| נשלח ב-23/6/2011 10:34 |
|
| |
הצעה לסדר:
מן הראוי לרגל גודל האשכול להקים פורום "בחדרי חרדים בריסק"
:-)))
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2011 12:42 |
|
| |
| צלצח כתב: |  | יש"כ הניו יורקר כנראה שממילא הסתובבו מחברות וסטנסלים מתוכן האשכול, עד שאחד החליט על הדפסה-מסודרת-למורת-רוח-המשפחה.. |
|
אוח, אוח, אוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2011 12:44 |
|
| |
אין מה להגיד, אפנדי הציב מראה מול פרצופכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2011 14:37 |
|
| |
איך זה שבכל האשכול אין תמונות של האישים המדוברים כאן חוץ משל ר' אברהם יהושע סולובייצ'יק. (שלא לדבר על תמונות פיקנטיות שלו המתאימות רק לפורום זה ולא לספרים רשמיים שיוצאים חדשות לבקרים על בריסק.)
תוקן על ידי סיפולוקס ב- 23/06/2011 14:42:03
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 20:47 |
|
| |
בדק_הבית יש לך מהלכים רק בבריסק או שמא אתה מטייל במקומות נוספים? אולי מישהו יפתח אשכול דומה על החזון אישניקים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 22:37 |
|
| |
איל
א. מה לי ולחוגי החזו"א?
ב. בריסק, היא קהילה שמרנית וסגורה מאוד, ראיתי צורך וביקוש לדברר אותה לציבור הרחב. חוגי חזו"א לעומתם, עד כמה שהם שמרנים וסגורים, הם מאוד מאוד פתוחים וכידוע אין הדברים מהווים סתירה. כדי להתרשם מסגנונם, די יהיה לעקוב אחרי כותבים מסויימים בפורום עצכ"ח, כדי להתרשם באופן בלתי אמצעי מהלך חשיבתם וסגנון חייהם. לכן אני סבור, כי אשכול מיוחד על קהילת חזו"א, יהיה די מיותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 08:48 |
|
| |
| אפנדי כתב: |  | כל אחד ומה שמעניין אותו
אני גאה שמשחקי גמר הפליאוף של ה-NBA מעניין אותי יותר מכל הבולשיט האידיוטי באשכול המיותר וחסר התוחלת הזה שמעניין 3 וחצי אנשים עם נרווים מפותחים, בשאלות בלתי רלוונטיות בעליל.
אקס אל, קבל לייק. כמובן שלא כתבתי את סוף הסאגה, כדי להשאיר את הקוראים במתח. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 08:50 |
|
| |
| בדק_בית כתב: |  | טוב, עד שהנהלת הפורום לא תבוא ותמחוק את דברי הילד הבור שהחל להשתולל כאן, אני פורש מן האשכול.
חבל, חשבתי כי אם רוצים מאוד, ניתן לקיים דיון אינטלקטואלי גם בפורום הזה, אני מתאכזב לראות כי הדבר לא פשוט.
שבת שלום. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 08:52 |
|
| |
אפנדי הוא ניק ותיק שמכיר את זבל הפרות כלשונו הזהב שקיים בפורום זה, והוא חושב שאין פורום זה מקום מתאים לדיונים מעין אלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 17:33 |
|
| |
| בדק_בית כתב: |  | כאן המקום יהיה להבהיר, לשאלות שנשאלתי בפרטי כיצד זה שהניק 'בדק בית' הפך לפתע לבריסקער?
אז ככה, אכן הניק 'בדק בית' אינו שייך לי, קיבלתיו מבעליו (הבנתי שיש כמה וכמה שכותבים מניק זה) בהשאלה לצורך האשכול הזה. יש לי אמנם ניק אחר שאני נוהג לכתוב בו בפורום זה לעיתים נדירות, אך מטעמים השמורים עמי, העדפתי לשאול את הניק 'בדק בית' וכאן המקום להודות לבעלי הניק. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 18:10 |
|
| |
ובכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 18:30 |
|
| |
| חאמינאדע כתב: |  | ובכן? |
|
התגובה לא אקטואלית לאחר צנזור האשכול ההוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 20:01 |
|
| |
חנניה
תוכן האשכול עליו אתה מדבר, הגיע לאוזני. כמובן שזו טעות מוחלטת וטוב שנמחק בטרם הבשיל למחוזות עוד יותר דמיוניים.
אגב, מהאשכול הנוכחי ואילך, הוחלפה הסיסמה ולע"ע היא בידי בלבד.
|
|
|
|
|