעם נהגת אוטובוס?
|
|
אני ראיתי פעם, בקו 28. (68 כיום)
וגם נפלתי פעם על נהגת מונית (וזה עוד היה ידני )
מי קבע שנהיגה זה גברי? אולי גם אופניים זה גברי? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:07 |
|
| |
ראית פעם איך אישה נוהגת לעומת גבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:11 |
|
| |
זה שיש לכן בעיה בתפיסה מרחבית זה משו אחר.. אבל יש נהגות טובות... (ולעשות כלים זה משהו נשי? =) )
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 13/06/2011 22:11:33
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:22 |
|
| |
הבעיה היא לא בתפיסה המרחבית אלא בהססנות או עדינות תקרא לזה אולי זהירות בכל אופן שטיפת כלים היא לא דוקא נשית עובדה ששכן אחד שלי חוגר את הסינר כל מוצאי שבת ועושה כלים, כל הכבוד לו! ושכן אחר עושה ספונג'ה- פשוט הדלת היתה פתוחה אז ראיתי... ודרך אגב סטינו כאן מהנושא כי מה בדיוק הקשר בין רשיון נהיגה לספונג'ה? אולי שבשניהם צועקים לא לעמוד במעבר ( הנהג באוטובוס והאישה בפרוזדור עם המקל הניצחי....)
|
|
|